فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه مرحوم استاد آیت الله فاطمی نیا برای روز اربعین👆🌺❤️
ای جانم حسین😭😭😭😭
آیت الله#فاطمی_نیا
🔻پیام سخنگوی وزارت امور خارجه
🔹اجتماع عظیم و بینظیر راهپیمایی اربعین حسینی که هر سال باشکوهتر از سال قبل با حضور میلیونی آزادگان، دلدادگان و عاشقان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از سراسر جهان و با مهماننوازی کریمانه و مخلصانه مردم عراق برگزار میگردد، نماد روشنی از جاودانگی حق و فنای ابدی ظلم است.
🔹درس بزرگ اربعین، حرکت بر صراط حق، حمایت از مظلوم و برائت عملی از یزیدیان امروز جهان است که با ماشین کشتار خود در غزه، طی حدود یازده ماه، بیش از چهل هزار شهروند بیگناه فلسطینی را که بیشتر آنان زنان و کودکان هستند، به شهادت رساندهاند.
🔹خون مظلومان فلسطینی بر شمشیر ظلم یزیدیان زمان پیروز خواهد شد، انشاءالله
یادداشتی از جنس اربعین
🌹داستان عشق و عقل در پیاده روی اربعین حسینی
در ابتدا بنظر می رسد عشق عامل اصلی تحریک و تهییج برای شرکت در پیاده روی اربعین است چرا که دلدادگی، شیدایی و شیفتگی به ابا عبدالله الحسین عليه السلام، دل ها را روانه محضر ارباب می کند.
اما با اندک تأمل به ذهن متبادر می شود عقل به کمک عشق می آید و به آن وجه عقلانی می دهد که در مسیر عشق، احساسات محض بر آن مسلط نشده و نقش عشق حقیقی را در وصال به عاشق کم رنک نکند و از این منظر عقل، عشق را وزین تر و عاشق را در رسیدن به معشوق مصممتر می کند.
و البته چنانچه عشق و احساس پاک هم در کوی دوست جلوه و خودنمایی نکند، عقل در مددرسانی به عشق، توفیق نخواهد داشت.
حضرت امام خامنهای در این خصوص می فرمایند: " این حرکت، ( پیاده روی اربعین) حرکت عشق و ایمان است؛ هم در آن ایمان و اعتقاد قلبی و باورهای راستین، تحریککننده و عملکننده است؛ هم عشق و محبّت. تفکّر اهلبیت و تفکّر شیعی همینجور است؛ ترکیبی است از عقل و عاطفه، ترکیبی است از ایمان و عشق؛ ترکیب این دو. این آنچیزی است که در سایر فِرَق اسلامی، خلأ آن محسوس است". (بیانات در ابتداى درس خارج فقه درباره پیادهروی اربعین - 1394/09/09)
با این نگاه، می توان گفت؛ عشق زینت عقل است و عقل راهنمای عشق.
و عقل و عشق مسیر وصال را توأمان طی می کنند.
و این کمترین، این امتزاج و آمیختگی را در پیاده روی اربعین حسینی ۱۴۰۳ لمس کرده است.
✍ محمدعلی برزگر