🔵 ارزندهترین نمادهای گروه کاشی و سرامیک 🔵
🔴 در این پست لیستی از ارزنده ترین نمادهای گروه کاشی و سرامیک را بر اساس شاخص P/E تحلیلی مشاهده میکنید.
🔵 ارزش بازار و بازدهی یکماهه و سهماهه ۵ سهم برتر این صنعت نیز مورد ارزیابی قرار گرفته است.
#فملی 👈 حذف عوارض صادراتی کاتد #مس
#فولاد 👈 کاهش 2 پله عوارض صادراتی
با افت قیمتهای جهانی کامودیتی ها ... #مس به همراه #فرومولیبدن شاهد افت قیمت و عملا حذف #عوارض_صادراتی بوده و عوارض #اسلب و #بیلت فولاد نیز با 2 پله کاهش از 22% ↙️ 17% ... و از 17% ↙️ 11% و #میلگرد از نیز از 8%↙️5% کاهش خواهد یافت
پله عوارض صادراتی #آلومینیم نیز طبق جدول از 11% به↙️ 8% اصلاح قابل اصلاح است.
#کامودیتی ضریب عوارض صادراتی در صورت تغییر قابل ملاحظه در قیمتها، هر 2 هفته یکبار به #گمرک اعلام می شود (اوایل هفته جاری).
کامودیتی
💢شرکت آهن و فولاد ارفع رکورد زد
🔻شرکت آهن و فولاد ارفع با تولید معادل ۸۵۱۷۶ تن در فروردینماه به رکورد جدیدی در تولید دست یافت.
🔻کارکنان این شرکت توانستند با عبور از رکورد قبلی، رکورد تاریخی را در فروردین ماه سال ۱۴۰۱ ثبت نمایند که عددی فراتر از ۲۵٪ سقف تولید اسمی این واحد صنعتی بوده است و اینگونه دومین ماه ۱۴۰۱ را آغاز کردند.
💢 اوج گیری قیمت #روغن_پالم به بالاترین سطح تاریخی
اندونزی بزرگترین صادرکننده روغن #پالم دنیا به منظور #تنظیم_بازار و کاهش قیمتهای داخلی، تصمیم به اعمال محدودیت صادرات از هفته آتی (28 آوریل 2022) گرفته است
این موضوع عامل اوج گیری قیمت روغن پالم به بالاترین سطح تاریخ شده و سایر روغن ها (سویا بعنوان نمونه) نیز صعودی است
روغن پالم کاربردهای زیادی دارد ... از مواد غذایی گرفته (سهم 33% از روغنهای خوراکی دنیا) تا تولید #صابون و مواد شوینده ... و البته تولید سوخت خودرو ... 18% بیودیزل اروپا از روغن پالم تولید می شود و این محدودیت اندونزی، مصرف کنندگان جهانی در هفته پیش رو را به شدت آزار خواهد داد / کامودیتی
#اطلاعات_عمومی #مواد_غذایی
سهم انواع روغن گیاهی در سبد مواد غذایی مصرفی دنیا
روغن #پالن 33%
روغن #آفتاب_گردان 11.5%
روغن #سویا 31%
روغن کانولا 13%
سایر روغن ها 12%
#کامودیتی محدودیت صادرات روغن پالم اندونزی، محرک قیمتهای جهانی سایر روغنهای خوراکی است 👈 روغن #سویا در بورس شیکاگو در روز جمعه با جهش 3%+ به بالاترین سطح تاریخ رسید. کامودیتی
#چند_نکته
پنج نکته که قبل معاملات این هفته باید به آنها توجه کنیم
۱) ارزش معاملات بالا: در هفته های اخیر میانگین ارزش معاملات روزانه مدام در حال افزایش بوده است و در این مورد ضعف یا کاهش محسوسی دیده نشده است. در هفته پیش رو احتمال دارد تمایل به فروش در منفی افزایش پیدا کند. اگر ارزش معاملات حفظ شود می توان ادعا نمود بازار در حال اصلاح مقطعی است و ریسک بالایی ندارد.
۲) قیمت های جهانی تحت تاثیر منفی دو فاکتور سیاست های انقباضی بانک های مرکزی (در افزایش نرخ بهره) و قرنطینه های چین قرار دارند. از طرف دیگر اختلال های زنجیره عرضه کماکان ادامه دارد و اتفاقا رفته رفته حجم اختلال واقعی مشخص می شود. اما به هر حال ریسک نوسان منفی قیمت های جهانی بالای سر بازار است. اگر سهمی می خرید که بر پایه قیمت جهانی است و پی به ای بالایی دارد، در حال ریسک کردن قابل توجه هستید. به این نکته دقت کنید
۳) به هفته آخر ماه رمضان نزدیک می شویم. طبق شنیده ها سازمان حمایت، موافقت یا عدم موافقت با افزایش نرخ کالاهای تحت حمایتش را موکول به این هفته کرده است. دو سوال را باید پیگیری کنیم. آیا با افزایش نرخ های موافق خواهش کرد و به چه میزان؟ در صورت عدم موافقت شرکت ها و صنایع چه واکنشی خواهند داشت.
۴) سازمان بورس به دنبال ایجاد تغییرات ساختاری در صندوق های دولتی است تا از این طریق خرید واحدهای آن برای اشخاص حقیقی یا حقوقی بزرگ جذاب شود. در صورت تحقق برنامه ها امکان دارد شرکت های بزرگ برنامه ی سرمایه گذاری در این صندوق ها را اجرا کنند و فاصله قیمت و ان ای وی کاهش پیدا کند.
۵) یکی از داستان های در جریان بازار واگذاری بلوک شرکت ها است. حالا بعد از گروه خودرو زیرمجموعه های بانک ملی نیز به این داستان اضافه شدند. باید ببینیم در میان آنها کدام شرکت ها احتمال واگذاری بیشتری دارند.
#گندم
❇️ معاملات آتی گندم در اواخر آوریل به 10.7 دلار رسید و از بالاترین رقم 6 هفته اخیر 11.4 دلاری که در 19 آوریل ثبت شد، کاهش یافت، زیرا عرضه بیشتر از سوی هند ، نگرانی های عرضه به دلیل جنگ در اوکراین را متعادل کرد.
🔹 مصر، بزرگترین واردکننده گندم دریای سیاه، پس از رشد قیمت های جهانی ، هند را به عنوان تامین کننده رسمی تایید کرد. انتظار می رود مصر 1 میلیون تن از هند خریداری کند که 240 هزار تن در ماه آوریل است. با این حال، در بحبوحه صادرات قطع شده از دریای سیاه، قیمت ها بیش از 30 درصد بالاتر از قبل از حمله روسیه باقی مانده است.
⚠️ فائو انتظار دارد تولید گندم اوکراین در سال 2022 به میزان قابل توجهی کاهش یابد و حداقل 20 درصد از مزارع زمستانه به دلیل تخریب مستقیم، دسترسی محدود یا کمبود منابع برای برداشت ، محصول برداشت نشود.
کانال تحلیلی پارسیس