✨بشریت یکجا مرهون فاطمه سلام الله علیهااست.
آیا وقت آن نرسیده بشریت را از این گوهر گرانبها آگاه کنید!
📚منبع:کتاب انسان ٢۵۰ ساله
┅═✧🌻๑✿๑✿๑🌻✧═┅
🆔 @Sangar_Tabien
✅ بدون شرح
🔹 پس از 665 روز؛ میزان مرگ و میر روزانه کرونا در ایران به عدد 33 نفر رسید
🔸 پس از 608 روز؛ میزان ابتلاء جدید روزانه در ایران به عدد 1002 نفر رسید
🆔 @Sangar_Tabien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن نورا
🔹سردار #سلامی در این مراسم با تزریق واکسن نورا، سومین دز واکسن کرونا خود را دریافت کرد.
🔸 درباره واکسن نورا
https://bmsu.ac.ir/portal/home/?news/339200/339227/342052/
🔰 آیا میدانید فناوری تولید واکسن نورا به روش« mRNA» است؟
https://www.irna.ir/news/84488036/
🆔 @Sangar_Tabien
🔹 از یک طرف چندتا مثلا #متخصص برای فناوری mRNA جیغ بنفش میکشن!!!
🔸 از یک طرف #سپاه در عمل با ساخت واکسن نورا بر اساس فناوری mRNA و همچنین دریافت این نوع واکسن توسط سردار سلامی بهشون میگه لطفا #جهل تون رو بیشتر از این فریاد نزنید😉
🆔 @Sangar_Tabien
وقتی اون ابر مرد گفت؛ «والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان انقلاب را به دست دارد » بیراه نگفت!
#نقویان
🆔 @Sangar_Tabien
20.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️پروژه شراب خواری از #زیباکلام تا #نقویان،از دانشگاه تا حوزه علمیه!
💯کامل ترین نقد به آقای نقویان و زیباکلام در مورد شراب خواری و افشاگری در مورد پشت پرده این اتفاقات از زبان داود پورآقایی
🆔 @Sangar_Tabien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👓 امروز سالروز رحلت بزرگمرد انقلاب، علامه مصباح یزدی رحمه الله هست.
❗️ از بین فیلمهایی که از ایشون منتشر شده این فیلم برام خیلی جالبه!
کسی که در غرب و جوامع دیگر شناخته شده تر از آیتالله شبیری است و از نظر علمی هم چیزی کم ندارد، اما اینطور در مقابل این عالم بزرگ #تواضع میکند!
❗️ این درس است برای ما که به صرف یک اختلاف نظر معاذالله به بزرگان و #مراجع توهین کنیم.
🆔 @Sangar_Tabien
✅ تزریق واکسن با وجود احتمال خطر هم امری عقلایی است
🔹آیتالله فاضل لنکرانی
🔰 آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی، استاد درس خارج حوزه علمیه، هشتم دی در نشست علمی «واکاوی فقهی واکسن کرونا» که در مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) برگزار شد، گفت:
🔸فرض کنیم ممکن است واکسن در ده یا ۲۰ سال آینده در جسم و روح و نسل انسان اثرگذار باشد و نمیتوانیم منکر این موضوع شویم. همچنین فرض کنیم که عوارض آن یقینی است. آیا باز میتوان گفت که نباید واکسن را تزریق کرد؟ موضوع معالجه ربطی به شارع ندارد و بشر همانطور که نیاز به لباس و غذا دارد، جسم او نیز بیمار میشود و به دنبال درمان میرود. شارع فقط حدود و ثغور و توصیههایی در مورد غذا دارد، ولی نمیگوید که انسان گرسنه باید غذا بخورد یا خیر. واکسن زدن امر ارتکازی فوق عقلا و کاملاً #عقلی است. فطرت انسان و غریزه حیوانات هم بر مراقبت از جان تأکید میکند.
🔸برای درمان مبتلایان به سرطان، هزاران سلول سالم را در اطراف عضو مبتلا به سرطان میسوزانند. بماند که در گذشته، از طریق آهن داغ آن را میسوزاندند و دارویی روی آن میگذاشتند، ولی باز وقتی درباره این درمان از امام(ع) سؤال شد با آن مخالفتی نکردند. هیچ کسی نگفته که دارو باید صددرصد معالج باشد تا استفاده شود. مقداری که احتمال عقلایی داشته باشد کافی است و همین که احتمال دارد واکسن جلوی بیماری را بگیرد و اثر آن را کم کند #کفایت میکند.
🔸البته راههای دیگری برای جلوگیری از بیماری هست؛ مثلا فرد میتواند داخل خانه بنشیند و بیرون نیاید، ولی فردی که مجبور است بیرون بیاید چه کند؟ آیا درست است که بگوییم واکسن نزند، چون ممکن است عوارض داشته باشد؟ واکسن یک طریق عقلایی است که فرض بگیریم ۴۰ درصد اثر دارد و انسان را از مردن حفظ میکند و مورد تأیید عقل است. اگر کسی از گرسنگی در حال مرگ است، میتواند از مردار و گوشت خوک هم استفاده کند، ولی استفاده از گوشت مصلحتدار نمیشود. در ضمن عوارض بد خود را دارد.
🔸اگر فرض کنیم که جوانی سالم بر اثر زدن واکسن مرده است، آیا مردن مثلاً هزار و حتی ده هزار نفر بهتر است یا اینکه چندین میلیون انسان به دلیل نزدن واکسن بمیرند. طبق روایات، تا جایی که انسان میتواند بدنش را مقاوم کند، نباید به طبیب مراجعه کند، ولی این در مورد بیماری شخصی است نه اجتماعی. وقتی یک بیماری #مسری است کسی حق ندارد واکسننزده وارد اجتماع شود. اگر دکتر به مرحوم امام و والد ما میگفت که فلان قرص را رأس فلان ساعت بخورید، محال بود آن را ترک کنند و قطعاً دلیل #شرعی داشتند.
🔰رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) تصریح کرد: مرجع تقلیدی که در سن بیش از صد سالگی است، آیا میگوید چون همه واکسن میزنند من هم بزنم؟ یا دلیلی برای آن دارد؟ پس احتمال عقلایی برای استفاده از دارو مورد تایید شرع است ولو اینکه عوارضی هم داشته باشد. در روایت آمده است که فردی نزد طبیب رفته و او رگ فرد را برای درمان زده است، زدن رگ ممکن است باعث درمان او شود و حتی سبب مرگ ولی امام(ع) حکم به #جواز دادهاند. یک واکسن و دارو هم ممکن است صد نفر را خوب کرده باشد ولی چند نفر هم مرده باشند.
🔰از حیث فقه حکومتی هم آیا دولت اسلامی یا غیراسلامی میتواند مردم را #مجبور به زدن واکسن کند؟ پاسخ این است که وقتی شئون اجتماعی مانند تأمین امنیت و سلامت جامعه حتی وظیفه دولت نامشروع است، دولت میتواند از بُعد اجتماعی مردم را به تزریق واکسن مجبور کند. حال در حکومت اسلامی حفظ سلامت و امنیت جامعه واجبتر است. حاکم اسلامی باید برای تأمین امنیت، اخلاق و سلامت جامعه بهترین برنامهها را اجرا کند. بنده براساس قاعده قرآنی «لا تلقوا ایدکم الی التهلکه...»، تزریق واکسن را #واجب میدانم
🆔 @Sangar_Tabien