۱۵ بهمن ۱۴۰۲
و اینگونه حسرت زاده شد ...
حسرت دیر خریدن
حسرت زود فروختن
حسرت زیاد خریدن
حسرت کم فروختن
حسرت کم خریدن
حسرت زیاد فروختن
حسرت زود خریدن
حسرت دیر فروختن
حسرت فرصتهای از دست رفته
حسرت پولهای بر باد رفته
حسرت رفاقتهای یک طرفه
حسرت دوستی های منفعتی
حسرت خواندن و نخواندن
حسرت بودن و نبودن
#بازارحسرت تولدت مبارک...
۱۵ بهمن ۱۴۰۲
۱۵ بهمن ۱۴۰۲
مهم؛
🆘 کاهش عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام تصویب شد
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس اعلام کرد: کاهش عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام در کمیسیون اقتصادی مجلس تصویب شد.
ولیاله جعفری گفت: پس از ابلاغ مصوبه مورخ ۲۱ تیر ماه ۱۴۰۲ عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام و افزایش چند برابری نرخ عوارض و در نتیجه تاثیر کاهنده آن بر سودآوری شرکتها، این سازمان اقدام به پیگیری از مراجع ذیصلاح مبنی بر بازنگری در مصوبه یاد شده کرد.
وی افزود: متعاقب پیگیریهای انجام شده، اخیرا کمیسیون اقتصادی اقدام به بازنگری در نرخ عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام و کاهش آن کرده است. / سنا
۱۶ بهمن ۱۴۰۲
۱۶ بهمن ۱۴۰۲
#خودرو #شفا #زکوثر #کروی #خاور
توضیح در مورد تعلیق برخی نماد ها
به این نماد ها در دو مقطع فرصت داده شده است تا گزارش های مالی به خصوص گزارش 6ماهه حسابرسی شده را روی کدال قرار دهد ولی انجام نشده . به محض بارگذاری این اطلاعات نماد ها نیز بازمی شود
اما نکته اساسی اینجاست در روزهای میانی بهمن هستیم و این تعویق در ارائه اطلاعات به هیچ وجه پذیرفتنی نیست ...
و البته بازهم مثل همیشه سهامداران تنبیه می شوند نه مدیران !!!!
۱۶ بهمن ۱۴۰۲
۱۶ بهمن ۱۴۰۲
کانال آنالیز سهم ها
موسس تپسی از سهامداری شرکت خارج شد و هلدینگ گلرنگ تپسی را خرید . البته گلرنگ هلدینگ خوبیه و از سهامش هم خوب حمایت میکنه
۱۶ بهمن ۱۴۰۲
🔺گلرنگ ۷۰ درصدی سهام تپسی را خرید | گلرنگ چه سهامی در بورس دارد؟
🔹در مورخههای ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه ۴ بلوک تپسی واگذار شد و سهامداران این نماد به طور کلی از تپسی خارج شدند. در ابتدا شایعاتی پیرامون خریداری تپسی توسط گروه صنعتی گلرنگ مطرح شد، اما پس از توئیت میلاد منشی پور مدیرعامل و موسس تپسی این شایعات رنگ واقعیت به خود گرفت. حالا گلرنگ چه سهامی در سبد خود دارد؟
https://nabzebourse.com/000Ho7
۱۶ بهمن ۱۴۰۲
۱۶ بهمن ۱۴۰۲
۱۶ بهمن ۱۴۰۲
#تحلیل_بازار
خبردرمانی بی اثر
خبردرمانی برای بازار اثر ندارد و بعد از این همه ضربه به بورس، انتظار می رود با عمل و اجرا وضعیت بهتر شود. خبر خوش فرزین، تغییر در ابلاغیه نرخ خوراک و فرآورده های پالایشی، برنامه فروش حاشیه ی بازار، تجدید و همه ی این خبرها، تا یک جایی می تواند درمان باشد. چیزی که بازار می بیند، اقدامات عملی مخرب و وعده و وعید جبران و درست کردن است. در حالی که تخریب بنیان های تولید و به واسطه ی آن شرکت های بورسی با سرعت پرشتابی در حال انجام است و از طرف دیگر بانک مرکزی به هیچ چیز دیگر بجز برنامه های خودش فکر نمی کند، نباید انتظار داشت با چند مصاحبه و وعده، شرایط بازار دگرگون شود و سرمایه گذاران از فاز بی اعتمادی به فاز خرید تغییر ذهنیت بدهند. ارزش معاملات خرد نیز کماکان عدد قابل توجهی نیست و حدود 4300 میلیارد تومان سهام خرد در بازار دست به دست شد.
تنبیه نهایی سهامدار
برآیند تصمیمات به گونه ای است که در نهایت سهامدار خرد تنیبه می شود. مثلا مدیران ایران خودرو گزارش شش ماهه تلفیقی را منتشر نمی کنند، در نهایت سهامدار خرد با قفل شدن سرمایه اش تنبیه می شود. یا شورای رقابت دلش می خواهد قیمت خودرو یک عددی باشد، بازهم سهامدار خرد تنبیه می شود. شرکت پخش و پالایش فرآورده های نفت وقتی می بیند نرخ بنزین افزایش پیدا نمی کند، با کاهش نرخ خرید بنزین از پالایشگاه ها در نهایت بازهم سهامدار خرد را تنبیه می کند. بانک مرکزی یک شبه نرخ گواهی سپرده را 30 درصد می کند، دارندگان واحدها صندوق درآمد ثابت بانکی ایکس یونیت های خودشان را باطل می کنند و چون مدیر آن صندوق درصد بالایی از دارایی ها در یک اوراق خاص سرمایه گذاری کرده که امکان نقد شدن ندارد، سهام در بازار می فروشد و بازهم سهامدار خرد تنبیه می شود. این بستن نباید به خاطر تخلف مدیرانی که توسط دولت تیغ زن در آن شرکت منصوب شده اند و در نهایت تنبیه سهامدار خرد دیگر از آن وقایع است که اعصاب آدم را به هم می ریزد.
آیا فرزین دفاع را خالی گذاشت
فرزین با تمام توان و با هرچه در دست دارد به بازار آمده تا دلار و نقدینگی را کنترل کند. مشابه تیمی که از حریف عقب است و با همه ی بازیکنان بر دروازه ی رقیب خیمه زده تا هر طوری شده گل بزند. سوال اساسی که اینجا مطرح می شود این است، آیا فرزین دفاع و دروازه را خالی گذاشته است؟! ما می دانیم علی رغم کنترل سفت و سخت بازار ارز و همچنین تلاش های مختلف برای جمع کردن پول و همچنین قفل کردن شبه پول سیال، سرعت رشد نقدینگی ناشی از بانک های ناتراز فروکش نمی کند. آیا فرزین فقط آخر امسال را تارگت کرده که دلار رشد قابل توجه نکند و برنامه ای برای سال بعد ندارد؟ سال آتی با رشد 30 درصد و بالاتر نقدینگی با احتمال محدودیت در دسترسی به منابع ارزی چه کار خواهد کرد؟
بازار ارزنده ولی بدون خریدار
اکثر سهم ها در محدوده ی قیمتی قرار دارند که انتظار افت قابل توجه وجود ندارد. در واقع به نوعی می توان گفت بازار در کف قیمتی قرار دارد. اما از طرف دیگر فعلا محرکی قوی برای خرید نیست و از طرف دیگر با رکود حاکم که هم ناشی از سیاست های پولی است و هم ناشی از سیاست های مالی، تقاضای سرمایه گذاری هم پایین است. به همین دلیل علی رغم در کف بودن قیمت اکثر سهم ها، فعلا چشم انداز حرکتی بورس مشخص نیست. شاید این هفته شاید چند هفته دیگر و شاید بعد از عید.
1402/11/16
#حسن_کاظمزاده
#فردانامه
۱۶ بهمن ۱۴۰۲