eitaa logo
کانال آنالیز سهام
5.5هزار دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
152 ویدیو
99 فایل
تو این کانال تحلیل و بررسی سهم های درخواستی شما و همچنین سایر سهم های بازار انجام میشه. مدیر کانال: @majiddf کانال و گروه تحلیلی بورس: https://eitaa.com/channel_bourse
مشاهده در ایتا
دانلود
🟢بازدهی قیمتی ارزی 👤 سعید درخشانی شاخص قیمت وزنی ارزشی تهران به صورت سنتی از تورم ( کاهش ارزش ریال ) بازدهی بیشتری میداد که نتیجه اون بازدهی مثبت نسبت به تورم برای سرمایه گذاران در بازار سرمایه بود.  البته معمولا در اوایل دوره های کاهش ارزش ریال در این رابطه مقداری تاخیر اتفاق می افتاد.  صعود سال ۹۹ به قدری بالاتر از تورم بود که چندین سال طول کشید که بازدهی بازار ارز از بازار سرمایه بیشتر بشود و در حال حاضر دوباره در شرایطی قرار گرفته ایم که نسبت به سال ۹۵ که سال متعادلی در بازارها بوده، بازدهی بازار ارز از بازدهی قیمتی بازار سرمایه بیشتر شده.  با توجه به عزم دولت برای عدم دخالت در اقتصاد و قیمت گذاری دستوری به نظر میرسه بازدهی قیمتی ارز و بازار سرمایه دوباره در سطوح یکسانی قرار بگیره.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹 چند درصد سبدش اهرمی ها از سهم های تشکیل شده است؟     24%    18.5%   17٪     16%  17%      ۱5٪       12%
🟢صندوق های پتروشیمی 🔺با باز شدن نمادهای پتروشیمی در هفته آینده قاعدتا صندوق های بخشی پتروشیمی ها مورد تقاضا قرار می گیرد 🔺به ترتیب بیشتر به کمتر صندوق های : پتروپاداش اکتان پتروفارس پتروداریوش پتروصبا پتروما پتروآگاه پتروآبان 🔺که بیشترین میزان نمادهای تعلیق شده در آن ها وجود دارد یعنی پترو پاداش بیشترین و پتروآبان کمترین نمادهای تعلیق شده را دارند.
🔹 چند درصد سبدش اهرمی ها از سهم های تشکیل شده است؟     24%    18.5%   17٪     16%  17%      ۱5٪       12%
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارشی از وضعیت قطعه‌سازان خودرو و چالش‌های پیشروی این صنعت توسط فعال حوزۀ قطعات خودرو