⭕️ ابوحمزهی منصور
👌دلِ من در سَحَرِ مسجد ارک است هنوز / به ابوحمزهی منصور، الهی العفو... .
التماس دعا
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
به علی بگو .mp3
11.08M
🔹خداحافظ
📞برای مدّتی در فضای مجازی، پاسخگو نیستم؛ اگر کار یا سؤالی داشتید به این شماره پیامک (اس ام اس) بدهید، خودم در اوّلین فرصت با شما تماس میگیرم: 09192959470
➕ضمناً با جستجوی کلیدواژهی سوال در کانال و گروه میتوانید سریعاً به جواب برسید.
🗣 حرفِ آخر: چشماتو ببند خیال کن، یه زائری زیر بارون... .
👌حلالم کنید❤️🌺
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
وداع با ماه خدا.mp3
5.43M
⭕️ وداع با ماه خدا
➕ خوش بحالِ اونایی که بفهمَن وداع و خداحافظی با ماه رمضان سخته، غُصّه داره، وحشتناکه... .😭
👌در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها دعاگویَم. عید سعید فطر بر همگان مبارکباد.
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
#حاج_منصور
🆔 @SinJimDin
هدایت شده از تدبر در نماز
▫️تدبر در نماز
📌 ورود به کانال: Eitaa.com/TNamaz
☝️اینجا قرار است
به زبانِ روانِ نوجوان
توجیه شویم
نسبت به نماز و مفاهیم آن
تا مهیا شویم
برای اقامهی
یک نمازِ خوب و مؤثّر
احیاناً اگر تمایل داشتید
فی سبیل الله کمکم کنید
در جذابسازیِ کانال
لطفاً خبرم کنید با لمسِ
این آیدی: SinJimDin@
این کانالِ خاص
بـــــا کمال اخلاص
تحفهی عید فطرِ من باشد
به شما عزیزان ❤️🌹
فقط دعام کنید تـا
بتونم وقت بزارم و
با ذوق بنویسم
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
📌 عضویت در کانالِ تدبر نماز👇👇
.
🆔 @TNamaz
🔹خیبر خیبر یا صَهیون
برق غضبی که چشم رهبر دارد
گویــا که بنای فتــح خیبــــــر دارد
دور و بر این دیـــار پرســــه نزنید
این مملکتِ فاطمه حیــدر دارد
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
🆔 @SinJimDin
هدایت شده از تدبر در سوره نور
👉1👈
🔹مواجهه با بیحجابی
❓برخورد با بیحجابانِ خیابانی؛ ارشادی یا انتظامی؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
این متن را آنقدر نشر دهید تا برسد به مسئولان
🔔 اگر عفاف و پاکدامنی را یک جورچین تصوّر کنیم، "حجاب" یکی از قطعاتِ آن جورچین است. عفاف را اگر شما بشکلِ یک نظامواره ترسیم کنید، یکی از زیرشاخههایِ کوچک و البته با اهمّیتَش "حجاب" است.
➕ در مفاسد اخلاقی، بیحجابی "جزء العلّة" است و نه علّت "تامة" و "منحصره". یعنی حجاب، یکی از عواملِ عفتزا است و نه تنها عامل. پس سوالِ اصلیِ شما این است که مواجههی اسلام با مقولهی "عفاف" چگونه است؟ ارشادی و نرم؟ یا انتظامی و سخت؟
✍️ اگر یک دور مباحثِ سورهی نور را در این لینک فهرستوار مطالعه نمایید خواهید دید که خداوند در مبارزه با مفاسد اخلاقی، از قضا برخورد انتظامی را ترتیباً و رتبتاً مقدّم کرده بر برخورد ارشادی! به سرفصلهای این سوره که در واقع یگانه سندِ راهبردیِ نهادینهسازیِ فرهنگ عفاف در جامعه است توجّه نمایید:
👈 تازیانهی زناکار (انتظامی)
👈 تازیانهی اتهامزنان (انتظامی)
👈 نقره داغ کردنِ باندهای فحشا (انتظامی)
👈 مقابله با افراد و احزابِ فحشادوست (انتظامی)
👈 دعوت ثروتمندان به فقرزدائی (ارشادی)
👈 قوانینِ حریم خصوصی و عمومی (ارشادی)
👈 قوانینِ نگاه و حجاب و حریم (ارشادی)
👈 تسهیل امر ازدواج (ارشادی)
👈 استعفاف (ارشادی)
👈 بیان باطن و فلسفهی عفاف (ارشادی)
👈 فراخوانِ مبارزه با بیعفتی پارکاب رهبر (انتظامی)
👈 عفاف، زمینهساز ظهور امام زمان (ارشادی)
❌ مهجوریتِ عفاف در جامعه بخاطر این است که نه در جنبهی انتظامی، اقتدار لازم را داشتیم و نه در بُعد ارشادی، روشنگریِ مُکفی؛ بخاطر این است که موافقانِ برخورد انتظامی از اقدامات ارشادی، غفلت کردهاند و ارشادیها نیز هر گونه مواجههی سلبی و انتظامی را نفی نمودهاند.
✅ سورهی نور امّا به این دو قطبی کاذب پایان میدهد و قطار تثبیت فرهنگِ عفاف و مقابله با مفاسد اخلاقی را بر دو ریل انتظامی و ارشادی پیش میبرَد. بعنوان مثال برخورد سوره با باندها و شبکههای فحشا، زناکاران و کاسبان فحشا کاملا انتظامی است و بدون ذرّهای مماشات.
☝️ بر خلاف حجاب که لحنِ دو آیهی مربوط به آن کاملا ارشادی است؛ و این یعنی حجاب ابتدائاً باید به جامعه شناسانده شود و ظرفیتهای مردمی و حکومتی بسیج شود برای توجیهِ جامعه نسبت به خطرات و لطمات پدیدهی پلشت بیحجابی. تا وقتی که با نُطق و منطق، گرههای ذهنی باز نشود نمیتوان یک موجود مختار را به خط کرد.
➕ ضمن اینکه اگر شما سورهی نور را یک جورچینِ 64 آیهای ببینید، مسئلهی "حجاب زنان" فقط در یک آیه از این سوره آمده، البته با ضریبِ اهمّیت بالا. بعبارت دیگر ارشاد بانوان به حجاب، تنها یک بخش از شصت و چهار رهنمودِ نورانیِ سورهی نور است برای نهادینهسازی فرهنگِ عفاف.
❓آیا با اکتفا به رهنمودِ آیهی حجاب، که یک شصت و چهارمِ ظرفیتِ سورهی نور است میتوان به مبارزه با مفاسد اخلاقی که دارای ابعاد و پیچیدگیهای زیادی است رفت؟! آیا آیهای که لحنَش و متنَش ارشادی است باید توسطِ نیروهایِ فرهنگی مثلِ والدین، معلّم، روحانی، استاد، سلبریتی، مردم و... در خانه و مدرسه و دانشگاه و رسانه و خیابان و محلّه و پارک اجرا شود؟ یا توسط ارگانهای نظامی و انتظامی؟
✅ با برخوردِ انتظامی نمیتوان مشکل بیحجابی را ریشهای حلّ کرد. کما اینکه پهلویها نتوانستند حجاب را با قلدری از دلِ مومنین بیرون کنند. نباید اوّلین و تنها مواجههی یک بیحجاب، با "نیروهای خدومِ انتظامی" باشد که انصافاً دلسوزانه جورِ کمکاری حوزهی علمیّه، بسیج، دولت، عدلیّه، مجلس، رسانهی ملّی، آموزش پرورش و... را میکِشند.
🔔 نیروی انتظامی هر چقدر هم ارشادی به مقولهی حجاب ورود پیدا کند تلقیِ جامعهی ایرانی و جهانی "ارشاد" نخواهد بود. پس از شناساندنِ منکرِ بیحجابی توسطِ اهلِ فرهنگ و ارشاد و پس از آنکه عدّهای قلیل تمکین نکردند اینجا باید نیروی انتظامی وارد عمل شود.
👌رسالت نیروی انتظامی باید این باشد که بجای مواجههی خیابانی که بسترِ نافرمانیِ مدنی را فراهم میکند، باندهای توسعه فساد و فحشا را ـ که مورد اشاره رهبری عزیز هم بود ـ نقرهداغ کنند. ارگانهای دیگر هم پای کار بیایند و مثلا وزارت ارشاد به گردانندگان رسانه های صوتی، تصویری و اینترنتی که با تولید و انتشار محتوایِ مبتذل زمینهی بیحجابی را فراهم کردهاند درسی عبرتآموز بدهد.
✍️ اگر واقعاً مسئولینِ لشکری و کشوری لبیکگوییِ فرخوانِ اخیرِ رهبری برای مقابله با هنجارشکنان هستند بجای درگیری با مردم کف خیابان که قربانیِ مفاسد اخلاقی هستند، چند سلبریتیِ ورزشی و هنری و علمیِ کشف حجاب کرده را به جرم افساد فی الأرض در ملأ عام مجازات کنند تا یک ماهه بساطِ بی حجابی جمع شود.
ادامه 👇👇👇
@TqNoor
هدایت شده از تدبر در سوره نور
ِ 👉2👈
ادامه 👆👆👆
👌قوّه قضائیه، زناکار را به حکم قرآن در ملأ عام صد ضربه تازیانه بزند. چرا حدّ تازیانهی آیهی چهارم سورهی نور بر رویِ اتهام پراکنانِ جنسیِ فضای مجازی اجرا نمیشود؟ حدود الهی تا اجرا نشود با اقدامات سلیقهای، امیدی به اصلاح پایدار نیست.
⚠️ مسئولی که در مقولهی عفاف، سهلانگار است باید تنبیه و عزل شود تا کسی جرأت نکند از بی حجاب دفاع کند. وقتی به تعبیر آیهی "یُحبّون أن تشیعَ الفاحشة" روشنفکران فحشادوست در پوشش استاد، معلّم، سیاستمدار، سرمایهدار، آقازاده، ورزشکار، آخوند، روانشناس، هنرمند و بازیگر، آزادند و با آن دختر خیابانیِ فریبخورده و با آن ناهیِ منکر برخورد میشود اینجا "بیحجاب" با مظلومنمایی همان روشنفکرنما میشود "حقّ" و ما میشویم "باطل".
🏠 ابنیه و البسه باهم ارتباط دارند. تا وقتی که معماری و شهرسازی ضدّ حیا اصلاح نشود نمیتوان توقع حجاب و عفاف داشت. اگر مجوّز چند مرکز کاشت ناخن و سالن زیبایی آنچنانی ابطال شود و اعتبارنامهی چند جرّاح زیبایی تعلیق گردد و تالارها و رستورانها و کافههای متخلّف، سنگین جریمه شوند در مدّتی کوتاه رنگ شهر عوض میشود.
❓آیا برای دولت کار سختی است که کارمندان دولتیِ کشف حجاب کرده را پس از چند بار تذکّر مهربانانه از کار بر کنار کند؟ مراکز درمانی را براحتی میتوان از کادر شل حجاب پاک کرد و مثل خیلی از کشورها پوشیدن لباس فرم مناسب را برای کارمندان و دانشجویان الزامی نمود.
➕مراکز طرّاحی، تولید و توزیع پوشاک که با مدل سازیهای مبتذل و بدننما ذائقهی بانوان ما را عوض کرده و جامعه را به سمت انحطاط اخلاقی میکشانند چرا رها شده؟ صفحات مجازیای که به بهانهی ژورنال لباس عملا به ترویجِ ابتذال میپردازند چه؟ وقتی حاکمیت با اقتدار، لباس نامناسب را محو کند و فقط لباس محجوب در بازار یافت شود، تنها انتخاب مردم میشود حجاب! کما اینکه وقتی لباس نامناسب در بازار باشد تنها انتخاب مردم میشود بیحجابی!
🔔 اگر مسئولین ما مثلِ سپاه عزیز که در حمله به اسرائیل موفق بود در وعدهی خود صادقند باید پهپادهای فرهنگی دشمن مثل تلگرام و واتسآپ را که خانه به خانه در حال تصرّف ذهنها و دلها هستند بکلّی از دسترس خارج کنند. تا وقتی ماهوارهی جیبیِ اینستاگرام و کلّا آپهای خارجی روی گوشیِ مذهبیها و غیر مذهبیها نصب است و تا وقتی فروش فیلترشکن برای اپراتورها درآمدزا است، برخورد انتظامی با بی حجاب، بیفایده و بلکه مضرّ است.
➕نصّاب ماهواره طوری زجر داده شود که نصب ماهواره برایَش نصرفَد! فضای مجازی رها که بتعبیر رهبری عزیز امروز تبدیل به قتلگاه جوانان شده مهار شود. پیامرسانها و شبکههای اجتماعی داخلی ملزم شوند به رعایت چارچوبهای عفیفانه. شبکهی نمایش خانگی که با مجوّز رسمی در صدد حجابزدایی است، چرا از لوث کاسبانِ فحشا تطهیر نمیشود؟
✍️ آن صدا و سیمایی که زن را ابزاری میداند برای تبلیغ کالای سرمایهداران و بخاطر جلب مشارکت در انتخابات و تظاهرات و مراسمات، از بیحجابها مصاحبه میگیرد و دمِ افطار به بهانهی مبارزه با "هفت سرِ اژدهایِ فساد اقتصادی" یک سریال مبتذل پخش کرد را بچسبید! تا وقتی آن فروشگاه آنلاین پس از کشف حجاب کارکنانَش رسما در رسانهی ملّی تبلیغ شود و منِ متدین هم خرید از این سکّو را تحریم نکنم اوضاع همین است.
❗️وقتی به بهانهی ورزش بانوان، ناموس شیعه در کشورهای بیگانه در برابر مردان کافر ورزش میکند و پخش زنده هم میشود، آن جوان دانشجو از من میپرسد چرا آن کافر اجازه دارد در سالن ورزشی، فوتبالِ خواهران ما را تماشا کند ولی من اجازه ندارم؟! مگر ما فمنیست هستیم که بگوییم در هر عرصهای که مردان هستند الزاماً باید زنان هم باشند؟! بیحیایی و بیحجابی را در ورزش حلّ کنید. مسئولی که مجوّز ورود بانوان به ورزشگاه آقایان را داده، آیا عزم جدّی برای مبارزه با بی حجابی دارد؟!
✔️ خلاصه آنکه بی حجابِ کف خیابان که غافلانه یا حتّی عامدانه نقش پیاده نظام باندهای توسعه فحشا را بازی میکند، آخر از همه است. بجای معلول اگر با علّت برخورد کنیم، سریعتر و کمهزینهتر به نتیجهی مطلوب خواهیم رسید.
🔔 البته ما با وجودِ این نقدها و در غیاب ارگانهای فرهنگی، همهی ما باید از تصمیم اخیرِ فراجا مبنی بر مبارزه با بی حجابی، جانانه حمایت کنیم؛ و در عین حال مطالبه نماییم ارگانهای خفتهی فرهنگی هم پای کار بیایند تا جهش اخیر مسئولان برای مبارزه با بی عفّتیها عقیم نماند. شکست این طرح، مومنان را نسبت به نظام، مأیوس و فاسقان را بر علیهِ نظام، جسور میکند.
🗣 و حُسن ختام این مقال با کلامی امید بخش از امام خامنهای: "به هر حال این مسئله قطعاً حل خواهد شد. امام، در اوّلین هفتههای انقلاب، مسئلهی حجاب را الزاماً و قاطعاً بیان کردند؛ حالا هم حل خواهد شد انشاءالله". ❤️🙂
@TqNoor
هدایت شده از تدبر در سوره نور
🔹قیام قــــــم
در دفاع از سردار احمدرضا رادان
و حمایت از طرح حجاب و عفاف
⏰ امروز 6 اردیبهشتماه ساعت 16:30، حرم مطهر حضرت فاطمهی معصومه سلام الله علیها با سخنرانی سردار رادان.
🗣 سردار رادان: با قاطعیت اعلام میکنم که در قلمرو انتظامی هیچ ماموریتی حساستر از ماموریت طرح نور وجود ندارد. ۹۰ درصد تذکر گیرندگان رفتار و پوشش خویش را اصلاح و با پلیس همکاری کردهاند".
👌امروز، قم و فردا شهرِ شما... .
@TqNoor
🔹با یزید بسطامی
❓نظر شما در موردِ بایزید بسطامی چیست؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
🔔الگو و اسوهی ما، پیامبر است و آلِ او بتعبیرِ قرآن: "وَ لَقد کان فی رَسولِ اللهِ اُسوةٌ حسنةٌ".
➕ فارابی، فخر رازی، با یزید، خرقانی، ابن عربی، مولوی و... حتی اگر هم محاسنی داشته باشند، بی عیب نیستند و "العصمةُ مختصةٌ بأهلِها". ما رفتارِ عُرفا و علما را باید با سیرهی اهلبیت و آموزههایِ قرآن، موردِ ارزیابی قرار دهیم.
✍️ طیفور بن عیسى بن آدم مشهور به با یزیدِ بسطامی و ملقب به سلطان العارفین، یک صوفیِ سُنی مذهب است و سقایتِ دو سالهی وی در محضرِ مبارکِ امام صادق، کذبِ محض میباشد.
🗣 شیخ عطار در کتاب تذکره الاولیاء در توصیفِ بایزد راهِ افراط را پیموده و و با القابی مبالغه آمیز نظیرِ "برهان المحققین"، "خلیفة الله"، "علامه نا متناهى"، "اکبر مشایخ" و "اعظم اولیاء" از وی یاد کرده است. مادحینِ بایزید، بسیاری از القابِ مزبور را در موردِ انبیاء و امامان ادعا نکرده اند!!!
❗️چگونه ممكن است كسی پیرو خلفای غاصبین باشد و امامتِ اهلبیت را انکار کند، با این حال به مقامِ عرفانِ ناب هم رسیده باشد؟ به بخشی از افکارِ عجیب و غریبِ با یزیدِ بسطامی توجه کنید:
1️⃣ مردى پیش با یزید بسطامی آمد و گفت به حج میروم. بایزید گفت: "دِرهَمَت را به من ده که صاحب عیالم و هفت بار دور من بگرد؛ حجِ تو همین است"! تذکرة الاولیاء / ج1 / ص139
❓جلوگیری از اقامه حج و مصادره مالِ یک مسلمان به نفعِ خود آیا مخالفِ شرع نیست؟
2️⃣ بایزید میگوید: "دلم مىخواهد زودتر قیامت بر پا شود تا خیمه خود را سمتِ دوزخ بر پا کنم؛ تا چون دوزخ مرا بینَد پَست شود و به این وسیله راحتى مردم را فراهم کرده باشم"!!! همان / ج1 / ص153
❓کسی که اینطور آتش را پَست شمرد اساسا به وعده عذابِ خدا در قیامت اعتقاد ندارد.
3️⃣ با یزید با شنیدنِ الله اکبر، از زبانِ موذن گفت: "من بزرگوارترم از خدا"؛ و میگفت: "در روزِ قیامت که مردم زیرِ لوای محمد جمع میشوند، بخدا قسم لوایِ من از لوای محمد بزرگتر است"! شرح شطیات بقلی شیرازی / ص145
☝️پس از این ادعایِ گزاف در صدد خودستائیِ خود برآمد و گفت: "سبحانى مَا اَعْظَمَ شانى"!! یعنی من منزهم و چقدر والا مقامم!! تذكره الأولياء / ج1 / ص140
4️⃣ او در حالی ادعا میکرد ابلیس را به دار آویخته که طبقِ روایاتِ مُسلّم شیعه، بعد از ظهور امام زمان ابلیس کُشته خواهد شد. همان / ج1 / ص149
✅ زهدِ صوفیانه که بایزید از آن دم میزد از ریشه غلط است. زهد بمعنایِ "ترک دنیا" نیست؛ بلکه بمعنایِ "دل نبستن" به دنیا و پرهیز از ترجیحِ دنیا بر آخرت است؛ بفرموده قرآن: "لا تنسَ نصیبکَ من الدنیا"؛ یعنی سهم و نصیبت را از دنیا فراموش نکن.
➕ لطفا این لینک را لمس کنید. آیت الله صافی گلپایگانی ـ از مراجع معظم تقلید ـ در واکنش به برگزاریِ همایشِ بایزید بسطامی در شاهرود فرمودند:
🗣 "ملتفت شدم قرار است همایشی در شاهرود به عنوان عرفان ملّی شرق برای ابوالحسن خرقانی و بایزید بسطامی برگزار کنند. حرفهایی در تذکرة الاولیاء از قول او نقل شده است که انسان واقعاً خندهاش میگیرد. ابو الحسن خرقانی میگوید با خدا چند مرتبه کشتی گرفتم و در مرحله آخر خدا بر من غالب شد! اگر بخواهید کسی را مثلاً در منطقه شرق معرفی کنید، شیخ طوسی را معرفی کنید، نهج البلاغة را ترویج کنید و... ".
📌با شطحیات بایزید بسطامی در این سایت بیشتر آشنا شوید.
🆔 @SinJimDin
🔹 افکار منفی
❓افکار و تصاویر منفی را چگونه از قوّه خیالِ خود دور یا پاک کنیم؟
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
📣 وسوسه و افکارِ گناه آلود و تخیلاتِ آلوده تا وقتی که منجر به ارتکاب گناه نشود گرچه یک رذیلهی اخلاقی و آلودگیِ روحی است، اما از لحاظِ فقهی، حرام و گناه نیست.
❗️ولی باید دقت داشت که همهی گناهان با "فکر گناه" آغاز میشود. فکر آلوده، آستانه و درگاهِ ورود به درّهی گناه است. اگر ما انحراف را از نقطهی مبدأ و شروعَش نخشکانیم، مثلِ غدّهی سرطانی توسعه مییابد و همهی وجودِ انسان را در بر میگیرد.
❌ فکر که با گناه، اشباع شد و تدریجاً قباحتِ فکرِ گناه شکسته شد، اینجا انسان کم کم جوارح و اعضای بدنش هم به سمتِ آن گناه حرکت میکنند؛ و میبینید به آن گناهی که تا دیروز فقط با فکرَش لذت میبُردم، امروز معتادش شدهام! پس اگر فکرِ گناه مقدمهی انجامِ گناه شود، قطعاً حرام است.
❗️وسوسه، کوتاه نمیآید. مثلِ خوره به جانِ ما میافتد. اول ذهن و فکرِ ما را درگیر میکند و وقتی این سنگر را فتح کرد، واردِ اعضاء و جوارح میشود. خلاصه تا ما گناه را انجام ندهیم، کوتاه نمیآید. حتی پس از ارتکاب هم کوتاه نمیآید... .
✅ پس بابِ گناه را از مبادی و سرچشمه ببندیم. به فرمودهی امام صادق "دل، حرمِ خداست و در آن غیرِ او را راه مده". ذهن و فکر، مثلِ جسم نیاز به ورزیدگی دارد. بقولِ امام خمینی ذهنِ انسان، پرندهای را میمانَد که مدام از شاخهای به شاخهای دیگر میرود. برای خالی کردنِ ذهن از افکار منفی و مزاحم باید طبقِ روالِ زیر پیش رفت:
1️⃣ ورزشِ تمرکز: در مکاني آرام نفس عميق بکشیم، عضلاتمان را شُل کنیم و سعي کنیم بمدت پانزده ثانيه به نقطهای خاص خيره شویم؛ در این مدت، به چيز ديگری هم فکر نکنيم.
☝️تکرار روزانهی اين ورزش و افزايش تدريجي تايمَش در روزهاي بعدي، به مرور تمرکزِ ما را بيشتر میکند. تمرکز حواس، موجب حضور قلب در عبادت، ارتقاء کيفيت مطالعه و توانمندي انسان براي غلبه بر فکرِ گناهآلود و مشکلات میشود.
2️⃣ کنترل مجاریِ افکار: افکارِ بد از کانالها و مَجراهایی وارد ذهنِ ما میشود. آن مجاری، عبارتند از چشم و گوش. استاد اخلاق ما میفرمودند اگر کسی بابِ چشم و گوشَش را به گناه ببندد، فکر و دلَش هم از گناه و تخیلاتِ معصیتآلود، تطهیر میشود.
3️⃣ اشتغال: فکرِ آلوده نتیجهی بیکاری است. اگر مشغولیت داشته باشیم و تمامِ روزمان را با برنامههای مفید پُر کنیم، فکرمان به بیراهه نمیرود.
➕ لذا تا تخیّلاتِ آلود سراغمان آمد، سعی کنیم خودمان را با مطالعه، تفریحِ حلال، خانواده، دوستان، عبادت و کارهای جذاب، مشغول کنیم تا حواسمان نسبت به آن فکرِ بد، پرت شود. آنقدر سرمان را شلوغ کنیم که مجالی برای فکرِ آلوده نداشته باشیم.
🔔 اهتمام به انجامِ سه راهکارِ فوق، با باعث میشود تدریجاً ذهنِ ما افکارِ منفی را جزء ممنوعات و خطِ قرمزها بداند. وقتی به این سطح از توانمندی رسیدیم، بشکلِ اتوماتیک افکار آلوده از ما دور میشود.
👌در نگاهِ توحیدی "وسوسه" و همین افکارِ منفی هم نعمت و لطفِ خداست!! چرا؟ چون بابت هر ثانیه تلاش و مقاومتی که در برابرِ این افکار میکنیم، رتبه و مقامِمان بالا میرود. هجومِ افکارِ منفی به ذهن و دلِ ما، فرصتِ مناسبی است برای جهاد با هوای نفس.
🔔 اکنون در درونِ من جبههای بر پا شده که یک طرفَش وساوسِ شیطان است و طرفِ دیگر، الهاماتِ خدا. من هم در حالِ جنگ هستم و اگر بتوانم پیروز شوم، تکامل و رشد پیدا کردهام. مومن، فکرِ گناه را هم پُلی قرار میدهد برای تکامل و رشد. تا وسوسه از ذهن بیرون نرود، زمینهی حضور قلب در عبادت و لذت در راز و نیاز را کسب نخواهیم کرد.
🆔 @SinJimDin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ روز معلّم
🔔 حسین مثلِ اون معلمیه که میاد پیشِ دانش آموز، صورتِ دانشآموز و میگیره میگه:
🗣 عزیزم به من نگاه کن... .
👌تقدیم به همهی معلّمانَم 🌺❤️
.👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin
⚫️ شهادتِ امام صادق
🏴 امشب سوگوار امامی هستیم که ملقّب به شیخ الائمه است و گنجینهی روایی و حدیثیِ شیعه، میراثِ گرانبهایِ اوست. 50 درصد احادیث شیعه از امام صادق، 20 درصد از امام باقر و 30 درصد از بقیه ی اهلبیت به ما رسیده است؛ اساسا به همین دلیل امام صادق را رئیسِ مکتب؛ و تشیع را مذهبِ جعفریه نامیدهاند.
📢 ضعفِ حکومتِ اَمَوی از یک سو و عُمرِ نسبتا طولانیِ امام از سویِ دیگر زمینهی تأسیس یکی از بزرگترین دانشگاهها و مراکزِ علمیِ دنیا را با 4 هزار شاگرد از تمامِ افکار و اندیشهها فراهم کرد. از فقهایِ شیعه گرفته تا علمای اهلسنت و حتی زنادقه و مُلحدین، پایِ درسِ امام حضور داشتند.
🔔 ابوحنیفه، احمد بن حنبل، ادریس شافعی و مالک بن انس که سرانِ چهار فرقهی اهل سنتند، همه از شاگردانِ بلا واسطه یا با واسطهی امام صادقاند. زُرارة، ابو بصیر، محمد بن مسلم و بُرید چهار شاگردِ ممتازِ امام بودند که حضرت در وصفِ آنان بدین مضمون میفرماید: "هیچ کس مانند این چهار تن دینِ خدا را زنده نکرد و اینان حافظانِ دینِ خدا و امین هستند".
✍️ پ.ن: خوش بحالِ زُراره و ابوبصیر و... . این حدیث را که از امام صادق دیدم، غبطه خوردم به حال آن چهار تَن. کاش امامِ زمانِ ما هم جملاتی قریب به این مضمون خطاب به ما می فرمودند.😞 من کجا و شاگردی مکتبِ امام صادق کجا!!
👈 برای طرح سوال، اینجا را لمس کنید
🆔 @SinJimDin