نکات قرآنی جزء 22.mp3
9.67M
سلام
ما یه کمپین بزرگ کشوری راه اندازی کردیم به اسم #رکوردشکنی_کمیته_امداد
میخوایم در آستانه شب قدر، امروز و امشب از طریق سامانه
*8877#
به کمیته امداد کمک کنیم
لطفا هر چه در توانت هست کمک کن و بعد تصویر کمکتون رو در صفحات مجازی منتشر کنید تا ضد انقلاب حساب کار دستش بیاد
لطفا این پیام رو در گروه ها و کانال هاتون منتشر کنید
🆔 @saeer_ir
⭕️شبهات قدر:
🔺 با توجه به این که ماه رمضان در کشورهای مختلف، متفاوت است، از طرفی حقیقت شب قدر فقط یک شب است، چطور این تناقض حل می شود؟
✅ پاسخ:
1⃣شروع ماه رمضان براي ما همواره متفاوت از كشورهاي همسايه نيست و در برخي سال ها ما با اين كشورها در يك روز ماه را آغاز مي كنيم ، هرچند در اكثر موارد اختلاف يك روزه وجود دارد؛ در اين موارد هم البته نمي توان اشتباهات در رصدها و مباني فقهي در شروع ماه را ناديده گرفت و در بسياري از اين اختلاف ماه ها در واقع ماه رمضان براي همه مردم يك منطقه يك روز خاص است، اما برخي كشورها بر اساس رصدهاي نادرست يا مباني غلط، تقويم خود را به گونه ديگري اعلام مي كنند كه اين امر ربطي به واقعيت ندارد.
2⃣اما در خصوص اختلافات حقيقي در اين تفاوت آغاز ماه و شبهه تعدد شب قدر بايد گفت كه به اين امر پاسخ هاي گوناگوني داده شده، مثلا مي توان گفت از آن جا كه شب عبارت است از تاريكي و نرسيدن نور خورشيد به آن قسمت از كره زمين كه رو به روي خورشيد قرار ندارد. و چون تاريكي همراه با گردش زمين در حركت است و يك دوره كامل آن در بيست و چهار ساعت انجام ميشود ، ممكن است شب قدر يك دوره كامل شب در تمام نقاط كره زمين باشد؛ يعني مدت بيست و چهار ساعت تاريكي كه تمام نقاط زمين را زير پوشش قرار ميدهد، كه آغاز آن از يك نقطه فرضي روي كره زمين شروع ميشود و در همان نقطه پايان ميگيرد.(1)
3⃣ هيچ اشكالي وجود ندارد كه شب قدر در دو منطقه يك روز يا يك شب متفاوت باشد. اتفاقا اين امر با رواياتي كه تاكيد مي كند فضيلت روز قدر (روزي كه بعد از شب مي آيد ) هم مانند شب قدر است تا حدودي تاييد مي شود ، زيرا وقتي براي ما شب قدر پايان يافته، هنوز براي مردم منطقه ديگري از زمين شب قدر پايان نيافته است .
✔️علامه مجلسي در همين رابطه مي نويسد :
« البته عمل و عبادت كه در روز قدر واقع مى شود با اينكه تقدير در شب قدر است منافات با ارزش آن ندارد چون در اخبار وارد شده كه روز قدر هم در ارزش مانند شب قدر است. » (2)
📚پينوشت:
1. مكارم شيرازى ناصر، تفسير نمونه، دار الكتب الإسلاميه، تهران، چاپ اول، 1374 ش، ج 27، ص 192، با اندكي تصرف.
2. علامه مجلسى، بحار الأنوار، مؤسسة الوفاء بيروت - لبنان، 1404 ه ق، ج 68، ص 219.
⭕️پاسخ به #شبهات_بدعتها_خرافات را در ثائر بخوانید:
🆔 @saeer_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید| آیا شبکه « من و تو» جرأت پخش این کلیپ را دارد ⁉️
@saeer_ir
نکات قرآنی جزء 23.mp3
7.3M