eitaa logo
🇵🇸🇮🇷عَݪَـــمدآرآݩ ــعِشق
1.1هزار دنبال‌کننده
27.7هزار عکس
15.4هزار ویدیو
28 فایل
براي بهترين دوستان خود آرزوي شهادت کنيد .. 🌷شهيد سيد مجتبي علمدار🌷 لینک ناشناس payamenashenas.ir/Shahid_Alamdar #تأسیس؛1398/1/12
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ ♨️ پاسخ حزب‌الله عراق به سخنان جولانی 🔹محمد الجولانی، سرکرده هیئه تحریرالشام (جبهه النصره)، شب گذشته در پیامی به مردم و دولت عراق مدعی دخالت‌ عراق در امور سوریه شد و در این خصوص هشدار داد. 🔹اما جعفر الحسینی، سخنگوی کتائب حزب‌الله عراق، در پاسخ به این ادعا، خطاب به الجولانی گفت: پیش از آنکه اربابت نحوه کشتن بی‌گناهان و آواره‌کردن مستضعفان را به تو بیاموزند، باید آداب سخن گفتن هنگام اشاره به عراق و ملت آن را به تو یاد می‌دادند» 🔹 او سپس افزود: از تحریک‌کنندگان خود در پایتخت‌های شرارت و سازش با اسرائیل بپرس که اگر کتائب حزب‌الله تصمیم به ورود به نبرد بگیرد، چه بر سر تو و مزدوران صهیونیست‌زده‌ی تو خواهد آمد. 🔹 الحسینی با اشاره به رؤیای حکومت ظلم و جور الجولانی، تأکید کرد که مجاهدان و صاحبان بصیرت به خوبی از اهمیت سوریه برای حال و آینده‌ی عراق و امت اسلامی آگاه هستند.
‌ ♨️ انهدام ۳۳ پهپاد اوکراینی در آسمان روسیه 🔹وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ۳۳ فروند پهپاد ارتش اوکراین در حریم هوایی این کشور سرنگون شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ ♨️ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به گذرگاه مرزی سوریه و لبنان 🔹با وجود اعلام آتش‌بس در لبنان که از هشت روز قبل اجرایی شده، ارتش رژیم صهیونیستی همچنان با حملات هوایی و توپخانه‌ای خود به نقض این توافق ادامه می‌دهد. 🔹جنگنده‌های اسرائیلی صبح امروز گذرگاه جوسیه در مرزهای لبنان و سوریه را هدف حمله قرار دادند.
‌ ♨️ ماهواره مخابراتی «فخر ۱» ارتش نیز با سیمرغ در مدار قرار گرفت 🔹این ماهواره ساخت متخصصان صنایع الکترونیک وزارت دفاع است و در مدار ۴۱۰ کیلومتری قرار گرفت. 🔹ماهواره فخر ۱ ارتش لحظاتی پیش نخستین سیگنال را به ایستگاه‌های زمینی ارسال کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ لحظه پرتاب «فخر۱» و «سامان۱» به فضا با سیمرغ ایرانی 🔹بلوک انتقال مداری سامان ۱ دستاورد جدید مهندسان فضایی کشور است که با پرتاب آن دو محموله تحقیقاتی دیگر با مجموع وزن حدود ۳۰۰ کیلوگرم، رکورد جدیدی در وزن محموله‌های قابل پرتاب کشور را رقم زد. اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌. ♨️ پرچم فلسطین زیرپای تروریست های در سوریه ✍یه عده بعدا نگن اینهایی که رفتن مدافعین بشار بودن نه آرمانهای اسلام و حرم اهل بیت(ع)
فرازی از وصیت نامه شهید احمد مشلب 🕊 🔸 حضرت صاحب الزمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) خدا به شما صبر دهد. او منتظر ماست، نه این که ما منتظر او باشیم. 🔸هنگامی می شود گفت منتظریم، که خود را اصلاح کنیم ،ولی اگر خود را اصلاح نکنیم، هیچ گاه ظهور نخواهد کرد. شادی روح شهدا صلوات🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارتش سوریه فرودگاه نظامی حماه را آزاد کرد 🔸نیروهای تیپ ویژۀ ۸۷ ارتش سوریه با ضدحمله علیه تروریست‌ها، توانستند فرودگاه نظامی حماه و منطقه «جبل زین العابدین» (۵ کیلومتری شمال شهر حماه) را به کنترل خود درآورند. 🔸همزمان جنگنده‌های ارتش روسیه نیز کاروانی از تروریست‌ها را بر روی پل «الرستن» در مسیر حماه به حمص را هدف قرار دادند.
🔴 کشته شدن ۳۰۰ تروریست سوری در حملات هوایی 🔸مرکز آشتی روسیه در سوریه (وابسته به وزارت دفاع روسیه) اعلام کرد که نیروی هوایی روسیه و سوریه در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰۰ تروریست را در استان‌های ادلب، حلب و حماه به هلاکت رسانده‌اند. 🔸در بیانیه صادره آمده است: «در این حملات ۹ سامانه‌ موشک‌انداز، ۷ تانک، ۲۸ خودروی زرهی رزمی، ۱۴ خودروی نظامی، به‌علاوه‌ یک مرکز فرماندهی، یک انبار مهمات و یک انبار پهپاد، منهدم شدند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️البته سرنوشت همشون در نهایت مثل این فرد هتاک به شیعیان و پرچم امام حسین(ع) خواهد شد باذن الله...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله هوایی اسرائیل به مرز سوریه و لبنان 🔸المیادین: هواپیماهای اشغالگران گذرگاه جوسیه در مرز لبنان و سوریه را هدف قرار دادند.
85.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥‌ گزارش «العربیه» از داخل پایگاه هوایی حماه که به کنترل تحریر الشام درآمده/ تصاویری از آشیانه‌ها، جنگنده‌های نیروی هوایی ارتش سوریه و مهمات بر جای مانده