eitaa logo
سیاست و فرهنگ. شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
9.7هزار عکس
6.2هزار ویدیو
758 فایل
کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. ارتباط با ادمین: @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
نیمه اول مناظره را چگونه ارزیابی می کند؟ ۱) چهار نامزد انقلابی، میشود! پزشکیان و پور محمدی، نمی شود! ۲) ۴ نامزد انقلابی، فرصت های بیشمار داخلی وجود دارد ۲ نامزد دیگر، باید برنامه ی خارجی ، کارشناس خارجی، سرمایه خارجی باشد، ما نمی توانیم ۳) تا اینجا ۴ نامزد انقلابی برنامه های خود را گفته اند که بخشی از آنها مشترک و در جاهایی تفاوت داشته اما دو نامزد دیگر فقط حرفهای کلی، القای ناامیدی و تکرار حرفهای روحانی در ۸ سال ریاستش را تکرار کرده اند. صحنه برای انتخاب بسیار خوب روشن است. قطعا در نیمه ی دوم مناظره ، تکرار منفی بافی های پزشکیان و پورمحمدی، باعث ناامیدی طرفدارانشان خواهد شد.
جریان شناسی انتخابات .mp3
56.96M
جریان شناسی انتخابات بررسی دو جریان عمده در کشور و چرایی حمایت از نامزدها توسط این دو جریان 🎧 دکتر جواد خواجه پور
مناظره اول ( نیمه دوم) را چگونه ارزیابی می کنید؟ ۱) قالیباف و جلیلی بسیار مسلط و با اشراف بر موضوعات و از نظر شخصیتی نیز مسلط و امیدبخش صحبت کردند. ۲) زاکانی و قاضی زاده هم در یک سطح ضعیف تر در همین راستا صحبت کردند. البته قاضی زاده کمی دچار هیجان و غلبه احساسات شد که برای نامزد ریاست جمهوری پسندیده نیست. ۳) پزشکیان در همان خط سیر ثابت سیاه نمایی و بیان پشت سر هم مشکلات حرف زد، و کاملا مشخص بود چند کلید واژه را برایش نوشته بودند که مدام بگوید. ۴) پور محمدی ابتدا تلاش کرد پرهیاهو وارد شود. اما بدلیل عدم اشراف به مسائل مملکت و بخصوص اقتصاد، خیلی زود به کلی گویی و سخنان پراکنده روی آورد و بنظرم فرصت رأی آوریش بطور کل از بین رفت. البته سعی کرد با نام بردن از مقام معظم رهبری کمی سطح خود را بالا و ممتاز نشان دهد که بنظرم نگرفت. ۵) نکته مهم، تأکید ۴ نامزد بر اجرای برنامه ۷ ام بود و دو نفر دیگر برنامه را زیر سوال بردند. جالب اینکه پزشکیان در ابتدای کار گفته بود من برنامه ای جز برنامه هفتم ندارم و الان ان را اشتباه و غیر قابل اجرا خواند. همانگونه که پیش بینی می شد رقابت اصلی بین ۳ نفر است. آقایان قالیباف، جلیلی و پزشکیان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺حرف های غیرمنتظره ای که توسط یکی از شهروندان در کافه گفتگوی پارک شادی پشت تریبون گفته شد و موجب تأثر مردم شد.😳😔 🔅اگه هنوز هم برای رای دادن تردید دارید! 🔅اگه هنوز معتقدید فرقی نداره کی رئیس جمهور باشه.... 🔅اگه برای رای دادن دلیل میخوای..! 🔅اگه معتقدی رأی ما تاثیری نداره.. ناحیه بسیج دانشجویی
﷽؛ 📌 ۱۰ نکته پیرامون نخست:👇 ۱. فضای مناظره تا حدّ قابل قبولی مؤدّبانه و محترمانه بود. جدل و جنجال و طعنه و تهاجم بر فضا غلبه نکرد تا موجب آبروریزی و خجالت ملّی شود. الحمدلله همه طرفین تا حدودی(جز موارد معدود) عقلانیت به خرج دادند و از این جهت که نگرانی رهبر عزیزمان در مورد احتمال لجن‌پراکنی مورد توجّه قرار گرفت، انشاء الله برای ملّت و نظام و کاندیداها موجب برکت خواهد بود.. ۲. از حیث شیوه اجرا، افراد فرصت کافی نداشتند و بریده بریده و عجولانه نکاتی می‌گفتند که در اغلب موارد بحث ناظر به نظرات یکدیگر هم پیش نمی‌رفت و لذا تشویش و آشفتگی معنایی بر فضای مناظره حاکم شد. مشخّص نیست مردم چقدر توانسته باشند از طریق این مناظره به انتخاب عالمانه و شناخت عمیق از افراد نزدیک شوند. ۳. از حیث محتوایی، در دو جهت سلبی و ایجابی، انسجام و عمق لازم وجود نداشت و مجموعا بار معنایی و راهبردی مناظره بالا نبود و این اصلا چیز خوبی نیست و حتما باید ستادها در مناظرات بعدی تدارک کنند. یادمان باشد دوست و دشمن در سراسر جهان این مناظرات را زیر نظر دارند و مبتنی بر آن ما را قضاوت می‌کنند! ۴. در بخش زیادی از پاسخ به سئوالات، علی الخصوص بخش اوّل پاسخ به سئوالات داده نشد، (حدّاقل یکی) که البته این مربوط به نوع مدیریت سئوالات زیاد و وقت کم و شرائط هم هست که اون حجم سئوال ، گرچه انتخابی است و می توانند به یکی یا همه پاسخگو باشند، امّا تعداد سئوال زیاد سبب از هم گسیختگی افکار و عدم تمرکز روی یک تا چند سئوال است.(به نظر شیوه ی مناسبی نیست.) ۵. نشانه‌هایی از تلاش نافرجام برای احیای گفتمان سازش و برجامی بروز کرد، امّا ره به جایی نبرد.. البته ماجرای نقد کردن چک برجام هم پاس گل کاندیدای جبهه انقلاب به بانیان گفتمان سازش و جهانی‌سازی بود که باید بیش از اینها دقّت کنند! ۶. ستایش‌نامه‌خوانی‌های قجری از بحران‌زده هم نوبر بود واقعا!😒 ترک ها چه از نوع نوعثمانی اردوغانی باشند یا از ایالت قفقاز جنوبی، حسرت را می‌خورند.. از هر جهت.. آنوقت کعبه آمال نماینده مردم عزیز تبریز شده ترکیه مفلوک؟؟!!!🙁 ۷. ندانی هم یکی از مهم‌ترین چالش‌های مناظره و البته ریاست‌جمهوری آتی است! تاریخ به تحلیل گذشته و توصیف وضع موجود عمق می‌دهد و راهگشای آینده است. برخی کاندیداهای محترم از این دانش بنیادین بهره چندانی نبردند! خوب است اطرافیان شان از جایگاه تاریخ در علوم استراتژیک برای شان بگویند. ۸. واکنش‌های مختلف به مناظره امشب را دقیق باید رصد کرد؛ افراد و جریان‌های سیاسی و رسانه‌ای، در فرایند انتخابات و خصوصآ در حال و هوای مناظرات، معمولا نظرات نهفته سیاسی شان را رو می‌کنند و این اتّفاق در جهت جريان‌شناسی بسیار قابل استفاده است! ۹. هم جای شهید رئیسی خالی بود..هم قابش..دلمان گرفت.. ۱۰. مناظره امشب به نظر نتوانست به نحو قابل قبولی در انبعاث عمومی مردم و اقناع نخبگانی موفّق از کار در بیاید. تکثر برنامه‌های تبلیغاتی تلویزیونی از یک طرف و رشد فزاینده اطّلاعات عمومی و انتظارات مردم از دیگر سو، موجب شده بسیج‌کنندگی اجتماعی به چالشی بزرگ برای نامزدهای ریاست‌جمهوری تبدیل شود و حال آنکه از اصلی ترین شاخص‌های رئیس‌جمهور توانمند، قدرت موج آفرینی و انبعاث اجتماعی و اقناع نخبگانی است. در این جهت نیز نامزدهای جبهه انقلاب باید فکری عاجل و اساسی کنند وگرنه شعبده‌بازی و در ، نتیجه تلخی ممکن است برای کشور و نظام رقم بزند.
✳️نظرسنجی حسام الدین آشنا بعد از پایان مناظره. شاید در صدد القای رقابت بین جلیلی و قالیباف است.
🎥دختر قالیباف: ماجرای سیسمونی دروغ بود 🔸️دختر قالیباف: دوران بارداری به من خیلی سخت گذشت من مسافرت رفته بودم اما برای خرید نرفته بودم؛ این دروغ‌ها خیلی مخاطب دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برجامی که «ظریف» در کاسه ملت گذاشت! 🔹بزرگ‌ترین عیب ظریف عدم‌صداقت است. ‏گفتند: «عدم‌بازگشت بایدن به برجام⁩ تقصیر ایران است.» 🔰 اما در این ویدئو وزیرخارجه «بایدن» در ابتدای دولتشان رسما گفت: 🔺«‏ابتدا ایران مجدداً تعهداتش را انجام دهد، ما هم قصدش را داریم، هرچند که دو اما دارد: ۱. موشکی؛ ۲. منطقه‌ای.» 🔹‏این یعنی نه‌تنها ایران «ابتدا و مجددا» باید به تمام تعهدات خود عمل کند، بلکه بعد از آن تازه آمریکا، علاوه بر این تعهدات برجام و قبل از انجام تعهدات خود از این فرصت برای محدودکردن صنایع موشکی ایران و قدرت منطقه‌ای ایران استفاده خواهد کرد. 🔹‏آقای ظریف شما اگر دروغ‌هایتان را با فریاد بگویید به حقیقت تبدیل نمی‌شود!
🔶نکاتی درباره ادعای احیای برجام در اسفند ۹۹ ✅ درباره اظهارنظر اخیر آقای ‎ظریف که گفتند در اسفند سال ۹۹ امکان احیای ‎برجام و رفع تحریم‌ها وجود داشت اما قانون اقدام راهبردی مجلس شورای اسلامی نگذاشت چند سوال ساده و روشن وجود دارد: ✅ آیا صرف احیای برجام بدون اینکه انتفاع اقتصادی ملت‌ ایران در آن تضمین شده باشد، ارزشی دارد؟ آیا متن و توافقی که آقای ظریف مدعی آن است در اسفند۹۹ دست یافتنی بود اما نگذاشتند، در آن انتفاع پایدار اقتصادی ایران ضمانت شده بود؟ پاسخ:هرگز ✅ ‏آیا اینک برای ما نباید مهم باشد تا به گونه‌ای متن توافق تهیه شود که لااقل ریسک خروج از ‎برجام افزایش پیدا کند و رؤسای جمهور ‎آمریکا آن کاری نکنند که ترامپ به آسانی کرد؟ آیا در متن اسفند۹۹ دولت روحانی، افزایش ریسک خروج از توافق برای طرفهای‌ دیگر و مخصوصا آمریکا تضمین شده بود؟ پاسخ: خیر ✅ اینکه نهاد عالی امنیت ملی تا پیش از شهریور ۱۴۰۱ به دولت شهید ‎رئیسی نیز_بدون تحقق انتفاع اقتصادی_ اجازه موافقت با متن توافق هسته‌ای را نداده است، معنایش آن است که منطق این مخالفت ها ماهیت ‎منافع ملی دارد و نه موضوعات جناحی و حزبی. ✅ ‏درشهریور ۱۴۰۱ ‎ایران با در نظر گرفتن منافع اقتصادی کشور، چارچوب متن احیای برجام را قابل دفاع دیده و آمادگی خود را برای احیای ‎برجام اعلام کرد. اما طرف آمریکایی نخست بخاطر برگزاری انتخابات مجلس رژیم صهیونیستی و میان‌دوره‌ای کنگره آمریکا وسپس امید بستن به ‎اغتشاشات داخلی در ایران برای کسب امتیاز بیشتر، موافقت با توافق را به تأخیر انداخت که بنا به دلایلی تاکنون نیز ادامه‌ دارد.
نقطه اصلی منازعه در انتخابات پیش رو حمزه عالمی گرانیگاه منازعه میان نامزدهای اصولگرا و پزشکیان، رویارویی فرهنگ و سیاست با اقتصاد است. بارها نوشتم که اولا اقتصاد را صرفا با اقتصاد نمی توان حل کرد، مسئله و مشکل اصلی مدیریت است و مدیریت یک موضوع سیاسی و فرهنگی است و باید برای حوزه سیاست و فرهنگ، گفتمان خاص خود را داشته باشید. یعنی ضمن تمرکز بر مسائل فنی اقتصاد، باید نسخه حل مشکلات اقتصادی از منظر فرهنگ و سیاست را هم داشته باشید. ثانیا وقتی شما بر مشکلات اقتصاد تمرکز می کنید و در واقع دارید جانفشانی می کنید مثل شهید رئیسی، وقتی با تمام تلاش کارخانه ای را احیاء می کنید، هیچ تضمینی نیست که افراد بعد از حل مشکلات اقتصادی، به شما رأی بدهند. وقتی مشکلات اقتصادی حل می شود، علایق فرهنگی و سیاسی پدیدار می گردد و وقتی شما صرفا بر حوزه اقتصاد تمرکز کرده اید، در حوزه فرهنگ و سیاست دستتان خالی است و بازی را می بازید. بنابراین کارت آخر از جانب متفکران فرهنگ و سیاست رو می شود. میزگرد سیاست خارجی پزشکیان و بازتاب گسترده سخنان ظریف در فضای مجازی، نشان داد که علایق سیاسی جامعه بسیار زنده و تأثیرگذار است. در اینجا علایق سیاسی از کانال سیاست خارجی زنده شده است و حال آنکه شما در حوزه سیاست، ذخایر فکری انقلاب اسلامی را به مفاهیم و کلیدواژه های جذاب و راهگشا تبدیل نکرده اید. مهم این نیست که سخنان ظریف درست است یا نه. مهم اینکه فریادهای او انگیزه حضور مخالفان قهرکرده و رأی آنها به پزشکیان را زنده کرد. با این همه روزهای سخت در حوزه فرهنگ و سیاست است. محمد فاضلی پشت صحنه پزشکیان به میدان آمده است و شما نمی توانید با مواضع اقتصادی به مسائل فرهنگی و سیاسی پاسخ دهید. باید به تولید کلیدواژه های فرهنگی و سیاسی مناسب بپردازید. کارت آخر در دست متفکران حوزه سیاست و اجتماع است نه اقتصاددانان. چه کلیدواژه هایی برای حوزه های فرهنگ و سیاست دارید؟ هُرهُری مسلکی سیاسی اصلاح طلبان: زمانی قهر با صندوق و تحریم انتخابات و اکنون که زمینه امیدواری در جامعه با اقدامات دولت شهید رئیسی فراهم شده است، به دنبال چیدن میوه های درختی هستند که دولت خدمت گذار غرس کرد (این یعنی فرصت طلبی)، هرچند از مشارکت و بازگشت به صندوق حمایت می کنیم، اما این رفتارهای دوگانه مساوی است با عدم مسئولیت پذیری و بهانه جویی های بعدی. نقد لیبرالیسم (مواضع جامعه گرایان در نقد لیبرالیسم را بخوانید)؛ بازگشت غرب به خانواده؛ ظهور مسئله هویت در غرب در حالیکه غرب از ذخایر مناسب برای تعریف هویت برخوردار نیست، اما ایران اسلامی دارد و سنّت و دین و فرهنگ اسلامی ایرانی که نباید چوب حراج به آنها بزنیم. خلاء معنا در غرب و جبران آن با عرفان های کاذب هندی آخرین مواضع فوکویاما در باب سیاست هویت را مطالعه کنید. (کتاب هویت) انسان حیوان نمای غرب (انسان سگ نما) و ...
تناقض عجیب😐
راز ادعایی موگرینی درباره مذاکرات هسته‌ای موگرینی ادعا کرد که در بخش مقدمه (PREAMBLE) توافق هسته‌ای ایران «نیم‌جمله‌ای» با این مضمون وجود دارد که خواستار قرار دادن برجام به عنوان زیربنایی برای گفت‌وگو درباره مسائل دیگر است. او ادعا کرد که این جمله به درخواست ایران در بخش مقدمه برجام گنجانده شده است. این یعنی استفاده ظریف و روحانی از برجام جهت قربانی کردن منافع ملی در پای منافع حزبی و جناحی و شخصی
بیانیه گام دوم.mp3
16.81M
دوره آموزشی بیانیه گام دوم انقلاب صوت دوم ببانیه گام دوم انقلاب و مکتب امام خمینی، به همراه نکاتی درباره انتخابات، دوشنبه ۲۸ خرداد 🎧 حجة‌الاسلام فخریان
📌دیدار تمام نامزدهای انتخابات با رییس مجلس خبرگان که همراه با مواعظ شایسته آقای موحدی کرمانی بود خود یک عهد جمعی برای داوطلبان بر محور انقلاب و رعایت اخلاق بود. به یک بزرگتر در اینطور مواقع نیاز داریم. البته شیاطین هم بعد از این دیدارِ خوب و لازم بیکار نمی نشینند.
📌فضای مناظره ی اول و رفتار نامزدها تراز جدیدی از رقابتهای سالم و جدی انتخاباتی را در کشور ایجاد کرد و این بمدد روح‌مطهر بود که خود تراز جدیدی از یک رییس جمهور را به انقلاب ارائه کرد. اگر این روند تا پایان انتخابات محفوظ بماند قدمی بسوی دولت و‌جامعه اسلامی برداشته شده است
سخنی با عزیزان جبهه انقلاب و طرفداران هر یک از پنج نامزد محترم از امروز باید فریاد بلند وحدت بگوش تمام نامزدهای جبهه انقلاب برسد. هرجا دستتان رسید با قلم و بیان فریاد بزنید بخون شهدای خدمت امروز وحدت از همه چیز واجب‌تر است. وحدت با نظر سنجی‌های معتبر کشوری بعد از آخرین مناظره روی فرد واحد؛ هر کدام از این ۵ نفر. کنار رفتن هم می‌ماند برای روزهای آخر چون الان به ضرر است و باعث موج سواری رقیب می‌شود. به هیچ کدام از نیروها و نامزدهای خودی نبایدگیر داد و بالا پایین کرد. دعوای حیدری/نعمتی حتماً موجب آسیب و زخم و ضرر خواهد شد. با این شرایط جدید و حمایت بی بی سی و منافقین و فرقه‌ها و اسرائیل از فتنه‌گران داخلی، تدبیر جدید لازم است. احترام تمام به همه پنج نامزد خودی و افشاگری نسبت به جبهه اراذل و اوباش غربزده وظیفه اول و آخر ماست. در شرایط رویارویی جدید با رقیب خصوصاً بعد از مصاحبه‌ها و مناظره اول، پرداختن و بگو مگو سر زلف این و راهبرد آن یکی و کارنامه آن دگر حرف بیهوده و پریشان گویی است. الان کل قصه به جای باریک رسیده است. ما قشر انقلابی ولایتمدار و وطیفه شناس از ۵ کاندید جبهه انقلاب می‌خواهیم با نظرسنجی معتبر به وحدت برسند. ما به عنوان کنش‌گران فعال و خط مقدم وظیفه جدیدی باید برای خود تعریف کنیم و آن هم تکلیف همدلی و وحدت در برابر اصلاحات امریکایی است. جمعی از انقلابیون دلسوز نظام و انقلاب
☑️محمدجواد ظریف که امروز با وقاحت تمام از برجام دفاع میکرد رو بهتر بشناسید پ، ن: شتر در خواب بیند پنبه دانه...
📸 جان کری: به نوه هایتان بگویید که چگونه محمد جواد ظریف تسلیم شما شد 🔺سخنان کری در جمع کارمندان سفارت کشورش در وین در سال 2016: خاطره رسیدن به توافق تاریخی 1+5 و ایران و نحوه تسلیم شدن وزیر خارجه ایرانی‌ها در برابر  آمریکا، خاطرات خوب و ارزشمندی برای بازگو کردن در جمع نسل‌های آینده آمریکا است. 🔺حتی می‌توانید کمی آن را آراسته کنید و آب و تاب دهید و برای نوه‌هایتان تعریف کنید که چگونه در یک اتاق نشستید و ظریف را مجبور کردید که در برابر قدرت متقاعدکننده شما، تسلیم شود.
🔰نوام چامسکی درگذشت 🔸نوام چامسکی زبان‌شناس، فیلسوف، دانشمند علوم شناختی، مورخ، منتقد اجتماعی و فعال سیاسی آمریکایی در سن ۹۷ سالگی درگذشت. هرچند او یهوی بود ولی از منتقدین چپ گرای سیاست های نئولیبرالی آمریکا بویژه در سیاست های بین المللی بود. چامسکی در مجامع آمریکایی بشدت حصر رسانه ای شده بود... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌