eitaa logo
شیفتگان تربیت
13.7هزار دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
21.3هزار ویدیو
1.4هزار فایل
﷽ « تربیت : یعنی که #خـــــــــود را ساختن بعد از آن بر دیگـــــــــران پرداختنـ ...💡» • مباحث تربیتی - معرفتی و بصیرتی 🪔 • راه ارتباطی در صورت کاملا خیلی ضروری : ⊹ @Gaamdooiran 🕊༉ - کانال را به دیگران هم معرفی فرمائید🌱؛ #تبلیغات نداریم!
مشاهده در ایتا
دانلود
23.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه 🎬 قطب نما ۲۱۱ | پرچمدار تبیین 🔻به مسئله‌ی «تبیین» اهمّیّت بدهید. خیلی از حقایق هست که باید تبیین بشود. در قبال این حرکت گمراه‌کننده‌ای که از صد طرف به سمت ملّت ایران سرازیر است و تأثیرگذاری بر افکار عمومی که یکی از هدفهای بزرگ دشمنان ایران و اسلام و انقلاب اسلامی است و دچار ابهام نگه داشتنِ افکار و رها کردن اذهان مردم و بخصوص جوانها، «حرکت تبیین» خنثی‌کننده‌ی این توطئه‌ی دشمن و این حرکت دشمن است.
⭕️ رئیس سازمان انرژی اتمی: نیروگاه بوشهر ۱۰ دی مجددا در مدار قرار می‌گیرد 🔻اسلامی: نیروگاه بوشهر تا ۱۰ مهر ۵۲ میلیارد کیلووات برق به شبکه انتقال داده و از آن زمان در حالت اورهال و تعویض سوخت است؛ اما تا ۱۰ دی مجددا در مدار قرار می‌گیرد.
🍁 🎨 | مواضع علمای اهل سنت گلستان به سخنان وحدت‌شکن 🍃🌹🍃
⭕️ اگر حاج‌قاسم نبود داعش بغداد را هم تصرف می‌کرد *رهبر حزب سوسیال دموکرات کردستان عراق: 🔻اگر حاج قاسم نبود، داعش دیمشک و بغداد را تصرف می‌کرد اما هر جایی داعش وجود داشت، حاج قاسم هم مبارزه می‌کرد تا اینکه شر آنان را از سر مردم جهان برداشت.
750.pdf
حجم: 388.8K
🍁 📝 / مقصر چالش و شکنندگی در روند مذاکرات برجامی 🍃🌹🍃 ✍️ رسول سنایی ‌راد
رصد جامع اظهارات امام جمعه اهل سنت آزادشهر.pdf
حجم: 2.3M
| رصد جامع فضای مجازی درباره اظهارات امام جمعه اهل سنت آزادشهر 📍 جهت استفاده شبکه روشنگران فرهنگی
10.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍁 🎥 | دوره آموزشی "شمس؛ شاگردان مکتب سلیمانی" 🍃🌹🍃
⭕️ ‏خبر خوب هم اینکه براساس بودجه ۱۴۰۱ دولت رئیسی به سازمان انرژی اتمی ایران مجوز احداث نیروگاه اتمی تولید برق ۱۰هزار مگاواتی داده. 🔻روحانی مخالف راه اندازی نیروگاه برق بود و تابستان گرم را برای ما رقم زد. 👈حالا فهمیدیم آدم با آدم فرق داره!!
1.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ واکنش محسن چاووشی به اهانت گرگیج محسن چاووشی پس از اهانت امام جمعه اهل سنت آزادشهر به ائمه اطهار علیهم‌السلام، این ترانه را در اینستاگرامش منتشر کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر روز یک آیه: 🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺 «فَلَمَّا اسْتَيْأَسُوا مِنْهُ خَلَصُوا نَجِيًّا ۖ قَالَ كَبِيرُهُمْ أَلَمْ تَعْلَمُوا أَنَّ أَبَاكُمْ قَدْ أَخَذَ عَلَيْكُم مَّوْثِقًا مِّنَ اللَّهِ وَمِن قَبْلُ مَا فَرَّطتُمْ فِي يُوسُفَ ۖ فَلَنْ أَبْرَحَ الْأَرْضَ حَتَّىٰ يَأْذَنَ لِي أَبِي أَوْ يَحْكُمَ اللَّهُ لِي ۖ وَهُوَ خَيْرُ الْحَاكِمِينَ» هنگامى که (برادران) از او مأیوس شدند، به کنارى رفتند و با هم به نجوا پرداختند. (برادر) بزرگشان گفت: «آیا نمى دانید پدرتان از شما پیمان الهى گرفته و پیش از این درباره یوسف نیز، کوتاهى کردید؟! من از این سرزمین حرکت نمى کنم، تا پدرم به من اجازه دهد. یا خدا درباره من حکم کند، که او بهترین حکم کنندگان است. (سوره مبارکه یوسف/ آیه ۸۰) 🌹🌹🌹 ❇ تفســــــیر برادران آخرین تلاش خود را براى نجات بنیامین کردند ولى تمام راه ها را به روى خویش بسته دیدند. از یک سو مقدّمات کار آن چنان چیده شده بود که ظاهراً تبرئه برادر امکان نداشت و از سوى دیگر، پیشنهاد پذیرفتن فرد دیگرى به جاى او نیز از طرف عزیز مصر رد شد. از این رو مأیوس شدند و تصمیم به مراجعت به کنعان گرفتند. قرآن مى گوید: هنگامى که (برادران) از او مأیوس شدند به کنارى رفتند و با هم به نجوا پرداختند (فَلَمَّا اسْتَیْئَسُوا مِنْهُ خَلَصُوا نَجِیًّا). خَلَصوا (خالص شدند) کنایه از جدا شدن از دیگران و تشکیل جلسه خصوصى است. نجّى از مادّه مناجات، در اصل از نجوه به معنى سرزمین مرتفع گرفته شده است، زیرا سرزمین هاى مرتفع از اطراف خود جدا هستند. از آنجا که جلسات سرّى و سخنان درِ گوشى از اطرافیان جدا مى شود به آن نجوى مى گویند. بنابراین، نجوا هر گونه سخن محرمانه را اعمّ از اینکه درِ گوشى باشد یا در جلسه سرّى، شامل مى شود. 🌼🌼🌼 به هر حال برادرِ بزرگشان (در آن جلسه خصوصى) گفت: آیا نمى دانید پدرتان از شما پیمان الهى گرفته که بنیامین را بازگردانید (قَالَ کَبِیرُهُمْ أَلَمْ تَعْلَمُوا أَنَّ أَبَاکُمْ قَدْ أَخَذَ عَلَیْکُمْ مَوْثِقًا مِنَ اللهِ). و (شما همان کسانى هستید که) پیش از این نیز درباره یوسف کوتاهى کردید و سابقه خود را نزد پدر بد نمودید (وَ مِنْ قَبْلُ مَا فَرَّطتُمْ فِى یُوسُفَ). حال که چنین است من از این سرزمین حرکت نمى کنم تا پدرم به من اجازه دهد، یا خدا درباره من حکم کند، که او بهترین حکم کنندگان است (فَلَنْ أَبْرَحَ الاَْرْضَ حَتَّى یَأْذَنَ لِى أَبِى أَوْ یَحْکُمَ اللهُ لِى وَ هُوَ خَیْرُ الْحَاکِمِینَ). منظور از حکم در این آیه، یا فرمان مرگ است (یعنى از اینجا حرکت نمى کنم تا بمیرم)، یا راه چاره اى است که خداوند پیش بیاورد و یا عذر موجّهى است که نزد پدر به طور قطع قابل پذیرش باشد. (تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۸۰ سوره مبارکه یوسف)
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 چرا برای برخی مسئولیت‌ها علم و تقوا کافی نیست؟ 🔹استاد شهید مرتضی مطهری ره