کانال آنالیز سهام
#سینرژی
#سینرژی
از فشردگی خارج شده
در واقع پرتاب شده 😍
حتما بروزرسانی میکنیم
🟢 نخستین گام بیوتکنولوژی ایران در بازار سرمایه با عرضه «داترا» برداشته شد.
در گزارش شش ماهه شرکت، از توسعه فاز جدید کارخانه حرف زده شده که 93 درصد پیشرفت حاصل شده است.
سوله و انبار فعلی شرکت اجاره ای است که طبیعتا هزینه اجاره تاثیر به سزایی در هزینه تولید دارد. انتظار داریم با نقل مکان به سوله جدید این هزینه ها کاهش یابد.
🔺 شرکت یک قرار انتقال تکنولوژی ۳۲5هزار یورویی به یک شرکت ترکیه ای دارد که در گزارش حسابرسی افشا شده است.
در خصوص اصلی ترین داروی شرکت یعنی "دیستون" لازم به ذکر است که قیمت این دارو زیر تیغ قیمت گذاری دستوری نیست و کاملا بر اساس کشش بازار آزاد قیمت گذای میشود و بیش از 30 درصد بازار این محصول پر طرفدار دست داترا است.
#داترا
#شپدیس احتراماً ، در راستای اجرای مفاد 13 دستور العمل اجرایی افشای اطلاعات شرکتهای ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به استحضار می رساند ، برودت هوا در برخی از نقاط کشور، موجب کاهش ظرفیت تولید به سطح 75درصد از تاریخ 1404/09/26تا اطلاع ثانوی می گردد. لذا به محض رفع محدودیت و افزایش راندمان تولید، موضوع از طریق این سامانه اطلاع رسانی خواهد شد.
4_5911101199574113237.ogg
زمان:
حجم:
2.3M
⭕️اوراق تسه چیست؟ اوراق تملی چیست؟
آیاخوبه بخریم؟ آیا وام 18% تعلق میگیره؟
نکات مهم برای عزیزانی که قصد خرید خونه دارند.
چرا این اوراق گران شده؟ اکثرا دلیل گرانی این اوراق را نمیدانند؟
در این ویس به صورت جامع در موردش حرف زدیم.
این ویس برای هر کسی که قصد خرید خونه داره نکات مهمی داره.
کانال آنالیز سهام
#سینرژی آپدیت
#سینرژی حدود ۲۰ درصد سود داده
صندوق با دلار ۷۰ تومنی سر ناو بود
حالا دلار بشه ۱۰۷مثلا اینم باید حدود ۵۰ درصد رشد کنه که برسه به ارزش اون ناوی که باید اعمال بشه
توضیحات خانم نظیفی 👆