"بسم الله الرحمن الرحیم"
🔰شرح دعای بیست و چهارم رمضان
🔹«اللهمّ إنّی أسْألُک فیه ما یُرْضیک وأعوذُ بِک ممّا یؤذیک وأسألُک التّوفیقَ فیهِ لأنْ أطیعَک ولا أعْصیک یا جَوادَ السّائلین».
🔹«خدایا امروز از تو رضایت و خشنودی ات را خواهانم و به تو پناه مى برم از آن چه تو را بیازارد و در این روز از تو می خواهم که توفیق فرمانبرداری و سلب نافرمانى ات را به من عطا کنی اى بخشنده سائلین».
🔹 در این دعا از خداوند خواستاریم که به ما توفیق دهد آنچه را که رضایت او در آن است انجام دهیم، حال می خواهیم بدانیم که رضایت خداوند در چه چیزی می باشد؟ و چه چیزهایی موجب رضایت پروردگار عالمیان می گردد؟
🔹باید در جواب بگوییم هر عملی را که خداوند انسانها را به انجام آن امر فرموده است؛ موجب رضایت خداوند از بندگان است که اگر بنده ای به آن دستورات عمل نماید رضایت خداوند را برای خود واجب نموده و اگر نافرمانی از آن دستورات نماید خشم و غضب الهی را بر خود واجب نموده است.
🔹 اگر میخواهید بدانید که خدا از شما راضی هست یا نه، ببینید خودتان در ته دل از خدا راضی هستید؟ اگر راضی باشید، خدا هم از شما راضی است.
🔹وی با اشاره به حدیثی که انسانها را مانند بیمار و خداوند را مانند طبیب توصیف می کند؛ یادآور می شود: همانطور که دکتر هر چه بگوید، بیمار میپذیرد، خدا هر چه به ما داد، ما هم باید رضایت داشته باشیم.
🔹اگر در مصیبتها و نداریها از خدا گله نکنیم و تسلیم خدا باشیم، یعنی اینکه ما از خدای راضی هستیم و خدا هم از ما رضایت دارد. اما خیلی سخت است که انسان ذرهای گله از خدا نداشته باشد. به عنوان مثال: انفاق کردن، اقامه نماز، پرداخت زکات موجبات رضایت الهی از بندگان، و دروغ و تهمت و غیبت، موجبات خشم و غضب پروردگار عالمیان می باشد که ما در این روز از خداوند خواستاریم ما را جزو کسانی قرار دهد که به دنبال جلب رضایت او باشیم نه خشم و غضب او که همانا خداوند سخت عذاب است ”أَنَّ اللّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ”.(مائده،98)
🔹 منظور از «و اعوذ بک مما یوذیک» در این دعا چیست؟ می گوید: در اینجا منظور از مما یوذیک «آنچه که ترا ناپسند است» انجام اعمالی است که خداوند انسان را از انجام آن اعمال منع نموده است. مثل: دروغ، غیبت، تهمت، فحش که هنگامی که انسانی یکی از این اعمال را انجام دهد موجبات عذاب و عقوبت الهی را فراهم می سازد. به عنوان مثال: امام موسی بن جعفر (ع) در حدیثی فرمودند: "ان الله حرم الجنه علی کل بذی قلیل العیاء لایبالی ما قال و ما قیل فیه" یعنی: "خداوند بهشت را حرام نموده بر کسانی که دارای زبانی فحاش اند و حیای آنها کم است، باک ندارند از اینکه خودشان چه می گویند و باک ندارند که درباره آنان چه گفته می شود" که این نمونه ای از اعمالی است که در پیشگاه خداوند زشت و ناپسند است و انجام آن باعث عقوبت الهی می گردد، که ما نیز در این روز به خداوند پناه می بریم تا ما را از تمامی اعمالی که موجبات خشم و غضبش را فراهم می کند دور سازد.
🔹مالاندوزی برای وراث
🔹 «و اسئلک التوفیق فیه الان اطیعک و لااعصیک یا جوادالسائلین»؛ خدایا از تو توفیق میخواهم که در ماه رمضان اطاعت تو را کنم و گناه انجام ندهم! روایت داریم از امام نهم (ع) که فرمود: مؤمن باید 3 خصلت داشته باشد. اول توفیق داشته باشد، دوم خودش را موعظه کند و سوم اینکه نصیحت دیگران را قبول کند. وارثان خود را به خدا بسپارید و نه به پول. حدیث داریم که اگر وارث خوب هستند، خدا خودش نگهبان آنهاست و اگر بد و دشمن خدا هستند؛ چرا برای دشمنان خدا زحمت میکشید؟ در پایان دعا برای استجابت دعا میگوییم؛ ای خدایی که به هر کسی که از تو چیزی سؤال میکند، تو جود میکنی و نسبت به او بخشش داری، دعای ما را اجابت کن! ما گاهی سائلین را رد میکنیم؛ اما خدا درخواست همه را میدهد و رد نمیکند؛ ولی گاهی چیزی که صلاح ما نیست را از خدا میخواهیم و خدا نمیدهد؛ البته آن خواسته را هم در قیامت برآورده میکند: در قیامت بندگان میپرسند؛ خدایا اینها که به ما میدهی چیست؟ خطاب میآید که در دنیا خواستی صلاح نبود بدهیم و الان آن را برآورده میکنیم.
@Shahid_Ghobadinia
@shahidpelarak313
لشکر قدس.mp3
8.25M
سرود حماسی لشکر قدس ✊
🎙گروه سرود نجم الثاقب
🔺لشکر قدس به وعدهی خدا نزدیکه✌️
🔻 دنیا با وجود صهیونیستیها تاریکه
#اَللّهُــمَّعَجـِّـللِوَلیِّــکَالفَــــرَج
🪴 سیری در نهج البلاغه:
🌹بخش یازدهم: از حکمت ۱۰۰ تا ۱۰۵ #نهج_البلاغه
┄┄┅┅✿❀🦋✨🦋❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت100 : (آنگاه كه گروهی او را ستايش كردند) فرمود:
بار خدايا! تو مرا از خودم بهتر می شناسی و من خود را بيشتر از آنان می شناسم؛ خدايا مرا از آنچه اينان می پندارند، نيكوتر قرار ده و آنچه را كه نمی دانند بيامرز.
┄┄┅┅✿❀🦋✨🦋❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت101 : برآوردن نيازهای مردم پايدار نيست مگر به سه چيز، كوچك شمردن آن تا خود بزرگ نمايد، پنهان داشتن آن تا خود آشكار شود، و شتاب در برآوردن آن، تا گوارا باشد.
┄┄┅┅✿❀🦋✨🦋❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت102 : روزگاری بر مردم خواهد آمد كه محترم نشمارند جز سخن چين را و خوششان نيايد جز از بدكار هرزه و ناتوان نگردد جز عادل، در آن روزگار كمك به نيازمندان خسارت، و پيوند با خويشاوندان منت گذاری ، و عبادت نوعی برتری طلبی بر مردم است، در آن زمان حكومت با مشورت زنان، و فرماندهی خردسالان، و تدبير خواجگان اداره می گردد.
┄┄┅┅✿❀🦋✨🦋❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت103 : (پيراهن وصله داری بر اندام امام بود شخصی پرسيد چرا پيراهن وصله دار می پوشی؟) فرمود:
دل با آن فروتن، و نفس رام می شود، و مومنان از آن سرمشق می گيرند.
دنيای حرام و آخرت، دو دشمن متفاوت، و دو راه جدای از يكديگرند، پس كسی كه دنياپرست باشد و به آن عشق ورزد، به آخرت كينه ورزد و با آن دشمنی خواهد كرد، و آن دو همانند شرق و غرب از هم دورند، و رونده به سوی آن دو، هرگاه به يكی نزديك شود از ديگری دور می گردد، و آن دو همواره به يكديگر زيان رسانند.
┄┄┅┅✿❀🦋✨🦋❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت104: (از نوف بكالی نقل شد، كه در يكی از شبها امام را ديدم برای عبادت از بستر برخواست، نگاهی به ستارگان افكند، و به من فرمود: خوابی! يا بيدار؟ گفتم بيدارم) فرمود:
ای نوف! خوشا به حال آنان كه از دنيای حرام چشم پوشيدند، و دل به آخرت بستند، آنان مردمی هستند كه زمين را تخت، خاك را بستر، آب را عطر، و قرآن را پوشش زيرين، و دعا را لباس رويين خود قرار دادند، سپس دنيا را همانند عيسی مسيح (ع) وانهادند. ای نوف! همانا داوود پيامبر (كه درود خدا بر او باد) در چنين ساعتی از شب برمی خاست، و می گفت: (اين ساعتی است كه دعای هر بنده ای به اجابت مي رسد، جز باجگيران، جاسوسان، شبگردان و نيروهای انتظامی حكومت ستمگر، يا نوازنده طنبور و طبل.)
┄┄┅┅✿❀🦋✨🦋❀✿┅┅┄┄
📒 #حکمت105 : همانا خدا واجباتی را بر شما لازم شمرد، آنها را تباه نكنيد و حدودی برای شما معين فرمود، از آنها تجاوز نكنيد و از چيزهایی نهی فرمود، حرمت آنها را نگاه داريد و نسبت به چيزهایی سكوت فرمود نه از روی فراموشی، پس خود را درباره آنها به رنج و زحمت دچار نسازيد.
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
لینک گروه:
🌹شهید سید احمد پلارک🌹
معروف به (شهید عطری)
┏━━🌹🍃🌷🍃━━┓
@shahidpelarak313
┗━━🌷🍃🌹🍃━━┛
آیدی کانال:
🌹سردار شهید حمید قبادی نیا🌹
معروف به (شهید مستجاب الدعوه)
┏━━🌹🍃🌷🍃━━┓
@Shahid_Ghobadinia
┗━━🌷🍃🌹🍃━━┛
💐هرکس به شهدا توسل کند به بن بست نمی خورد💐
#شهیدپلارک #شهیدقبادینیا
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
همه با هم میآییم
روز جمعه ۱۷ فروردین،
مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان
روزِ قدس
همراه با خیل عظیم امت غیرتمند و دلسوز
🌹برای پاسداشت خونِ پاک شهیدان
🥀برای حمایت از کودکان و مادران مظلوم و مقاوم غزه
🇮🇷برای قدردانی از نعمت بزرگ امنیت و عزت
👊برای آنکه هر قدم و هر فریادم سرعت بخشِ فرایندِ اضمحلال و نابودی غده سرطانی منحوس رژیم منحوس، جلاد و کودککشِ صهیونیستی و آمریکا و عمال کثیفشان باشد.
میآییم با شعار نصرُ مِنَالله و فتح قریب
پیروزی نهایی و بشارت بزرگ الهی نزدیک است.
🗓 وعده ما جمعه ۱۷ فروردین ساعت: ۱۰:۳۰
🇵🇸بزرگداشت روز قدس
با حضور مردم عزیز ایران
#روز_قدس🇵🇸
باران رحمت 08.mp3
11.41M
در مسیر آرامش💞
#باران_رحمت ۸
عبادات، زیارات و اعمال خیر ما
اگـــر به تجلیِ اسمِ رحمان، در وجودمان
نینجامد، و بر سطحِ مهربانی مان نیفزاید،
نه تنها بی اثر بوده،
بلکه از انسان موجودی متکبر و مغرور میسازند.
چگونه از این آفت درامان بمانیم؟
┄┅┅┅🌺🍃🌸┅┅┅┄
┄┅┅┅🌸🍃🌺┅┅┅┄
#دعای_روز_بیست_و_پنجم_ماه_مبارک_رمضان
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِيهِ مُحِبّاً لِأَوْلِيَائِكَ وَ مُعَادِياً لِأَعْدَائِكَ مُسْتَنّاً بِسُنَّةِ خَاتَمِ أَنْبِيَائِكَ يَا عَاصِمَ قُلُوبِ النَّبِيِّينَ
اى خدا مرا در اين روز محب دوستانت و عدو دشمنانت قرار ده و در راه و روش به طريقه و سنت خاتم پيغمبرانت بدار اى عصمت بخش دلهاى پيغمبران.
📘 #دعای_جمعه_ی_آخر_ماه_رمضان
🌙👋 #و_وداع_با_ماه_مبارک_رمضان
در کتاب اقبال الاعمال آمده است:
از جابر بن عبدالله انصاری روایت کرده که در روز جمعه آخر ماه رمضان به خدمت پیامبر (ص) رفتم وقتی که نگاه آن حضرت به من افتاد فرمود: ای جابر! این آخر جمعهای است از ماه رمضان؛ پس آن را وداع کن و بگو:
《اللَّهُمَّ لَا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إيَّاهُ ، فَإنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِي مَرْحُوماً وَلَا تَجْعَلْنِي مَحْرُوماً》
خدایا این ماه را آخرین بار روزه ما در ماه رمضان قرار مده
اگر قرار دادهاى پس مرا رحمت شده بدار، نه محروم از رحمت.
هر کسی دعای بالا را در این روز بخواند به دو خصلت نیکو دست خواهد یافت: یا به ماه رمضان بعد خواهد رسید و یا به آمرزش خداوند و رسیدن به رحمت بیمنتهای او.