+_بدن_مطهر_امام_حسینعلیه_السلام_را_چه_کسی_دفن_کرد_استاد_مه.mp3
1.27M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#سخنرانی
🌹 بدن مطهر امام حسین (علیه السلام) را چه کسی دفن کرد؟
🍃 حجت الاسلام #پیشوایی
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#محرم
📛 تلنگرانہ
🔰 به بچه هاتون یاد بدید امام حسین (ع) از بی یاری، سر بریده شد نه از بی آبی...😢
🔰 حضرت عباس از معرفت و مرام بی دست شد نه به خاطر مشک آب...😔
🔰 اونجا که امام حسین (ع) فریاد زد هل من ناصر ینصرنی؟یار میخواست نه آب...😞
🔰 به بچه هاتون از آزادگی امام حسین (ع) بگید نه از لبهای تشنه...🥀
🔰 خیلیا لب تشنه از دنیا رفتن اما حسین(ع) نشدن👌
🔰 حسین (ع) یعنی مردانگی...آزادگی...غیرت...شجاعت و شهامت.🌻
🔰 عباس یعنی جوانمردی... معرفت....حیا....غیرت🌸
🔰 عباس یعنی پشت برادر حتی بدون دست...🥀
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#عاشورا
#امام_زمان
🔆امام زمان (عج) می فرمایند:
🔰«مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ أَخَّرَ الْعِشَاءَ إِلَى أَنْ تَشْتَبِکَ النُّجُومُ مَلْعُونٌ مَلْعُونٌ مَنْ أَخَّرَ الْغَدَاةَ إِلَى أَنْ تَنْقَضِیَ النُّجُوم»
📛از رحمت خدا به دور است، از رحمت خدا به دور است، کسى که نماز مغرب را بقدرى به تأخیر بیندازد تا ستارهها نمایان شوند، از رحمت خدا به دور است از رحمت خدا به دور است کسی که نماز صبح را چندان به تأخیر بیندازد تا ستارهها دیده نشوند.😓
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_عرفانی
#پیامهای_عرفانی_عاشورا
#جواد_محدثی
عشق به خدا
یكی از شاعران بلند پایه، كه به حادثه عاشورای حسینی از زاویه عرفانی و عشق به خدا نگاه كرده است، «عمان سامانی» است. دیوانِ گنجینة الاسرار او با همین تحلیل به حماسه حسینی نظر دارد. عمان، حسین بن علی علیه السلام را سرمست از شراب شوق و عشق الهی می بیند و پیاپی جام محبّت و بلای بیشتری می خواهد. او را موجی برخاسته از دریا می داند كه محو حقیقت خداست و می خواهد به همان دریا بپیوندد و در این راه، از هرچه جز «او» ست دست می شوید و «خود» را قربانی می كند و در دیدار با علیّ اكبر كه عازم میدان است، بر این «تعین والا» هم غلبه می كند و حال كه هیچ پرده ای از تعیّن و سدّ راهی جز او باقی نمانده است، اجتهادی بیش از اندازه دارد (كان یكی را نیز بردارد ز پیش) که بی حجاب، با خدا رو به رو گردد و در جدالِ عقل و عشق، سپاه عشق را غالب می سازد و در وداع آخرین با خواهرش زینب، وقتی با آن «زنِ مردآفرین روزگار» مواجه می شود، از او می خواهد كه حجاب وصل نشود:
همچو جان خود در آغوشش كشید
این سخن آهسته در گوشش كشید
كای عنان گیر من، آیا زینبی؟
یا كه آه دردمندان در شبی؟
پیش پای شوق، زنجیری مكن
راه عشق است این، عنانگیری مكن [گنجینة الاسرار، عمّان سامانی، ص 62]
🆔 @ShamimeOfoq
+_مداحی_لری_سی_قافله_در_بدرم_واویلا_واویلا_گهواره_بی_اصغرم.mp3
5.35M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#مداحی_لری
🍃 سی قافله در بدرم واویلا واویلا
🍃 گهواره بی اصغرم واویلا واویلا
🆔 @ShamimeOfoq
+ عاشورا و یهود.pdf
3.87M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#یهود
#عاشورا
🔸تحلیلی از نقش یهود در واقعه عاشورا
🔹حجت الاسلام دکتر محسن محمدی
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
💠 ویژگیهای بارز قمربنی هاشم (علیه السلام) در ناحیه مقدسه
▪️ بهترین منبع برای شناخت شخصیت قمربنی هاشم عباس بن علی حضرت ابوالفضل(علیه السلام)، سخنان امامان معصوم(علیهم السلام) درباره ایشان است. زیارت نامه هایی که به زیارت نامه های "مأثوره" شهرت دارد، مرجع اساسی برای آگاهی یافتن از امتیازات و ویژگی های حضرت ابوالفضل(علیه السلام) است.
▪️ برای حضرت عباس بن علی(علیه السلام) چند زیارت نامه از اهل بیت(علیهم السلام) وجود دارد. هنگامی که امام صادق(علیه السلام) به زیارت مرقد عموی خویش حضرت ابوالفضل رفتند، به ابوحمزه ثمالی زیارت نامه ای آموزش دادند.
▪️ امام زمان حضرت مهدی(علیه السلام) نیز خطاب به ابومنصور بن عبدالمنعم بن نعمان بغدادی، زیارت نامه ای را برای شهیدان کربلا نوشتند که به زیارت ناحیه مقدسه ویژه زیارت شهیدان کربلا مشهور است.
▪️ در فرازی از این زیارت نامه درباره حضرت عباس(علیه السلام) چنین آمده است: السلام علی العباس بن امیرالمومنین المواسی أخاه بِنَفسِهِ، الا'خذ لِغَدِهِ مِن أمسهِ الفادی له، الواقی. السّاعی الیه بمائه، المَقطُوعة یداه، لَعَنَ الله قاتلیه یزیدبن وقاد و حکیم بن الطفیل الطائی(مصباح الزائر شیخ مفید، ص148*اقبال الأعمال سیدبن طاووس، ص47*بحارالانوار، ج45، ص64 و ج101 ص269).
سلام بر عباس فرزند امیرمومنان که جان خویش را در راه برادرش داد از دیروزش برای فردایش توشه برگرفت، در راه برادر جانبازی کرد و خود را فدایش کرد، از او حفاظت و خود را سپر بلایش کرد، برای او آب آورد، دست هایش قطع شد. خداوند قاتلانش یزیدبن وقاد و حکیم بن طفیل طائی را لعنت کند.
در این زیارت نامه بسیار مهم و با ارزش و روشنگری که از ناحیه مقدسه صادر شده است، برخی امتیازات حضرت اباالفضل العباس(علیه السلام) یادآوری شده است. متن این زیارت سندی مکتوب از حضرت ولی عصر قائم آل محمد(علیه السلام) درباره ابعاد شخصیت عموی خویش حضرت عباس(علیه السلام) است.
🏴مواسات و جانبازی
مواسات به معنای کمک، همیاری، همکاری و مساعدت است. در این زیارت نامه مهدوی، حضرت ابوالفضل با وصف زیبای "المواسی اخاه بنفسه" ستوده شده اند و امام زمان(علیه السلام) برایشان درود فرستاده اند. کسی که برادرش را با جانش یاری و کمک کرد. مواسات با جان، بالاترین و باارزش ترین نوع مواسات است و فراتر از مواسات و کمک مالی، زبانی، قلمی و قلبی است.این سطح از ایمان و وفاداری در حضرت اباالفضل(علیه السلام)، بی نظیر و نمونه است. البته این ارتباط صمیمی و عارفانه متقابل بود. در فرمان امام حسین(علیه السلام) به برادرش حضرت عباس(علیه السلام) برای گفت وگو با دشمنان به منظور گرفتن مهلت تا روز عاشورا چنین آمده است: یا عباس اِرکب بِنَفسی أنتَ یا أخی! (ارشاد شیخ مفید، ج2، ص92). ای عباس! برخیز جانم فدایت ای برادر!
▪️ دقت در این کلام امام معصوم(علیه السلام)، جایگاه بلند و بی نظیر حضرت اباالفضل العباس(علیه السلام) را آشکار می کند. امام حسین(علیه السلام) به حضرت اباالفضل(علیه السلام) می فرماید: جانم فدایت.
🏴آخرت گرایی
امام مهدی(علیه السلام) در این زیارت نامه صفت "الا'خذ لِغَدِهِ من أمسِهِ" را برای عباس بن علی(علیه السلام) آورده اند؛ از دیروز برای فردایش توشه برداشت. رهایی از دنیاگرایی و وسوسه های شیطانی و سودجویی های گوناگون و قرار دادن دنیا زیر پای خویش برای تامین آخرت و فردای برتر، از امتیازات حضرت ابوالفضل(علیه السلام) بوده است.
🏴 فدایی اسلام و ولایت
امتیاز "الفادی له" نشان دهنده اوج ایثار است. حضرت ابوالفضل(ع) در راه ولایت و اطاعت از امام زمانش، همه سرمایه اش را که عمر و جان خویش بود، فدا کرد.
🏴 حفاظت و پاسداری
"الواقی" به معنای حمایت کننده و پشتیبان و پاسدار و نگه دارنده است. حضرت ابوالفضل(علیه السلام) حامی و پشتیبان برادر خویش، رهبر قیام عاشورا و انقلاب کربلا بود. او در حمایت و پشتیبانی از امام حسین(ع) هرگز کوتاهی نکرد.
🏴 سقای کربلا
"السّاعی الیه بمائِهِ" ویژگی دیگر حضرت اباالفضل(ع) است که در زیارت ناحیه مقدسه بیان شده است؛ ایشان کوشش کرد آب برای ولی عصر خویش بیاورد بنابراین آب آورنده و تلاشگر و کوشنده برای سقایت و آب رسانی به امام حسین(علیه السلام) و اهل بیت(علیهم السلام) بود.
🏴 تقدیم دو دست در راه خدا
حضرت ابوالفضل(ع) در کلام امام مهدی(علیه السلام) "المقطوعة یَداهُ" توصیف شده است. فداکاری در راه خدا تا قطع دستان، در کارنامه حضرت ابوالفضل(ع) وجود دارد.
▪️ در زیارت ناحیه مقدسه که از سوی امام زمان(ع) صادر شده، حضرت ابوالفضل(ع) به عنوان اسوه حسنه در ولایت مداری، فداکاری، جانبازی و پاسداری معرفی شده است. امام زمان(ع) در این زیارت نامه در شش جمله، شش ویژگی بارز حضرت ابوالفضل(ع) را نام برده و ابعاد گوناگون شخصیت الهی ایشان را معرفی کرده اند.
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_عرفانی
#پیامهای_عرفانی_عاشورا
#جواد_محدثی
عشق به خدا
سراسر عاشورا و صحنه های رزم فرزندان و یاران امام حسین علیه السلام، جلوه ای از جذبه معنوی و عشق برین به ساحت خداوند متعال است و شهادت یاران و عزیزان، هركدام «هدیه»ای به درگاه دوست است، تا رضای او تأمین شود و به بزم قرب، بار دهد.
این مشرب عرفانی و عشق به خدا در جبهه های دفاع مقدّس در ایران نیز تجلّی داشت و رزمندگان عارف و صاحبدل، ره صد ساله را یك شبه می رفتند و به تعبیر حضرت امام خمینی قدّس سره كه شهادت را در ذائقه اولیای الهی شیرین تر از عسل می دانست و معتقد بود كه از این شراب طهور معرفت و عشق، «جوانان در جبهه ها جرعه ای از آن را نوشیده و به وجد آمده اند» [صحیفه نور، ج 21، ص 203] و شهدا را سبكبالان عاشق شهادت می دانست كه «بر توسن شرف و عزّت به معراج خون تاخته اند و در پیشگاه عظمت حق و مقام جمع الجمع، به شهود و حضور رسیده اند.» [همان، ج 20، ص 59] و در مورد توصیف ناپذیری جذبه های روحانی بسیجیان عاشق شهادت با قلم و بیان می فرمود: «لكن آن بعد الهی عرفانی و آن جلوه معنوی ربّانی كه جانها را به سوی خود پرواز می دهد و آن قلبهای ذوب شده در تجلّیات الهی را با چه قلم و چه هنر و بیانی می توان ترسیم كرد؟» [صحیفه نور، ج 18، ص 230].
🆔 @ShamimeOfoq
+ چهار گفتار.pdf
3.41M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#عاشورا_در_کلام_رهبری
🔹 چهار گفتار
🔸 آشنایی با زمینهها و عوامل تاثیرگذار در بروز حادثهی عاشورا در کلام رهبر معظّم انقلاب
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سواد_رسانه
🔰مهمترین دلایل قربانی شدن افراد در فضای مجازی
🔴ضعف شخصیتی، ناآشنایی با محیط مجازی و بیدقتی در محافظت از دادهها از مهمترین دلایل قربانی شدن افراد در فضای مجازی است.
🔺اطلاعات در فضای مجازی بسیار آسیبپذیرتر از مال و جان بوده و نیازمند رعایت جوانب امنیتی دقیقتر است،
🔺تلفن همراه وسیله مناسبی برای نگهداری اطلاعات، عکس و فیلمهای خصوصی نیست و مجرمان را برای ارتکاب جرم بیشتر تحریک میکند.
🔺جرم همراه با تکنولوژی بهروز میشود، براین اساس لازم است تا کاربران تکنولوژی همواره ضمن بهروز کردن خود با جرایم مختلف در این حوزهها آشنا شوند.
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#معرفی_کتاب
📚 دورهی هشت جلدی کتاب «قصههای خوب برای بچههای خوب»
🔺 مجموعهای که رهبری معظم در توصیف آن فرمودند: «خودم را از جهت رسیدگی به فرزندانم مدیون این مرد و کتاب این مرد میدانم»
🔺هشت جلد شامل:
▫️قصههای کلیله و دمنه
▫️قصه های مرزبان نامه
▫️قصههای سندباد نامه و قابوس نامه
▫️قصه های مثنوی مولوی
▫️قصههای قرآن
▫️قصههای شیخ عطار
▫️قصههای گلستان و ملستان
▫️قصههای چهارده معصوم علیهمالسلام
▫️قیمت روی جلد دوره: ۱۶۸ تومان
▫️قیمت با تخفیف ۱۵ درصد: ۱۴۳ تومان
سفارش از سایت (با تخفیف بیشتر) 👇
raiat.ir/azaryazdi
سفارش در ایتا (با تخفیف کمتر) 👇
@sabehat
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_عرفانی
#پیامهای_عرفانی_عاشورا
#جواد_محدثی
بلا و ابتلا
بلا، رنج و سختی و گرفتاری هایی است كه در زندگی و در راه عقیده برای انسان پیش می آید. ابتلا، گرفتار شدن به این محنت ها و رنجهاست و ثمره آن نوعی آزمایش خلوص و پاك شدن از نیّت های ناسالم و انگیزه های غیرالهی است.
غیر از مفهوم درد و رنج و گرفتاری، كه باید از آن به خدا پناه برد و از خدا عافیت طلبید، و غیر از معنای آزمون و امتحان، كه برای تشخیص میزان اطاعت و تبعیت و ایمان افراد است، مفهوم عمیق تر و عرفانی تری هم دارد و آن عبارت است از دوست داشتنِ رنج و سختی در راه رضای دوست و تحمّل عاشقانه محنت ها و شداید، برای دست یافتن به قرب الهی. اینگونه بلا، از سوی خداوند، لطفی به بندگانش محسوب می شود و تحمل آن نشانه عشق و صدق ایمان عبد نسبت به خداست و به مفهوم «رضا» و «تسلیم» از بُعد عرفانی نزدیك است.
اگر با دیگرانش بود میلی
چرا جام مرا بشكست لیلی
🆔 @ShamimeOfoq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بصیرت_عاشورایی_1400
#کربلا
#کودک_و_نوجوان
🌺 ویژه برنامه روایت کربلا
🌸 روایتی کودکانه از قصههای کربلا...
🍃 این ویژه برنامه کودک و نوجوان، روایتگری وقایع حرکت کاروان امام حسین (ع) به سمت کربلا و حماسه عاشورا است.
🆔 @ShamimeOfoq
+_یه_خیابون_رویایی_که_شده_باعث_زیبایی_جواد_مقدم.mp3
3.05M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#مداحی
🌹 یه خیابون رویایی
🌹 که شده باعث زیبایی
#جواد_مقدم
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_عرفانی
#پیامهای_عرفانی_عاشورا
#جواد_محدثی
بلا و ابتلا
در روایات بسیاری بلا برای دوستان خدا مطرح شده است و از این دید، هر كه به خدا نزدیك تر باشد، محنت و بلای بیشتری هم خواهد چشید.
هر كه در این بزم مقرّب تر است
جام بلا بیشترش می دهند
برای برخی كه كم ظرفیّت و ناخالص اند، بلا و گرفتاری در راه ایمان، آفت است و آنان را از راه حق بیرون می برد. اینان كسانی اند كه حتی دینداری شان با انگیزه های دنیایی و مادّی است.
امام حسین علیه السلام در اشاره به چنین كسانی می فرماید:
«اَلناسُ عبیدُ الدُّنیا وَ الدّینُ لَعقٌ علی اَلسِنَتِهِمْ یَحُوطُونَهُ مادَرَّتْ مَعایِشُهُمْ فَاِذا مُحِّصُوا بِالْبَلاءِ قَلَّ الدَّیّانُونَ؛ مردم بنده دنیایند و دین بر زبانشان می چرخد و تا وقتی زندگیهایشان بر محور دین بگردد، در پی آنند، امّا وقتی به وسیله (بلا) آزموده شوند، دینداران اندك می شوند.» [تحف العقول، ص 245].
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#نوجوان
صبح زیباتون بخیر🌷
به محض اینکه به خودتان اعتماد کنید راه و چاه زندگی کردن دستتان می آید.🦋
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_عرفانی
#پیامهای_عرفانی_عاشورا
#جواد_محدثی
بلا و ابتلا
عارفان باایمان، نه تنها از بلا نمی گریزند، بلكه آن را نشانه لطف الهی و سبب پاكی روح و جان و تصفیه عمل ها می دانند و به خاطر فضیلت و پاداش آن، به استقبالش می روند. [بحارالانوار، ج 67، ص 196]
امام صادق علیه السلام می فرماید: «اِنَّ اللّهَ اِذا اَحَبَّ عَبْدا غَتَّهُ بِالْبَلاءِ؛ خداوند هرگاه بنده ای را دوست بدارد، او را غرق در بلا می كند.» [سفینة البحار، ج 1، ص 392].
در احادیث، اینگونه بلاها، هدیه ای از سوی خدا یا ارتقاء درجه نزد پروردگار محسوب شده و شدّت ابتلا به تناسب قوّت ایمان بیان شده است و از این رو است خدای متعال، حضرت علی علیه السلام را به بلاها و رنج هایی ویژه مبتلا ساخت كه هیچ یك از اولیای خودش را به آن مبتلا نكرده است. [همان، ص 395، به نقل از امالی شیخ طوسی] و صبر بر بلا نیز اجر شهید دارد. [بحارالانوار، ج 49، ص 51].
از این دیدگاه است كه سیدالشهداء علیه السلام در روز عاشورا در مناجاتی كه در آخرین لحظات حیات با خدا دارد، پروردگار را هم به نعمت های سرشارش می ستاید، هم به بلای نیكویش: «سابِغُ النِعْمَةِ حَسَنُ الْبَلاءِ» [مقتل الحسین، مقرّم، ص 357].
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_و_نوجوان
#روز_نما
❤️❤️سلام سلام...
روز فرصت دوباره 🌸😍
برای شکست هاتون زیاد ناراحت نشین، برای فرصت هایی که بدون امتحان کردنشون از دست می دید ناراحت باشین!😵😵
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_و_نوجوان
#پیامکهای_پیامبر
🍎🍎 همین حالا زنگ بزن
الان دو روز است که تو و نرگس با هم قهر کرده اید. من کاری ندارم که چرا قهر کرده اید و تقصیر کدامتان بوده است.شما دوستان خوبی برای هم بودید و نباید با هم قهر می کردید.
حالا هم عیبی ندارد. کاری است که شده، الان برو به او زنگ بزن و با او آشتی کن. هر چه زمان بگذرد آشتی کردن سخت تر می شود. یک سلام صمیمانه که به او بدهی دعوای تان تمام می شود.
🍎🍎قهر طولانی خیلی بد است. قهر بیشتر از سه روز نباید طول بکشد.
📚70 پیامک از پیامبر(ص)/نشرجمال
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_و_نوجوان
#چالش_قصه
😉😉چالش سوم
با دقت به این تصویر نگاه کن، داستانش را پیدا کن و بگو چند پست پایین تر از این قرار دارد؟
🆔 @ShamimeOfoq
اقامه نماز با علم به شهادت.pdf
154.6K
#بصیرت_عاشورایی_1400
#پرسمان_عاشورایی
#پرسش_و_پاسخ_عاشورایی
#گفتمان_عاشورایی
💠 اقامه نماز با علم به شهادت 💠
🆔 @ShamimeOfoq