eitaa logo
کانال اَحکام شرعی
29.3هزار دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
2.8هزار ویدیو
52 فایل
‍‍ ﷽ جهت پاسخگویی به سوالات شرعی @HosseiniMadras آیدی استاد حسینی تبلیغات با قیمت مناسب 🤩👇 https://eitaa.com/joinchat/4031513195Cc2c5e9c9df
مشاهده در ایتا
دانلود
🖍 💅 مصنوعے هنگام ضرر 👌📛:هرگونه ومانعے ملاک نیست مگر
‼️روزه مستحبی زن بدون اذن شوهر 🔷س 4258: آیا زن می تواند بدون بگیرد؟ ✅ج: بنابر احتیاط واجب زن نباید بدون اذن شوهر، روزۀ مستحبی بگیرد.
‼️نماز با چادر نازک 🔷س 4238: خواندن زن با که و دست ها در آن مشخص است، جايز مي باشد؟ ✅ج: پیدا شدن حجم بدن اشکال ندارد اما اگر چادر در اثر نازکی، بدن نما باشد و عرفاً و محسوب نشود، نماز با آن صحیح نیست و تشخیص موضوع به عهده مکلف است.
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ 📚 شیوه های محرم کردن بچه شیرخوار احکام شرعی مصور👇 ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸@tasvir12🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛
🍃🌺 ✍امام باقر (ع) فرمودند: «مصیبتی از این بدتر نیست که جوان مسلمانی، به خواستگاری دختر برادر مسلمانش برود، اما پدر دختر به خاطر فقر و کم پولی خواستگار را رد کند و بگوید: من از تو ثروتمندترم و تو هم شأن و هم مرتبه من نیستی». 📚مستدرک الوسائل، باب۱۷ احکام شرعی مصور👇 ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸@tasvir12🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛
‼️ترک حجاب از روی عادت 🔷س 4235: زن صرفاً از روی عادت ونه برای جلب توجه مردان، جایز است؟ ✅ج: زن باید را از بپوشاند و صرف عادت مجوز گناه نیست.
🌾🍄☘🍂 🎋🍄🍂 🍄🍂 🍄 👇 شرعی 👇 🔰سوال اما نگاه کردن به دختر در زمان خواستگاری تا چه حدی مجاز و شرعی است؟ پاسخ مراجع عظام تقلید را در این زمینه با هم می خوانیم: ✅پاسخ مراجع⏬ ✍امام خمینی(ره) وامام خامنه ای: كسی كه می‌خواهد با زنی ازدواج نمايد برای اطلاع و آگاهی از او می‌تواند به صورت، دست، مو و محاسن او بدون قصد لذّت نگاه كند ـ اگر چه قهراً لذّت حاصل شود ـ مشروط بر اينكه اولاً اطلاع و آگاهی قبلی نداشته باشد و ثانياً علم نداشته باشد كه به او جواب ردّ می‌دهند. ✍آیت‌الله مکارم شیرازی: سؤال: اینکه خواستگاران مختلف درخواست نمایند که دختر مورد نظر خود را با لباس نازک مشاهده نمایند، این مساله برای پسری که از دختران متعدد خواستگاری می کند چه حکمی دارد؟ برای دخترانی نیز که در معرض خواستگاران متعدد قرار می گیرند چگونه است؟ جواب: درخواست خواستگاران برای مشاهده دختران مورد نظر با لباس نازک شرعاً مانعی ندارد ولی این کار تنها در صورتی مجاز است که طرفین بر مسائل دیگر ازدواج توافق کرده باشند نه این که پسران برخیزند و اندام نیمه برهنه دختران متعدد را به عنوان خواستگار مشاهده کنند ✍آیت‌الله بهجت: نگاه کردن مرد به صورت زنی که می‌خواهد با او ازدواج کند جایز است، به شرط آنکه بداند که مانع شرعی از ازدواج با او نیست و احتمال هم بدهد که زن ازدواج را قبول می‌کند و احتمال بدهد که با این نگاه کردن اطلاع تازه‌ای پیدا می‌کند. و با این شرایط، نگاه کردن فقط برای این مرد جایز است، اگرچه چند مرتبه باشد، بلکه چنین نگاه کردنی برای جلوگیری از نزاع بعد از عقد، مستحب نیز هست و اجازه زن هم در آن لازم نیست، و بنابر اظهر نگاه کردن به مو و محاسن دیگر آن زن هم با همین شرایط جایز است. و وجهی دارد که زن هم بتواند به مردی که می‌خواهد با او ازدواج کند با شرایطی که گفته شد نگاه کند. ✍آيات عظام تبريزى و سيستانى:  تنها مى تواند به دست و صورت، پاها، مو و مقدارى از بدن (مانند گردن و بالاى سينه ) دختر نگاه كند. ✍آیت‌الله صافى:  بنا بر احتياط واجب، تنها به صورت و دست ها تا مچ اكتفا كند.  ✍آیت‌الله نورى همدانی:  مى تواند به دست و صورت، پاها، مو و مقدارى از بدن (مانند گردن و بالاى سينه ) دختر نگاه كند و اگر نتواند از خصوصيات ساير بدن، از روى لباس آگاهى پيدا كند، نگاه به تمام بدن جايز است.
‼️شرایط تحقق وطن 🔷س 4299: اهل شهر (الف) هستم، مدتی است در شهر (ب) سکونت دارم و مشغول به کار شده ام، آیا شهر (ب) من محسوب می شود و نمازم در این شهر است؟ ✅ج: اگر در شهر (ب) قصد زندگی به مدت حدود ده سال یا بیشتر دارید، این شهر وطن شما محسوب می شود و در صورتی که معلوم نیست چه مدت خواهید داشت یا می دانید کمتر از ده سال سکونت خواهید داشت، وطن شما محسوب نمی شود ولی در صورتی که بنا دارید حداقل حدود یک سال در این شهر سکونت داشته باشید محسوب نمی شوید و بدون قصد اقامت ده روز نیز نماز شما تمام و روزه صحیح است.
‼️ازدواج با شخص بي نماز 🔷س 4177: آیا با کسی که التزام به اصول عقاید دینی دارد، ولی ، جايز است؟ ✅ج: اگر چه ازدواج فی نفسه اشکال ندارد، ولی نماز از مهمترین واجبات است و سزاوار است همسری انتخاب کنید که نباشد.
🌺چشم و چراغ آل فاطمه آمد 🌺دست گل جواد الائمه آمد 🌺بانگ منادى آمد تبارک اللَّه 🌺موسم شادى آمد تبارک اللَّه
‼️دیه سقط جنین 🔷س 4186: شخصی به علت عدم تمایل به بچه دار شدن، اقدام به کرده است؛ برای جبران گناه چه کاری باید انجام دهد؟ ✅ج: سقط جنین حرام است و توبۀ جدى از آن لازم است و كسى كه بوده است باید دیه پرداخت کند و ديه به با رعايت طبقات ارث پرداخت مىشود، ولى وارثى كه مباشر در سقط جنين بوده است، از دیه سهمی ندارد.
┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸@tasvir12🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛