∞ـــღ﴾﷽﴿ღـــ∞
يَا مَنْ لَهُ الْقُدْرَةُ وَ الْكَمَالُ
📆 امروز یکشنبه
🌞 ۱۵ آبان ۱۴۰۱ هجری شمسی
🌙 ۱۰ ربیعالثانی ۱۴۴۴ هجری قمری
ای صاحب قناعت❗️
✨سلام بر شما
به «اندیــشکده علوم اجتماعی» خوش آمدید.
#تلنگر_انسانی ـبدان کهـ:
کسی که مثلا به فرزندش می گوید: شما که زور ندارید، ما وقتی به اندازهٔ شما بودیم با چوبی می توانستیم ده ها نفر را کتک بزنیم و ...؛ این حرص است نه ادب و ادب آموزی. ادب آن است که به آنها بگوییم: فرزندم! آن زمان من قدرت داشتم به گونه ای که می توانستم عدهٔ زیادی را بزنم ولی ده ها فحش و چوب را بر خودم پذیرفتم و دستم را به سوی کسی دراز نکردم.
فَتَدبّر!
•┈┈••✾☘️🕊☘️✾••┈┈•
🇮🇷 https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
-----------------------------
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهى دلى همدم با آه و انين است و دلى همچون تنور آتشين است و دلى چون كوره آهنگران است و دلى چون قله آتش فشان است , واى بر حسن اگر دلش افسرده و سرد چون يخ باشد و پابند به مبرز و مطبخ .
░🌸ꦿ 🍃🌸 ꦿ🍃🌸 ꦿ░
https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
-----------------------------
ماهرانه زندگی کن.
قدرتمند و پرانرژی
خودت را برای تغییر و تبدیل
به هرآنچه بهترین است آماده کن
و خالق همه ی زیبایی ها باش...
سلام. صبحتون پربرکت❤️
░🌸ꦿ 🍃🌸 ꦿ🍃🌸 ꦿ░
https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
-----------------------------
🔰لا اکراه فی الدین
💠 مسأله اين نيست كه آدمى بر دين اجبار و اكراه ندارد؛ كه اين مسأله مطرح است كه در حوزه دين، اكراه و جبرى نيست.
💠 آدمى كه از تعقل و سنجش و از نجدَين و راهها و از دعوتها و هدايتها برخوردار است، ديگر جبرى و اكراهى برايش مطرح نيست.
💠 با وجود علم و اراده و قدرت حق و با وجود نظامها و سنتها و عليتها، با اين همه در حوزه دين اكراهى نيست.
💠 گرچه در حوزه تقدير و اندازهها و در حوزه نعمتها و موقعيتها و در ملكو ملكوت، آدمى آزاد نباشد و حتى در حوزه اختيار، مجبور به اختيار و آزادى باشد.
💠 با اين همه، در حوزه دين و تكليف و مسئوليت، آدمى با خودآگاهى و با وقوف بر خويش و با تعقل و سنجش به آزادى مىرسد و در اين حوزه اكراهى نيست.
💠 دقت تعبير و زيبايى كلام، اين گونه ادا مىشود، كه «لا إكراه فى الدين» و اين نكته پس از توجه به هيمنه و سيطره و احاطه ربوبى مطرح مىشود و تحليل مىشود، كه «قد تبين الرشد من الغى»، آدمى با جبر بر نعمت و قدر و با جبر بر اختيار و آزادى همراه تعقل و سنجش، جبرى بر جهتگيرىها ندارد، كه رشد و خسر براى آدمى مشخص گرديده است.
💠 داستان رشد و خسر و رشد و غى با داستان تكامل و نقص يكى نيست؛ كه آدمى حتى با شكوفايى و تكامل تمامى استعدادهايش در جهتگيرىها آزاد است، كه در جهت كمتر و پستتر و يا عالىتر و بيشتر حركت كند.
❛❛ عینصاد
📚 تطهير با جارى قرآن، جلد ۳ | ص ۴۴۳
░🌸ꦿ 🍃🌸 ꦿ🍃🌸 ꦿ░
https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
-----------------------------
࿐᪥•💞﷽💞•᪥࿐
https://eitaa.com/andishkhadeajtmaysiasidefai
🌍 درآمدی بر موضوع پوشش در ایران
🔹بخش چهارم(پایانی)
"فقط دیکته نانوشته غلط ندارد !
️ ✍️ رضا ربیعی
📝ویرایش دوم: اتاق فکر اندیشکده ☆
↔️ادامه شماره های قبل
2⃣ دولتی با دوگانه بهشت اجباری _ حجاب اختیاری:
🔹روشن است دولتی که ۱٣ وزارتخانه اش، مسئولیت اجرای مصوبات طرح جامع عفاف را برعهده دارد، می بایست تاثیرگذارترین و در عین حال پاسخگوترین قوه نسبت به اجرای آن باشد. اما وقتی نگاه رئیس دولت به مقوله فرهنگ در یک دوره ٨ ساله، بر مبنای این سخن مغالطه آمیز بوده است که:
"... به زور و شلاق نمی شود مردم را به بهشت بُرد!"[۱]
طبیعی ترین نتیجه ای که از دل چنین تفکری بدست خواهد آمد، حاکم شدن فاجعه بارترین و ولنگارانه ترین وضعیت فرهنگی _ اجتماعی است.
3⃣ مطالبه از دستگاه قضائیه:
دستگاه قضاییه، آن روز که تحت مدیریت آقای رئیسی بود، ایشان برای اولین بار مقوله" ترک فعل" را به عنوان عاملی از عوامل سوء مدیریت در ادبیات حقوقی و سیاسی کشور وارد کردند و عاملان آن را مستحق پیگرد حقوقی برشمردند. [۲]
بی شک یک بخش از ترک فعل ها، متوجه کم کاری دستگاههای ذی ربط در امر قانون پوشش است.
4⃣ رسانه ملی و...
امروز با تاخت و تاز رسانه های معاند در امر اشاعه اباحیگری در باره پوشش، بر همگان روشن شده است که نقش ایجابی رسانه ملی در تبیین و اشاعه فرهنگ پوشش تا چه اندازه سنگین و اثرگذار است، طبعا بر این مبنا بوده است که در مصوبه حجاب و عفاف، بیشترین وظیفه به سازمان صدا و سیما احاله شده است. سوال این است:
❓به رغم بودجه بسیار سنگین این رسانه، آیا گزارشی جامع از نقش این رسانه پرمخاطب در ترویج عفاف و حجاب در دوره پس از انقلاب اسلامی وجود دارد؟
❓آیا تحقیقی در باره نقش مخرب طیفی از تولیدات رسانه ملی از جمله سریالها و فیلم های سینمایی و... بر مقوله عفاف و حجاب انجام پذیرفته است؟
5⃣ شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور به عنوان مراجع عالی پاسخگویی امر عفاف و حجاب، چه ساز و کاری را در طی ۱٧ سال پس از مصوبه قانون آن تعریف کرده اند تا بر مراحل اجرایی مصوبات آن نظارت، پیگیری، آسیب شناسی و تصحیح و ترمیم و... داشته باشد؟
▪️اگر ساز و کاری وجود دارد، چگونه می توان به مجموعه عملکردی این متولیان دست یافت؟
▪️و نیز اگر وجود داشته است، پس پدیده ولنگاری فرهنگی چگونه رخ نمایانده است؟
▪ پس چرا تکانه های اجتماعی رسانه های معاند، این گونه خود را فراگیر نشان می دهد؟!
▪️ و اگر پاسخ منفی است؛ یعنی مرجع و ساز و کاری در شورای فرهنگ عمومی کشور، مسئولیت پیگیری اقدامات اجرایی دستگاهها و نیز ترک فعل های حوزه حجاب و عفاف را بر عهده ندارد، پس ضامن اجرای این مصوبه فراگیر اجتماعی چیست؟
پایان
░🌸ꦿ 🍃🌸 ꦿ🍃🌸 ꦿ░
☆ تقدیمی اندیشکده "علوم اجتماعی، سیاسی و دفاعی" وابسته به "دانشگاه ملی جهاد مجازی"
______________________ پ.
۱. رئیس جمهور دولت یازدهم؛ حسن روحانی در همایش بیمه سلامت همگانی ٣ خرداد ٩٣
۲.اینک این موضوع به عنوان مطالبه ای فراگیر در آحاد مردم شکل گرفته که یک نمونه آن امضای قریب ٧۰۰ هزار نفر خطاب به قوه قضاییه تحت مدیریت جناب آقای اژه ای برای محاکمه عوامل دولت پیشین در ایجاد اوضاع اقتصادی _ معیشتی جهنمی بوده است که امید است در انجام آن تسریع گردد، زیرا هر گونه تعلل در پاسخ به این مطالبه عمومی می تواند:
🔻اولا منجر گردد به این که یک بار دیگر"جای متهم و شاکی عوض گردد."
🔻ثانیا با انفعال دستگاه قضائیه در مقابل ترک فعل دستگاههای حاکمیتی؛ آسیب ناشی از آن به حوزه های مختلف زندگی مردم و اداره امور کشور آسیب جدی وارد نماید.