eitaa logo
سیاست و فرهنگ | شعبانی سارویی
1.2هزار دنبال‌کننده
10.1هزار عکس
6.6هزار ویدیو
833 فایل
🌱 کانال سیاست و فرهنگ به ارائه چالش ها و ظرفیت های دو حوزه سیاست و فرهنگ می پردازد. 🔹️ ارتباط با ادمین : @Shabaniesaroui
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5855047250681528842.pdf
1.15M
🌸متن نمایشنامه فوق العاده ويژه عید غدیر 👥️️مناسب برای دانش آموزان مقطع دبستان ⚠️تعداد افراد لازم جهت اجرای نمایش: ۶ نفر
🔴صدور کیفرخواست ۱۰ نفر به اتهام اخلال کلان اقتصادی دادستان تهران: 🔹پس از واصل شدن یک گزارش از سوی مرکز اطلاعات مالی شورای مبارزه با پولشویی در رابطه با تراکنش‌های بالای بانکی و مشکوک، دادستانی تهران موضوع را پیگیری کرد و مشخص شد که متهمان این پرونده با تبانی رئیس شعبه بانک، چک پول‌های جعلی تضمین‌شده خود را به وجه نقد تبدیل می‌کردند. 🔹در نتیجه رسیدگی‌های صورت گرفته، برای ۳ متهم این پرونده که صاحب دو صرافی دارای مجوز در داخل کشور و یک صرافی بدون مجوز در خارج از کشور بودند و همچنین برای ۷ نفر از کارمندان بانک که بدون بررسی اصالت چک‌ها اقدام به پرداخت آن‌ها می‌کردند، قرار جلب به دادسی و کیفرخواست صادر شد. 🔹پرونده این افراد به اتهام اخلال کلان در نظام اقتصادی کشور از طریق شبکه کلاهبرداری و قاچاق ارز و پولشویی، به دادگاه ارسال گردید.
10.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ برای رسیدن به جامعه‌ای متمدن !!! من هم به شما ملحق میشم 🤓 و انقلاب ایران را حمایت می‌کنم.😬
🔺 روزنامه سازندگی در یادداشت روز امروز خود در مطلبی با عنوان "حجاب و قانون" به قلم کامبیز نوروزی، پلمب فروشگاه‌ها و مجتمع‌ها و مراکز عمومی به بهانه بی‌حجابی را اقدامی غیرقانونی از سوی حاکمیت خواند.
خُمِ غدیربود و سبو وپیاله ای وزآن پیاله برلب ماشد حواله ای نوشیدم آن پیاله شدم می پرست ازو دامن کشان چمیده به گلشن چولاله ای خیل خلایق ازطرب بانگ "لافتی اِلاعَلی",شنیده وگردیده واله ای دستی فرازدست نبی شد درآن میان دردست وی به رسم بلاغت رساله ای خواندم رساله راچوغزلواره دیدمش نغزوسلیس ودلکش وشیرین نواله ای پیمانه ازولای ولی پرشد و زدم دردل زداغ غربت او آه وناله ای عمری میان دلشدگان پرسه می زنم گردیده ام خمارمیِ پنج ساله ای حیران روی خوب ولی همچوبیدلان مستی فتاده ازغم مُشکین کُلاله ای خرم زمان دولت نسل نبیل* او عیسی دَمی زحلقه ی ایمان سُلاله ای باگلرخان کوی ولایش سبو کشم تاجام لاله پربنمایم به "ژاله"ای محمدرضا احمدی(ژاله) ____________________________________ *نبیل:نجیب,بزرگزاده وبزرگ
امتیاز خاص قوه قضاییه برای آدم های خاص 🔺واکنش حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان به ماجرای آزادی طبری 🔹این‌که محکومی متنفذ که در جلسه دادگاه دوستان خاص خود را به رخ می‌کشید که برای او چه‌ها می‌کنند، و قرار بود دیگر روی آرامش و زندگی لاکچری را نبیند و احتمالا تا پایان عمرش در دوران زندان به سر برد، اکنون با حکم قضایی بیرون از زندان منتظر تعیین تکلیف اعاده دادرسی در برخی اتهامات خود باشد با هر توضیحی از سوی مردم پذیرفتنی نیست. مردم می‌پرسند آیا چنین امتیاز‌هایی برای همه محکومان و در همه پرونده‌ها امکان‌پذیر است؟ 🔹از طرفی این سؤال ذهن بسیاری از مردم را به خود مشغول کرده است که طبری چطور وثیقه 300 میلیارد تومانی را تامین کرده تا از زندان بیرون بیاید؟ آیا باز هم پای دوستان فداکار و ازخود گذشته وی در میان است؟ انتظاری که از قوه می‌رود 🔹ریاست محترم قوه قضائیه که شخصیتی مردمی و آشنا به زیر و بم دستگاه قضایی می‌باشند بهتر می‌دانند که برخی ارفاقات در مورد محکومان خاص و دانه‌درشت حتی اگر ظاهر توجیه‌پذیر و قانونی هم داشته باشد در بین مردم پذیرفتنی نیست و در بین انبوه مردمی که در راهروهای دادگاه‌ها و با سخت‌ترین شرایط درگیر پرونده‌های به مراتب کوچک‌تر هستند ایجاد نارضایتی و بدبینی خواهد کرد. 🔹شاید برخی مواقع مصلحت در این باشد که به دانه‌درشت‌ها و کسانی که برخورد و محاکمه آنها تبدیل به دلگرمی و امیدبخشی مردم شده است نسبت به پرونده‌های مردم عادی سختگیری بیشتری صورت گیرد نه این‌که برعکس ملاحظات و ارفاقات شامل دانه‌درشتها شود. اصلا چه تضمینی وجود دارد محکومی که توانسته وثیقه 300 میلیارد تومانی را تهیه کند و همچنان پرونده وی در دست بررسی است به فکر فرار نیفتد؟! 🔹مواردی این‌چنینی که ابهام ذهنی و نارضایتی مردم را در پی داشته باشد می‌تواند حتی سایر اقدامات مفید، ارزشمند و کارگشای دستگاه قضا در سال‌های اخیر و دوره کنونی به ویژه در مبارزه با مفاسد اقتصادی کلان را تحت‌الشعاع قرار دهد.
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شستن مناره و گنبد حرم امیرالمومنین علی (علیه السلام ) به مناسبت عید غدیر خم
18.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دمش گرم عجب مشتی گذاشت پای چشمش 😠👊 عاقبت کسی که به قرآن توهین می‌کنه همینه به دنبال اجازه دولت سوئد برای سوزاندن قرآن، موجی از اعتراض و نفرت از این عمل در بین مسلمانان به راه افتاده 😠👊
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 حاجی الماسی | برای امیرالمؤمنین کاری میکنید نگران نباشید، علی مَرده! 🍃🌹🍃 |
شکست حقوقی آمریکا در برابر ایران 🔹دادگاه استیناف فرانسه با رد درخواست تجدید نظر خواهان های آمریکایی رای پیشین خود در خصوص مصون بودن اموال ایران در فرانسه را تایید کرد و پرداخت خسارت ۲۰۰ میلیون دلاری از سوی ایران را رد کرد.