eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
6.2هزار ویدیو
759 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻 تصاویر «عبدالله کویته» طراح عملیات تروریستی کرمان که توسط وزارت اطلاعات به داخل کشور انتقال داده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پرونده کرسنت جالب‌تر شد 🔹زنگنه: آقای جلیلی درست نیست با پیگیری‌های شما من سر پیری از این دادگاه به آن دادگاه بروم!
🔴قدم اولِ پزشکیان در تراز جمهوری اسلامی ایران! 🔸جماران سرمقاله ای با قلم دکتر پزشکیان رئیس جمهوری ایران در تارنمای خود درج کرده است که بیش از آنکه ظریف محور باشد رئیسی محور است. B2n.ir/h92360 🔸 پزشکیان در این یادداشت روی مباحثی در روابط خارجی دست گذاشته که غالب نگاه رهبری معظم را تشکیل و بر آمده از سیاست های کلی نظام است که در دولت شهید رئیسی نیز شاهد حرکت در همین مسیر بودیم! 🔻طلبکاری از غرب، اجماع منطقه ای و تعامل با شرق. 🔸پزشکیان با اذعان بر اجرای تمامی تعهدات برجام توسط ایران و بد عهدی آمریکا در مقابل تعهداتش از پافشاری برای نقد کردن چک برجام صحبت می کند، همان رویه ای که شهید رئیسی در پیش گرفته بود و امیرحسین ثابتی نماینده مجلس شورای اسلامی در مصاحبه ای اعتراف می کند که در این مسیر محمود نبویان یک تنه مقابل شهید امیرعبدالهیان ایستاد و اجازه نداد به نتیجه برسد! 🔸در حوزه منطقه ای بر احترام متقابل و هم افزایی سیاسی و اقتصادی با همسایگان تاکید و بدنبال رفع تنش و همزیستی مسالمت آمیز با آنهاست، عادی سازی روابط با اسرائیل را بر نتابیده و اخراج کامل این رژیم کودک کش از منطقه را از سیاست های مسلّم دولت خود معرفی می کند! 🔸تعاملات و ارتباط اقتصادی با چین و روسیه و حضور در شانگهای و بریکس را از فرصت های بی نظیر پیش روی ایران دانسته و پایبندی خود را بر اتحاد استراتژیکی که با دو کشور چین و روسیه شکل گرفته است را اعلان و به نوعی افزایش و گسترش این تعاملات و تفاهمات همچنین با کشورهای جنوب جهان -قاره آفریقا- را از سیاست های بلامنازع و اجتناب ناپذیر خود می داند! 🔸این نوع نگاهی که پزشکیان در همین ابتدای دولت به تعاملات و تنازعات بین المللی و منطقه ای دارد نشان می دهد قدم اول را در حوزه ی نظری با پیش فرض تعامل، اجماع درونی و بیرونی برای حرکت در مسیر سیاست های کلی نظام در عرصه های بین المللی، منطقه ای و مقاومت را به خوبی برداشته و عَلم همان مسیری را به دست گرفته که در دولت شهید رئیسی گام های مؤثری در این زمینه برداشته شد! 🔸اینکه در حوزه عملی نیز شاهد همین رفتارها خواهیم بود باید دید در آینده رئیس دولت چهاردهم می تواند بر اساس همین مرامنانه ای که برای خود تعریف کرده رویه غلط برخی دولتها را کنار گذاشته و مسیر شروع شده از دولت گذشته را به سرانجام برساند و نام خود را به عنوان یک رئیس دولت اصلاح طلب متعامل و متعادل ثبت کند یا خیر!
🔺محمد ضیف تاکنون ۵ بار از ترور رژیم صهیونیستی جان سالم به در برده است.
⁉️تکلیف و وظیفه کنونی جبهه مقدس انقلاب اسلامی چی‌ست‌ ⁉️ آیا با لجن‌پراکنی ، یقه‌گیری و افترا زدن و به‌دنبال مقصر گردیدن مجدد، مشکل وحدت ، سر و سامان دادن این جبهه حل می‌شود 🔺واقعا" ‏دل‌سوزان واقعی انقلاب اسلامی در ایام انتخابات؛ خار در چشم و استخوان در گلو صبوری نمودند، تهمت و افترا و فحش شنیدند، اما صبوری کردند و سکوت نمودن تا به وحدت نامزدهای جبهه انقلاب آسیب نرسد. اما خیلی‌ها که به‌ظاهر طرف‌دار بعضی از نامزدهای جبهه مقدس انقلاب اسلامی یا حتی درستاد برخی از نامزدهای این جبهه نفوذ کرده بودند آن موقع که نباید اختلافی می‌بود اختلاف‌افکنی کردند حالا که همه چیز را باخته‌ایم در ازای درس و عبرت گرفتن از اختلاف‌افکنی‌های رقیب‌پسند و دشمن‌شادکن گذشته خویش، مجددا" به بهانه‌ی روشن‌گری شروع کرده‌اند به لجن‌‌پراکنی ، یقه‌گیری و افترا زدن و به دنبال مقصر گشتند درصورتی‌که هم‌اکنون و نه‌تنها همراهی ایجابی با رئیس‌جمهور منتخب جهت به انحراف کشیده نشدن ایشان توسط افسادطلبان حاضر در میدان سیاست است، بل‌که سعی و کوشش ایثارگرانه درراستای پیدا و معرفی نمودن بزرگ یا جمع بزر‌گ‌ترهائی مورد اجماع و قبولی تمامی یا اکثریت قریب به اتفاق نیروهای ارزشی انقلاب اسلامی از میان علما و فقهای مبارز و ولایت‌مدار در تراز برای این جبهه غیراز نامزدهای بزرگ‌پندار قبلی خودمان که صلاحیت ریاست‌جمهوری داشته اما ناتوان از بزرگتری ، راهبری و به وحدت رساندن این جبهه بودند ! و به قول مرحوم آیت‌الله حائری شیرازی رحمةالله‌علیه سر و سامان دادن به این جبهه ناب انقلاب اسلامی‌ست، نه‌بهانه‌تراشی به‌اسم روشن‌گری و شروع دوباره به لجن‌‌پراکنی ، یقه‌گیری و افترا زدن و به دنبال مقصر گشتند !!! ┈••✾•🌿❤️🌿•✾••┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 انتخابات خیلی وقت است تمام شده اما ارادت ما به شرافت این انسان های محترم هیچ وقت و هرگز تمام نخواهد شد یکی از این ستاره ها در هفت آسمان برای دفاع از وطن کافی است. دم ایرانیان خارج از کشور که این طور مردانه برای دفاع از وطن جلوی این جماعتِ خدا زده ایستادند گرم.... با پوزش از الفاظ رکیک
♨️وزارت اطلاعات در بیانیه اعلام کرد: واحد ضدّتروریسم این وزارتخانه از اول خرداد تا ۱۵ تیر سال جاری ۷۹ ضربه به تروریست ها در رویارویی مستقیم با آن ها داشته است 🔹این تروریست ها می خواستند در  استان های تهران، البرز، قزوین، خراسان رضوی، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر پس از  حادثه پرواز اردیبهشت رئیس جمهرو شهید و همراهانش و همزمان با برگزاری دو دور انتخابات ریاست جمهوری اقدامات تروریستی انجام دهند.در رویارویی ها دهها نفر از عناصر تروریست و پشتیبانان آنها دستگیر، ۵۶۰ قبضه انواع سلاح جنگی، حدود ۴۲ هزار فشنگ جنگی و ۹ بمب آماده کشف و خنثی شده است. در این مجموعه عملیات ها، تعدادی از عناصر تروریست پیش از ورود به کشور و در نوار مرزهای شرقی در کمین گرفتار و به هلاکت رسیدندو برخی بازداشت شدند. 🔹وزارت اطلاعات اعلام کرد در این میان، گروهک های تجزیه طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق هم با نیت سوء استفاده از شرایط موجود میخواستند با ارسال یک محموله نظامی نیمه سنگین از طریق مرزهای شمال غرب کشور مرتکب اقداماتی تروریستی شوند اما در کمین گرفتار و پس از درگیری مسلحانه و تبادل آتش، کل محموله به صورت سالم در اختیار نیروهای وزارت اطلاعات قرار گرفت. 🔹 وزارت اطلاعات همچنین ۶ هسته عملیاتی متصلّ به منافقین هم مورد ضربه قرار گرفت و تمامی عناصر فعال در آن هسته ها بازداشت شدند. علاوه بر آن دو خانه ی تیمی و کارگاه های تولید پرتابگرهای دست ساز نیز کشف و ضبط گردید. طبق آنچه وزارت اطلاعات در بیانیه خود آورده  از مهم ترین دستاوردهای اخیر این وزارتخانه، دست یابی و انتقال یکی از عناصر اصلی طراح و هادی عملیات تروریستی کرمان به نام «عبدالله کویته» به داخل کشور بود. 🔹اطلاعات دریافتی از این تروریست در کشف بسیاری از توطئه های تکفیری ها، شناسایی دیگر عناصر اصلی و اماکن اختفای آن ها در منطقه، نقش بسزایی ایفا کرده و همچنان مورد بهره برداری است. 🔹 وزارت اطلاعات در پایان بیانه خود از مردم خواست در آستانه عاشورای حسینی با حفظ هوشیاری کامل هرگونه تحرکّات مشکوک بویژه در مجالس و مناسبت های تاسوعا و عاشورا را به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ گزارش فرمایند.
🖼 🔰 ❇️ اگر بخواهیم انقلاب اسلامی را ادامه دهیم... 🔹: ما اگر بخواهیم امروز انقلاب اسلامی را ادامه بدهیم، یعنی آنچه به معنای واقعی کلمه انقلاب اسلامی است بایستی اسلام را همه‌جانبه مراعات کنیم و نمودارش نهج‌البلاغه است و برگردیم به نهج‌البلاغه و بازیابی کنیم نهج‌البلاغه جنگ، تویش هست، سیاست تویش هست، دیپلماسی تویش هست، ارتباطات خارجی و سیاست خارجی، اخلاق هم تویش هست، عبادت هم تویش هست، زهد هم تویش هست و همه چیز در نهج‌البلاغه هست و این نهج‌البلاغه چند بعدی نموداری از اسلام چند بعدی است که برای دوام انقلاب اسلامی و ساختن یک انسان چند بعدی ضروری و لازم است. . 📚 13/02/1359 🕊
خدا از ظلم ظالم نگذرد🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌چرا آقای پیروز شد؟ مهمترین دلیل، سوار شدن وی بر موج های منتهی به بدبینی بود. از بین نامزدها و دیگران و‌خود ما همه و همه کدامیک در دامن زدن به این ویروس نارضایتی موثر نبوده و برای علاج آن تدبیر و اقدام داشته ایم؟
📌اینکه در قالب گروه و دسته به جان هم می افتیم از جمله مجازاتهای الهی است. شایسته است توبه کنیم تا اتحاد و الفت و اخوت گذشته برگردد.
📌خواستم بگویم برخی می گفتند اگر بیشتر وارد جنگ شویم در داخل، مردم مخالفت می کنند و اصلاح طلبها روی کار می آیند. منظورم چی بود؟ هیچی. در موردجنایت امروز جنوب الان شبکه خبر میز گرد گذاشته و از عکس العمل جهان تعبیر می کند به سکوت مرگبار. منظورم چیست؟ هیچی
📌آخر چادر های مسکونی چطور می تواند حتی از ترکشها محافظت کند؟ جنایت امروز
📌الان در شبکه خبر میزگرد سیاسی نیست، روضه خوانی سیاسی است. کارشناس می گوید اسرائیل از خطوط قرمز هم رد شده. راستی؟ کی؟ کارشناس می گوید اسرائیل در ماوراء خطوط قرمز حرکت می کند. راستی؟ بعدش چی؟
🔰 خودتحقیری راه‌حل نیست 👤 🔸بارها نوشته شده که در اداره کشور دو نگاه موازی وجود دارد و این از ابتدای انقلاب اسلامی بوده است. یک نگاه این است که این کشور در درون توانایی مادی و انسانی برای اداره بهینه و تمام و کمال خود را دارد، کافی است که در بالفعل شدن امکانات و استعدادهای فراوان آن اعتقاد راسخ وجود داشته باشد و به انجام آن اهتمام لازم صورت گیرد. این البته به معنای نادیده گرفتن ظرفیت‌های خارج از کشور و پیوند زدن آن‌ها با منافع ملی نیست. وقتی از منافع ملی صحبت می‌کنیم، محیط خارجی بخشی از میدان تأمین منافع ملی است نه در مقابل آن و لذا صحبت کردن از منافع ملی، پیوند زدن توانمندی‌های داخلی و ظرفیت‌های خارجی است. 🔸یک نگاه هم این است که اداره کشور نیازمند انطباق سیاست‌ها و اقدامات داخلی با سیاست‌ها و اهداف طرف‌های خارجی و به‌طور خاص قدرت‌های بین‌المللی است. در این نگرش هرگونه مغایرت هدف‌گذاری‌های داخلی با سیاست‌های قدرت‌های خارجی در نقطه مقابل منافع ملی دیده می‌شود و این در حالی است که همان قدرت‌های خارجی ضمن توجه به توانایی‌های مادی و انسانی داخلی خود، به محیط پیرامونی و حتی محیط دوردست به‌عنوان ظرفیت نگاه می‌کنند و در عین حال هیچ‌گاه برای دست یافتن به منابع خارجی از اصول و ارزش‌های خود چشم نمی‌پوشند و به آن دست هم می‌یابند. 🔸نگاه اول یک نگاه فرصت‌ساز و تهدیدزدا می‌باشد و انقلاب اسلامی آن را تجربه کرده است. حضرت امام خمینی به ملت‌ها، مستضعفان، مسلمانان و کشورهایی که داعیه استکباری و استیلا‌طلبانه ندارند، به‌عنوان فرصت نگاه می‌کردند و البته پیش از آن، ایران اسلامی و ملت عزیز آن را فرصت بزرگ ‌دانست، و به قدر دانستن آن‌ها توصیه می‌کردند. 🔸اما یک نگاه این است که ملت ایران نمی‌تواند و نباید در راه تغییر جهانی کاری کند. در این منظر قدرت تعریف شناخته شده‌ای دارد و همان چیزی است که در ادبیات جهانی به‌عنوان هنجار قدرت پذیرفته شده است. از این منظر ایران برای آنکه مسائلش حل شود ـ که درباره «مسائل» آن هم مبالغه زیاد صورت می‌گیرد ـ باید با قدرت‌های زورگو مسئله نداشته باشد. اگر مسئله داشت، همه چیزش نابود می‌شود! 🔸ما باید در پیوند با کشورهای مختلف در چهار قاره جهان بر توانمندی‌های خود بیفزائیم تا فکر تضعیف ایران را از بین ببریم. نباید برای جلب همراهی قدرت‌هایی که قسم خورده‌اند تا نابودی ما از پای ننشینند، ملت خود را تحقیر کنیم و توانایی فراوان آن در اداره عزتمندانه خود ناچیز بشماریم که البته چنین تلاشی در کشور امام حسین علیه‌السلام پذیرش ندارد.
🔴 کدام پزشکیان ؟ ما شاهد چهره جدیدی از پزشکیان هستیم که مداوم در هیئت های مذهبی حضور دارد ،به رهبران مقاومت پیام می‌دهد، پای کار جبهه مقاومت است،چین و روسیه را دوستان دوران سختی می نامد از رفتارهای اروپا و آمریکا انتقاد می‌کند و..... این پزشکیان مطلوب مومنین و انقلابی ها و نهادهای انقلابی است. اما نگرانی ما از پزشکیان بعد از حکم تنفیذ و تشکیل دولت است. آیا بعد از تشکیل دولت و مواجه شدن با سختی های مدیریت جامعه ،آقای پزشکیان همین است که الان می‌بینیم؟ یا پزشکیان قبلی با دست فرمان ظریف و تندروهای اصلاحات رخ نمایی میکند؟ اگر پزشکیان بعد از تشکیل دولت همین باشد که الان می بینیم قطعا با جریان انقلاب نه تنها دچار چالش نخواهد شد بلکه حمایت صادقانه آنها را بدست خواهد آورد....
در دیدار امروز دکتر پزشکیان با اهل سنت حافظ اسماعیل داماد عبدالحمید و شیخ امینی جنوب هم صدر مجلس نشسته اند!؟!؟
❇️ آیا شیعیان کوفه خائن به اهل بیت (ع) بودند؟ ✍ : دکتر عباس نصیری فرد این استدلال که امام حسین (ع) را کوفیان کشتند و کوفیان همه شیعه بودند،پس امام را شیعیان کشتند. با اندکی تأمل در تاریخ به نادرستی آن پی می‌بریم. 🔻این تصور که مردم کوفه همه شیعه بودند نادرست است بلکه واقعیت این است که شیعیان در کوفه حتی در اکثریت هم نبودند.(اطلس شیعه،رسول جعفریان) 🔻در زمان قیام امام حسین (ع)جامعه کوفه متشكل از مسلمانان از گروه‌هایی مانند ؛ امویان،خوارج، عثماني ها و شیعیان بودند.همچنین جمعیت غیرمسلمان کوفه عبارت بودند از؛ مسيحيان عرب از بنى‌ ثعلب و مسيحيان نجران و مسيحيان نبطى، يهوديان رانده شده از جزيرة العرب در زمان عمر كه به عناوين مختلف در كوفه جمع شده بودند. 🔻بعد از صلح امام حسن (ع) معاویه به مدت ۲۰ سال خلیفه بود، او اجازه نداد در کوفه، شیعه رشد کند و آنقدر شیعیان را در فشار و محدودیت قرار داد که حتی آنها عقائد خود به اهل بیت (ع) را پنهان می کردند. 🔻 اما اینکه ۱۲ هزار نفر به امام(ع) نامه نوشتند، قصه از آن قرار بود که؛ بعد از مرگ معاویه به جهت وجود حاکم‌ سهل‌گیری‌ مثل‌ نعمان‌ بن‌ بشیر، آزادی نسبی گسترش‌ یافته بود و مردم به دنبال فرار از سیطره بنی امیه بودند.با مرگ معاویه شیعیان اولین گروه مخالف خلافت یزید بودند لذا مردم کوفه اعم از مسلمان و غیر مسلمان وقتی دیدند شیعیان وارد عرصه مبارزه شدند و از امام حسین ع دعوت کردند که به کوفه بیاید و تشکیل حکومت بدهد، چون مردم ادیان غیر مسلمان و مذاهب غیر شیعی کوفه الگو و رهبری نداشتند آنها هم به مانند شیعیان به دعوت کننده گان امام حسین (ع) پیوستند. 🔻در واقع‌، همه‌ کسانی‌ که‌ امام‌ (ع) را به‌ کوفه‌ دعوت‌ کردند احساس‌ و هدف مذهبی‌ نداشتند،بلکه‌ به‌ دلایل‌ سیاسی‌، هوادار خاندان‌ رسول‌ الله‌ (ص) شده‌ بودند. 🔻با عوض‌ شدن‌ حاکم‌ کوفه و جایگزین‌ شدن‌ عبیدالله‌ بن‌ زیاد و اتخاذ اقدامات‌ شدید سرکوبگرانه، بسیاری‌ از دعوت کنندگان امام (ع) به‌ هراس‌ افتاده و تا خطر را مشاهده کردند خود را به‌ کلی‌ باختند و حاضرنشدند خود را به مخاطره‌ بیاندازند. 🔻در مقابل‌ جمعیت کثیری که به‌ حسین‌ بن‌ علی‌ (ع) پشت‌ کردند، گروه‌ کوچکی‌ از شیعیان کوفه بودند که‌ از نهضت‌ امام (ع)خالصانه‌ و با احساسات‌ عمیق‌ مذهبی‌ حمایت‌ می‌کردند. این‌ گروه از شیعیان به‌ مجردی‌ که‌ خبر ورود امام‌ (ع) را به‌ کربلا شنیدند، خود را به امام رساندند و عده‌ای‌ دیگری از این جمعیت شیعی به جهت‌ دستگیر شدن‌ و یا راه‌ بندان‌ و مراقبت‌ شدید جاده‌ها، نتوانستند در کربلا و در سپاه امام حضور یابند.البته برخی از شیعیان هم سکوت کردند و به کربلا نرفتند اما اینها هم در اقلیت بودند. 🔻دلایل متعددی می‌توان اقامه کرد که امام حسین (ع)را کوفیان «غیر‌شیعی» به شهادت رساندند از جمله اینکه امام در روز عاشورا به لشکر مقابل خود گفت: "ویحکم یا شیعة آل ابی سفیان" (تاریخ طبری، محمد بن جریر) سید محسن امین می‌نویسد: "منزه است خداوند از اين که قاتلين امام حسين عليه السلام از شيعيان باشند."(أعيان الشيعة، ج 1، ص 585.) ♦️بنابراین؛ شبهه شیعه بودن قاتلان امام حسین بی اساس و خلاف مسلمات تاریخی است. 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شهید حسن باقری: باید بدونیم در همه حال، بدهکار خدا و این انقلابیم.
🛑 مظلومیت فرهنگ در مجلس شورای اسلامی! حجت‌الاسلام قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی در ویراستی نوشت: ⬅️ به حد نصاب نرسیدن کمیسیون فرهنگی مصداق بارز است. اگر سازوکار تعیین کمیسیون‌های تخصصی، پیش از وجود داشت، هم انتخاب دقیق‌تر بود و هم این گزاره که عضویت در کمیسیون فرهنگی جذابیت و منفعت ندارد مطرح نمی‌شد. البته ان‌شاءالله نمایندگان نشان خواهند داد که این ادعا درست نیست! 🟢 اوضاع باید تغییر کند.