انگیزه دکتر لَبّاف از مادری.mp3
368.3K
#سبک_زندگی
#ارزش_مادری
#جایگاه_مادری
✅ انگیزه دکتر لَبّاف از مادری
⁉️ چطور شما که پزشک متخصص هستید، ۶ فرزند به دنیا آوردید؟
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کلام_فاطمه
#ولادت_حضرت_زهرا
#حدیث_زندگی
🌷 فریادرسان قیامت
💠 حضرت فاطمه سلام اللّه علیها:
🌿 ای پدر، من به یاد روز قیامت افتادم که مردم چگونه در پیشگاه خداوند با حالت برهنه خواهند ایستاد و فریادرسی ندارد، جز اعمال و علاقه نسبت به اهل بیت علیهم السلام.
✍️ بحارالانوار: ج 8، ص 53، ح 62
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#فاطمه_در_کلام_معصومین
#حدیث_زندگی
#ولادت_حضرت_زهرا
🌷 زیارت فاطمه
💠 پیامبر اکرم صلّى اللَّه علیه و آله میفرمایند:
🌿 هر کس فاطمه را زیارت کند، مانند این است که مرا زیارت کرده است.
📚 بحارالانوار، ج 43، ص 58
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#مادرانه
#معرفی_کتاب
🌸🦋🌸
این کتاب اثر محمدرضا انصاری است که توسط «نشر دلیل ما» منتشر شده است. این کتاب دفتر خاطراتی است از زبان «فضه» کنیز حضرت الزهرا (س) که به بیان روزگاری پرداخته است که روزهایش را با بانو و خاندانش زندگی می کرده است. او با نگاهی دیگر به وقایع آن روزگاران می پردازد. کتاب «دفتر خاطرات فضه» به صورت خاطراتی کوتاه و دلنشین نوشته شده است و حجم کمی هم دارد.
فضه دختر پادشاه هند است که در جنگ اسیر می شود و به آفریقا فرستاده می شود. پس از آن به خانه حضرت زهرا (س) راه میابد و کنیز ایشان می شود. سپس فضه شیفته بانو می شود. او در قسمتی از کتاب می گوید: «چگونه از پروردگارم تشکر کنم که آنچه همه شما آرزویش را دارید - یعنی خدمتگزاری حضرت زهرا علیها السلام - نصیب من شد»
فضه پس از شهادت بانو حضرت زهرا(س) در خانه امام علی(ع) ماندن و سپس در واقعه کربلا به همراه حضرت زینب(س) حضور داشتند.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_نوجوان
#بانو
🌸🌸🌸
🌿 همه را در تمامی اوقات به یاد داشت؛ گرفتاریها و بیماریها و آرزوهایشان را و همیشه برایشان دعا میکرد. یک شب که مشغول دعا کردن شدند تا نزدیکیهای صبح دعا میکردند و فرزندانش گوش میدادند و آمین میگفتند. آنها از مادر پرسیدند: «پس کی نوبت دعا کردن برای خودمان میشود؟» حضرت فاطمه سلام الله علیها جواب دادند: «صبر داشته باشید عزیزان من! اوّل باید همسایهها را دعا کنم بعدا خودمان را.»
واقعاً همسایه چه چیزی میخواهد بهتر از این؟ راستش دلم می خواست همسایه ی حضرت فاطمه سلام الله علیها باشم.
امید فقیران🦋🦋
تمام دختران آرزو دارند شبِ عروسیشان بهترین پیراهن را بر تن داشته باشند. شب عروسی ایشان بود و داشتند برای مهمانی بسیار سادهای که پدر و همسرش تدارک دیده بودند، آماده میشدند که فقیری آمد و از ایشان پیراهنی طلب کرد و گفت: «اگر کهنه هم باشد اشکالی ندارد!» حضرت فاطمه سلام¬الله علیها لبخندزنان و مشتاقانه لباس زیبای عروسیشان را به او تقدیم کرد.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_نوجوان
#بانو
🌸🌸🌸
مهربان بود و همراه. همسرش میفرمود: «او را که مینگرم، غم و اندوه از دلم میرود.» هرگز سخنی نگفت که اندوهی بر دل همسر بنشاند. هرگز چیزی نخواست که حیدر را دلنگران کند.
آن روز که امیرِ دل و دین، سراغ از خوراکی گرفت که در منزل فراهم باشد و از بانوی دل و دین، پاسخ شنید که سه روز است متاعی جز گرسنگی روزیمان نیست، نمیدانم بر دل مهربان مولا چه گذشت! از زهرای رئوفش پرسید که چرا بیخبرش گذاشته و بهشت هم پیش قامت بلند این پاسخ به سجده افتاد: «علی جان! از خدای خود شرم دارم چیزی از تو بخواهم که در توانت نباشد.»
سه روز خودش و فرزندان کوچکش سختی گرسنگی را تحمّل کردند تا مبادا دلواپسی و اندوهی دل مولا را مکدّر سازد. میدانست که اکنون محبوبش توان رفع این مشکل را ندارد. نگران رضایت خدا بود. نگران بود سخنی بگوید که معبود آن را خوش ندارد.
🌹نویسنده: نظیفه سادات موذن
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کودک_نوجوان
#آدم_بزرگها
🌸🌸🌸
محمد بهمنی بیگی، نویسنده بود. او بچه های عشایر را دوست داشت. بچه های عشایر همراه خانواده هاشان در چادر زندگی می کردند. آنها از جایی به جای دیگر کوچ می کردند برای همین نمی توانستند به مدرسه بروند.
محمد بهمن بیگی به چند نفر از جوانان عشایر معلمی را یاد داد تا آن ها بتوانند به بچه های کوچک درس بدهند. او از معلم های خوبی کمک گرفت. معلم هایی که با عشایر زندگی کنند و به آنها سواد یاد بدهند. او وسایلی مثل تخته سیاه، کتاب، دفتر و مداد را تهیه می کرد و بچه هایی را که بهتر درس می خواندند به صورت رایگان به دبیرستان و دانشگاه می فرستاد. محمد بهمن بیگی کار بزرگی کرد او باعث شد بیشتر عشایر باسواد شوند.
🌹نویسنده: روشنک فتحی
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#تربیت_فرزند
#مهارتهای_تربیت_نوجوان
#رفتار_با_نوجوان
#ارتباط_عاطفی
✅ ارتباط شدید عاطفی برقرار کنید!
🔻 در ساز و کار تربیت دینی، به پدر و مادر توصیه میشود که با فرزند، ارتباط شدید عاطفی برقرار کنند. نتیجۀ این ارتباط عاطفی، تعلّق روحی میان پدر و مادر با فرزند میشود.
به صورت طبیعی، وقتی پدر و مادری که فرزند به آنها تعلّق عاطفی دارد، با او قهر میکنند، از نظر روحی، فشار سنگینی بر فرزند، وارد میشود. پس نباید قهر، طولانی شود تا این فشار، موجب وارد شدن آسیب روحی به فرزند نشود.
تحلیل فرزند از قهر پدر و مادر با او، بسیار مهم و تأثیرگذار است.
(استاد عباسی ولدی)
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#ما_هم_میتوانیم
#تجارب_اقتصادی_قدرتهای_جهانی
#اقتصاد_مقاومتی
#حمایت_از_تولید_ملی
🔘 تاکید بر اقتصاد دانش بنیان در فرانسه
⭕️ سهم عمده قدرت اقتصادی فرانسه ناشی از دانش بنیان بودن آن است. اقتصاد دانش بنیان وابسته است به پژوهش، اقدامی که از سوی دولت فرانسه طی دهه های متمادی مورد تاکید بوده است، تا جایی که سهم بودجه تحقیق و توسعه تنها در بخش صنایع نو به حدود 3 درصد کل بودجه این کشور می رسد.
🔻 مهم ترین عرصه های تحقیقاتی در این کشور عبارت است از:
- الکترونیک و وسایل الکتریکی
- اتوموبیل سازی
- داروسازی
- سرویس های آنالیز داده ها
- صنایع هوافضا
- انرژی
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#داستانک_سبک_زندگی
#داستان_کوتاه
#همسایه
#آداب_معاشرت
🌸 دو اثاثکشی در پانزده روز
🍃 چند روزی هست که به خانهی جدید نقل مکان کردهایم. مستأجری است و همین نقل و انتقالات هر ساله که باید با آن ساخت. قیمت خانههای ویلایی، که سر به فلک میکشد و پدرجان ما تنها توانایی اجارهی یک واحد آپارتمان را دارد. در این سالها، همسایههای زیادی داشتهایم که بسیاری از آنها نسبتشان با ما از همسایه بودن، به دوستی و روابط خانوادگی تغییر کرده است. مستأجری و تغییر خانه، با همین اتّفاق هم سخت است و هم هیجانانگیز؛ سخت از آن جهت که از آنها که به وجودشان عادت کردهایم، دور میشویم و هیجانانگیز از این جهت است که چشمانتظار دوست و همسایهی جدید میشویم. خانه جدید گویا برای ما یک اتّفاق تازه است. همسایهی واحد کناری در این چند روز، نه تنها از یک سلام خشکوخالی و پاسخ سلامِ ما دریغ میورزد، بلکه کفشهای یکی از کارگران ما را در همان روز اول به بهانهی رفتن یک لنگه از آنها به روبهروی درب آنها، به پایین پرت میکند. با خودمان گفتیم که شاید به مرور زمان اوضاع بهتر شود. پدر گفت: «شما از سلام کردن خسته نشوید؛ حتّی اگر جوابی نمیشنوید.» در خانهی ما ساعت 11 شب خاموشی است. مادر و پدر کارمند هستند و من هم صبحها به دانشگاه میروم؛ امّا ساعت 11 برای همین همسایه، ساعت آغاز فوتبالهای اروپایی است، آن هم با صدای بلند و گهگاه فریاد پدر و پسر به بهانهی گل شدن یا نشدن یک توپ. چند شب اول همینطور گذشت؛ امّا دیگر کلافهکننده بود.
یک شب پدر درِ خانه آنها را زد تا تذکّر بدهد، اما چشمتان روز بد نبیند؛ همسایهجان با خشم گفت: «مستأجر اندازهی دهان خود باید حرف بزند، من اینجا صاحبخانهام و شما اگر ناراحتید، از اینجا بروید. تازه کجای کتاب قانون آمده که باید ساعت 11 کَپه مرگمان را بگذاریم؟!» مانده بودیم چه کنیم، به مدیر ساختمان گفتیم و او هم گفت: «ای بابا! چرا اینقدر زندگی را سخت میگیرید» و در آخر، آب پاکی را روی دستمان ریخت که کاری از دستش برنمیآید.
گویا باید از این خانه برویم. پدر به دنبال خانهی جدید، املاکیها را زیرورو میکرد.
💠 با خودم فکر میکنم که آیا همسایه بغلی میداند که به گفته امام علی علیهالسلام:
🌿 «خانه را بركتى است، بركت خانه به همسايگان خوب آن است»
💠 و پیامبر اکرم صلّیاللهعلیهوآله فرمود:
🌿 «رعایت حرمت همسایه، همانند احترام مادر لازم است»؟ نه نمیداند.
🌷 کاش او میدانست که:
1️⃣ همسایه در آپارتمانهای فعلی، همچون همخانهی انسان است و باید حقوق او را از این منظر رعایت کرد.
2️⃣ یک سلام و جواب با همسایه، به مهرورزی بیشتر در روابط منجر میشود.
3️⃣ همسایهی جدید، یک فرصت جدید برای دوستی است، نه یک تهدید برای زندگی.
4️⃣ درک کردن شرایط همسایه، یعنی احترام به سلیقه و آزادی او.
5️⃣ مالک بودن امتیازی برای جفای به همسایهای که مستأجر است، نیست و مطابق قانون، ملکِ در اختیار مستأجر، از جهات بسیاری همچون ملک خود اوست.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#حدیث_زندگی
#فرزندآوری_در_کلام_معصومین
#رشد_جمعیت
🌸 گمان بد به خدا
💠 حضرت صادق علیه السلام:
🌷 منْ تَرَکَ التَّزْوِیجَ مَخَافَهَ الْفَقْرِ فَقَدْ أَسَاءَ الظَّنَّ بِاللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ یَقُولُ: إِنْ یَکُونُوا فُقَراءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ.
🌿 هر کس ازدواج را از بیم فقر ترک کند، همانا به خداوند، گمان بد برده است. خداوند عزّوجلّ میفرماید: اگر نیازمند باشند خدا از فضل خویش بینیازشان میکند.»
📚 من لایحضره الفقیه، ج 3، ص385.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#کلام_فاطمه
#ولادت_حضرت_زهرا
#حدیث_زندگی
🌷 اهمیت نماز جماعت
💠 حضرت فاطمه سلام اللّه علیها:
🌿 هر شخصی نسبت به مرکب سواری و فرش منزل خود و برگزاری نماز در آن از دیگری در أولویّت است مگر آن كه دیگری امام جماعت باشد و مردم بخواهند با او نماز جماعت را إقامه نمایند.
✍️ مجمع الزّوائد: ج 8، ص 108
🆔 @ShamimeOfoq