eitaa logo
کانال آنالیز سهم ها
5.1هزار دنبال‌کننده
11.2هزار عکس
124 ویدیو
85 فایل
تو این کانال تحلیل و بررسی سهم های درخواستی شما و همچنین سایر سهم های بازار انجام میشه. مدیر کانال: @majiddf کانال و گروه تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse
مشاهده در ایتا
دانلود
آپدیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کدال افزایش سرمایه به مبلغ 178 میلیارد تومان به ثبت رسید. هیئت‌مدیره با افزایش سرمایه 200 درصدی از محل سود انباشته موافقت کرد. در مناقصه  خرید Lithium Battery شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل شرکت کرد. مزایده برای  فروش ساختمان اداری خیابان جردن تمدید شد. برنده مزایده برای کارگاه غربی 5 معدن دریژان غربی اعلام شد. قرارداد فروش محصولات با شرکت کشت و صنعت شکوفه یاس قائم به مبلغ 200 میلیارد تومان منعقد کرد. از واحدگازی نیروگاه آریان زنجان بهره‌برداری کرد. طبق پیش‌بینی 1068 میلیارد تومان از این محل درآمد شناسایی شد. برای خرید اسید نیتریک تجارتی مناقصه برگزار می‌کند. برای خرید کره (روغن) گیاهی ۸۰ و ۹۵درصد چربی و کره (روغن)۸۰ درصد چربی ویژه تاپینگ مناقصه برگزار می‌کند. در مناقصه بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان، از کارافتادگان و افراد تحت تکفل آنان و وظیفه‌بگیران مشترک صندوق بازنشستگی کشوری شرکت کرد. مزایده بی سی برای فروش یک قطعه زمین بی‌نتیجه ماند. قرارداد فروش مقدار 1,500 تن کنسانتره سیب فله منعقد کرد.
مهم افزایش نرخ به 418149 ریال 18 اردیبهشت 1403
ما همیشه می گوییم بورس با نرخ ارز در سامانه نیما همبستگی بالایی دارد. در واقع درآمد و سود شرکت ها به این نرخ ارز واکنش بالاتری دارد تا نرخ ارز در بازار آزاد اتفاقا یکی از مهمترین مطالبات از دولت و بانک مرکزی تعدیل نرخ ارز نیمایی نسبت به نرخ ارز آزاد که فاصله ی معنا دار آن باعث رانت و فساد گسترده شده است. اما متاسفانه حتی ارزش بورس ایران نسبت به نرخ دلار نیما هم به شدت تضعیف شده و در یکسال گذشته بورس 15 درصد از نرخ نیمایی نیز عقب افتاده.
هر کیلو سیمان 600 تومان کف قیمت سیمان اوایل خرداد سال گذشته با رشد 35 درصدی به 638 تومان در هر کیلو رسید. امسال هم انتظار می رود با توجه به هزینه هایی که دولت تحمیل می کند مانند گاز و برق و دستمزد یک تعدیل در قیمت کف داشته باشیم. ▪️کف قیمت 638 تومانی یعنی 10 دلار در هر تن! اخیرا امارات تعرفه سنگین بر روی واردات سیمان ایران گذاشت تا از دامپینگ جلوگیری کند. منطقی هم هست، سیمان 60-80 دلاری کشورهای منطقه نهایتا با 20 دلار از ایران وارد می شود. شاید هیچ کالای فرآوری شده ای در جهان نباشد که قیمت آن 600 تومان در هر کیلو باشد. قیمت ماسه‌ای که کماسه میفرشد 2200 تومان است. قیمت خاک، کود و .... احتمالا بالاتر از 600 تومان است. به کالایی که که از فرسایش یک کارخانه چند هزار میلیارد تومانی تهیه می شود فشار همه جانبه وارد می کنند تا غیر منطقی بودن را از تمام جوانب ثابت کنند. از این منبرها تکراری که بگذریم، با یک افزایش 30 تا 40 درصدی در قیمت پایه (که احتمالا محقق می شود) انتظار می رود سودآوری صنعت مطابق با تورم رشد کند و بازده نقدی 10-12 درصد هم به آن اضافه شود. rezayatee
باکس ها مقاومت
مستهلک و فرسوده کماکان فرآیند فرسایشی در بورس ادامه دارد و نوسان های مثبت حتی به چند دقیقه هم نمی رسد. نمادهایی که اوردر حمایتی ندارند البته به راحتی صف فروش می شوند و امروز چند مورد این شکلی تجربه کردیم. ارزش معاملات خرد هم به زحمت به 3500 میلیارد تومان رسید. آنطرف در بازار طلا و دلار هم مثبت دیروز تا حدود زیادی پس داده شد. عقب از نیما این روزها دلار نیما رشد روزانه جزئی تجربه می کند و امروز هم رشد کرد و به 41800 حدودا رسید. اما در یکسال گذشته رشد دلار نیما هم نتوانسته بورس را به تقویت کند. دلیل آن هم مشخص است. دولت مدام سهمش از درآمدهای شرکت ها را افزایش می دهد و علی رغم رشد درآمد، حاشیه سود بهتر نمی شود که هیچ بدتر نیز می شود. به همین دلیل ارزش بورس از نیما هم عقب افتاده است. باید ببینیم با این شرایطی که دولت ایجاد کرده، تا کی تولید در کشور دوام می آورد و از کی این سیاست اشتباه منجر به اخلال در عرضه می شود. صف خرید وتوسم امروز وتوسم صف خرید قابل توجهی تجربه کرد. از طرف دیگر چند روز است وبانک خریدار قدرتمندی دارد. حدود دو هفته پیش یک جریان رسانه اسپانسر شده راه افتاده بود که واگذاری شاراک ابطال شده است. مصاحبه اخیر مدیرعامل بانک ملی نشان داد این موضوع ابطال واگذاری از اساس بی پایه است. به نظر می رسد این صف خرید وتوسم و خریدار قدرتمند وبانک مربوط به موضوع تقسیم سود این شرکت در مجمع پیش رو است که می تواند شرایط این دو نماد را متحول کند. مسکن عقبتر از تورم و طلا میانگین قیمت معاملات آپارتمان در تهران در فروردین به 81 میلیون 200 هزار تومان رسید که نسبت به اسفند رشدی نداشته و نسبت به فروردین سال قبل 23 درصد افزایش پیدا کرده. اما از نظر دلاری هر متر آپارتمان در تهران افت قابل توجهی داشته به به 1280 دلار در هر متر کاهش پیدا کرده است. مسکن از تورم و دلار عقب مانده است و رکود در این بازار هم مشهود است. البته به دلیل عدم عرضه قابل توجه فعلا افت قیمتی در آن تجربه نشده و به نظر می رسد در بدترین حالت همین درجا زدن نتیجه ی رکود باشد. 1403/02/18 .
سهم‌های ارزنده‌ای که بیشترین اثرپذیری از دلار را دارند