🚨وزارت دفاع دولت مزدور و فراری یمن از کشته شدن صغیر بن عزیز رئیس ستاد مشترک کل نیروهای مسلح این مزدوران سعودی در حملات موشکی دقیق اخیر نیروهای انصارالله یمن به اردوگاه مزدوران خبر داد.
@SSMBAS1405
بزارید پروفایل بدونن ما خون شهیدمون پس میگیریم
@SSMBAS1405
گفتی که کجا رفتند آن تاجوران؟ اینک
ز ایشان شکم خاک است آبستنِ جاویدان
اختصاصی،تصویری بسیار دردناک از یک شکاری نیروی هوایی که طی جنگ ۴۰ روزه از دست رفته است.......
منبع: پرواز در اوج.
@SSMBAS1405
صــــ🧼ــــابـــون ســــــــمــقــاومـــتـــــازی بغییر از ســــــ🇸🇾ـــــوریـــه🕋
گفتی که کجا رفتند آن تاجوران؟ اینک ز ایشان شکم خاک است آبستنِ جاویدان اختصاصی،تصویری بسیار دردناک ا
نظر هایی در باره نوع جنگنده داریم که ترجیح میدهیم ابتدا خود منبع بگوید در غیر این صورت خودمان عکس را تحلیل خواهیم کرد.
@SSMBAS1405
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیرو دریایی اوکراین ویدیویی از انهدام کامل سکوی گازی گولیتسین روسیه واقع در دریا سیاه با حمله بیش از ۱۵ شناور و پهپاد انتحاری منتشر کرد!
@SSMBAS1405
♦️ ۴ متهم شهید حمیدرضا رجبزاده دستگیر شدند
🔹در پی تحقیقات قضایی و انتظامی، خودرویی که رجبزاده آخرینبار سوار آن شده بود شناسایی و مالک آن دستگیر شد.
🔹این فرد پس از اعتراف گفت با تحریک یک شبکه تروریستی خارج از کشور و وعده چند هزار دلار، به همراه چهار نفر دیگر رجبزاده را ربوده و پس از شکنجه به شهادت رساندهاند./ تسنیم
@SSMBAS1405
🚨ذوالقدر، دبیرکل شعام: تا آمریکا این شش شرط (در تصویر) را محقق نکند، تنگه هرمز باز نخواهد شد.
✍ انشاءالله که بعداً زیر حرفتان نمیزنید.
منتها یک نکته.
📌دقت کردید خواسته های ما بجای درخواست از مسئولین برای حمله به آمریکا و و شکستن این چرخه منحوس و انتقام رهبری، به التماس برای باز نکردن تنگه تقلیل پیدا کرد؟
💯قدرت رسانه یعنی این. (قابل توجه مردم انقلابی: پزشکیان، عراقچی و قالیباف هنوز به بیانیه رهبری مبنی بر انتقام پاسخ ندادهاند.)
@SSMBAS1405
۴ متهم قتل حمیدرضا رجبزاده دستگیر شدند
🔹پس از اعلام ربایش و قتل مداح اهل بیت شهید «حمیدرضا رجبزاده» تحقیقات قضائی و انتظامی برای شناسایی عاملان قتل او آغاز شد.
🔹پس از ارائه اطلاعات جزئی از سوی خانواده وی درباره آخرین برنامه رجبزاده و مسیری که قرار بود طی کند، پیگیریهای تجسسی صورت گرفت و نهایتا، خودرویی که رجبزاده برای آخرین بار سوار شده بود، شناسایی و مالک آن دستگیر شد.
🔹این فرد که در ابتدا منکر هرگونه ارتباط با این ماجرا بود، نهایتا اعتراف کرد که با تحریک شبکهای تروریستی در خارج از کشور، به همراه ۴ نفر دیگر اقدام به ربودن حمیدرضا رجبزاده کرده است. آنها در ادامه اقدام به شکنجه و قتل او کرده و تصاویری را هم برای خانواده او ارسال کردهاند.
🔹به گفته این متهم، آنها با وعده دریافت چند هزار دلار، اقدام به ربودن و قتل رجبزاده کردهاند.
@SSMBAS1405