کانال آنالیز سهم ها
#گنج حمایت اول ۳۳۹۴۰ حمایت داره که معتبره و حمایت دوم ۳۲۹۴۰
گنج
از حمایت دوم برگشت
#دتولید احتراما در راستای رعایت مفاد ماده 13 دستورالعمل افشای اطلاعات به استحضار میرساند نرخ فروش تعدادی محصول از تولیدات این شرکت به جهت پوشش هزینه های ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه و براساس مجوزات سازمان غذا و دارو افزایش یافته است. در صورت وجود تغییر با اهمیت در اطلاعات اعلام شده موضوع از طریق سامانه کدال به سهامدارن محترم اطلاع رسانی خواهد شد. لازم به ذکر است فروش محصول فوق نسبت به کل دارایی ها در سال مالی قبل حدود 0.83 % (هشتاد و سه صدم درصد) و نسبت به کل درآمد فروش در سال مالی قبل حدود 1.07 % (یک و هفت صدم درصد) می باشد.
🔷 صندوق بازنشستگی 35میلیارد دلاری دولت تایلند در حال کاهش سرمایهگذاری در داراییهایی است که ممکن است تحت تأثیر جنگ قرار گیرند و سرمایهگذاری در طلا و نفت را برای کاهش ریسک افزایش میدهد./کامولیدی
#طلا
#تحلیل_بازار
خسته کننده
امروز هم ارزش معاملات تعریفی نداشت و حدود 3700 میلیارد تومان سهام دست به دست شد. اکثر شاخص ها منفی بودن اما تقریبا می توان گفت پایان معاملات امروز بهتر از شروع آن بود. به نظر می رسد این فشار فروش ناشی از خستگی کمی اشباع شد و می توان انتظار داشت یکی دو روز آینده یک نوسان مثبت در بازار اتفاق بیافتد. در هر صورت بورس فعلا درگیر فرایندی خسته کننده است، فرایندی که شاید با اصلاح بند س بهبود پیدا کند یا شاید منتظر تعیین تکلیف نیما بماند.
برگشت دلار
بعد اصلاح سریع دلار به سمت 60 هزار تومان و برخورد به این محدوده ی حمایتی شاهد برگشت هستیم. این برگشت نباید خیلی قوی باشد و همان تحلیل 60 تا 63 هزار تومان برای نوسان فعلی پابرجاست. فعلا عرضه و تقاضا تغییر خاصی نداشته و با برطرف شدن تنش نظامی فعلا نمی توان انتظار داشت نوسان های هیجانی رو به بالا اتفاق بیافتد. از طرف دیگر تقاضای خروج سرمایه و سپر تورمی هم به اندازه ای است که هر اصلاحی را فرصت خرید بداند. شرایطی که خروجی اش دوره ای تثبیت در یک کانال نسبت محدود خواهد بود.
رشد 2.6 برابری تخصیص نیما
تا پایان هفته ی اول اردیبهشت حدود 4 میلیارد 200 میلیون دلار ارز برای واردات به اشکال مختلف تخصیص داده شده است. این در حالی است که تخصیص سال گذشته در این مقطع 1 میلیارد 600 میلیون دلار بوده و این مقایسه نشان می دهد امسال تا اینجای کار 2.6 برابر ارز بیشتر برای واردات تخصیص داده شده است. تلاش برای کاهش التهاب بازار ارز یا استفاده از فرصت کوتاه نرخ پایین دلایلی است که می توان برای این رشد سنگین تخصیص ارز وارداتی نام برد.
تنش نقدینگی
معمولا بهار هر سال به دلیل کاهش نیاز به تامین مالی توسط دولت و بنگاه های اقتصادی، نرخ بهره نزولی می شد و فضای پولی کشور آرام می گرفت. اما امسال سیاست های بانک مرکزی به گونه ای پیش رفت که اصلا این تنش کاهش پیدا نکرد. دولت که برای اولین بار در اردیبهشت حجم سنگین اوراق برای انتشار به روی میز فرستاد، وضعیت بخش تولید و کسب و کارها نیز مشخص است. حالا به گوش می رسد خرداد شاهد تحولات جدی در برخورد با بانک های ناتراز خواهیم بود.
1403/02/11
#فردانامه
#حسن_کاظمزاده
.