🌸🍃پيامبر اکرم (ص) :
«هر كس دوست دارد كه نامه اعمالش او را خوشحال كند، استغفارِ در آن را زياد گرداند.»
📚ميزان الحكمه، ج ۸، ص ۴۶۳
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
╭─═ঊঈ🔰ঊঈ═─╮
✔ @molksolimann
╰─═ ═ ═ ═ ═─╯
❓#سوال: آيا نگهدارى و خريد وسايل و لوازمى که داراى عکسهاى «باربى» که ساخت کشور آمريکا مىباشد که با اهداف خاصى توليد شده جايز مىباشد؟
✅ پاسخ: هرگونه خريد و فروش و نگهدارى وسايل و لوازمى که کمک به کشور غير مسلمان سازنده آن در جهت بهرهگيرى درآمد حاصل از ساخت آن در معارضه و مبارزه با اسلام و مسلمين باشد و يا موجب اشاعه فساد گردد، جايز نيست.
👇 در قرآن آمده
افراد با ايمان نبايد به جاى مؤمنان، كافران را دوست و سرپرست خود انتخاب كنند و هر كس چنين كند، هيچ رابطهاى با خدا ندارد.
#نکته: هر عملی که باعث قوت و تقویت جبهه کفر و یا تضعیف مسلمین باشد حرام است؛ لذا معاملاتی که به چنین چیزی منجر میشود تحریم شده است. بنابراین معاملاتی که باعث قدرت گرفتن کفار اعم از ذمی و ... و یا به خطر افتادن فرد، جامعه و حکومت اسلامی در ابعاد مختلف اعم از اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و... باشد حرام است و مؤمنین نباید نسبت به آن مبادرت ورزند.
📚منابع:
[1]. پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، احکام مشاغل.
[2]. آل عمران (3) آيه 28.
╭─═ঊঈ🔰ঊঈ═─╮
✔ @tasvir12👈عضویت
╰─═ ═ ═ ═ ═─╯
مطابق نظر آیت الله مکارم شیرازی
خواندن ترجمه قرآن
╭─═ঊঈ🔰ঊঈ═─╮
✔ @tasvir12👈عضویت
╰─═ ═ ═ ═ ═─╯
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
آیا قنوت را می توان به غیر عربی خواند...
نظر همه مراجع
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
ازدواج در اسلام...
نظر مشهور مراجع
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
❓#سوال: اگر کسی بعد از خروج منی بول نداشته و بخواهد غسل کند، آیا استبرا کفایت می کند و اگر بعدا رطوبت مشکوکی خارج شد، اعتنا نکند؟
💠 پاسخ:
✍مقام معظم رهبری: اگر پس از خروج منی بول نکند و بعد از غسل، رطوبتی از او بیرون آید که نداند منی است یا رطوبت دیگر، حکم منی را دارد؛ ولی اگر رطوبت از او خارج نشود و هنگام ادرار شک کند که با ادرار باقیمانده منی خارج شده است یانه غسل جنابت دو باره واجب نیست.
✍ آیت الله مکارم: در فرض سوال انجام غسل مانعی ندارد البته اگر قبل از غسل، بول نکند و بعد از غسل رطوبتي از او بيرون آيد که نداند مني است يا رطوبت ديگر، حکم مني دارد و بايد دوباره غسل کند.
✍ آیت الله فاضل: بعداز جنابت و خارج شدن منی و قبل از غسل، بول کردن مستحب است و اگر کسی بول نداشته باشد استبراء از بول بدون بول کردن کفایت نمی کند، اگر بدون بول کردن غسل کند در صورتی که رطوبت مشکوک بعد از غسل خارج نشود غسل صحیح است، اگر رطوبت مشکوک بعد از غسل خارج شود غسل باطل می شود.
#خروج_مایع_مشکوک_بعد_غسل
💠 نکته: دستور غسل یکی از خدمات ادیان الهی به انسان هاست که موجب طهارت معنوی روحی و بهداشت بدن انسان می گردد. ادیان الهی در این گونه امور راه صحیح زندگی معنوی و مادی را به انسان آموزش داده اند.
📚 منابع:
[1]. استفتاء از پایگاه اینترنتی مقام معظم رهبری، کد استفتاء: B1HUciJcO5Q.
[2]. استفتاء از پایگاه اینترنتی آیت الله مکارم، کد استفتاء: 9509060122.
[3]. استفتاء از پایگاه اینترنتی آیت الله فاضل، کد استفتاء: 9502675 .
[4]. بحار الأنوار : ۸۱/۳/۳.
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
📚 آیا به کتابهایی که فرصت مطالعه آن پیش نمی آید خمس تعلق میگیرد؟؟👆👆
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
♥️ #امیرالمؤمنین (ع) فرمودند:
🌴لولا التَّجارِبُ عَمِيَتِ المَذاهبُ، و في التَّجارِبِ عِلمٌ مُسْتَأنَفٌ
🍃اگر تجربه ها نبود، راهها پوشيده مى ماند. و در تجربه هاست كه دانش جديد به دست مى آيد.
📖 ميزان الحكمه، ج2، ص 186.
♻️در #نشر احادیث سهیم باشید♻️
❓سوال: ما به عنوان میوه فروش، برای فروش محصول عیوب آن را مخفی می کنیم مثلا جلوی میوه ها را از بهترین نوع پر کرده و نوع نامرغوب را در قسمت عقب قرار می دهیم؛ البته میوه ها توسط مشتری دست چین می شود. همچنین برای جلوگیری از پژمردگی میوه هایی که قرار است فردا بفروشیم مانند هویج را در آب خیسانده و صبح خشک می کنیم یا میوه های شب قبل را با میوه های جدید مخلوط می کنیم. آیا این غش در معامله بوده و حرام است؟
پاسخ:👇👇
✍ آیت الله مکارم: فروختن اجناس تقلّبى كه خريدار از وضع آن خبر ندارد موجب بطلان معامله می گردد مانند فروختن شير مخلوط با آب يا روغنى كه آن را با پيه يا چيز ديگرى مخلوط كرده اند که به اين عمل «غشّ» مى گويند و يكى از گناهان كبيره است؛ غش در معامله در کار میوه فروشی هم امکان دارد صورت گیرد به این صورت که فروشنده بدون اطلاع مشتری میوه ها و اجناس خراب و معیوب را به همراه سایر میوه های سالم بفروشد و قیمت میوه سالم و بدون عیب را از او دریافت کند. در صورتی که مشتری از وضعیت میوه ها آگاهی داشته باشد و با اختیار و اطلاع خود آنها را خریداری نماید، معامله صحیح است و غش انجام نشده است. [1]
✍ آیت الله سیستانی: غش در معامله حرام است و موارد مختلفی دارد مانند: 1 ـ مخلوط کردن جنس خوب با جنس بد یا با چیز دیگر، مانند مخلوط کردن شیر با آب. 2 ـ صورت ظاهر خوبی را به جنس دادن بر خلاف واقع مانند، آب زدن به سبزی کهنه که تازه جلوه کند. 3 ـ جنس را به صورت جنس دیگر وانمود کردن مانند، روکش کردن طلا بدون اطلاع مشتری. 4 ـ مخفی داشتن عیب جنس در صورتی که مشتری به فروشنده اعتماد داشته باشد که از او مخفی نمی دارد.
✍ آیت الله شبیری: غش ان است که هر چند با سکوتش کاری که خلاف نصح و خبر خواهی طرف مقابل است را اظهار کرده باشد و در نتیجه وی را فریب داده باشد مثل اینکه میوه خوب را با پست مخلوط كند و به اسم میوه اعلا بفروشد، یا میوه امروزی را با دیروزی مخلوط کند و به اسم میوه امروزی بفروشد.
📚منابع:
[1]. استفتاء از پایگاه اینترنتی آیت الله مکارم، شماره استفتاء: 9709010079.
[2]. استفتاء از پایگاه اینترنتی آیت الله سیستانی، کد استفتاء: 798891.
[3]. استفتاء از پایگاه اینترنتی آیت الله شبیری، کد استفتاء: 59858.
[4]. وسائل الشيعه، ج 12/ 86 .
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
📚 گرفتن وام برای پول پیش خانه
✍ نظر آیت الله خامنه ای
╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮
🔴 @tasvir12 👈عضویت
╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯