⭕️ نرخ حج عمره زمان شاه
1️⃣ نرخ حج عمره زمون شاه ۷۳۵۰ تومان بود
2️⃣ حقوق معلم ۵۰۰ بود
3️⃣ حالا چند برابر میشه !!!
حدود ۱۵ برابر حقوق معلم
1️⃣ حج عمره فعلی حدود ۴۰ میلیون است
2️⃣ با حقوق ۱۰ میلیون معلم
3️⃣ میشه ۴ برابر حقوق معلم
🔰نتیجه:
قدرت خرید زمان حاضر به زمان شاه (سلطه آمریکا) بر اساس شاخص حج عمره چقدر میشه؟
🔰پاسخ:
١۵ تقسیم بر ۴ = قدرت خرید حج عمره حدود ۴ برابر شده
🔸منبع: روزنامه اطلاعات اول اسفند ۱۳۵۵ (۲۵۳۵)
ضمنا اون موقع دلار ۷ تومن بود و تحریم هم نبوده و طبق ادعای جریان طرفدار پهلوی روزانه ۶ میلیون هم بشکه فروش نفت داشتیم ‼️
🌺🍃
⭕️ ۹ نشانه افراد ذاتاً باهوش بر اساس علم روانشناسی
🔹باهوش و زرنگ بودن با ذاتاً بسیار باهوش بودن یکی نیست. هوش ذاتی تنها به میزان دانش شما بستگی ندارد، بلکه نحوه استفاده از آن دانش هم مهم است.
🔸روانشناسان نشانههای خاص افراد بسیار باهوش را آشکار کردهاند که بعضی از آنها ممکن است آنطور که انتظار دارید واضح و روشن نباشند. تشخیص این نشانهها میتواند به شما در درک بهتر افراد اطرافتان کمک کند. به علاوه شاید کمی از این نشانهها را هم در خودتان بیابید.
1️⃣ با فکر باز به مسائل نگاه میکنند
🔹یکی از نشانههای افراد باهوش بسیار بالا بر اساس روانشناسی این است که پذیرای عقاید و افکار نو یا متفاوت هستند. آنها متعصبانه تنها نظرات خود را دنبال نمیکنند بلکه مشتاق کشف زوایای مختلف، ایدههای جدید و راهحلهای جایگزین هستند.
🔸با این حال، این بدان معنا نیست که به راحتی تحت تأثیر قرار میگیرند. در واقع، کاملا برعکس است. افراد بسیار باهوش از گشادهفکری خود به عنوان ابزاری برای سنجش همه گزینهها و سپس نتیجهگیری آگاهانه استفاده میکنند.
2️⃣ همواره کنجکاو هستند
🔹آنها همیشه سؤال میپرسند و مشتاق کسب اطلاعات بیشتر در مورد طیف گستردهای از موضوعات هستند. به عبارت دیگر کنجکاویشان سیریناپذیر است. همین کنجکاوی بی حد و مرز و مداوم است که اجازه میدهد افراد بسیار باهوش ایدهها و دیدگاههای متفاوت را در کار خود اعمال کنند.
3️⃣ از خلوت کردن با خود لذت میبرند
🔸افراد بسیار باهوش اغلب از وقتگذرانی در تنهایی لذت میبرند. این به دلیل ضداجتماعی بودن آنها نیست بلکه به این خاطر است که تنهایی به آنها فضایی برای فکر، تامل و کندوکاو در دنیای درونیشان را میدهد.
4️⃣ بسیار انعطاف پذیرند
🔹یکی دیگر از نشانههای هوش زیاد، سازش پذیری است. آنها در انطباق خود با تغییرات مهارت دارند، در افکار خود متعصب نیستند و درعوض این قابلیت را دارند که رفتار خود را با موقعیتهای جدید تنظیم کنند.
🔸این افراد میتوانند دادههای جدید را دریافت کنند، بر اساس آن حرکت کنند و تصمیماتی بگیرند که به آنها کمک میکند به طور مؤثرتری در زندگی حرکت کنند. توانایی آنها در سازگاری و تکامل، گواهی بر چابکی و انعطاف ذهنی آنهاست.
5️⃣ تفکر خودانتقادی دارند
🔹افراد بسیار باهوش نه تنها از دنیای اطراف خود انتقاد میکنند بلکه اغلب بزرگترین منتقد خود نیز هستند. آنها این توانایی ذاتی را دارند که اشتباهات خود را بپذیرند و از آنها درس بگیرند، نه اینکه اشتباهاتشان را نادیده بگیرند یا دیگران را سرزنش کنند.
🔸این ویژگی ریشه در تمایل آنها برای رشد و بهبودی شخصیشان دارد. آنها میدانند که مسیر رشد با اشتباهات هموار شده است و هر قدم اشتباه فرصتی است برای یادگیری و بهتر شدن.
🔹به خاطر داشته باشید که انتقاد از خود نشانهای از عزت نفس پایین نیست، بلکه نشانهای واضح از تعهد آنها به رشد و یادگیری شخصی است.
6️⃣ برای ارتباطات عمیق ارزش قائلند
🔸افراد بسیار باهوش اغلب کیفیت را بر کمیت ترجیح میدهند، به خصوص وقتی صحبت از روابط به میان میآید. این افراد درک میکنند که ارتباط واقعی فراتر از گفتگوهای سطحی است و همین ارتباطات است زندگی ما را غنی کرده و به آن معنا میبخشد.
7️⃣ همیشه به دنبال تجربیات جدید هستند
🔹افراد با هوش بسیار بالا تشنه تجربههای جدیدند. آنها از وضعیت موجود راضی نیستند و دائماً به دنبال ایدهها، مکانها و ماجراهای جدید هستند. این افراد میدانند که زندگی یک سفر مستمر در مسیر یادگیری و رشد است و مشتاق هستند که از آن نهایت استفاده را ببرند.
8️⃣ متوجهند که چقدر نمیدانند
🔸افراد بسیار باهوش به شدت از وسعت چیزهایی که نمیدانند آگاه هستند. این درک آنها را دلسرد نمیکند، بلکه حس کنجکاوی و تمایل آنها را برای یادگیری بیشتر تقویت میکند. فروتنی و ولع آنها نسبت به کسب دانش، نشانه روشنی از هوش آنهاست.
9️⃣ همه چیز را زیر سؤال میبرند
🔹مهمترین چیزی که باید در مورد افراد بسیار باهوش درک کرد، تمایل آنها به زیر سوال بردن همه چیز است. آنها یک کنجکاوی و شک ذاتی دارند که وادارشان میکند خِرد پذیرفتهشده را به چالش بکشند و عمیقتر به کاوش بپردازند. این تلاش بیوقفه برای درک است که آنها را متمایز میکند.
🌺🍃
⭕️ تحول جدید در جنگ محور مقاومت علیه اسرائیل
📌دیشب مقاومت عراق با یک موشک کروز پیشرفته و دور برد که نام "الارقب" بر آن نهاده اند، حیفا بندر اصلی اسرائیل را با موفقیت هدف قرار داد.
🔻در خصوص این اتفاق مهم چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ این موشک از سوی مقاومت عراق "الارقب" به معنای "مرد گردن کلفت" نام نهاده شده که حاکی از تهدید رژیم صهیونیستی توسط این گروههاست.
2️⃣ این موشک کروز دوربرد توانسته از سامانه های دفاعی اردن و رژیم صهیونیستی عبور کند و به بخش صنعتی بندر حیفا در غرب فلسطین اشغالی اصابت نماید.
3️⃣ نکته مهم تکنولوژیکی این حمله اینست که سامانه های راداری رژیم صهیونیستی این موشک را کشف نکرده و حتی آژیر خطر به صدا در نیامده است.
4️⃣ این اتفاق یک تحول مهم در جنگ با اسرائیل است زیرا بخش قابل توجهی از تاسیسات مهم و راهبردی اسرائیل شامل پالایشگاه و تاسیسات انرژی در این بندر قرار گرفته و در صورت لزوم می تواند به راحتی هدف قرار گیرد.
5️⃣ برخی از حلقه های محور مقاومت به دلیل محذورایت و محدودیاتی که دارند ، نمی توانند با این کیفیت و چنین سلاحی به حیفا حمله کنند و به همین دلیل این وظیفه را مقاومت عراق بر عهده گرفته تا با سلاح های پیشرفته و ویرانگر در صورت لزوم فشار بر تل آویو را افزایش دهند.
6️⃣ یکی از راهبردهای دفاعی اسرائیل تکیه بر سامانه های پیشرفته پدافندی است تا تکنولوژی، ضعف ها و تنگناهای ژئوپلیتیکی رژیم صهیونیستی را پوشش دهد اما حمله امشب نشان داد که تکنولوژی محور مقاومت بر سامانه های پیشرفته دفاعی اسرائیل غلبه دارد.
7️⃣ در پایان ذکر این نکته ضروری است که محور مقاومت در پاسخ به ترورهای اخیر اسرائیل رفتار هیستیریک و غیرعقلانی انجام نمی دهد بلکه همین روند کنونی ۳ ماهه که به فرسایش رژیم صهیونیستی منجر شده را ادامه داده و به تدریج کیفیت و کمیت ضربات خود را افزایش خواهد داد.
✍️ علیرضا تقوی نیا
🍃
🌺🍃
بیان 37 (1).pdf
1.1M
نشریه بیان. مقاله 18 دی سالروز عین الاسد...
ghasem solymani.pptx
12.12M
نقش بی بدیل حاج قاسم در تقویت جبهه مقاومت
استاد تشکری زاده
-1986781437_660564517.mp3
15.13M
18 دی سالروز
رویداد بزرگ عین الاسد
پیامدهای تحقیر آمریکا
بخشی از سخنرانی دکتر رمضان شعبانی سارویی
در جمع کارکنان بنیاد روایت فتح
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
✍️ چگونگی مطالبه انتقام و پاسخ سخت
قسمت 1 از 2
محمد طلایی پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام قم
🔻بلوغ جمهوری اسلامی در مواجهه با دشمنان و رقیبان منطقه ای، به عنوان یکی از برجسته ترین نقاط قوت و البته از حساس ترین ابرپرونده های نظام که با مسائل داخلی نیز به صورت جدی پیوند خورده است، به حق باعث ایجاد حساسیت ویژه ای در گفتگوی انتقادی با ساختارهای متصدی این مسئولیت گشته است. مسیری که با خون دل خوردن شخص مقام معظم رهبری و تدبیر کلان ایشان از سویی و جانبازی شهدای محور مقاومت خصوصا حاج قاسم سلیمانی به چنین ثمری نشسته است، طبعا با نقدهای بیجا نباید از شکوهش کاسته شود.
🔻در چنین فضایی، مطرح شدن چندباره مسئله انتقام مجددا چالش ها و حتی شکاف هایی را ایجاد کرده است. تفسیر ضرورت و نحوه انتقام و حتی بحث در مورد این که انتقام گرفته شده است یا نه، نشان می دهد که صحنه برای دغدغه مندان شفاف نیست.
با توجه به این ملاحظات، به نظر می رسد پیش از طراحی اقدام، باید زمینه و بستر طرح موضوع انتقام مورد بحث قرار گیرد. به نظر نگارنده، طرح مسئله انتقام از چند زاویه حتما اشتباهی راهبردی است:
1- طرح انتقام برای خروج نظام از انفعال.
طرح اینگونۀ انتقام و پاسخ سنت، چند تالی فاسد جدی دارد: اول اینکه جمهوری اسلامی در سالهای اخیر به صورت جدی آماج عملیات رسانه ای ناکارآمدی بوده است. اعتماد بخش معتنابهی از مردم به نظام دچار خدشه شده و طبیعتا گزاره های پیرامون کارآمدی را در این فضای بیاعتمادی تفسیر و فهم میکنند. در چنین فضایی، اینرسی این بخش از جامعه به خودی خود به سوی متهم کردن ساختارهای مختلف به ناکارآمدی معطوف است. این امر وقتی با پدیده ساده انگاری رسانه ای فضای مجازی تلفیق میشود ، تفکیک لایه های انفعال و ناکارآمدی را دچار دشواری مینماید. به این ترتیب ضعفی که به واسطه جریان سازشکار به نظام تزریق میگردد، به پای کلیت نظام و میدان نیز نوشته میشود. این هم جفاست، هم دوای زدودن انفعال های موجود سازشکاران نیست.
یک کاسه کردن حساب جریان های سازش و مقاومت، در واقع تقویت و مشروعیت دادن به جریان سازش است. در حالیکه رهبر انقلاب، تلاش خویش را برای مهار جریان غرب گرا و ایجاد محیط نسبتا امنی برای فعالیت محور مقاومت در دو دهه اخیر به کار گرفتند، تنها فایدۀ متهم کردن هر دو جریان به انفعال، تقویت خط سازش و عادی جلوه دادن آن در روند اداره کشور است. گویا انتهای همه مسیرهای نظام به چنین عقلانیتی ختم می شود.
2- طرح انتقام برای تشفی خاطر جریان انقلابی و افزایش سرمایه اجتماعی نظام.
پیچیدگی صحنه نزاع کنونی محور مقاومت با خط استکبار در منطقه، که در واقع نه صرفا یک درگیری نظامی، که مقابله ای تمدنی با همه ابزارها و ابعادهای ممکن است، اقتضاء می کند کنش و واکنش ها لزوما بر اساس احساسات مردم تنظیم نشود. در واقع شفای صدور مؤمنین، با کلیت این صحنه نبرد باید نسبت بگیرد نه با اجزاء آن، مخصوصا در واکنش هایی که جنبه امنیتی دارند.
صحنه مواجهۀ محور مقاومت، متشکل از مجموعه ای از دارایی ها و نادارایی هاست که در محورهایی مانند نظامی، امنیتی، اقتصادی، سیاسی، رسانه ای، فرهنگی اجتماعی و ... بروز می کند. محور مقاومت هرچند در مجموع پیشرفت های شگرفی داشته است، اما طبیعتا کماکان مخصوصا در پیوست ها، با نواقصی روبروست. مدیریت مجموع نقاط قوت و ضعف به دلیل ارتباط جدی بین این ابعاد، کار آسانی نیست. کنشگری این صحنه را تابع توقعاتی قرار دادن که عمدتا نیز با جریان رسانه ای قابل مدیریت هستند، در این صحنه حتما اختلال ایجاد می کند.
3- انتقام به مثابه ابزار بازدارندگی.
مطرح کردن انتقام برای ایجاد توازن و بازدارندگی در برابر خط استکبار در منطقه، هرچند در کلان ایده درستی است. اما به دلیل فضای رسانه ای جامعه، خود در کوتاه مدت به چالش تبدیل می شود. تا زمانی که معادله قدرت در منطقه به صورت قاطعی به نفع جبهه مقاومت تغییر نکرده باشد، این زد و خوردها ادامه خواهد داشت. مخصوصا در فضای امنیتی و به دلیل اشراف دستگاه های جاسوسی دشمن، این روند ملموس تر است.
در چنین فضایی، تضمین دادن مبنی بر این که اگر بزنیم دیگر جرأت نمی کنند بزنند، خود می تواند به ابزار رسانه ای برای تضعیف خط مقاومت تبدیل شود. مخصوصا با عدم رعایت خطوط قرمز انسانی توسط جریان مقابل و اقدام به کشتار مردم عادی در برابر ضربات واکنشی ما.
ادامه یادداشت:
✍️ چگونگی مطالبه انتقام و پاسخ سخت
قسمت 2 از 2
جمع بندی
🔻با این تفاسیر، به نظر می رسد بهترین مفهوم برای تبیین چرایی لزوم پاسخ سخت، ایجاد ظرفیت اجتماعی برای کامل کردن سبد پاسخ های نظام در برابر دشمن است. ما باید بتوانیم متنوع واکنش نشان دهیم. پاسخ یک ترور امنیتی سطح بالا، نباید لزوما یک ضربه نظامی باشد. ما باید بتوانیم ابزارهای اجتماعی خود برای محاصره اقتصادی رژیم را فعال کنیم.
🔻فارغ از بحث نقصان در ساختارهای نهضتی نظام برای صدور انقلاب، ظاهرا بهترین گزینه موجود، ایجاد فشار اجتماعی است تا میدان دست بازتری برای انتخاب ابزارهای مختلف در پاسخ گویی داشته باشه. در واقع گفتمان عام انتقام باید به مثابه ابزار مهار جریان غرب گرا عمل کند و نه انتقاد از جریان مقاومت. گفتمانی که باید شکل گیرد، از سر اعتماد به میدان، باید برایش خلق فرصت کند و او را وادار کند مجموعه پیوست های عملیاتی خویش را تکمیل نماید. به نظر می رسد مدل کنش رهبر انقلاب نیز همین گونه است. در عین ابراز اعتماد به متولیان محور مقاومت، آنان را برای دادن پاسخ سخت تحریک می کنند.
ما باید جای خود را در پر کردن خلاءهای بالفعل موجود در مجموعه ظرفیت های نظام پیدا کنیم و مسیری برای رفع آنها خلق نماییم.
🔴 جناب ابراهیم رئیسی اگر قصد پرونده سازی و دخالت در چنین اموری را داشتند، با توجه به مسئولیتهایی که در گذشته عهده دار بودند و مسائل و موضوعات زیادی را درباره سابقه و حال افراد مطلعند، الآن خیلیها باید شرایطشان متفاوت می شد، مثلا کافی بود همان دوره قبلی که با حسن روحانی رقابت انتخاباتی داشتند، به واسطه هایی آنچه از وی می دانستند را عمومی می کردند.
♦️یکی از وصله هایی که کاملا مناسب قبای طیف حسن روحانیست و ابدا به جناب رئیسی نمی چسبد، این است که کسی بخواهد ایشان را متهم به بی اخلاقی نماید.
✍️ مریم اشرفی گودرزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢 با هر گرایش سیاسی.
🟢 با هر دین و مذهبی.
🟢 اگر بهت و حیرت این دختر بچه را که مادر و خواهرش در حادثه کرمان شهید شده اند. را دیدی و غمگین شدی.
📌لعن کن به آمران و عاملان تکفیری صهیونیستی!
🟣