🔸معاون نخست وزیر یمن: توانایی کنترل نظامی بنادر سعودی را داریم
اکانت المسیره یمن در توییتی به نقل از جلال الرویشان، معاون نخست وزیر دولت نجات ملی یمن نوشت، تاکنون سعودی هیچ پاسخی برای حلوفصل پرونده بشردوستانه پس از مذاکرات ماه رمضان نداشته است. برآورد ما این است که آنها در حال خرید زمان هستند.
مذاکرات جاری با طرف سعودی با میانجیگری عمان در شرایط فعلی همچنان تلاشهایی برای دستیابی به صلح است که صنعا با آن برخورد مثبتی داشت.
امیدواریم سعودی درک کند که توسعه اقتصادی کشور همزمان با تهاجم به همسایگان باهم جمع نمیشود و صنعا توانایی کنترل نظامی بنادر عربستان و سرمایه های سرایز شده به این بنادر را دارد و نیروهای مسلح یمن پیش از این نیز در این راستا عملیاتی انجام داده اند.
ائتلاف عربی در جهت پیچیده کردن صحنه یمن از طریق تحرکاتی برای تجزیه کشور تلاش می کند.
وستانیوز
#السلام_علیک_یاصاحبالزمان
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
@Shahid_Alamdar
تـو خـوبتریـن اتفاق ممکـنی
وقتـی کـه اول صبح
در یادم میافتـی...
#حسینجاݩ♥️
#صبحتون_کربلایی🍃
@Shahid_Alamdar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸بحرینی ها در اعتراض به اعدام 2 جوان شیعه این کشور توسط سعودی به خیابان آمدند
جعفر سلطان و صادق ثامیر دو جوان شیعه بحرینی هستند که 2015 دستگیر و توسط سعودی متهم به قاچاق مواد منفجره به عربستان و قصد انجام اقدامات خرابکارانه شده بودند. اتهامی که بارها از سوی این دو جوان رد شد و سازمان های حقوق بشری شکنجه آنان را تایید کرده بودند.
سعودی هفته گذشته نیز 4 جوان شیعه اهل قطیف را به ادعای اقدام علیه امنیت ملی اعدام کرد درحالی که به گفته منابع مستقل این جوانان صرفا منتقد حکومت سعودی بودند.
وستانیوز
🔸كشته شدن ٢ سرباز پاكستانى در نزديک مرز ايران
رسانههای پاکستانی گزارش دادهاند که ۲ سرباز ارتش این کشور در حمله مسلحانه بر یک پاسگاه امنیتی در نزدیکی مرز ایران در ولسوالی کیچ ایالت بلوچستان، کشته شدهاند.
در گزارش آمده است که این حمله روز پنجشنبه در منطقه سینگوان در مرز پاکستان-ایران صورت گرفته و تاکنون هیچ گروهی مسئولیت آن را به عهده نگرفته است
وستانیوز
🔸اکبری، سفیر ایران در سوریه: حذف ایران از ساختن سوریه قطعا اتفاق نخواهد افتاد/ تقویت اسد تقویت جبهه مقاومت است
حسین اکبری سفیر ایران در سوریه به خبرنگار جماران گفت: اسد نشان داده در بدترین شرایط با ما بوده است؛ درحالی که الان در بهترین شرایط است و قطعا این اتفاق (حذف ایران از ساختن سوریه) نخواهد افتاد.
امیدواریم در این مقطع جدید بعد از پیروزی جنگ بر داعش و جریانات نظامی انشاءلله جمهوری اسلامی بتواند در صحنه اقتصادی و در حوزههای دیگر مثل فرهنگی و اجتماعی بتواند نقش آفرین باشد.
رژیم صهیونیستی در داخل خودش بحران جدی و اساسی هست و دنبال این است که کمبود خودش را جبران کند. اقدام به یک سری حرکتهای واکنشی کرده و البته سابقهدار هم هست و برای امروز نیست و از گذشتههای دور است و سعی میکند بگوید که من در موضع قدرت و اقتدار هستم.
در اقدامات اخیر و پاسخی که از سوریه و لبنان داده شد آنها سکوت کردند و پاسخش را ندادند و این اولین بار است که اتفاق میافتد. البته این بدان معنا نیست که همهچیز تمام شده است
وستانیوز
📌سفر قربانقلی بردی محمد اف پدر رئیس جمهور کنونی و رئیس شورای مصلحت خلق جمهوری ترکمنستان به ایران آن هم بعد از عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونسیتی یکی از بایسته های اساسی نظام حاکمه عشق آباد برای ايجاد توازن در روابط خود با تهران است.
با برطرف شدن موانع گسترش روابط میان تهران و عشق آباد و پرداخت بدهی گازی این کشور از منابع ارزی آزاد شده در عراق و تمدید قرارداد سوآپ گازی عشق آباد، تهران ،باکو و پیشنهادات ترانزیتی در مسیر کریدور شمال جنوب و یک کمربند و یک جاده می تواند شروع حرکت راهبردی جدیدی میان تهران و عشق آباد باشد
قربانقلی بردیمحمداف»، رئیس ۶۶ ساله «شورای مصلحت خلق جمهوری ترکمنستان» که به تهران آمده است، دومین رئیسجمهوری ترکمنستان است که پس از ۱۶ سال حضور در قدرت، سال پیش سمت ریاستجمهوری را به پسر ۴۲ سالهاش، سردار بردیمحمداف، سپرد و این سمت بالای مشورتی را برای خودش ایجاد کرد.
احیای مجدد سوآپ گازی ایران ترکمنستان آذربایجان سیگنال مثبتی برای محور لاجورد(افغانستان، ترکمنستان آذربایجان برای اتصال افغانستان به اروپا) است که باتوجه به اینکه ترکمنستان یک طرف ماجرا در آن است می تواند مسیر ایران را در برنامه آن داشته باشد.
در مساله سوآپ گازی ارمنستان دو دغدغه وجود دارد اول تامین گاز جنوب جمهوری آذربایجان است که طبیعتا آن ها با ذخیره سازی بیش تر گاز خود محور باکو_تفلیس_جیهان را تقویت می کنند که در نگاه کلان برای ما تهدید است
مساله بعدی گمانه زنی ها درباره اختصاص بخشی از گاز آذربایجان به جیهان به اسرائیل است که مقامات کشور باید به گزارشات و سیگنال های ارسالی کارشناسان توجه و آن را بررسی کنند
ابوقاسم