#سبک_زندگی
#سبک_زندگی_شهدا
#مصطفی_چمران
#مدیریت_انقلابی
#جذب_حداکثری
🌷 قدرت بالا در تحمل مخالف
🌿 ما سه نفر بودیم، با دکتر چهار نفر. آنها تقریباً چهارصد نفر. شروع کردند به شعار دادن و بد و بیراه گفتن. به دکتر گفتیم: «اجازه بده ادبشان کنیم.» گفت: «عزیز، خدا اینها را زده.» دکتر را که سوار ماشین کردیم، چند تا از پر سر و صداهاشان را گرفتیم آوردیم ستاد. معلوم نشد دکتر از کجا فهمیده بود. آمد توی اتاق. حسابی دعوامان کرد. نرسیده برگشتیم و رساندیمشان دانشگاه، با سلام و صلوات.
🌸✨ الگوی علم و عرفان و مبارزه، شهید مصطفی چمران را با ذکر صلواتی یاد کنیم ✨🌸
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#حدیث_زندگی
#بهشت
#ارزش_انسان
🌸 بهای انسان
💠 امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام فرمود:
🌿 «إِنّهُ لَيسَ لأَنْفُسِكُم ثَمَنٌ إِلّا الجَنَّةُ فَلا تَبِيعُوها إِلّا بِها؛
🌷 (آگاه باشید) برای وجود شما بها و قیمتی جز سعادت جاویدان بهشت نیست؛ و به غیر این بها، آن را نفروشید!»
✍️ نهج البلاغة، قصار الكلمات، الكلمة 456.
✨شرح کوتاه✨
معمولا اگر از کسی بپرسند سرمایه وجود و هستی خود را به چه مبلغ معامله میکنی؟ ارزش و بهایی برای آن نمیتواند قائل شود.
در حالی که این سرمایه بزرگ را تدریجاً و روز به روز به بهای ناچیزی میفروشد، و گاه در پایان عمر میبیند این سرمایه عظیم را با یک خانه یا یک اتومبیل و یا ویلای ییلاقی معاوضه کرده است، و تازه از آن هم بزودی جدا خواهد شد.
علی علیهالسلام میفرماید هیچ یک از سرمایههای مادی این جهان نمیتواند با سرمایه عمر شما برابری کند؛ تنها متاعی که میتواند با آن برابری کند خشنودی خدا، و تکامل انسانی و معنوی و سعادت ابدی و جاویدان است که هر قدر در راه آن تلاش و کوشش و فداکاری کنید بجاست.
📚 (یکصد و پنجاه درس زندگی، تالیف حضرت آیتالله مکارم شیرازی)
🆔 @ShamimeOfoq
#سبك_زندگی
#فقه_زندگی
#زندگی_پاک
#احکام_اینترنت
#احکام_تلفن_همراه
🌐 دانلود فایلهای اینترنتی
❓ آیا دانلود کردن فایلهای اینترنتی جایز است؟
✅ آیات عظام خامنهای، مکارم، نوری: دانلود کردن فقط با اجازه صاحب اصلی فایل جایز است مگر از کفار حربی باشد که اشکال ندارد.
✅ آیتالله سیستانی: اگر فایل دانلود شده دارای محتوای حرام نباشد و دانلود کردن بر خلاف قانون نباشد، دانلود کردن جایز است.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#مبارزه_با_هوای_نفس
#تعریف
🌸 معناى «نفس امّاره»
🌷 انسان خواسته هایى دارد كه اگر تعدیل و كنترل نشود به طغیان و فساد مى انجامد. اصل آن خواسته ممكن است چیز بدى نباشد، اما اگر جلوى آن باز گذاشته شود و هیچ كنترلى بر آن اعمال نگردد، موجب تباهى انسان مى شود.
🌺 «إِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَهٌ بِالسُّوءِ»
✍️ [سوره یوسف، آیه53]
🌼 براى مثال، میل به غذا خوردن به خودى خود چیز بدى نیست، اما اگر كنترل نشود سر از افراط و طغیان در مى آورد. نباید انسان هر چه را مى خواهد به عنوان غذا مصرف كند بدون اینكه بیندیشد كه از كجا آمده، متعلَّق به كیست و از چه راهى حاصل شده است. اگر چنین شد، مى گوییم نفسْ، امّاره به سوء شده است. همه افعال انسان همین طور است. غذا خوردن، آمیزش كردن، سخن گفتن، تفریح كردن و... وقتى از مرز معقول خود تجاوز كند، با خواسته هاى الهى و معنوى و كمال نهایى انسان تضاد پیدا مى كند.
بنابراین صِرف این كه نفس دعوت به غذا خوردن، تفریح كردن، ارضاى غریزه جنسى و... مى كند، نشانه امّاره به سوء بودن آن نیست. نفس، آنگاه امّاره به سوء مى شود كه حد و مرز را رعایت نكند. تعیین حد و مرز نیز با تشخیص و حكم عقل و شرع انجام مى شود.
📚 آیت الله مصباح یزدی، به سوی او، ص30
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#سیره_خانوادگی_علمای_دین
#زندگی_مشترک
#تربیت_فرزند
#آیت_الله_انصاری_همدانی
💗 عطوفت و مهربانی به فرزندان
❣️ پدر (آیتالله محمدجواد انصاری همدانی) ما خیلی مهربان بود. مادر ما که در سن 25 سالگی فوت کردند و به رحمت خدا رفتند، ایشان خودشان در کارهای خانه کمک میکردند. روزهایی که روزه میگرفتیم خودشان برای ما افطار درست میکردند و ما هم برای این که ایشان افطاری درست میکردند، با شوق روزه میگرفتیم. ایشان حتی شبها ما را بیدار نگه میداشتند و میگفتند میوه بخورید تا روزها بخوابیم و روزه برایمان سخت نشود. به زندگی خیلی میرسیدند. در مورد تهیه لوازم منزل، خودشان وسایل و لوازم خانه را خرید میکردند. مواظب بودند ما کمبودی نداشته باشیم. با آن همه مشغولیتی که داشتند، شبی 10 دقیقه ما را جمع میکردند و برای ما صحبت میکردند. ... خیلی به فکر ما بودند چی میخوریم، کجا میرویم. شبها تا صبح به نماز و ذکر میگذراندند و روزها در کارهای خانه خیلی کمک میکردند.
📚 (سوخته، ص165، به نقل از خانم فاطمه انصاری، دختر آیتالله انصاری)
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#زندگی_مشترک
#مهارتهای_زندگی_مشترک
#با_هم_تا_بهشت
#کلام_ولی
🌷 فرصتی برای تجدید قوا
💠 مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی):
🌿 در داخل خانواده است که مرد و زن - که زوجین هستند - میتوانند تجدید قوا کنند، می توانند همت خودشان را برای ادامه راه آماده کنند. می دانید که زندگی یک مبارزه است، کل زندگی عبارتست از یک مبارزة بلند مدت، مبارزه با عوامل طبیعی، مبارزه با موانع اجتماعی، مبارزه با درون خود انسان که مبارزة با نفس است. دائم انسان در حال مبارزه است. بدن انسان هم در حال مبارزه است. جسم انسان هم دائم دارد با عوامل مضر مبارزه می کند، قدرت این مبارزه وقتی در جسم باشد، جسم سالم است. در انسان، این مبارزه باید صحیح، منطقی، در جهت درست، با رفتارهای صحیح و با ابزارهای درست باشد.
این مبارزه گاهی یک استراحت و یک باراندازی لازم دارد. این یک سفر و یک حرکت است. این نقطة استراحت، داخل خانواده است.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#مهارتهای_زندگی
#تکنیکهای_رسیدن_به_آرامش
🔶 آرام و شمرده صحبت کنید
🔵 اولاً در جایی و جمعی صحبت کنید که از شما بخواهند و بپذیرند، دوما در هنگام صحبت آرام باشید و بیش از حد دستان و بدن خود را تکان ندهید، سوما شمرده و گویا صحبت کنید و کلمات را به هم نچسبانید. به این ترتیب شما آرامش را به شنوندگان خود منتقل می کنید و شنوندگان هم متقابلاً آرامش را به شما باز می گردانند.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#انتظار
#مهدویت
#غصه_های_امام_زمان
🚩 آقای بیابان نشین
🌹 به زندگی پیامبر نگاه کن! مگر در جنگ أحد، آن حضرت به سختی زخمی نشد؟ وقتی که مسلمانان فرار کردند و آن حضرت را تنها گذاشتند و دشمنان از هر سو به سوی او حمله ور شدند ترس و وحشت از هر سو پدیدار شد، این یک حالت انسانی است، در همه کارهای پیامبر که معجزه روی نمی داد، خیلی از جاها با مشکلات روبرو می شدند.
حکایت امام زمان هم حکایت پیامبر است، درست است که در طول عمر او معجزه ها روی داده است ولی حس تنهایی و حس غربت در وجود او جلوه گر می شود، او در بیابان ها زندگی می کند، او «آقای بیابان نشین» است. نمی تواند در شهرها محل مشخصی برای زندگی داشته باشد، دشمنان حق او را غصب کرده اند، به مقام او حسادت می ورزند و برای کشتن او برنامه ریزی می کنند، همه اینها مصیبت هایی است که دل امام را به درد می آورد.
📚 (برگرفته از کتاب حرف آخر؛ نوشته دکتر مهدی خدامیان)
🆔 @ShamimeOfoq
19.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبک_زندگی
#مهارت_های_زندگی
#فرهنگ_مصرف
#انیمیشن
#کودک
🔹 معلم زبان جدید
🔸 فرهنگ استفاده درست از انرژی
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#اینگونه_باشیم
#آداب_معاشرت
#حقوق_مسلمان
#عزت_نفس
#حدیث_زندگی
🌸 خواستن، پل ذلت
🌷 کیان وجودی انسان، گاهی به خاطر «طلب» در هم می شکند. هر کس می کوشد خود را کامل و بی نیاز و بزرگوار جلوه دهد و شخصیت خویش را نگهبان باشد. ولی گاهی افراد سست اراده و طماع در برابر «خواستن»، آن گوهر را از کف می دهند.
خواستن، سند «احتیاج» است و نشانه فقر و ناداری. گاهی یک «آبرو» در گرو یک «درخواست» قرار دارد و با گشودن دست نیاز، آن آبرو و حیثیت سالیان دراز، یکباره بر خاک می ریزد و بر باد می رود.
💠 امام علی علیه السلام فرموده است:
🌿 «آبروی تو، جامد است و با سؤال و درخواست، قطره قطره می ریزد. بنگر که قطرات آبرو را پیش چه کسی می ریزی!»
✍️ (نهج البلاغه، حکمت 346)
👌 و چه زیبا گفته است صائب تبریزی:
✨ دست طلب چو پیش کسی می کنی دراز
✨ پل می کشی که بگذری از آبروی خویش
📚 (برشی از کتاب اخلاق معاشرت استاد جواد محدثی)
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#سبک_زندگی_شهدا
#مهدی_باکری
#مدیریت_انقلابی
#صرفه_جویی
#ساده_زیستی
🌷 مبارزه با اسراف
🌿 تکه نانی را از گونی بیرون آورد و به من نشان داد و گفت: «برادر رحمان! این نان را میشود خورد؟!» گفتم: «بله آقا مهدی، میشود.» دوباره دست در گونی کرد و تکه نان دیگری را از داخل گونی بیرون آورد و گفت:«این را چطور؟» من سرم را پایین انداختم. چه جوابی میتوانستم بدهم؟
آقا مهدی ادامه داد: «اللّه بنده سی، چرا کفران نعمت میکنید؟ آیا میدانید که این نانها با چه مصیبتی از پشت جبهه به اینجا میرسد؟... هیچ میدانید که هزینهی رسیدن هر نان از پشت جبهه به اینجا لا اقل ده تومان است؟ چه جوابی دارید که به خدا بدهید...»
🌸✨ یاد و خاطره فرماندهی مفقودالاثر، شهید مهدی باکری را با ذکر صلواتی گرامی میداریم ✨🌸
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#تربیت_فرزند
#اصول_تربیت_فرزند
#مهارتهای_تربیتی
🌸 نتیجه بد اخلاقی معلم
🍃 معلمی بود که شاگردان زیادی داشت، اما وی از نظر اخلاقی فردی تندخو بود و بچه ها را اذیت می کرد. بچه ها به همین علت دلخوشی شان این بود که ولو برای یک روز هم که شده از دست وی خلاص شوند و درس را تعطیل کنند. لذا با هم نشستند و نقشه کشیدند.
روز بعد که به کلاس آمدند، هنگامی که معلم وارد شد، یکی از بچه ها به معلم سلام کرد و گفت: جناب معلم، خدا بد ندهد. مثل این که کسالتی دارید؟
معلم جواب داد: نه کسل نیستم. برو بنشین.
شاگردی دیگر آمد و گفت: جناب معلم رنگ و رویتان امروز پریده، خدای نکرده کسالتی دارید؟
این دفعه معلم یکه خورد و آهسته گفت: برو بنشین سرجایت.
بعد یکی دیگر از شاگردها آمد و همان حرف ها را تکرار کرد.
معلم تردید کرد که شاید من مریض هستم.
سرانجام وقتی چند شاگرد دیگر همان حرف ها را با ثاثر و تاسف تکرار کردند، امر بر معلم مشتبه شد وگفت: بله، گویا امروز حالم خوش نیست.
بچه ها وقتی که اقرار گرفتند که او ناخوش است گفتند: آقا معلم، اجازه بدهید تا امروز شوربایی برایتان تهیه کنیم و از شما پرستاری نماییم.
کم کم معلم واقعا مریض شد، رفت دراز کشید و شروع کرد به ناله کردن و به بچه ها گفت: برخیزید و به منزل بروید. امروز ناخوش هستم و نمی توانم درس بدهم.
بچه ها که همین را می خواستند، مکتب را رها کردند و به دنبال تفریح و بازی خودشان رفتند.
📚 [مرتضی مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص28 ـ 29]
🆔 @ShamimeOfoq