فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چهارشنبه_های_امام_رضایی
؏ـِــشقیَعنےڪہدَمے،
بِشنو؎أزنام رِضــــ﴿ﷺ﴾ـــــا....
ودِلـتــگِـریہ ڪُنان..؛
رٰاهے«مَشـھـَـد»بِشـود..!
گریه دائمی حضرت ام البنین برای امام زمان خود
🔹 امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند :
وكَانَت أمُّ جَعْفرٍ الكِلابِيَّة تَنْدُبُ الُحسَين عليه السلام وتَبكِيهِ وقَد كَفَّ بَصَرُها، فَكانَ مَروانْ وهُو وَالِ المَدينَةِ يَجيءُ مُتَنَكِّراً بِاللَّيْلِ حَتّى يَقِف، فَيَسْمَع بُكاءَها ونَدبَها..
🔸 ام جعفر کلابیه(حضرت ام البنین) دائما بر حسین عليه السلام ندبه و گریه میکرد تا اینکه چشمانش را از دست داد، ومروان والی مدینه شبانگاهان به صورت ناشناس می آمد و می ایستاد و به گریه ی ام البنین گوش فرا میداد.
📚 الأمالي الخميسية للشجري، ص ۲۵۹
🟢 به چشمهایمان بیاموزیم که برای فراق و غربت ولیّ خدا اشک بریزد.
#امام_زمان
#وفات_حضرت_ام_البنین
4_5996781729795279764.mp3
5.86M
ترجمه صفحه ۳۱
🌹 هدیه به محضر حضرت بقیه الاعظم روحنا فداک 🌹
🕊به نیابت از #شهید_سیدحمید_تقوی فر
https://eitaa.com/joinchat/3347251394Cd8846c59bb
🔹 https://rubika.ir/qurandelan
انتشار، بلامانع فقط بصورت فوروارد.
💠سید حمید تقوی فرد 20 فروردین 1338در اهواز به دنیا آمد
💠سید نصرالله، پدر شهید تفویفردر سال 1362 در عملیات خیبر به شهادت رسید و برادرش، سید خسرو نیز در عملیات والفجر 8 به خیل شهیدان پیوست.
🔹شهید تقوی در جنگ بیشتر کارهای شناسایی را بر عهده داشت و بعدها در کنار شهید «حسن باقری» به جمعآوری اطلاعات میپرداخت.
🔹وی در جبهه سوسنگرد واحد اطلاعات و عملیات را تشکیل داد و فرماندهی قرارگاه رمضان را نیز بر عهده گرفت.
🔹با پایان جنگ، شهید تقوی فر، فعالیت خویش را در سپاه قدس ادامه داد و سرانجام در سال 1390 از خدمت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازنشسته شد
#شهید_سیدحمید_تقوی فر
@Shahid_ebrahim_hadi3
💠شهید حاج «سید حمید تقویفر»، از سال ۶۲ تا زمان شهادت، یعنی دی ماه ۱۳۹۳، تمام عمرش را به جز روزهای معدودی، روزه بود
💠حاج حمید گاه به دلیل مسئولیتش در سپاه قدس، مهمانان خارجی را همراهی میکرد و با آنها به هتل میرفت.
با این حال، بعد از این ماموریتها، وقتی ساعت ۱۱ شب به خانه برمیگشت، هنوز روزه بود! ترجیح میداد با غذای ساده خانه افطار کند نه غذاهای تجملاتی هتل...»
#شهید_سیدحمید_تقوی فر
@Shahid_ebrahim_hadi3
شَھیدابرٰاهیمهٰادےٓ
💠شهید حاج «سید حمید تقویفر»، از سال ۶۲ تا زمان شهادت، یعنی دی ماه ۱۳۹۳، تمام عمرش را به جز روزهای
💠در عملیات سامراء که خمپارههای داعش در حرم مطهر امامین عسکریین فرود میآمد و سه روز طول کشید، با فرماندهی سردار تقوی فر داعش مجبور به عقب نشینی شد و منطقه پاک سازی گردید.
💠در 6 دی ماه۱۳۹۳پس از اقامه نماز ظهر عملیاتی به نام «محمد رسول الله» آغازمی شود وشهید تقوی فر با تعدادی از نیروهای رزمنده برای یاری رساندن به همرزمانش پیشروی می کند
💠 بعد از رشادت بسیار مورد اصابت گلوله تک تیر انداز داعشی قرار می گیرد که سرانجام در سامراء، در دفاع از حرمین مطهر، توسط عوامل تکفیری داعش به شهادت رسید.
#شهید_سیدحمید_تقوی فر
@Shahid_ebrahim_hadi3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالگرد_شهادت
🎥کلام شهید #حاج_قاسم سلیمانی در وصف شهید مدافع حرم #سید_حمید_تقوی_فر (سردار سامرا)، فرماندهی که در دفاع از حرم امامین عسکریین در #سامرا به شهادت رسید.
🗓شهادت: ۶ دی ماه ۹۳
محل شهادت بلد نزدیکی سامرا
نثارروح مطهرش صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میشه برامون دعا کنی...😔
💠شهید تقویفرزندگی ساده و بی آلایشی داشت و از تجملات دوری می کرد. بیشتر روزها روزه می گرفت.
💠هنگامی که مسئولیتی بر عهده داشت، در استفاده ا ز امکانات بیت المال به حداقل اکتفا می کرد و با آن که از سرداران سپاه بود، امّا از ماشین دولتی و راننده شخصی استفاده نمی کرد و با این که یک بار هم مورد سوء قصد قرار گرفته بود، امّا حاضر نشد از محافظ شخصی استفاده کند و معمولًا با موتور سیکلت یا وسایل نقلیه عمومی رفت وآمد می کرد.
#شهید_سیدحمید_تقوی فر
شَھیدابرٰاهیمهٰادےٓ
💠شهید تقویفرزندگی ساده و بی آلایشی داشت و از تجملات دوری می کرد. بیشتر روزها روزه می گرفت. 💠هنگام
در انجام مأموریت، سخت کوش بود و اگر مأموریت یا دستوری به وی ابلاغ می شد، مسئولان بالاتر مطمئن بودند که این کار به بهترین صورت انجام خواهد شد.
🔹در محل مأموریت و مسئولیت، مانند نیروهای عادی کار می کرد و اگر نیروها مشغول کار ساختمانی بودند، با این که فرمانده بود، همراه آنها کار می کرد.
🔹کار ستادی و پشت میز نشینی را دوست نداشت و همواره در جبهه ها به دنبال کارهای سخت بود و این روحیه را با گذشت سی و چند سال از پیروزی انقلاب، همچنان حفظ کرده بود.
💠 منصب، مقام، جایگاه و شخصیت ظاهری برایش اهمیتی نداشت و با محرومان و پابرهنگان معاشرت می کرد.
#شهید_سیدحمید_تقوی فر
@Shahid_ebrahim_hadi3