گفت، اگر چه قبلا نیز بیان نموده بودم، شما خود بیان کردید که آقای بهاء الدینی زمان انتخاب قائم مقامی آقای منتظری گفته بودند ایشان رهبر نمی شود و سید علی ما رهبر می شود. آقای امجد! بنده در مجلس آیت الله بهاء الدینی بودم و حاج آقا سادات که الان بحمدلله در قید حیات هستند و الان در اصفهان از دوستان آیت الله ناصری حفظه الله می باشد، همراه با شهید عارف بالله ردانی پور بودند که حاج آقا رضا بهاء الدینی با اشاره انگشتان خطاب به یک یک افراد کرد و فرمود سید علی ما رهبر می شود ولی تا ایشان رهبر نشده به کسی نگویید، آقای امجد آیا اینچنین شخصیتی مستبد است؟ آقای امجد! آیا شما نبودید که بیان کردید آیت الله العظمی بهجت(اعلی الله مقامه الشریف) آن بهجت القلوب فرمودند: که آیا کسی را بهتر از ایشان برای هدایت نظام و رهبری پیدا می کنید؟خب چطور ایشان را مستبد رأی می دانید!
آقای امجد! طبق آنچه که نقل شده است یکی از کسانی که پای منبر شما و با شما بوده است از شما نقل کرده که شما رفتن به تشییع جنازه شهید بزرگوار، سردار معظم شهید حاج قاسم سلیمانی را عبادت دانسته و باعث آمرزش گناهان دانسته اید. آیا وصیت نامه ایشان را خوانده اید؟ آیا توصیه ایشان به علما را نسبت به حفظ جایگاه نظام و ولایت و امام المسلمین نشنیده اید؟
آیا شما نمی دانید تمام فتنه ها بخاطر این است که ستون خیمه این نظام را به زمین بزنند ؟
و آیا امروز دشمن خوشحال نیست که ضربه به ستون خیمه، توسط کسی که در این لباس مقدس است زده شده؛ کما اینکه در اول انقلاب از کسانی که در همین لباس بودند می خواستند ضربه بزنند و شخص به ظاهر مرجع را علم کردند هرچند نتوانستند چون این انقلاب الهی است و صاحب اصلی نظام، مولایمان حضرت حجت روحی له الفداء است. آقای امجد مرجعیت کجا و شما کجا؟
میخواستند امام را و این نظام را از بین ببرند و دشمنان هم از همین عمامه به سرها استفاده می کردند و امروز هم دشمن از همین طریق می خواهد به ستون این خیمه عظیم حمله ور شود، شما از فتنه 88 هر چه خواستید گفتید کسی با شما کاری نداشت، آیا واقعا ولی فقیه دیکتاتور شده است؟
شنیدم وزیر سابق ارشاد که الان درانگلستان هست، گفته است یک سال پیش برای مباحثه ی فلان کتاب، گفتم ده سالی می روم فرانسه پیش آقای امجد، معلوم می شود شما حداقل قریب یکسال است در فرانسه هستید!! به جوانان عزیز می گویم از ایشان سوال کنید که آیا موقعی که به پیامبر اکرم اهانت کردند، شما چیزی گفتید؟
آیا موقعی که مکرون هم این اهانت را تایید کرد شما چیزی گفتید؟
دیگران صدایشان درآمد، اما آیا از شما هم صدایی درآمد؟و چیزی بیان کردید ؟
علی ای حال آنچه که راجع به ایشان می شود بیان کرد این است که ایشان سقوط کرده است.!!
این را بارها در مباحث و منابرم بیان کردم، بنده به عنوان یک جانباز 70 درصد با شیمیایی و تخلیه چشم راست و سائیدگی مهره های کمر و .. با این حال بیماری عرض می کنم، هرگز نباید دین خود را به دنیای دیگران بفروشیم؛ ولی اگر مطالبی را هم که می دانیم بیان نکنیم آن هم دین فروشی است! والله العظیم که هیچ احدی برتر از این سید عظیم الشأن، امام المسلمین نیست و او بالجد مظلوم است و چه زیبا آن سید بزرگوار حاج آقای فاطمی نیا بیان کرده اند که امروز تضعیف رهبری ازبزرگترین گناهان است حتی ازشرب خمر !! و به واقع همین است، زیرا که هر کسی گناه فردی انجام بدهد، درست است گناه کرده است، امکان عقاب دارد، شاید هم که توبه کند، هر گناهی حتی گناه کبیره، بله! بعضی شاید در خلوتشان گناهانی را انجام بدهند، امکان توبه دارند؛ اما کسی که جامعه ای را به فتنه می اندازد، که این فتنه در حقیقت گاه از خود قتل هم شدید تر است و قرآن کریم و مجید الهی هم در سوره بقره آیه 191 بیان می فرماید: *وَاقْتُلُوهُمْ حَيْثُ ثَقِفْتُمُوهُمْ وَأَخْرِجُوهُمْ مِنْ حَيْثُ أَخْرَجُوكُمْ ۚ وَالْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ*، فتنه از قتل شدید تر است و این ها نکات بسیار بسیار مهمی است که باید در آن دقت کنیم و همانگونه که عرض کردیم درسوره انفال آیه 28، یکی از چیز هایی که در فتنه وجود دارد اولاد است، آقای امجد باید بگوید آیا با این سخنان که از آن طرف غربی ها را خوشحال کرده و از طرفی تردید در وجود جوان های عزیز به وجود آورده که خدای نکرده اعتقادشان را نسبت به ولایت از دست دهند و اگر خدای نکرده این اعتقاد از بین برود و آن ها در بزنگاه ها از ولایت حمایت نکنند و اگر فرض بگیریم که نخواهد شد و نخواهد شد که نظام از بین برود آیا ایشان فتنه نکرده است؟
و آیا فتنه ایشان اشد من القتل نیست؟ و آیا نباید با کسی که فتنه به وجود آورد *« وقاتلوهم حتی لا تکون فتنه»* آیا نباید با این ها مبارزه کرد؟
آیا زم مشمول کسی که فتنه به وجود آورده، نبوده است؟خون ها به گردن چه کسانی است؟ و آیا خونی به ناحق ریخته شده است یا نه؟ کما اینکه در فتنه 88 آنها بسیجی را زدند و
هدایت شده از @AntiBBC
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی از خباثت و دزدی آمریکا میگوید
روحانی موردی پیدا نمی کنیم که ما بخواهیم در حوزه خارجی خرید یا صادراتی انجام دهیم و با خباثت و رذالت آمریکایی ها مواجه نشویم هیچ کجا نمی شود به آمریکایی ها اعتماد کرد. هر کجا پول ما را پیدا کردند دزدیدند. چه کسی به دزد اعتماد می کند؟
پ:ن:آقای روحانی شما که این حرفا را میگید،چرا ۷ سال اقتصاد کشور را معطل آمریکا و وعده امضای کری کردید؟!...و باز هم منتظر امضای بایدن هستید!!
@AntiBBC
هدایت شده از @AntiBBC
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تحریم سپاه در داخل کشور!!
ماجرای تحریم داخلی سپاه و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء (ص) توسط بانکهای کشور به دلیل امضای سر خود "FATF" توسط وزیر پیشین اقتصاد در مستند داستان اتم
پ؛ن:وقتی با تصویب "FATFنهادهایی مثل سپاه در داخل هم تحریم میشن!چرا یه عده اصرار دارن این لایحه تصویب بشه؟!ایا آنها هم مثل آمریکا اعتقاد دارن سپاه تروریست هستن؟!
@AntiBBC
هدایت شده از @AntiBBC
حسن روحانی : گفتند که پول خرید واکسن باید به یک بانک امریکایی واریز شود؛ شما که در دزدی معروفید، ما چطور به دزد اعتماد کنیم؟
آقای روحانی ، شاید باورتان نشود اما عده ای به امریکا اعتماد کردند(خودت و دیپلماسی ات) و در قلب راکتور اتمی اراک سیمان ریختند.
کاش قبل از اقدام از شما مشاوره میگرفتند!
@AntiBBC
هدایت شده از معیار
45.docx
15.5K
🌀#یادداشت
🌐نسخه word
✅موضوع: بایدها و نبایدهای تفسیر امام (ره)
✍️دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🌠🍁
🍁
✅ جذب حداکثری، یا جذب حداقلی !؟
🔻یکی از اصول حکمرانی ولایی جذب حداکثری آحاد جامعه است که این امر در روش امامین انقلاب اسلامی در اداره جامعه ثابت شده است.
🔸اما برخی شعارها در سپهر سیاسی کشور مطرح می شود که نتیجه آن در بین ۸۰ میلیون ایرانی، جذب حداقلی بوده و خواهد بود. چترهای بسته یا محدود و شعارهایی همچون "خلوص گرایی" نتیجه ای جز جذب حداقلی نخواهد داشت، اما "وحدت گرایی" موفقیت بالا و جذب حداکثری را به دنبال خواهد داشت.
🔺 این امر چنان بدیهی است که تصور آن، موجب تصدیق آن خواهد بود.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🆔https://rubika.ir/g_habib49
🍁
🌠🍁
هدایت شده از معیار
🔴🍁
🍁
❇️مردم سالاری دینی(7)
💠نگاه #امام_خمینی(ره) به مردم سالاری
🔸🌺🔹
🔻امام خمینی(ره) در نخستین مصاحبه خود در پاسخ به این پرسش که چه نوع حکومتی را جایگزین سلطنت حاکم در ایران خواهد کرد، سخن از جمهوری اسلامی می زدند. #جمهوری_اسلامی به این معنا است که؛ ضمن احترام کامل و لازم به آرا و جایگاه مردم در ساختار و ساختن نظام حکومت، محتوای حکومت، دینی و بر اساس قوانین و قواعد شرعی و دینی خواهد بود.
🔸جمهوری اسلامی که تا آن زمان مفهوم نسبتا گنگ و مبهم داشت، از آن زمان به بعد به صورت جدی در فلسفه سیاست و حقوق عرض اندام کرد و با تشکیل حکومتی با ساختار و فرم مردمی اما با درونمایه و محتوای دینی، مبحث تازه و داغ روز گردید و مورد توجه جهانیان – اعم از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی- قرار گرفت.
🔹در #بینش_سیاسی امام خمینی(ره) به عنوان مجدد مكتب مردم سالاري ديني، شکل ژریم ها مهم نیست و آنچه مهم است محتوای آن می باشد و از همین جهت جمهوري اسلامي را مطرح ساختند و اظهار داشتند: «قبل از هر چيز ما به محتواي اجتماعي رژيم سياسي آينده خود دل بستهايم.»
🔸«ايشان خواستار جمهوري اسلامي بودند. جمهوري، فرم و شكل حكومت را تشكيل ميدهد و اسلامي يعني محتواي آن فرم كه قوانين الهي است.» به باور امام خمینی، جمهوری بهترین شکل نظام است که می توان با این فرم محتوایی آن – دین اسلام- را تطبیق ساخت و اذعان داشت که جمهوری اسلامی نظیری در جهان سیاست ندارد. البته « بديهي است نشانه جمهوريت در آموزه جمهوري اسلامي معناي خاصي در مفصلبندي گفتماني امام خميني دارد كه از گفتمان مدرنيسم متفاوت است. غرب مدرن بر اساس آموزههايي چون اومانيسم، سكولاريسم، عقلانيت خود بنياد و قرائت كلان پيشرفت، تفسيري از جمهوريت ارائه كرده است كه در آن تمامي مشروعيت نظام سياسي از قرارداد اجتماعي و خواستههاي بشري نشأت گرفته و دين و آموزههاي الهي در آن كاملا از عرصه سياسي كنار گذاشته شدهاند.
🔺غرب با سيطره فكري و تمدني خويش و تحميل ديدگاههاي خويش بر ديگران بويژه بر ملل جهان اسلام چنين وانمود كرده است كه معنا و مفهومي متفاوت براي جمهوريت وجود ندارد و تنها معناي صحيح آن، همان قرائت غربي آن است که با پیدایش نظریه جمهوری اسلامی بطلان آن ثابت شده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مردمسالاری_دینی
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🔴🍁
🍁
هدایت شده از معیار
🌠🍁
🍁
🌀#طرحهای_گرافیکی/« فقط برای خدا »
♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی #سپهبدشهیدحاجقاسمسلیمانی
🔸🖤🔹
🌺 فرش کوچکی انداخت گوشه ی حیاط خانه ی پدری اش، توی آفتاب. پیر مرد را از حمام آورد، روی فرش نشاند و سرش را خشک کرد. دست و پیشانی اش را میبوسید و میگفت: همهی دلخوشی من توی این دنیا، پدرمه.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#شهادت
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍁
🌠🍁
✍ بایدها و نبایدهای تفسیر امام (ره)
❇️ بر گرفته از مقاله دکتر عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان،
در دو بخش،
❇️ بخش اول:
🎙حجتالاسلام سیدحسن خمینی اخیراً اعلام داشتند «نه خودمان و نه هیچ نهادی را متولی انحصاری قرائت و تفسیر شخصیت و اندیشه امام نمیدانیم.»
✍ اگرچه سخن ایشان منطقی و معقول به نظر میرسد، اما به دلایلی که خواهد آمد، نمیتوان «تفسیر آنارشیستی»( هرج و مرج خواه) از امام ارائه کرد، خصوصاً وقتی اندیشه امام مبنای حکومت است،
✅ تفسیر آن با تفسیر علمی- دانشگاهی متفاوت است. امام یک نویسنده و مؤلف نیست که مثل همه اندیشمندان دیگر، سلسله نسلها بیایند و او را نقد و تفسیر نمایند.
✅ اگر اما را از حکومت بیرون بکشیم نظر سید حسن خیلی بی ربط نیست
✅ اما امام بنیان یک حکومت را نهادهاند که با تفسیر میتوان آن را به ضدخودش تبدیل کرد.
✅ تفسیر دانشگاهی از امام عموماً مبتنی بر عرفیگرا و معرفت نسبیگرا و اخیراً شالودهشکن و جوهرستیز معرفی میشود.
در تفسیرهای دانشگاهی که از اندیشه سیاسی امام میشود، ایشان یک فرد عرفیگرا و نسبیگرا معرفی میشود.
✅ مثلاً نمیتوان مدعی انقلاب امام بود و تفسیری از امام ارائه کرد که با اسلام سیاسی فاصله داشته باشد.
✅ چون امام از اعتبار ویژه در کشور و ملت ما برخوردار است، کسی نمیتواند مقابل اندیشه امام بایستد، اما برای عبور از جمهوری اسلامی به تفسیر از وی روی میآورند و این تفسیر چیزی جز «تحریف» نیست؛
✅ فلذا تفسیر حکومتِ امام لاجرم باید بر مبنای اسلام سیاسی، معرفت ذاتی و مسئولیت حکومت به هر دو بعد مادی / معنوی، دنیوی / اخروی انسان باشد
. ✅ همانگونه که برخی تفسیر امام را مهمترین راه فرار از نظام دینی میدانند، دفاع از انقلاب اسلامی و حقانیت آن نیز در اندیشه امام نهفته است،
✅ چراکه در درون حکومت، اندیشه و سیره امام باید به رفتار، قانون، تصمیم و سبک حکومت تبدیل شود، به همین دلیل تفسیر از امام در حکومت نمیتواند موسّع باشد.
✅ در حوزه حکومت، فقهای معتقد به اسلام سیاسی خصوصاً ولیفقیه حی واجد صلاحیت برای تفسیر اندیشه امام هستند، اما در حوزه و دانشگاه به صورت موسّع و گسترده هم میشود عمل کرد. نمیتوان تفسیری از امام ارائه کرد که قلب ماهیت اسلام سیاسی شود.
✅ نمیتوان در درون حکومت بود و امامی تفسیر کرد که انقلابی نبود و به نسلهای بعد یک پاپ یا تصویر رئیسجمهور فرانسه از امام ارائه کرد. جهانی بودن نهضت امام را نمیتوان با تفسیر، حصر در فلات ایران کرد.
✅ ارزش و استقلال انقلاب امام را نمیتوان در دوقطبی جنگ سرد برد و امریکا یا انگلیس را خالی کننده پشت شاه و پشتیبان امام معرفی کرد. چنین تفسیری به بحران فکری و ادراکسازی ذهنی منتهی میشود که تاریخ نوع دیگری ثبت خواهد شد.
✅ از امام نمیتوان تفسیری ارائه کرد که منجر به عقبنشینی دین از عرصه اجتماع شود.
✅ آن نویسنده غربی که در زمان اصلاحات به ایران آمد در کتاب «دوام خمینی» نوشت: «افرادی که در دهه ۶۰ خود را بهترین یاران آیتالله خمینی میدانستند در دهه ۷۰ برای بازگشت دوباره به قدرت تصمیم به یک تغییر ۱۸۰ درجه ایدئولوژیکی گرفتند و به مروجان لیبرالیسم تبدیل شدند و بخشی از نظرات آیتالله خمینی را بزرگ و بخشی را نادیده گرفتند.»
✍ از قضا مؤسسه امام یا خبرگان رهبری باید «شاقول دار» اندیشه و سیره امام باشند. اشکال ندارد که مفسران به تفسیر بپردازند، اما آنجا که قرار است این تفسیر مورد بهرهبرداری سیاسی - اجتماعی و فرهنگی قرار گیرد باید شاقولدار به میدان بیاید.
✅ بنابراین مؤسسه تنظیم آثار امام باید اصول مکتب امام را در اختیار مفسران قرار دهد تا «چارچوبمندی» اندیشه امام حفظ شود و در گذر زمان شخصیتی از امام ارائه نشود که با مائو یا رهبر خمرهای کامبوج یکی باشد.
✅ ماهیت محتوایی امام نشان از الهی بودن ایشان است که در تفسیر عرفی از سیاست و حکومت مغفول میشود.
🎙بلی مؤسسه نشر آثار امام مانع تفسیر نشود، اما دیدهبان باشد.
◀️ حکومت در اصول باید بر ریل امام حرکت کند اما وقتی قاطعیت امام را مقابل چشم نئوروشنفکران قرار میدهید به تفسیر روی میآورند. تفسیر کاریکاتوری و ارائه یک جمهوریخواه دو آتشه (منهای دین) از امام که خطرناک است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
کارشناس_ ملازاده
#بسیج_ ادامه در بخش دوم
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
«بخش دوم»
✍ بایدها و نبایدهای تفسیر امام (ره)
❇️ برگرفته از مقاله دکتر عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان،
✅ هرگونه تفسیر امام بدون توجه به اصول اندیشه و تعبد در سیره ایشان خیانت است.
✍ مثالی بیاورم از بیخ گوش سیدحسن خمینی و از سایت جماران. این سایت در تاریخ ۲۸ /۸ /۹۳ مصاحبهای با حمیدرضا جلاییپور با عنوان «حرف اصلاحطلبان درباره
امام خمینی چیست» انجام داده است.
✅ ایشان تفسیری از امام ارائه میکند که با اصلاحطلبی مد نظر تطبیق کند،
✅ مثلاً ایشان امام و یاران نزدیک امام را دموکراسیخواه میداند درحالی که مردمسالاری مدنظرامام دروندینی بود.
✅ امام را مخالف «خود و غیر خودی» میداند، اما فقط یک نمونه از مواضع امام درباره نهضت آزادی ابطال کننده این مدعاست و مؤسسه به خوبی این را میداند، اما خود خلاف آن را ترویج میکند.
✅ جلاییپور با صراحت از پاسخ به حکم امام برای منافقین شانه خالی میکند و به تفسیرهای عجیب و غریب روی میآورد که امام با اسلام رحمانی مد نظر (لیبرالیسم) سازگار شود. قبلاً نوشتم که در تصور جامع از امام باید عطوفت و اقتدار امام با هم دیده شود.
✅ امام اهل تساهل و تسامح نبود. دین خط قرمز امام بود و با لیبرالها و متحجرین (هر دو) در نبرد بود.
✅ اکنون اگر کسی از امام تفسیری متحجر یا لیبرال ارائه کرد، واقعاً مؤسسه امام و هیچ نهادی در حکومت وظیفهای در قبال آن ندارد؟ چنین منشی ریشه در روشنفکری غیر بومی دارد و باید از آن ترسید.
✅ ما امانتدار اندیشه امام برای انتقال آن به نسلهای بعد هستیم. همانگونه که امام درباره ورود نااهلان و نامحرمان به حکومت (اعتراض اصلاحطلبان به خودی و غیرخودی را مجدداً بررسی کنید) هشدار میدادند،
✅ تفسیر ایشان نیز نمیتواند توسط نااهلان و نامحرمان صورت گیرد. تا از اسب روشنفکری پیاده نشویم این مهم را نخواهیم فهمید.
✅ تفسیر امام همیشه بر مبنای فهم فردی نیست که بعضاً مغرضانه و هدفمند است.
✅ چندسال پیش سید حسن خمینی پیشنهادی ارائه کرد که امام را به مثابه مکتب بگیریم و فکر میکنم آن روز هم هدف ایشان از طرح موضوع بازکردن فضای نقد روی اندیشه امام بود.
✅ البته و واقعاً اشکال هم ندارد، امام معصوم نبود و نقد ایشان هم تابو نیست،
✅ اما حرف ما این است که نمیتوان با معرفت برون دینی امامی را تفسیر کرد که پرچمدار اسلام ناب محمدی (ص) از آن بیرون بیاید.
✅ اصلاحطلبان نمیتوانند از امام تفسیر ارائه کنند (کردهاند) که اقبال مردم از ایشان منطبق با کاریزمای ماکس وبر باشد. اگر امام پرچمداری دین را نمیکرد با هر میزان کاریزما مورد قبول مردم واقع میشد؟ هرگز.
✅ هر جا افتراق در تفسیر امام در درون حکومت صورت گیرد، لاجرم باید به سیره عملی امام مراجعه کرد.
👑 به طور مثال نمیتوان برای خود و
فرزندان طی ۳۰، ۴۰ سال کوه سرمایه ساخت، اما همچنان خود را پرچمدار امامیدانستکهدوراز زخارف دنیا بود.
✅ بنابراین مفسران امام نیز باید صلاحیتی در تراز وی داشته باشند. امام، ماکس وبر، هابز، لاک، روسو، پوپر، فوکو و هابرماس نیست که با سیالیت معرفت بتوان او را تفسیر کرد.
✅ امام به معرفت و حسن و قبح ذاتی در اخلاق معتقد بودند و این مهم باید در تفسیر امام مدنظر قرار گیرد.
✅ عرفیگرایی در فرهنگ و سیاست مهمترین انگیزه تفسیرهای امروز از امام است. مؤسسه امام نمیتواند در مقابل این تفسیر ساکت باشد.
✅ البته از مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام این توقع نیست که در مقابل عرفیگرایان شمشیر بکشد یا قوه قهریه نظام را به کمک بطلبد. فقط کافی است شاقول را به میدان منازعه بفرستد.
#روشنگری
# کارشناس_ ملازاده
#ثامن
#شبستر
🔰@Seraatalhamid