#بازار_جهانی
مهمترین رویداد اقتصادی هفته ای که گذشت، کاهش نرخ بهره به میزان 0.5درصد توسط فدرال رزرو بود که منجر به برداشت های متفاوتی شد. در هر حال موضع گیری اعضای فدرال رزرو نشان داد که آن ها بیشتر از چیزی که تصور می شود، نگران سرد شدن بازار کار هستند و چنین ذهنیتی دارند که ممکن است تورم در ماه آگوست بیشتر از انتظارها کاهش یافته باشد لذا برخی چنین باوری دارند که در دو جلسه باقی مانده از سال 2024، فدرال رزرو مجموعا 0.5درصد دیگر نرخ بهره را کاهش خواهد داد.
خرید هندی ها در بازار طلا در کنار کاهش نرخ بهره آمریکا منجر به جامپ اونس شد.
نفت، با رسیدن موشک جدید رونمایی شده توسط حوثی های یمن به قلب اسرائیل اوج گرفت چون این موشک دقیقا از روی ناوهای فرانسه و آمریکا عبور کرده و هیچ هشداری ایجاد نشده است! این مساله باعث شد تا شایعاتی در خصوص ارائه پیشنهادات آتش بس به انصارالله یمن شنیده شود.
حال فلز مس این هفته خوب بود. یکی از اصلی ترین دلایل در کنار کاهش نرخ بهره، کاهش موجودی مس در بورس فلزات لندن بود. متانول، اوره و اقلام خوراکی در جهان نیز روند صعودی داشتند.
#ولید_هلالات
⛔️#توقف_های_بازار_امروز
#لپارس انتخاب اعضای هیئت مدیره
#فن_افزار افزایش سرمایه 166 درصدی از انباشته
⬇️ آغاز بازارگردانی ⬇️
#چخزر #حپارسا
#غدیس #تماوند
⬇️ عدم اعمال حجم مبنا ⬇️
#ثاژن
⬇️ نمادهای مشمول رفع گره معاملاتی ⬇️
#فجوش #وحافظ
#وجامی #فسا
#دتهران #سپرمی
#شستان #ثاصفا
#شتهران
🔴 ادامه محدوديت دامنه نوسان 3± درصد برای سهام و صندوق ها 🔴
03_07_01
کانال آنالیز سهم ها
#شیران مقاومت باکس آبی را شکسته ولی مقاومت ۵۰۰_۵۲۰ براش مهم و دشواره 🤷♂ ممکنه بخواد اینجاها استراح
شیران
حجم بالایی خورده زیر مقاومت ، خروج پول هم نشون میده ، 🤷♂
#تحلیل_بازار
✅ کماکان مثبت
علی رغم تنش های نظامی آخر هفته بین اسرائیل و حزب الله، امروز بازار سهام توجهی به این موضوع نکرد و معاملات مثبت شروع شد و تا پایان نیز مثبت ادامه پیدا کرد. البته برخی از صف های خرید مهم عرضه شدند و حجم بالایی خوردند اما در نهایت بازار با 58 درصد نمادها در محدوده ی مثبت به کارش پایان داد. ارزش معاملات خرد به 3800 میلیارد تومان رسید و نسبت به روزهای مثبت هفته ی قبل کمی کاهشی بود اما بازهم در محدوده ی نسبتا خوبی قرار دارد. در بین نمادهای پرتراکنش، بانکی ها نمادهای مثبت مورد توجه هستند، در حالی که نمادهای خودرویی روز چندان خوبی را پشت سر نگذاشتند.
⭐ برطرف شدن بیش واکنشی منفی؟
بازار سهام چند ماه از سال 1403 را درگیر بیش واکنشی منفی بود. با هر خبر منفی که مربوط به بازار می شد یا خبرهای غیربازاری، بازار سهام تقریبا یکدست صف فروش می شد. چند هفته است که این بیش واکنشی منفی کم رنگ شده است. علاوه بر اخبار نظامی که در حال حاضر اثر کمتری بر معاملات سهام نسبت به ماه های قبل دارند، اخبار اقتصادی نیز مثل گذشته بزرگنمایی نمی شوند. مثلا همین خبر افزایش نرخ خودرو که بعدا تکذیب شد، در ماه های قبل می توانست یک یا دو هفته کلیت بازار را منفی کند. اما ظاهرا این مدل بیش واکنشی از بین رفته است. شاید سرمایه گذاران بلندمدتی با تغییر دولت وارد بازار شده اند که می دانند شرایط فعلی پایدار نخواهد بود و در ماه های آینده شاهد چرخش سیاست ها به نفع تولید و بورس خواهیم بود.
📈 بانکی های مثبت
نمادهای بانکی حتی قبل از اتفاقات امسال و ریزش قیمت ها، ارزش بازار جذابی برای سرمایه گذاری داشتند. بعد از شاهکار فرزین و انتشار گواهی سپرده ی 30 درصد، بسیاری نگران شدند که حاشیه سود بانک ها، خصوصا بانک های تراز کاهش پیدا کند، اما با گذشت چندماه مشخص شد بانک های تراز و خوب باز نظر عملیاتی، توانسته اند رشد نرخ بهره را به سمت مصارف منتقل کنند و تقریبا حاشیه سود حفظ شده. به طور خلاصه ما الان بانک هایی داریم که نسبت به سال قبل رشد قیمتی نداشتند، از نظر عملیاتی شرایط را حفظ کرده اند یا بعضا بهتر شده اند و از طرف دیگر دارایی های قابل توجهی نیز دارند. البته برخی بانک ها ناتراز و نامطلوب اینگونه نیستند. به همین دلیل در روزها و هفته های اخیر، در بین نمادها بزرگ بانکی ها بیشترین توجه را به خودشان جلب کرده اند.
🔝 انس پشتوانه طلا
هفته ی گذشته بازهم انس جهانی رشد کرد و سقف قیمتی جدیدی را تجربه کرد. مشابه هفته های اخیر بازهم این متغیر بسیار تاثیر گذار بر بازار طلا، پشتوانه ای شد برای رشد قیمت صندوق های طلا.
به جرات می توان گفت بعد از فروردین و فروکش کردن تب خرید دلار، تنها متغیری که باعث رشد قیمت طلا و صندوق های طلا شده، انس بوده است و چشم انداز آن می تواند جهت بازار طلا در ماه های آتی را روشن کند. در هر صورت فعلا بازار خرید صندوق طلا کماکان داغ است و انس جهانی توانسته است جذابیت این دارایی را حفظ کند.
📱 #فردانامه
#حسن_کاظمزاده