🇮🇷🍁
🍁
✅ #رهبر_معظم_انقلاب: اگر تمام #تحریمها را در عمل بردارند به تعهدات برجامی برمیگردیم
💯 آمریکا و سهکشور اروپایی که همه تعهدات برجام را زیرپا گذاشتهاند حق ندارند شرط و شروط بگذارند. آنها به هیچکدام از تعهدات برجامیشان عمل نکردهاند.
❇️ این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن #معیار
#روشنگری
#دهه_فجر
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷🍁
🍁
4_5834467030119483530.mp3
1.48M
🔰 بشنوید | حرف قطعی رهبر انقلاب درباره تحریمها
🔺 رهبر انقلاب، صبح امروز: اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد باید آمریکا همه تحریمها را در عمل لغو کند و ما بعد راستیآزمایی کنیم.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
📍فیلمهای جشنوارهی فجر چقدر برای فرزندان ما مناسب است؟
🖥 تیتی؛ +۱۴
🔻 اگرچه تیتی، شخصیت اصلی این فیلم، شخصیتی مثبت است که بارها مهربانی و از خودگذشتگی و صداقت نشان میدهد، اما ناهنجاریهای اجتماعی نظیر خوردن مشروبات الکلی، مصرف سیگار و دخانیات، دروغگویی و ناسزاگویی در این فیلم به کرات دیده میشود. بنابراین دیدن فیلم «تیتی» برای کودکان زیر ۱۴ سال توصیه نمیشود.
🖥 خط فرضی؛ +۱۷
🔻 داستان اصلی فیلم «خط فرضی»، ناهنجاریها و خشونتهای بسیاری دارد که در بستر خانواده اتفاق میافتد. دروغ، فریب، بیاعتمادی، سیگار کشیدن و توهین از موارد پرتکرار فیلم است. در داستانِ حاشیهای این فیلم نیز به سقط جنین، حاملگی پیش از ازدواج، فرار از خانه و خودکشی اشاره میشود. بنابر نکات ذکر شده، این اثر مناسب سنین کمتر از ۱۷ سال نیست.
🖥 بیهمه چیز؛ +۱۷
🔻 دیدن این فیلم به کودکان و نوجوانان توصیه نمیشود. این فیلم سرشار از دورویی، دروغ و نفاق، کینهجویی و انتقام است. همچنین روابط امیر و لیلی در جوانی و رابطه لیلی با سایر پسرهای ده، دارای حساسیتهای جدی است و ممکن است برای فرزندتان سوالاتی ایجاد کند. با توجه به نشانههایی در فیلم، این روستا نماد جامعهی ایران است که به چنین آفات اجتماعی دچار گشته. خوب است در مورد دروغ؛ پنهانکاری، دورویی و چنین رذیلتهای اخلاقی با فرزندتان گفتوگو کنید.
🖥 مصلحت؛ +۱۴
🔻 فیلم با مضمونی تاریخی-سیاسی است. این فیلم تلاش کرده است با طرح داستانی که در اوایل انقلاب اسلامی اتفاق میافتد، مفاهیمی مانند عدالت اجتماعی، تندروری برخی گروههای انقلابی، برخورد عادلانه با گروههای ضد انقلاب و... را به تصویر بکشد. فیلم بیش از خشونت فیزیکی، خشونت روانی قابل توجهی دارد، لذا تماشای فیلم توسط کودکان توصیه نمیشود.
میتوانید تماشای فیلم را بهانهای برای صحبت کردن با فرزندانتان، پیرامون مسائل اجتماعی و آسیبهای بیعدالتی در جامعه قرار دهید.
🖥 رمانتیسم عماد و طوبی؛ +۱۴
🔻 این فیلم زندگی یک زوج جوان را از کودکی تا هنگام پیری روایت میکند. تمرکز فیلم بر دوران جوانی و شکلگیری رابطهی عاشقانه بین آنهاست و نکات خوبی را پیرامون روابط زوجین بیان میکند. این فیلم ناهنجاری اجتماعی قابل توجهی ندارد اما در صحنههایی دعوای زناشویی نمایش داده شده که البته ختم به خیر میشود! تماشای فیلم برای کودکان و نوجوانان زیر ۱۴ سال توصیه نمیشود. پس از تماشای فیلم میتوانید با فرزندان خود درباره ویژگیهای یک رابطه سالم با جنس مخالف و روشهای حل اختلاف در خانواده گفتگو کنید.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
همسنگران مجازی.m4a
5.75M
✅ پیام صوتی
✅پیام صوتی دکتر بابایی کارشناس مسائل فرهنگی و سیاسی با موضوع انقلاب اسلامی ایران .
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#ایران_مقتدر
#امام_خمینی
#معیار
#روشنا
#صالحین
#دهه_فجر
🇮🇷🍁
🍁
✅#عکس_نوشت (1)
💢موضوع: ایام الله #دهه_فجر
🔸🌺🔹
💠 #دهه_فجر در حقیقت ولادت امامت در این کشور است؛ به همان معنایی که خود امام و #اسلام برای ما ترسیم کردهاند.
❣️ #مقام_معظم_رهبری ۱۳۶۹/۱۰/۱۱
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
#ایران_مقتدر
#امام_خمینی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🇮🇷🍁
🔰 فضاحت اخیر آمریکا، افول یک رئیسجمهور ناباب نیست بلکه افول آبرو و قدرت آمریکاست
🔺 رهبر انقلاب، صبح امروز: افرادی که در خصوص تواناییهای آمریکا و برخی قدرتها ارزیابیهای غیرواقعی دارند، قضایای اخیر امریکا را ببینند. حوادث فضاحتبار اخیر آمریکا، مسایل کوچکی نیستند و نباید درچارچوب افول یک رئیسجمهور ناباب ارزیابی شوند بلکه این قضایا افول آبرو، قدرت و انتظام اجتماعی آمریکا است.
🔸 خود صاحبنظران برجسته سیاسی آمریکا، میگویند نظام اجتماعی آمریکا از درون پوسیده است و برخی سخن از دوران پسا آمریکا به میان آوردهاند.
🔸 اگر شبیه قضایای آمریکا در هرنقطه دیگر از دنیا بخصوص در کشورهایی که آمریکا با آنها مشکل دارد، رخ داده بود، آن را رها نمیکردند اما امپراطوری خبری در دست آنها است و تلاش دارند تا ماجرا را تمامشده نشان دهند درحالیکه قضیه تمام نشده و دنبالهدار است.
🔺 علت دستپاچگی و سراسیمه بودن رژیمهای وابسته به آمریکا در منطقه بخصوص رژیم صهیونیستی و یاوهگوییهای اخیر آنها، ترس و اضطراب از واقعیت افول آمریکا در محیط بین المللی و محیط داخلی است. ۹۹/۱۱/۱۹
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
سوالات پرسیده شده در کانال و پاسخ هادی محترم سیاسی؛؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سحر زکریا (معروف به یاسمنگولا) داد و بیداد کرده که خسته شده از بی واکسنی!!! جیغ میزنه چرا سلبریتی ها دارند میمیرند!!
🔹مردم خوب میدانند که اینا بازیگرند و گول این فیلم ها را نمیخورند. اما دو تا سوال هست که باید پاسخش روشن بشه:
۱) ایشان چرا این فیلم جدید را به نمایش گذاشته؟👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
✅ پاسخ: قبلاً وقتی یک بازیگر فراموش میشد، با یک نشریه میبست (توضیح نمیدم چطور) تا باهاش یک مصاحبه جنجالی کنه تا مطرح بشه. اما الان فضای مجازی و اینستاگرام کارشون را ارزانتر و راحتتر کرده: خرجش یک پست، یک لایو یا یک استوری بیشتر نیست.
۲) چرا حالا؟
✅ پاسخ: سلبریتی ها بارها نشون دادن مردم برایشان هیچ اهمیتی ندارند (نه در عمل بلکه با صراحت؛ حمید فرخنژاد که یادتونه؟) غرور شهرت است یا هرچی دیگه، من نمیدانم.
▫️ ۲ نکته
۱) نه مُردن سلبریتیها مختص ایران است (مثلاً آلن گارفیلد، بازیگر سرشناس هالیوود)، و نه فوت اونا ربطی به واکسن دارد، چون اساساً واکسن مطمئنی در دنیا وجود ندارد، اگه نه؟ پس چرا انگلیس و آمریکا در صدر آمار ابتلا و فوت کرونا است؟
۲) اینگونه اظهار نظرهای جنجالی سلبریتی ها، صرف خودنمایی نیست، -اگر از شرکتهای سازنده واکسن پول نگرفته باشند تا کشور را مجبور به پذیرش واکسنهای آزمایشی کنند و مردم را موش آزمایشگاهی کنند- حداقل آن است که ذهن و روان مردم را آشفته، ترسان و پریشان میکنند. دستگاه قضا لازم است حتماً ورود کند.
🔹جایگاه #زنان پس از #انقلاب به روایت آمار
◽️تحصیل
در دوره ابتدایی در سال 1355 از هر 100 نفر 57 نفر موفق به تحصیل می شدند، در دوره متوسطه اول 27 نفر و در متوسطه دوم 19 نفر اما این اعداد در سال 95 تغییر جدی داشته به گونه ای كه در دوره ابتدایی 96،9 نفر، دوره متوسطه اول 73 نفر و دوره متوسطه دوم نیز 52 نفر موفق به تحصیل شدند.
◽️تحصیلات دانشگاهی
از هر یك هزار زن 18 ساله و بالاتر 9 نفر دانش آموخته دانشگاهی در سال 1355 بودند كه در سال 95 این رقم به 162 نفر رسیده است. این آمارها نشان می دهد كه تعداد زنان تحصیلكرده در این مدت 17 برابر اما مردان هفت برابر شده است.
◽️امید به زندگی
در سال 55 امید به زندگی در زنان 52،6 سال و در سال 95 نیز این رقم 72،5 سال است.
◽️مشاركت اقتصادی
از هر 100 شاغل زن در سال 1355، 12 نفر بیمه بودند كه این آمار در سال 95 به 77،4 نفر رسیده است. از میان هر 100 زن شاغل 5 نفر در سال 55 تحصیلات تكمیلی داشتند و در سال 95 به 46،9 نفر با تحصیلات تكمیلی هستند.
◽️زنان دارای همسر
در سال 55 حدود 58،5 درصد زنان دارای همسر و در سال 95 تعداد زنان دارای همسر 64،4 درصد است.
◽️ورزش
در سال 59 فقط یك فدراسیون فعال ورزشی در حوزه زنان وجود داشت. در سال 97 تعداد فدراسیون ها های زنان 49 مورد است، مربیان زن نیز از 32 مربی در سال 55 به 115 هزار و 455 مربی در سال 95 رسید. همچنین تعداد رشته های ورزشی زنان در اوایل انقلاب 10 رشته بود و اكنون 49 رشته است.
❌سوال👇👇👇👇👇👇👇
اگر سلطنت رضا شاه و محمدرضاشاه بر فرض قانونی بوده که نبوده، چه حقی داشتند که برای ما سرنوشت معین میکردند؟ هر کسی سرنوشتش با خودش است. مگر پدرهای ما ولیّ ما هستند؟
الان هم بر فرض چهل سال پیش مردم به جمهوری اسلامی رای دادند، الان نسل عوض شده تکلیف چیست؟؟؟؟؟؟
✅پاسخ هادی محترم سیاسی👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔹 آنچه مسلم و واضح است اینکه در هیچ جای دنیا نمی پذیرند که پس از گذشت هر چند سال، یک همه پرسی جدیدی برگزار شود که ببینند آیا نسل جوان جدید نظام فعلی را قبول دارد یا نه؟! این امر نه تنها ثبات سیاسی را که مهم ترین عامل پیشرفت هرجامعه است را به خطر می اندازد (زیرا هر مولفه ی دیگری مانند ثبات اقتصادی، پیشرفت های علمی، فرهنگی ورزشی و ... نیز به آن وابسته است)، بلکه اساساً جامعه را به ورطه ی نابودی می کشاند چرا که هر گروه و مکتبی مدعی آن می شود که باید جانشین نظام قبلی گردد و از این رو احتمال جنگ داخلی، تجزیه طلبی، تهاجم بیرونی و ... بسیار شدت می یابد.
🔹با این وجود، راه های معقول و سالمی وجود دارد که می توان بر اساس آن، میزان پایبندی و اعتماد مردم به نظام فعلی را سنجید. همایش های ملی همچون 22 بهمن یا روز قدس یا تجماعت مناسبتی مانند 9 دی 1388 و مهمتر از آن برگزاری تقریباً هرساله انتخاباتی که در همه آنها بیش از 50 درصد (و در برخی موارد تا 80 درصد و بیشتر) مردم شرکت کرده اند، نشانه های خوبی است که می تواند به شکل غیر مستقیم، نظرسنجی و همه پرسی نیز محسوب گردد.
بنابراین مقایسه وضعیت فعلی با دوران رژیم پهلوی از دو جهت مخدوش است:
اول اینکه جمهوری اسلامی نه تنها بر پایه مشروعیت الهی شکل گرفته، بلکه با رای مستقیم مردم و صددرصد قانونی بوده است. در حالیکه رژیم پهلوی غیر قانونی شکل گرفته بود.
دوم اینکه در بحبوحه ی انقلاب اکثر مردم با وجود همه خفقانات و حکومت نظامی هایی که از سوی رژیم اعلام می شد، در تمام شهرهای ایران مخالفت خود را با با رژیم شاه اعلام کرده بودند، اما در حال حاضر خوشبینانه ترین جمعیتی که برای تجمعات مخالفان نظام می توان گفت (مثلاً آشوب های دی ماه 1396) چیزی نزدیک به صد هزار نفر در کل کشور بوده است. (هیچ نیازی همه به حکومت نظامی یا کشتارهای وسیعی مانند 15 خرداد یا 17 شهریور صورت نگرفت)
🔹بنابراین، برفرض اینکه اگر شرایط مانند دوران انقلاب شود که اکثریت مردم نه تنها در همه پرسی های غیر مستقییمی مانند انتخابات شرکت نکنند، بلکه ابراز مخالفت نمایند، می توان از نظام انتظار داشت که به رفراندوم تن در دهد، در غیر این صورت به صرف اینکه چند نفر وابسته در توئیتر یا شبکه های اجتماعی دیگر درخواست رفراندوم کنند، دلیلی برای تن دادن به این خواسته ی غیرمنطقی و هرج و مرج ایجاد کننده وجود ندارد. مردم نیز همواره نشان داده اند که اجازه نمیدهند تا برخی با موج سواری بر مطالبات به حقشان نسبت به مشکلات مختلف اقتصادی و غیراقتصادی، امنیت جامعه مخدوش گردد.