eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
28.6هزار عکس
16.3هزار ویدیو
29 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴بالأخره اعدام خوبه یا بد؟! اگه خوبه که هیچ! اما اگه بده پس چرا این همه آدم رو تهديد به اعدام می‌کنید؟! به این‌که گفتید بعد از انقلابتون همه رو از درختان خیابان ولیعصر آویزون می‌کنیم کاری ندارم! شما حتی مغازه‌دارانی هم که اعتصاب نکردند رو تهديد به اعدام و آتش زدن کردید که! مغازه دار سنندجی رو هم که ديديم چه کردید باهاش! با خودتون چند چندین شماها؟!
💢 عجیب اما واقعی 🔺کارمندان توییتر می توانند دایرکت های کاربران را ببینند!
مجلس انگلستان به‌دنبال طرح غیرقانونی‌کردن اعتصابات در این کشور | نگران آزادی بیان و حقوق بشر در انگلیس هستیم! 🔺همان روزهایی که صدای لندن و اینترنشنال از خاک انگلیس مدام از اعتصابات اجباری سه روز آذرماه برای ما ایرانیان رپورتاژ می‌رفتند، اعتصابات واقعی و سراسری در انگلستان آغاز شد و بخش‌های مختلف آن را فلج کرد. 🔸پرستاران، کارمندان راه‌آهن، ماموران کنترل پاسپورت در فرودگاه‌ها، پستچی‌ها، کارگران حمل بار در فرودگاه‌ها، و بسیاری از خدمات شهری دیگر در اعتصاب واقعی فرورفتند. 🔸تنها در بخش راه‌آهن، کنسل‌شدن قطارهای کریسمس ۱/۷میلیارد پوند به اقتصاد این کشور ضربه زده و برآورد کرده‌اند این ضرر در بخش راه‌آهن معادل ضرری است که این صنعت در دوره کرونا امیکرون به آن دچار شد. 🔸حالا مجلس به‌دنبال طرحی است تا اعتصابات صنایع و خدمات در این کشور را غیرقانونی اعلام کند. با این توجیه که اگر نیروهای نظامی نمی‌توانند اعتصاب کنند، مشاغل مرتبط با صنعت و بهداشت هم حق اعتصاب ندارند. 🔸این یک اعتصاب واقعی بود. اعتصاب سراسری یک‌ماهه که مزدوران شبکه‌های فارسی‌زبان لندن‌نشین برایتان نمی‌گویند. با اعتصاب واقعی آشنا شوید!
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قرارداد امارات و رژیم صهیونیستی در حوزه محیط‌زیستی یا پوششی برای فعالیت‌های جاسوسی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استقبال عربستان از رئیس‌جمهور چین با اسکورت هواپیما توسط جنگنده‌های خود و برافراشتن پرچم چین در بزرگراه‌های ریاض 🔺خوبه سعودی اپوزیسیون کم‌عقل نداره که بگن بن‌سلمان عربستان رو به چینی‌ها فروخت!
درود و سپاس، مرزبانان ایران‌زمین! دلیرمردانی که در سرمای‌ سوزناکِ زمستان، گرمای امنیت یک ملت را تامین می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم گفت‌وگوی مولوی «عبدالواحد ریگی» با رئیس هیئت اعزامی رهبر معظم انقلاب 🔺شورای تامین سیستان‌وبلوچستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که مولوی عبدالواحد ریگی توسط افراد ناشناس به شهادت رسیده است.
لیدر آشوب در پوشش هنرمند | تهدید «ترانه علیدوستی» و «علی کریمی» 🔺علی کریمی در واکنش به اعدام «محسن شکاری» که در آشوب‌های اخیر محکوم شده بود، نظام را به انتقام تهدید کرد. 🔸ترانه علیدوستی نیز که اکنون داخل ایران است، همان محتوا را بازنشر کرد. 🔸از قوه‌قضائیه انتظار می‌رود با چهره‌های شناخته‌شده‌ای که افراد ناآگاه و کمتر مطلع را به اقدامات خلاف منافع ملی وامی‌دارند و اسباب ناامنی و آشوب را فراهم می‌کنند، برخورد محکم و بازدارنده صورت دهد.
عکس پرحاشیه «رونقی» که سوژه کاربران فضای مجازی شد 🔺 تا همین چند روز پیش شبکه‌های فارسی‌زبان و ضدانقلاب ادعا می‌کردن هر دو پای رونقی در اثر شکنجه شکسته شده و او در اعتصاب غذا به‌سر می‌بره!
قابل توجه ملا عبدالحمید؛ عربستان، فقط در یک روز ۸۱ نفر را اعدام کرد 👤 مولوی عبدالحمید، امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، اعدام «محسن شکاری» را اقدامی غیرشرعی و ناصحیح خواند و درباره صدور حکم محاربه برای معترضان گفت: ⁉️ «کجای شریعت گفته که برای کشته‌شدن یک بسیجی، به پنج نفر حکم اعدام دهید؟ 🔸اعدام‌هایی که در ایران اجرا می‌شود در هیچ‌ جای دنیا نیست.» 💢 پ‌ن: بهار امسال، عربستان سعودی ۸۱ نفر را در یک روز به جرم ارتباط با گروه‌های تروریستی اعدام کرد. عربستان کشوری وهابی و از تامین‌کنندگان گروه‌های وهابی‌سلفی در بلوچستان ایران و پاکستان است./مکتوبات
«محاربه» در قانون یعنی چه؟ محاربه عبارت است از کشیدن سلاح به قصد جان، مال یا ناموس مردم یا ارعاب آن‌ها، به نحوی که موجب ناامنی در محیط شود.
آقای قوه‌قضائیه! کی نوبت محاکمه سلبریتی‌ها می‌شود؟ نظریه‌پراکنی سلبریتی‌ها در چیز‌هایی که نمی‌دانند تا کی ادامه خواهد داشت؟ نمی‌شود سلبریتی یاوه‌گویی کند، ولی فقط اغتشاشگر مجازات شود.