7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشف پیکر یک شهید دفاع مقدس در شرق دجله
🌷پیکر مطهر یکی از شهدای دفاع مقدس توسط کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح طی عملیات تفحص شهدا در منطقه شرق دجله کشف شد.
کانال عݪــــمدآرآݩ ــعشق🇮🇷
@Shahid_Alamdar
✨﷽✨
📃گزیدهای از وصیتنامه شهید سپهبد قاسم سلیمانی
✍خدایا برای دفاع از دینت، دویدم و افتادم و بلند شدم. خدایا ثروت دستانم وقتی است که سلاح برای دینت به دست گرفتم. خدایا ثروت چشمانم گوهر اشک دفاع از مظلوم است. خدایا سپاس که مرا از اشک بر فرزندان فاطمه(س) بهرهمند نمودی. سپهبد قاسم سلیمانی خطاب به علما: حضرت آیتالله خامنهای را مظلوم و تنها میبینم. او نیازمند همراهی شماست. خدایا سپاس که سرباز خمینی کبیر شدم. خدایا شکرگزارم که مرا در مسیر حکیم امروز اسلام، خامنه ای عزیز قرار دادی. امام، اسلام را پشتوانه ایران کرد. خدایا مرا بپذیر آنچنان که شایسته تو باشم. به فرزندان شهدا به چشم ادب و احترام بنگرید.
سپهبد قاسم سلیمانی خطاب به سیاسیون: در رقابتها و مناظرات، دین و انقلاب را تضعیف نکنید.با فرزندان و پدر و مادر شهدا همیشه مانوس بودم. در مسائل سیاسی، ولایت فقیه را بر سایر امور ترجیح دهید. دوست دارم کرمان همیشه با ولایت بماند. امروز به تقدیر الهی از میان شما رفتهام. نیروهای مسلح را برای دفاع از اسلام و کشور احترام کنید. فرزندانتان را با نام و تصاویر شهدا آشنا کنید. حرمت ولایت فقیه را حرمت مقدسات بدانید. اگر خیمه جمهوری اسلامی آسیب ببیند، بیتاللهالحرام و قرآن آسیب خواهد دید. برای نجات اسلام، خیمه ولایت را رها نکنید. امروز، قرارگاه حسینبنعلی ایران است. فشار دشمنان، شما را دچار تفرقه نکند. خدای عزیز! سالهاست از کاروان شهدا جاماندهام. خداوندا مرا پاکیزه بپذیر، آنچنان که شایسته دیدارت شوم.
خدایا برای دفاع از دینت، خندیدم و خنداندم، گریستم و گریاندم. خدایا مرا به قافلهای که به سویت آمدند، متصل کن. شهادت میدهم که قیامت حق است. قرآن حق است. بهشت و جهنّم حق است. سؤال و جواب حق است. معاد، عدل، امامت، نبوّت حق است. خداوندا! در دستانم چیزی را ذخیره کردهام که به این ذخیره امید دارم و آن روان بودن پیوسته به سمت تو است. وقتی آنها را به سمتت بلند کردم، وقتی آنها را برایت بر زمین و زانو گذاردم، وقتی سلاح را برای دفاع از دینت به دست گرفتم؛ اینها ثروتِ دست من است.
کانال عݪــــمدآرآݩ ــعشق🇮🇷
@Shahid_Alamdar
#سیدابراهیم
#خودسازی
بسیجی برای پیروزی
در جنگ ، چه فرهنگی چه نظامی
اول باید جنگ با نفس خودش رو
پیروز بشه...
|°• نباید بزاره گره ظهور باشه،
باید زمینه ساز ظهور باشه🍃
کانال عݪــــمدآرآݩ ــعشق🇮🇷
@Shahid_Alamdar
@Aminikhaah19_An_sooy_marg_aminikhaah.ir.mp3
زمان:
حجم:
12.81M
شرح کتاب آن سوی مرگ توسط حجت الاسلام مصطفی امینی خواه
#جلسه_نوزدهم
کانال عݪــــمدآرآݩ ــعشق🇮🇷
@Shahid_Alamdar
#دقت_در_مطالعه
مرحوم آیت الله بهاءالدینی ره: «اگر دقت و حوصله در مطالعه باشد، مطالب ارزنده ای نصیب انسان می شود که با تعجیل و سرعت دادن به مطالعه حاصل نخواهد شد. البته حضور در محضر استاد و نشستن پای درس، خود موضوعیت دارد؛ چرا که نشستن، صحبت کردن، کیفیت نگاه و وارد و خارج شدن استاد، همه و همه، در فهم مطالب درسی و سازندگی روحی و اخلاقی تأثیر بسیاری دارد، همه حرکات استاد مهذب در انسان تأثیر می گذارد.
بنده در نوجوانی، با نشاط فراوان، حدود شانزده ساعت کار علمی و فکری داشتم و مجهولات و نقاط ابهام درسهایم را به این طریق حل می کردم. نشاط درسی برای تحصیل انسان بسیار مفید و ضروری است. انسانی که با نشاط است، خوابش کم، اتلاف وقتش کم و صحبتهای غیر ضروری اش کمتر است؛ تمام همتش درس است و تحصیل. »
کانال عݪــــمدآرآݩ ــعشق🇮🇷
@Shahid_Alamdar
#داستانک
بسم الله الحی القیوم
یکی، در پیش بزرگی از فقر خود شکایت می کرد و سخت می نالید
گفت: خواهی که ده هزار درهم داشته باشی و چشم نداشته باشی؟
گفت: البته که نه، دو چشم خود را با همه دنیا عوض نمی کنم.
گفت: عقلت را با ده هزار درهم، معاوضه می کنی؟
گفت: نه
گفت: گوش ودست و پای خود را چطور؟
گفت: هرگز
گفت: پس هم اکنون خداوند، صدها هزار درهم در دامان تو گذاشته است
باز شکایت داری و گله می کنی؟!
بلکه تو حاضر نخواهی بود که حال خویش را با حال بسیاری از مردمان عوض کنی و خود را خوش تر و خوش بخت تر از بسیاری از انسان های اطراف خود می بینی
پس آنچه تو را داده اند، بسی بیش تر از آن است که دیگران را داده اند و تو هنوز شکر این همه را به جای نیاورده، خواهان نعمت بیش تری هستی؟!
📚برگرفته از: غزالی، کیمیای سعادت، ج 2، ص 38
|مثلا
خادم حرمش باشے
صحنشو غبار روبی ڪنے..😭😭😭
•
السلام علیک یا حضرت فاطمه معصومه
کانال عݪــــمدآرآݩ ــعشق🇮🇷
@Shahid_Alamdar
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم رب السریع الرضا
الهی بفاطمه المعصومه
عجل لولیک الفرج...
بسم الله
الهی عظم البلاء
#حضرت_معصومه سلام الله علیها
#قم