#سبک_زندگی
#انتظار
#شعر_مهدوی
#غصه_های_امام_زمان
✨ خوش آن روزی که من بر عهد دیرین
✨ نثار او کنم این جان شیرین
✨ چرا مردم تو را کردند فراموش؟
✨ صداي غربتت هر لحظه در گوش
✨ چرا دوری ز تو، تقدیر ما شد؟
✨ عجب دردی، گریبان گیر ماشد
🆔 @ShamimeOfoq
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبک_زندگی
#پرواز_با_نماز
#نماز_اول_وقت
〽️پرواز بانماز45〽️
🌹این قسمت : فکر اشتباه🌹
گفتگوی ساده و صمیمی با #نوجوان
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#اینگونه_باشیم
#آداب_معاشرت
#حقوق_مسلمان
#تشویق
#حدیث_زندگی
🌷 روش های تشویق
🌸 گاهی یک «لوح تقدیر» و متن زیبا و آراسته و قاب شده، که قیمت مادی چندانی هم ندارد، برای کسی بسیار نفیس و ارزشمند و شوق انگیزتر از آن است که مثلا چندصدهزار تومان پول نقد به او داده شود. البته گاهی هم برعکس است، چون لوح تقدیر برای کسی نان و آب نمی شود ولی «وجه نقد» را می تواند در پرداخت قرض و قسط یا تامین نیازهای زندگی به کار بندد.
حتی اگر تشویق های مادی و لوازم مصرفی باشد، باز این نکته که به چه کسی، چه چیزی هدیه شود، مهم است. طرف به تناسب شغل، سن، شرایط زندگی و ویژگی های شخصی، گاهی از یک پتو، یا ضبط صوت، دوره ترتیل قرآن، آلبوم عکس، لباس و کفش ورزشی، سفر عمره و سوریه، اردوی تفریحی، کتاب، مدال و... خوشش می آید و برایش ارزش دارد.
در مورد کتاب هم، حتی نوع کتاب به تناسب مخاطب مورد تشویق باید گزینش شود. به بعضی باید قرآن و صحیفه سجادیه داد، به بعضی رساله احکام، به بعضی اخلاق و تربیت، به بعضی کتاب طباخی و آشپزی، به بعضی کتاب های علمی و فنی، به بعضی فرهنگ لغت، به بعضی دوره ای تفسیر، به بعضی کتاب قصه و رمان، به بعضی دیوان شعر، به بعضی مجموعه ای نفیس از نقاشی یا خط و... می بینیم که هر کس از نوعی کتاب که مورد علاقه یا نیاز او است، بیشتر لذت می برد و آن هدیه، بیشتر برای او نقش تشویقی دارد.
📚 (برشی از کتاب اخلاق معاشرت استاد جواد محدثی)
🆔 @ShamimeOfoq
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبک_زندگی
#مهارت_های_زندگی
#انیمیشن
#کودک
🔹 چرا مامان بابا به حرفم گوش نمی دن؟
🔸 کنترل غم
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#مبارزه_با_هوای_نفس
#داستان_راستان
#داستان
🌸 داستان جوان خارکنی که آرزوی ازدواج با دختر پادشاه را داشت و سال ها تلاش کرد تا برای رسیدن به این خواسته نفسانی، از طریق عبادت ظاهری و جلب توجه مردم، در شهر معروف شود و دل پادشاه را به دست آورد و در نهایت به خواسته اش رسید
🌷 در روستایی، جوان خارکن فقیری زندگی می کرد که از مال دنیا جز یک تیشه و طناب چیزی نداشت. بسترش خاک بود و لحافش آسمان. نه از حسب و نسب بلندی برخوردار بود و نه چهره زیبایی داشت.
روزی این جوان خارکن با پشته ای از خار به دوش به شهر آمد که ناگهان هیاهویی شنید و دید راه ها را قرق می کنند. نگاه کرد، دید خانواده پادشاه سوار بر کجاوه ها از آنجا عبور می کنند. ناگهان بادی وزید و پرده از چهره دختر پادشاه کنار رفت. در این میان، چشم جوان خارکن به او افتاد و تاب از دلش رفت.
جوان خارکن از هوس آن دختر سر به بیابان گذاشت. او که از آتش شهوت در تب و تاب بود، شب و روز در همان بیابان به سر می برد.
مرد دانشوری از آن ناحیه می گذشت، چشمش به این جوان افتاد که شوریده حال است. نزد او آمد و پندها گفت، ولی اثری نکرد. سرانجام به او گفت: اینک که هیچ پندی در تو کارگر نیست و دست از این خاطره بازنمی داری، پس باید کاری کنی که آوازه ات بلند شود و به گوش شاه برسد، شاید از این طریق راهی به دربار بیابی.
جوان خارکن این پند را به گوش جان خرید و از کوه و دشت رو به شهر نهاد. سجاده ای گسترد و روزها به روزه و شب ها به عبادت برخاست و از خوراک به نانی جو بسنده کرد. بر اثر عبادت و سجده فراوان، پینه ای بر پیشانی اش بست و سیمای عابد و زاهدی به خود گرفت.
کم کم آوازه او در شهر پیچید، مردم گروه گروه برای زیارت وی می آمدند و او جز پاسخ سلام با کسی سخن نمی گفت.
خبر او به پادشاه رسید و به دیدار او رفت. او را مشغول نماز یافت و دید مردمی گرداگرد او را گرفته اند. محبت او در دل شاه نشست و از آن به بعد گه گاه به دیدار او می رفت.
روزی سر صحبت را با او باز کرد و گفت: ای جوان! تو به همه آداب و سنن آراسته ای و تنها یک سنّت را ترک کرده ای و آن اختیار همسر است. من دختری در حرم سرا دارم چنین و چنان، اگر مایل باشی، او را به همسری تو درآورم.
جوان خارکن با شنیدن این مژده هوش از سرش رفت و دلش به تپش افتاد و حالی توصیف ناپذیر به او دست داد و سری به نشانه رضایت جنباند.
شاه دستور داد مجلسی آراستند و خطیب و شیخ و قاضی شهر را آوردند و خطبه خوانده شد و دختر شاه به عقد جوان خارکن درآمد.
سپس شهر را آذین بستند و سران مملکتی به راه افتادند و لباس های دیبا و زربفت بر او پوشاندند و بر اسبی نجیب و زرعنان نشاندند و جوان با شکوه و جلال وارد مجلس شد.
آنگاه آن پیر را دید. پیر به او گفت:
ای جوان! به یاد گذشته پر رنج خود هستی؟ آنچه از عزت و جاه و مال و دست بوسی شاه و وزیر و وصل معشوق می بینی، همه و همه از آثار عبادت و طاعت خداست، آن هم نه طاعتی پاک و خالص، بلکه طاعتی به قصد مزد. اما بدان اگر طاعت، خالص و به قصد قرب و نزدیکی به خدا باشد، آنگاه چه چیزهایی نصیبت خواهد شد و به چه مقامات وصف ناپذیر خواهی رسید..
🆔 @ShamimeOfoq
#سبك_زندگی
#فقه_زندگی
#زندگی_پاک
#احکام_ارتباط_با_نامحرم
🔹 متخصص نامحرم
❓ در صورتى كه پزشك زن هم وجود دارد؛ ولى احتمال مى رود كه متخصص مرد بيمارى را بهتر تشخيص دهد، تكليف چيست؟
✅ همه مراجع (به جز آيات عظام سيستانى و تبريزى): تخصص بيشتر باعث نمى شود كه زن به پزشك مرد مراجعه كند؛ مگر آنكه ضرورت و احتمال خطر در ميان باشد.
✅ آيات عظام تبريزى و سيستانى: اگر تخصص پزشك مرد در آن بيمارى بيشتر باشد، مراجعه به او اشكال ندارد.
👌 (مراد از عبارت «همه مراجع»: حضرات آیات عظام امامخمینی، امامخامنهای، فاضل، مكارمشیرازی، بهجت، صافیگلپایگانی، نوریهمدانی، وحيدخراسانی، سيستانى.)
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#زندگی_مشترک
#مهارتهای_زندگی_مشترک
#با_هم_تا_بهشت
#کلام_ولی
🌷 دروازهی ورود به تشکیل خانواده
💠 مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی):
🌿 ازدواج، در حقیقت دروازهی ورود به تشکیل خانواده است و تشکیل خانواده اساس همة تربیتهای اجتماعی و انسانی است.
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#سبک_زندگی_شهدا
#مهدی_باکری
#مدیریت_انقلابی
#شهادت
🌷 روحیهی شهادت طلبی
🌿 در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها حال عجیبی داشت؛ اشک میریخت و مرا نیز تحت تأثیر قرار میداد. بعد از زیارت پیشش رفتم و پرسیدم: «آقا مهدی از حضرت معصومه سلام الله علیها چی خواستی؟» با چشمهای اشکبار رو به من کرد و گفت: «از صمیم دل خواستم که در این عملیّات شهادت نصیبم شود.»
🌸✨ یاد و خاطره فرماندهی مفقودالاثر، شهید مهدی باکری را با ذکر صلواتی گرامی میداریم ✨🌸
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#انتظار
#مهدویت
#غصه_های_امام_زمان
🚩 نماز «امام زمان در شب جمعه»
🌹 شب جمعه که فرا رسید صبر کن تا نیمه شب فرا برسد، پس غسل کن. بعد از غسل وضو بگیر و دو رکعت نماز به این صورت بخوان:
وقتی در سوره حمد به آیه: «ایاک نعبد و ایاک نستعین» رسیدی آن را صد بار تکرار کن و سپس سوره حمد را تمام کن و یک بار سوره «توحید» را بخوان. وقتی به ركوع رفتی ذکر رکوع را هفت بار بگو (مثلا هفت بار بگو: سبحان ربي العظيم و بحمده یا این که هفت بار بگو: سبحان الله). در سجده ها هم هفت بار ذکر بگو (مثلا هفت بار بگو: سبحان ربي الأعلى و بحمده یا این که هفت بار بگو: سبحان الله). رکعت دوم نماز را به همین صورت بخوان. وقتی نماز تو تمام شد، این دعا را بخوان:
🌿 اللّٰهُمَّ إِنْ أَطَعْتُكَ فَالْمَحْمَدَةُ لَكَ، وَ إِنْ عَصَيْتُكَ فَالْحُجَّةُ لَكَ، مِنْكَ الرَّوْحُ وَمِنْكَ الْفَرَجُ، سُبْحانَ مَنْ أَنْعَمَ وَشَكَرَ، سُبْحانَ مَنْ قَدَّرَ وَغَفَرَ . اللّٰهُمَّ إِنْ كُنْتُ عَصَيْتُكَ فَإِنِّي قَدْ أَطَعْتُكَ فِي أَحَبِّ الْأَشْياءِ إِلَيْكَ وَ هُوَ الْإِيمانُ بِكَ، لَمْ أَتَّخِذْ لَكَ وَلَداً وَ لَمْ أَدْعُ لَكَ شَرِيكاً، مَنّاً مِنْكَ بِهِ عَلَيَّ، لَامَنّاً مِنِّي بِهِ عَلَيْكَ، وَ قَدْ عَصَيْتُكَ يَا إِلٰهِي عَلَىٰ غَيْرِ وَجْهِ الْمُكابَرَةِ، وَ لَا الْخُرُوجِ عَنْ عُبُودِيَّتِكَ، وَ لَا الْجُحُودِ لِرُبُوبِيَّتِكَ، وَلٰكِنْ أَطَعْتُ هَوايَ وَ أَزَلَّنِي الشَّيْطانُ، فَلَكَ الْحُجَّةُ عَلَيَّ وَ الْبَيانُ فَإِنْ تُعَذِّبْنِي فَبِذُنُوبِي غَيْرُ ظالِمٍ لِي، وَ إِنْ تَغْفِرْ لِي وَتَرْحَمْنِي فَإِنَّكَ جَوادٌ كَرِيمٌ
🌷 سپس به اندازه ای نفس قطع شود (مثلا ۱۵ تا ۲۰ بار) می گویی: «یا کریم».
سپس چنین می گویی:
🌿 يَا آمِناً مِنْ كُلِّ شَيْءٍ وَكُلُّ شَيْءٍ مِنْكَ خائِفٌ حَذِرٌ، أَسْأَلُكَ بِأَمْنِكَ مِنْ كُلِّ شَيْءٍ وَخَوْفُِ كُلِّ شَيْءٍ مِنْكَ، أَنْ تُصَلِّيَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُعطِيَنِي أَماناً لِنَفْسِي وَ أَهْلِي وَ وَلَدِي وَ سائِرِ مَا أَنْعَمْتَ بِهِ عَلَيَّ حَتَّىٰ لَا أَخافَ وَ لَا أَحْذَرَ مِنْ شَيْءٍ أَبَداً إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ، وَ حَسْبُنَا اللّٰهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ، يَا كافِيَ إِبْرَاهِيمَ نُمْرُودَ، وَ يَا كافِيَ مُوسىٰ فِرْعَوْنَ، و یا کافی محمدٍ الاحزابَ أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَكْفِيَنِي شَرَّ فُلانِ ابْنِ فُلان.
🌼 اکنون اگر کسی به تو ظلمی کرده است یا کسی می خواهد به تو ضرری برساند این جمله در آخر دعا اضافه کن: «و أن تكفني شر ...». و به جای «...» نام آن فرد را ذکر کن و این گونه از خدا می خواهی خدا شر او را از تو دور کند.
اکنون به سجده برو و از خدا حاجت خود را بخواه، امید است که خدا حاجت تو را برآورده کند.
💠 امام زمان علیه السلام فرمودنده اند:
🌿 «هر گاه مؤمنی این نماز و این دعا را بخواند، درهاي آسمان به روي او باز می شود و این از فضل خدا بر ما و شیعیان ما می باشد».
📚 (برگرفته از کتاب حرف آخر؛ نوشته دکتر مهدی خدامیان)
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#سیره_خانوادگی_علمای_دین
#زندگی_مشترک
#ساده_زیستی
#امام_خامنه_ای
💗 سماور برقی را پس بدهید
❣️ در زمان ریاست جمهوری ایشان (حضرت آیتالله خامنه ای)، یک روز از من خواستند، سماوری برایشان تهیه کنم. من به بازار رفتم و با زحمت زیاد، یک سماور برقی با قیمت تعاونی خریدم. فردای آن روز، ایشان فرمودند: سماور را پس بدهید. من گفتم: حاج آقا! ما خیلی تلاش کردیم تا سماور برقی با قیمت تعاونی پیدا کنیم. فرمود: «برای ما سماور نفتی تهیه کنید؛ زیرا کشور ما در حال جنگ است و درست نیست با این وضع، ما از سماور برقی استفاده کنیم.»
📚 (صدری، گلهای باغ خاطره)
🆔 @ShamimeOfoq
#سبک_زندگی
#اینگونه_باشیم
#آداب_معاشرت
#حقوق_مسلمان
#تشویق
#حدیث_زندگی
🌸 روش های تشویق
🌷 حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه نسبت به نوع رفتار با فرماندهان نظامی و سران سپاه و ارتش، به مالک اشتر توصیه می کند که آنان را براساس میزان مواسات و خدمت و تلاش، مورد احترام و تقدیر قرار بده و برای آنکه در امر مبارزه با دشمن و جهاد، «یکدل» باشند، زندگی آنان را تامین کن و خواسته هایشان را برآور. آنگاه می فرماید:
🌿 «پیوسته ستایش نیک نسبت به آنان داشته باش و رنج ها و بلاها و آزمون های آنان را برشمار، چرا که یاد کردن بسیار از کارهای نیک آنان، شجاع را به شور و جنبش وا می دارد و سست و بی حال را هم به حرکت می کشاند.» (نهج البلاغه، نامه 53)
امام امت رحمة الله علیه از این شیوه تشویقی چه در آغاز پیروزی انقلاب وچه در طول سال های دفاع مقدس استفاده می کرد. در آغاز انقلاب که عده ای طرح «انحلال ارتش» را مطرح می کردند، امام از فداکاری ها و همدلی های آنان با ملت ستایش کرد و آنان را به صحنه انقلاب کشید، و در سال های حماسه نیز، زبان و بیان و قلم تشویق آمیز حضرت امام قدس سره نسبت به رزمندگان و ارتش و سپاه، نقش عمده در حماسه آفرینی و خط شکنی و شهادت طلبی و پیروزی های ماندگار و پرافتخار داشت.
پس نوع تشویق و تقدیر از نظامیان، کارمندان، محصلان، کارگران، کوچک ها، بزرگ ها، خانم های خانه دار، پزشکان و پرستاران و ... باید فرق کند و متناسب با خود آنان باشد و نشان دهنده ارج گذاری به کار خاص آنان باشد.
🌺 «تشویق به نحوی باید باشد که تشویق شونده، احساس کند دیگران به ارزش کار او پی برده اند و از کاری که او کرده، خوشحال و سپاسگزارند.»
📚 (برشی از کتاب اخلاق معاشرت استاد جواد محدثی)
🆔 @ShamimeOfoq
17.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبک_زندگی
#مهارت_های_زندگی
#انیمیشن
#کودک
🔹 ما هم می تونیم کمک کنیم
🔸 احترام به تصمیم بچه ها
🆔 @ShamimeOfoq