.
♨️ سد قیز قلعهسی افتتاح شد
🔹سد «قیز قلعهسی» مهمترین پروژهٔ آبی و مرزیِ کشور و بزرگترین طرح آبیِ مرزیِ شمال غرب کشور باحضور رؤسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان افتتاح شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ علیاف: امروز دنیا شاهد دوستیِ ایران و جمهوری آذربایجان است
🔹امروز روز ویژه ای است و افتتاحیه نیروگاه و سد قیزقلعهسی و بهره برداری از نیروگاه خداآفرین است که یک حادثه تاریخی است؛ کسانی که در احداث این نیروگاه شرکت کرده و از دوستان ایرانی ام تشکر می کنم.
✍دقیقا نفاق این شکلیه!
ولی نباید انکار کرد که عملیات #وعده_صادق گردن هر گردنکشی رو به زیر انداخت...
برای رام کردن اسب سرکش، صدای صیحه شلاق بی تاثیر نیست و وعده صادق همان صیحه شلاق بود
♨️هفته گذشته نکونام و انصاری در اقدامی تحسین برانگیز به عنوان خادم در امامزاده صالح معرفی شدن که مورد فحاشی طرفداران پهلوی قرار گرفتن!
گاهی باید بی بُته و بی ریشه بودن طرفداران پهلوی رو یادآوری کرد و به این مغز فندقی ها گفت که اربابتون هم گرچه برای ظاهرسازی و فریب مردم اما با رعایت حجاب به همین امامزاده وارد شده!
اگر فحشی دارید حالا باصدای بلند فریاد بزنید تا پاره بشید😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ سخنرانی آتشین لوییس فراخان: مردم ایران مردم جذابی هستند؛ آنها شروع کننده هیچ جنگی نبودند
🔹از آقای ترامپ میخوام در تاریخ ایران جایی رو نشون بده که ایران به اونجا حمله کرده باشه و منابع اونجارو مثل کشور تو (آمریکا) به تاراج ببره
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ اعتراضات دانشجویان دانشگاه گرانادا نتیجه داد
🔹به دنبال اعتراضات دانشجویان دانشگاه گرانادا در اسپانیا در حمایت از غزه و محکومیت نسلکشی ارتش رژیم صهیونیستی، بالاخره این اعتراضات نتیجه داد و مسئولان این دانشگاه روابط خود را با رژیم صهیونیستی قطع کردند.
🔹دانشجویان این دانشگاه قطع روابط با رژیم اشغالگر را جشن گرفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ رئیسی: ممکن است برخی از پیوند ایران و آذربایجان خرسند نباشند اما آنچه برای ما مهم است منافع دو ملت و دو کشور است.
🔹دشمنان نمیخواهند پیشرفت آذربایجان و ایران را ببینند اما ما معتقدیم که هر پیشرفتی در آذربایجان پیشرفت ماست و هر ناامنی در مرزهای دو کشور، خسارتش برای هر دو کشور خواهد بود.
🔹مرزها به جای اینکه نقطه نگرانی باشد، به مرز امید و فرصت برای توسعه اقتصادی و تجاری بدل شود. مرزها را به فرصت دو کشور بدل میکنیم.
.
♨️ حمله پهپادی اوکراین به مینی بوس حامل غیرنظامیان در خرسون
🔹فرماندار خرسون گفت که ۱۷ غیرنظامی با یک مینی بوس در حال سفر بودند که مورد هدف قرار گرفتند.
🔹در اثر این حمله دست کم یک غیرنظامی کشته و ۱۶ نفر دیگر نیز مجروح شدهاند.
🔹پوتین، مهر ۱۴۰۱ فرمان به رسمیت شناختن خرسون و زاپروژیا در شرق اوکراین به عنوان مناطق مستقل را امضا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ #فوری | کامیون حامل کمک حکام عرب در اسرائیل چپ کرد.
✍همینطور بی دلیل...😏