📌#حمزه_اکرمی استاد حوزه ماهشهر که شبها در اسنپکار می کرد به قتل رسید.
الکاد لعیاله کالمجاهد فی سبیل الله. کسی که برای نان خانواده اش زحمت می کشد مانند مجاهد در راه خداست.
روحانیت مشغول بخور بخور است. روزها دشنام و شبها دشنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌#یمن قهرمان باب المندب را بست.رهبری فرمودند امروز باید #شریان_حیاتی اقتصاد اسرائیل قطع شود.
چرا دستگاههای ما #تنگه_هرمز را بر اسرائیل نمی بندند؟
تردیدهای سیاسی ما را به هراس واداشته اما تهدیدهای الهی ما را به ترس نمی اندازد
📌تمدن غربی همان #تمدن_اسرائیلی است. اسرائیل جنایت را در #غزه بهغایت رسانده باید #غیرت کنیم غرب زدگی را در کشور مان ریشه کن کنیم
#جنایت_بیمارستان_شفا
📌#امارات سرپل جایگزین باب المندب برای کمک اقتصادی به اسرائیل است. از دولت ومجلس می خواهیم بر رژیم وابسته امارات برای قطع کمک به اسرائیل فشار بیاورند
#غزه
#قطع_شریان_حیاتی
#بیمارستان_شفا
📌طرفداران اغتشاش #زن_زندگی_آزادی جواب دهند زن کُرد با زن غزه ای چه تفاوت دارد؟ شما از یک دروغ غائله درست کردید. ناله زنان #غزه و استمداد آنان را نمی شنوید؟
#بیمارستان_شفا
📌#صداسیما سالها با سرگرم کردن مردم، در قضیه فلسطین مردم را خواب کرده و محدود به ایام روز قدس رفع تکلیف کرده. مدتی است دوباره فتیله توجه به فلسطین را پایین کشیده در حالیکه تقریبا رهبری در هر سخنرانی به موضوع #غزه پرداخته اند. آیا این تکلیف آور نیست؟
#غزه
#بیمارستان_شفا
📌#آنتونی_گیدنز جزو چند چهره شاخص جامعهشناسی سکولار در دنیای معاصردرباره انقلاب اسلامی در کتاب معروفش «جامعهشناسی»در دهه ۹۰ میلادی میگوید: «جهان پیش از وقوع انقلاب ایران در یک حرکت هماهنگ به سمت حذف دین از زندگی و سکولاریسم حرکت میکرد و انقلاب ایران مسیر جهان را به سمت حیات و زیست دینی تغییر داد».
📌در سینمایی #مصلحت، لشگری شاگرد آیة الله مشکاتیان جرم فرزند او را می پوشاند با این استدلال که نباید دشمن سوء استفاده کند. لذا محاکمه فرزندبه مصلحت نیست. تهیه کننده فیلم می گویداین فیلم سه سال تا سال ۴۰۲ بنابه نظر دادستان کل پخش نشد.یعنی پخش فیلم مصلحت به مصلحت نبود.تا اینکه اغتشاش۴۰۱نظرها را عوض کرد
فرق بین رشد تولید با جهش تولید!؟
رهبر انقلاب اسلامی در پیام نوروزی خود، امسال را سال جهش تولید با مشارکت مردم نام نهادند. سال گذشته هم شعار سال مهار تورم و رشد تولید بود. حال این سئوال پیش می آید که تفاوت رشد با جهش تولید چیست؟
اولاً باید بدانیم که تحقق شعار سالها به یک سال محدود نمی شود و بایستی تداوم داشته باشد. از این رو حضرت آقا سال ۹۹ را به نام جهش تولید نامگذاری کرده بودند و امسال هم همین نام تداوم یافته است که نشان از ضرورت این کار است.
در بیان تفاوت رشد و جهش تولید بایستی گفت: وقتی سخن از جهش تولید به میان می آید منظور این است که دستاندرکار بایستی جوری عمل کنند که یک تغییر محسوسی در زندگی مردم انشاءالله به وجود بیاورد. چرا که با روی کار آمدن دولت سیزدهم فعالیت های خوبی در حال انجام است و برای مثال چند هزار کارخانه تعطیل شده به روند تولید بازگشته اند ، اما هنوز آنگونه که باید و شاید برای مردم رشد تولید ملموس نیست!؟
از بیانات رهبر معظم انقلاب چنین برداشت میشود که بین رشد تولید- که امری لازم و ضروری است- و جهش تولید، تفاوتهایی وجود دارد. تفاوتهایی از جنس تفاوت بین «حرکت» و «سرعت». شاید عبارت زیر گویاترین مثال برای رساندن تفاوت مفهومی بین «رشد تولید» با «جهش تولید» باشد.
هواپیمایی را در نظر بگیرید که قصد پرواز دارد. ابتدا این هواپیما که از قبل تمام مسائل فنی آن بررسی شده و آماده پرواز است، باید موتور آن روشن و سپس حدود یک کیلومتر و بیشتر روی باند حرکت کند.
درست است که این هواپیما به حرکت درآمده است، اما برای پرواز نیاز به «خیز» (take oof) دارد.
تیک آف یا «خیز» یعنی «کندن از شرایط قبلی در زمین و پرواز تا رسیدن به سطح مناسب پرواز»! در واقع جهش در تولید را تداعی میکند. می توان گفت: در سال گذشته ، موتور تولید روشن شد و هواپیمای اقتصاد روی باند قرار گرفت و به حرکت در آمد، اما لازمه تحول اساسی در اقتصاد فاصله گرفتن از شرایط قبلی و جهش به سمت وضعیت جدید است. البته جهشی که با کنترل مناسب و حرکت متوازن و هماهنگ به سمت بالا همراه است و صدالبته تکانههای طبیعی خود را برای قرارگرفتن در سطح مناسب، برای ادامه حرکت دارد. اینجاست که سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی معنا پیدا میکند که حرکتهای انجام شده اگرچه خوب است، اما یک دهم حرکت مورد انتظار نیست! درست مثل هواپیمایی که بعد از حرکت روی باند انتظار میرود از جاکنده شود و در حرکت خود تحول محسوس ایجاد کند و الا نه تنها به مقصد نخواهد رسید بلکه ممکن است با خروج از باند یا رسیدن به انتهای باند و برخورد با موانع، متوقف شود و آسیب ببیند و خطرات زیادی را متوجه سیستم کند.
رشد و جهش تولید مزایایی چون: کاهش تورم، بیکاری و افزایش اشتغال و...را به دنبال خواهد داشت که هرکدام از این معضلات موجبات اذیت و آزار روحی مردم عزیزمان را فراهم کرده است.
از سوی دیگر این نکته را نباید فراموش کرد که بخشی از نتیجه جهش تولید که همان ملموس بودن آن در زندگی مردم است ، با فعالیت رسانه ای و ایجاد احساس جهش و پیشرفت حاصل می شود. در واقع فعالیت های خوب باید خوب برای مردم گفته شود تا آنها پیشرفت و جهش را ببینند و روایت ما بر روایت دشمن که همان ایجاد یأس و ناامیدی است غالب شود.
سعید میرزایی
🔴متن نامه تاریخی امام راحل به آقای منتظری قائم مقام وقت رهبری در فروردین سال 68 که به دلیل سوابق انقلابیش از سوی مجلس خبرگان به عنوان قائم مقام رهبری منصوب شده بود
♦️متن کامل پیام حضرت امام در عزل منتظری در ادامه میآید:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای منتظری
♦️با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمهای برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند. شما در نامه اخیرتان نوشتهاید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم میدانم؛ خدا را در نظر میگیرم و مسائلی را گوشزد میکنم. از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست دادهاید.
♦️شما در اکثر نامهها و صحبتها و موضعگیریهایتان نشان دادید که معتقدید لیبرالها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که میگفتید دیکته شده منافقین بود که من فایدهای برای جواب به آنها نمیدیدم. مثلا در همین دفاعیه شما از منافقین تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند و میبینید که چه خدمت ارزندهای به استکبار کردهاید. در مساله مهدی هاشمی قاتل، شما او را از همه متدینین متدینتر میدانستید و با اینکه برایتان ثابت شده بود که او قاتل است مرتب پیغام میدادید که او را نکشید.
♦️از قضایای مثل قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حال بازگو کردن تمامی آنها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمیباشید و به طلابی که پول برای شما میآورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند. بحمد الله از این پس شما مساله مالی هم ندارید. اگر شما نظر من را شرعاً مقدم بر نظر خود میدانید -که مسلماً منافقین صلاح نمیدانند و شما مشغول به نوشتن چیزهایی میشوید که آخرتتان را خرابتر میکند-، با دلی شکسته و سینهای گداخته از آتش بیمهریها با اتکا به خداوند متعال به شما که حاصل عمر من بودید چند نصیحت میکنم دیگر خود دانید:
1 - سعی کنید افراد بیت خود را عوض کنید تا سهم مبارک امام بر حلقوم منافقین و گروه مهدی هاشمی و لیبرالها نریزد.
2 - از آنجا که سادهلوح هستید و سریعاً تحریک میشوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد.
3 - دیگر نه برای من نامه بنویسید و نه اجازه دهید منافقین هر چه اسرار مملکت است را به رادیوهای بیگانه دهند.
4 - نامهها و سخنرانیهای منافقین که به وسیله شما از رسانههای گروهی به مردم میرسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان -روحی له الفدا- و خونهای پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند.
♦️و الله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولی در آن وقت شما را سادهلوح میدانستم که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیلکرده که مفید برای حوزههای علمیه بودید و اگر این گونه کارهاتان را ادامه دهید مسلما تکلیف دیگری دارم و میدانید که از تکلیف خود سرپیچی نمیکنم. و الله قسم، من با نخستوزیری بازرگان مخالف بودم ولی او را هم آدم خوبی میدانستم. و الله قسم، من رای به ریاست جمهوری بنیصدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم.
♦️سخنی از سر درد و رنج و با دلی شکسته و پر از غم و اندوه با مردم عزیزمان دارم: من با خدای خود عهد کردم که از بدی افرادی که مکلف به اغماض آن نیستم هرگز چشمپوشی نکنم. من با خدای خود پیمان بستهام که رضای او را بر رضای مردم و دوستان مقدم دارم؛ اگر تمام جهان علیه من قیام کنند دست از حق و حقیقت برنمیدارم.
♦️من کار به تاریخ و آنچه اتفاق میافتد ندارم؛ من تنها باید به وظیفه شرعی خود عمل کنم. من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بستهام که واقعیات را در موقع مناسبش با آنها در میان گذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام؛ سعی کنند تحت تاثیر دروغهای دیکته شده که این روزها رادیوهای بیگانه آن را با شوق و شور و شعف پخش میکنند نگردند. از خدا میخواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد. ما همه راضی هستیم به رضایت او؛ از خود که چیزی نداریم، هر چه هست اوست. و السلام.
یکشنبه 6 / 1 / 68
روحالله الموسوی الخمینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا این پیشگو را که ۴۰ سال پیش کنار شهید سليماني ایستاده و با قاطعیت امروز را پیشگویی میکند میشناسید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عقد آریایی کم بود اینم اومد!
الان یعنی پدرشون رو بدون غسل و کفن و نماز میت خاک کردن؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وصیت امیرالمومنین به امام حسن(ع) از زبان حاج قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اوضاع و احوال خیابانهای شیراز پس از بارندگیها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️شهادت را نمیفهمند کورند و نمیبینند
فلسطین دمبهدم میمیرد اما زنده میماند
لحظاتی از شعرخوانی علی سلیمیان در دیدار امشب شعرا با رهبر انقلاب
رهبر انقلاب: باید یک نهضتی برای ترجمه انجام بگیرد. اگر همین غزل در غزه ترجمه شود یک غوغایی بر پا خواهد کرد. این لحن و بیان و احساس منتقل شود. آن مردم و مبارزان به این طور قوتقلبدادنها احتیاج دارند.
یا امام حسن، دستهای یتیم نوازی ات را برسر ما بکش. ما در این دوران بی امام زمان، یتیم ترین هستیم... #کریم_آل_طه
⚘️هسته سخت نظام مقدس جمهوری اسلامی از منظر امامین انقلاب⚘️
❤️مردم، مردم و مردم، مردم، مردم
👌روزهای اول جنگ بود. شهید بهشتی برای اطلاع از جزئیات اتفاقات مرزهای جنوب کشور راهی خوزستان شد.
طی جلسه با فرمانده سپاه خوزستان بود که از حجم محیرالعقول پیشروی بعثیها مطلع شد.
همین هم باعث شد که فورا امام(ره) را در جریان بگذارد. پاسخ امام اما یک عبارت ۱۰ کلمهای بود: «مگر جوانان اهوازی مردهاند که عراق بتواند اهواز را بگیرد.»
ایمان امام به مردم تشریفاتی نبود عین واقعیت بود.
رهبر انقلاب: «سال ۴۱ که همان اوّل شروع نهضت [بود]، امام در درس یک روز بحث را کشاندند به مسائل سیاسی و همان مسئلهی جاری، اشاره کردند به بیابان قم و گفتند اگر ما دعوت کنیم، مردم این بیابان را پُر خواهند کرد! سال ۴۱ که هیچ کس تصوّر نمیکرد که بتوان مردم را در یک چنین حرکتی همراه کرد و وارد کرد.» ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
بهمن ۵۷ هم با همراهی و همگامی همین مردم بساط ۲۵۰۰ سال سلطنت از خاک این مملکت برچیده شد و جایش را به صندوق رأی و انتخابات داد.
صدام هم که با حمایت شرق و غرب به ایران لشکر کشید، باز هم اتکاء و ایمان به خدا بود و حضور مردم.
مبارزه با کمک مردم، انقلاب با حضور مردم و دفاع با اتکای به توان مردم... قصه همیشه همین است، فقط میدان متفاوت میشود.
هر جا کاستی و آسیبی بود یا یورش غریبه و بیگانه، حضور مردم بوده که گرهگشایی کرده و باعث دفع هجوم شده است.
حالا یک دهه است که مشکلات معیشتی به زندگی مردم فشار بیشتری میآورد و طمع دشمن هم به آسیبهای اقتصاد است و راهکار همان راهکاری که از سال ۴۲ پیشران انقلاب بود...
این مردم و این جوانان ، هسته سخت انقلاب و مدافع و پشتیبان وفادار آن هستند ، به ثمن بخس ، مردم را نبازیم :
دل بسی خون به کف آورد ولی دیده بریخت
الله الله، که تلف کرد و که اندوخته بود؟
یار مَفروش به دنیا که بسی سود نکرد
آن که یوسف به زَرِ ناسره بفروخته بود
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 باید راهی پیدا شود که مردم با شعر آشنا بشوند | جلوی هجوم زبانهای بیگانه به زبان فارسی را بگیرید
🍃🌹🍃
🔻رهبر انقلاب اسلامی امامخامنهای مدظلهالعالی در دیدار شاعران: حافظهی ادبی مردم ما ضعیف است. یعنی در جاهای مناسب شعرهایی که باید به تناسب یادشان بیاید یادشان نمیآید یعنی نمیدانند. گاهی شعرهایی میخوانند یا غلط میخوانند که گاهی در تلویزیون مجری یک شعری میخواند غلط که اعصاب انسان خرد میشود.
🔸یک وقتی یک موسیقیدان پیرمردی به من میگفت که اینهایی که آواز میخوانند در دستگاهی و خارج [از دستگاه] میروند مثل این هست که یک میخی در گوش آدم فرو میکنند، این جوری آدم ناراحت میشود.
🔹حالا واقعاً وقتی شعر را غلط میخوانند گاهی اوقات این جوری است که مثل اینکه یک میخی در گوش انسان فرو میکنند. این نشان دهندهی آن است که حافظهی ادبی مردم ضعیف است این راه دارد، باید راهش را پیدا کنند و جوری بشود که مردم با شعر انس پیدا کنند آشنا بشوند.
🔸حالاها متأسفانه هجوم زبانهای بیگانه هم زیاد شده. زبانهای اروپایی غربی انگلیسی بالخصوص هجومش زیاد شده، همچین بیدریغ مصرف میکنند. به نظر من عکسش باید انجام بگیرد. بایستی معادلهای فارسی[استفاده شود]، ما هلیکوپتر را تبدیل کردیم به بالگرد. هم قشنگتر از هلیکوپتر است، هم آسانتر از هلیکوپتر است، هم ایرانی است، هم [معنی را ]نشان میدهد.
🔺امیدواریم که دوستان بتوانند اینها را دنبال کنند. یعنی واقعاً نگذارند حجم لغات فرنگی در داخل زبان فارسی وارد شود.
#روشنگری | #لبیک_یا_خامنه_ای
💢استقبال حماس از قطعنامه شورای امنیت
جنبش حماس:
🔹ما از درخواست امروز شورای امنیت سازمان ملل برای آتش بس فوری در غزه استقبال میکنیم.
🔸بر ضرورت دستیابی به آتشبس دائمی که منجر به خروج تمامی نیروهای صهیونیست از نوار غزه و بازگشت آوارگان به خانه هایی که از آن خارج شده اند، تاکید میکنیم.
🔹ما بر آمادگی خود برای تبادل فوری زندانیان که منجر به آزادی زندانیان هر دو طرف میشود، تاکید میکنیم.
🔸بر اهمیت آزادی تردد شهروندان فلسطینی و دسترسی به تمام نیازهای بشردوستانه برای همه ساکنان در تمام مناطق نوار غزه تاکید میکنیم.
🔹ما از شورای امنیت می خواهیم که اشغالگران را تحت فشار بگذارد تا به آتش بس پایبند باشند و جنگ نسلکشی و پاکسازی قومی علیه مردم ما را متوقف کنند.
🔸ما بر حق مردم خود برای ایجاد کشور مستقل و مستقل با پایتختی قدس و حق بازگشت و تعیین سرنوشت بر اساس قطعنامه های بین المللی تاکید میکنیم.
🔹از تلاشهای برادرانمان در الجزایر و همه کشورهای عضو شورای امنیت که از مردم ما حمایت میکنند و برای توقف تجاوز تلاش میکنند قدردانی میکنیم.
چرا رفتارهای اهل باطل، گاهی بهتر از اهل حق است؟!
کسی آمد خدمت امام صادق (علیه السلام) عرض کرد: «در سفر حج که بودم، شاگردهای ابوحنیفه، شاگردهای مالک، شاگردهای دیگران چه حج خوبی، چه حج پاک و مرتب و منظمی انجام دادند؛ اما شاگردهای شما با هم دعوا داشتند». حضرت گوش دادند و بعد فرمودند: «إِنَّهُ إِنَّمَا صَمَدَ لَكَ وَ لِأَصْحَابِكَ فَأَمَّا اَلْآخَرُونَ فَقَدْ فَرَغَ مِنْهُمْ».
چون آنها ریشهشان زده شده، ولایتشان زده شده، شیطان میخواهد مردم نفهمند که این درخت، خشک است؛ لذا میوۀ مصنوعی هم روی آن میزند! اما شما که درختتان ریشه دارد، تبر برمیدارد تا شاخههایش را بشکند. از این جهت، وقتی کسی عقیده باطل پیدا کرد، پنج وقتش را به جماعت میخواند، آنهم در مسجد، خسته هم نمیشود! اما اگر این آدم اعتقاداتش درست شد، گاهی حتی یک نمازش را هم بهزور میتواند به جماعت بخواند!
بادی که به پشت سر آنها میزند تا به مسجد ببردشان، این باد بر سینۀ شما میزند!
آیتالله حائری شیرازی(ره)
👈" دعوا؛ دعوای قدیمیست..."
مصطفی مَلکیان؛نویسنده جزوه "مانیفِست اصلاح طلبی" در "پروژه" قدیمی "عقلانیت و معنویت" می گوید که انسان مُدرن، تعبُّدگریز است و از طرفی دیگر، عصاره دین؛ تعبُّد. بنابراین #مدرنیته با #دین نمی سازد. خوشبینانه او از سرِ دلسوزی نسخه ای تجویز می کند که نه انسانِ مدرن به پای تعبّد دینی متوقف شود و نه دیندار با تعبُدگریزی ِمدرن، بسوزد. نسخه بظاهر شفابخش او " عقلانیّت و معنویّت" است . یعنی پوسته دین را که تعبّدیات است کنار زده و معنویت دین را استخراج کن و مثل اَفیونی سُکرآور، به زخم های ملتهب مدرنیته بزن. اینگونه به زعم مَلکیان، عقلانیت مدرن با معنویتِ حجامت شده از دین، حداکثر #امید، #آرامش و #شادی را به ارمغان می آورد.
حال، ایران که آوردگاه سنّت و مدرنیته بوده باز به دوران ملتهِب خود بازگشته ولی این بار، نسخه مصطفی ملکیان و همفکرانش در حال جولان است و برای چندمین بار، رقصِ خون می کند ولی...
✋ولی همانگونه که بارها گفته شد؛ این نظریه، نه از عقلانیت مایه ای دارد و نه از معنویت. نه ناموس میشناسد و نه غیرت...نه شرف باقی گذاشته و نه وطن...نه برای زن زندگی و آزادگی می آفریند و نه برای مرد؛ میهن و آبادانی...جای اخلاق و ضد اخلاق را عوض کرده و جلاد را بجای شهید جازده...مظلوم را قاتل روایت کرده و جانی را حامی...عزت را با خفت عوض کرده و عوضی ها را روی خر دجّال نشانده است.
دعوا سر چادر و گشت ارشاد و مسجد و پرچم🇮🇷 فقط نیست...#دعوا؛ دعوای #تعبّدگرایی و #تعبّدگریزی است و در این مَصاف، اول این #عَلم ها هستند که زده می شوند و نوبت به #عَلمدارها می رسد...#پرچم ایران🇮🇷 #عَلم تعبّد در دنیای ظلمانیِ الان است و حجاب و گشت ارشاد و پلیس و بسیج و مسجد و سپاه و ارتش و قرآن و رهبری و همه وهمه نماد تعبّد و حاکمیت دینی هستند که باید زده شوند...
"در این نزاع #تماشاچی، #هوادار است ..."
👌جنگ؛ جنگ احزاب است و ایران، خندقی که مردابِ اجساد تعبّدگریزانِ تاریخ بوده و هست. دعوا؛ دعوای قدیمیست...زمستان خواهد گذشت و از پسِ غبارهای به هواخاسته، پرچم حق آن بالاها در اهتزاز.
"فاِستقِم کَما اُمِرت و مَن تابَ مَعک"
✍ #دکتر_محمد_بهزاد
مسلمانی ایرانی به مناسبت سال جدید و عید نوروز از امام علی(علیه السلام) دعوت کرد. امام هم دعوت او را پذیرفت و از حلوای سر سفره تناول کرده، از او پرسید: «این دعوت به چه مناسبتی است؟» مرد ایرانی پاسخ داد: «به مناسبت عید نوروز است.» امام(علیه السلام) برای نشان دادن رضایت خود از مهمان نوازی او فرمود: «نُوُروزَاً لَنَا فِی کُلِّ یَوْمٍ إِنْ استَطَعْتُمْ؛ اگر می توانید هر روز را برای ما نوروز قرار دهید.»(۲)
📚(۱). نهج البلاغه، نامه 45.
(۲). شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، ج11، ص248.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏠 #پنجره | بیت شعری که شب گذشته رهبر انقلاب در دیدار شاعران خواندند
💗 سرشارم از جوانی، هرچند پیر دهرم
❤️ چون سرو در خزان نیز، رنگ بهار دارم
21.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولادت امام مجتبی( ع) و "دو نتیجه مهم " سیاسی
📌تا اینجا که به نظر می رسد کسی قصد شفاف سازی نقاط ابهام موضوع انتقال قسمتی از زمین #حوزه_ازگل را ندارد.
شاید عزم کرده اند با مسکوت گذاشتن این غائله آن را بفراموشی بسپارند.
مردم بعد از مدتی جزئیات هر مناقشه ای را فراموش می کنند اما آنچه در دستگاه داوری آنها رسوب می کند یک بی اعتمادی دیگر است...
بخشی از داوری افکار عمومی محصول تراکم رسوب سوالهای بی جواب است.
خود دانید.
📌#مصلحت در سیره امام
«وظیفه شرعی اقتضا می کرد تا تصمیم لازم را برای حفظ نظام و اسلام بگیرد.
لذا با دلی پر خون حاصل عمرم را برای مصلحت نظام و اسلام کنار گذاشتم.
ان شاء اللَّه خواهران و برادران در آینده تا اندازه ای روشن خواهند شد. سفارش این موضوع
لازم نیست که دفاع از اسلام و نظام شوخی بردار نیست؛ و در صورت تخطی، هر کس در هر موقعیت بلافاصله به مردم معرفی خواهد شد.»
نامه امام بهنمابندگان مجلس