☀️ *قم تندترین شیب صعودی #کرونا را در کشور دارد*
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری قم:
🔹طبق اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا قم در صدر استانهایی قرار دارد که با شیب تند شیوع بیماری روبهرو است و این موضوع باعث نگرانی میباشد. /
🔴احتمالا اینبار دور حرم را تیغه می کشند تا خیالشان راحت شود
🇮🇷 @nohoomeday
☀️ *درخواست برخورد قضایی با روحانی با بیتدبیریهای کرونایی*
نامه رئیس کمیسیون بهداشت مجلس به رئیس قوه قضائیه:
🔹در قبال عملکرد ناصواب رئیسجمهور که کشور را با موج سهمگین کرونا مواجه کردند، اقدام بایسته #قضایی را معمول فرمایید.
🔹سادهانگاری و در کنار آن چشم پوشی از ادای تکالیف میدانی در جلوگیری از مسافرتهای نوروزی از عوامل این اتفاق ناگوار است.
🔹قانون مسئولیت مدنی و قانون مجازات اسلامی بخش دیات در این خصوص روشن است و بنظر میرسد قصور یا تقصیر را متوجه ریاست ستاد میداند.
🔴هیس سکوت کنید به صلاح مملکت نیست !
🇮🇷 @nohoomeday
18.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای فیلیپ ساپرکین سخنران دورگه ایرانی و روسی در مورد کلاب هاوس
🇮🇷 @nohoomeday
حکمت ۴۵۸
ايمان آن است كه راست گويى را در آن جا كه به زيان توست بر دروغ گويى در آن جا كه به سود توست مقدم دارى و اين كه گفتارت بيش از عملت نباشد و به هنگام سخن گفتن درباره ديگران تقواى الهى را پيشه كنى.
🔰زندگی بدون اسراف منافاتی با رفاه ندارد
🔻زندگیتان را بر پایهی اسراف قرار ندهید، زندگی را ساده قرار دهید. زندگی را آن طوری که خدای متعال میپسندد قرار دهید و از طیّبات الهی بهرهمند شوید بر حسب اعتدال و عدالت. هم اعتدال و میانهروی و هم عدالت. یعنی ملاحظهی انصاف را بکنید، ببینید دیگران چطوریاند. خیلی بین خودتان و دیگران فاصله درست نکنید. ۷۲/۳/۸
🔻البته ما خیلی هم اهل زهد و تقوا نیستیم. خیال نکنید. این سادگی، آن سادگی زُهّاد و اینها نیست. سادگی به نسبت این کارهایی است که مردمِ امروز میکنند. و الّا نه، سادگی ما را اگر چنانچه آن مردان خدا بیایند نگاه کنند شاید هزار تا ایراد هم به آنچه که ما سادگی میدانیم بگیرند. ۷۴/۰۵/۱۱
⬇️ مطالعه نسخه کامل این شماره خط حزبالله:
farsi.khamenei.ir/news-content?id=47667
*🔵٩ توصیه عالی از مرحوم آيت الله كشميرى برای ماه مبارک رمضان*
🔻 کمیتگرا نباشید
١- "کمیت گرا نباشید؛ کیفیت جو باشید!"
دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید؛ بلكه در پی هضم آنها باشید! غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جان تان شود. بزرگترین مشکل ما قشرینگری به دین و شریعت است. با خود فکر کنید آنقدر در سال های قبل با ولعِ زیادخوانی اعمال انجام دادید، به کجا رسیدید؟!
آغاز ماه رمضان حتماً نیت کنید فقط براى الله روزه بگیرید؛ فقط الله! آداب روزهداری را تا آنجا که نشاط دارید، انجام دهید:
🔻٢- تفکر
حتماً دقایقی از ساعات رازآمیز روزهداری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید و آن هم چیزی نیست جز «تفکر»! با خود و خدای خود خلوت کنید.
خصوصاً به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشد؛ امید است ابوابی از معرفت به رویتان باز شود.
🔻٣_ یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصاً در ماه رمضان، حالتی است که توصیهى مؤکد نبی مکرم است و آن «سجده طولانی» است.
فقط خدا و اولیاء الهی میدانند هنگام سجدهى عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما میبارد. حتماً در روز یک سجدهى طولانی داشته باشید.
🔻۴- حتیالمقدور در خانه خود افطار کنید؛ حتی در مساجد افطار نکنید.
بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظهی افطار به خانواده و خانهى شما تعلق گیرد.
در ضمن، هنگام افطار دِلال کنید!
"دِلال يعنى ناز کردن"
هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون براش روزه گرفتید وحضرتش خوان کرم گسترده؛ لقمهى اول را نزدیک دهان ببرید، اما نخورید! دعا کنید؛ یعنی به خدا عرض کنید: "اگر حاجتم را بدی، افطار میکنم!"
این حالت معجزه میكند!
🔻۵- رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان کیمیای«حُسن خلق» است.
با فرزندان، خویشان و دوستان خود با اکسیر حسن خلق و مهربانی برخورد کنید. لحظهى عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی الهی است!
🔻۶- کشتی رؤیایی رمضان سوار بر امواج دریای «اشک» به ساحل نجات می رسد! از خدای سبحان در این ماه خصوصاً اسحار سحرآمیز آن اشک و گریه درخواست کنید.
🔻۷- از ابتدای ماه رمضان باید هدفگذاری شما "لیلة القدر” باشد که جان رمضان است.
در این خصوص، سخن زیاد است؛ لکن، «مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز» فقط سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود نه در ماه!
🔻۸- این ماه ماه «ربیع القرآن» ماست.
در این بهار قرآنی هرروز یک آیه را انتخاب کنید و تا افطار به طور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر نمایید. امید است دم دمای افطار آن آیه برای شما پرده از رخسار بردارد!
🔻۹- در سراسر ماه رمضان توجه شما به روزهدار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر نباید منقطع شود.
🇮🇷 @nohoomeday
☀️ *رعایت نقشه راه نظام یا نایاک؟*
🔹🔸آنچه امروز منافع ملی ایران را تهدید می کند، تکرار تجربههای تلخ برخی دیپلماتها و مسئولان اجرایی در ماجرای برجام است.
♦️مجموعه اخبار و گزارشهای رسمی و غیررسمی که از مذاکرات کمیسیون برجام در وین می رسد، نگرانیهایی در تحلیلگران در مورد رعایت سیاستها و اصول مبتنی بر منافع ملی کشور در مقابل طرف غربی و به ویژه امریکاییها برمی انگیزد. به نظر میرسد در اسرع وقت ضروری است جوانب گوناگون این امر و مخاطرات پیش روی آن مورد مداقه قرار گیرد.
♦️آقای ظریف وزیر امور خارجه در توئیتی در ضمن ارائه پیشنهاد طرف ایرانی با بیان این که «ایالات متحده که دلیل اصلی بحران موجود است باید اول به برجام بازگردد و ایران پس از راستیآزمایی سریع، پاسخ متقابل میدهد» از عبارت «راستیآزمایی سریع» (rapid verification) استفاده می کند که مبهم است. در عین حال برخی رسانههای خارجی مدعی شده اند قرار است « پس از اعلام آمریکا، روز بعد از آن اعلامیه بازگشت ایران به کل تعهدات، صادر گردد. » اگر این ادعا درست باشد درواقع مقصود آن است که ایران باید در کمتر از ۲۴ ساعت لغو تحریمها را راستیآزمایی کند. آیا به واقع چنین کاری در عمل ممکن است؟
♦️از سویی گفته می شود که توافقی برای برداشته شدن تحریمهای دوره ترامپ در حال شکلگیری است. در این خصوص چند ابهام جدی وجود دارد؛ نخست آنکه آیا فراموش کردهایم که نقض برجام از دوره اوباما و کمتر از گذشت یک سال از عمر برجام آغاز شد؟ آیا نقض عهد برجام در دوره اوباما و زمانی که «امضای کری تضمین بود»، نادیده انگاشته میشود؟ ثانیاً آیا قرار است بازی تلخ «فریب واژگانی» تکرار شود و مذاکرهکنندگان ایرانی «تعلیق» (Suspend) را در داخل «لغو» ترجمه نمایند؟ به خوبی میدانیم که اگر تحریمهای آمریکا تعلیق (و نه لغو) شود، اولاً سایه شوم آنها بر اقتصاد و تعملات تجاری ایران همچنان پایدار بوده و ثانیاً به عنوان اهرم فشاری در اختیار آنها برای تحمیل اراده در آینده خواهد ماند.
♦️در واقع آنچه امروز منافع ملی ایران را تهدید می کند، تکرار تجربههای تلخ برخی دیپلماتها و مسئولان اجرایی در ماجرای برجام است. «عدم رعایت ضوابط و شروط مصوب رهبر معظم انقلاب، شورای عالی امنیت ملی و مجلس در اجرای برجام»، «ادعاهای خلاف واقع در داخل با ارائه ترجمهها و تفاسیر غیرنافذ از توافقات» و «موجسواری با شرطیسازی جامعه» همه و همه از ماجراهای تلخی است که گویی از سر شتابزدگی یا سیاسیگری در حال وقوع دوباره است.
♦️در این نکته تردیدی نیست که دشمن به همین سطح قانع نمانده و مایل است با یک استراتژی چندمرحلهای بتواند حداکثر امتیاز را در جهت تضعیف ارکان اقتدار ملت ایران کسب کند. به نظر می رسد در مرحله نخست بازگشت آمریکا به برجام در قبال امتیازاتی حداقلی و ناپایدار رخ خواهد داد و واشنگتن امیدوار است با عبور از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم و تداوم حضور غربگرایان در قدرت بتواند با بهرهگیری از اهرم فشار موجود در «تعلیق یا بازگرداندن تحریمها»، جمهوری اسلامی ایران را وادار به مذاکره مجدد و تحمیل توافقی جدید شامل محدودسازی همه مولفههای اقتدار ملت ایران از جمله توانمندی موشکی، نفوذ و قدرت منطقهای و ... نماید.
♦️با این تفاسیر به نظر میرسد ریلگذاری طراحی شده توسط نهادهای هدایتگر نفوذ همچون نایاک (NIAC) در حال کمرنگسازی خطوط قرمز منافع ملی و سیاستهای قطعی نظام در مذاکرات پیش رو است. به نظر میرسد نقشه راه تجویزی از سوی نایاک به دنبال شرطیسازی جامعه و بهرهبرداریهای خاص انتخاباتی است. آقای ظریف باید به این سوال به صورت شفاف پاسخ دهند که در حال رعایت ضوابط ابلاغی نظام هستند یا نقشه راه پیشنهادی نایاک؟
♦️از سویی این مقطع آزمون مهمی در برابر نهادهای نظارتی نیز هست. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به عنوان نهاد بالادستی و ناظر باید با هرگونه نقض آشکار و ضمنی سیاست قطعی نظام در این باره مقابله کند و از مجلس شورای اسلامی و ریاست محترم آن نیز انتظار می رود، ضامن اجرای قوی قانون مصوب این مجلس در خصوص «لغو تحریمها» باشند.
✍ *رضا سراج*
🇮🇷 @nohoomeday
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴️ صوت کامل مشاجره کرباسچی، تاجزاده و جلایی پور
🔹 شب گذشته گفتگوی تاجزاده و کرباسچی در یک کنفرانس صوتی، از اختلافات گسترده جریان اصلاحات پرده برداشت. در ابتدای این گفتگو کرباسچی از تندروی های تاجزاده انتقاد می کند و این سرآغاز مشاجره طرفین می شود.
🔹فایل کامل صوتی را بشنوید.
🇮🇷 @nohoomeday
تهران را دریابیم
تهران یک باغ شهر خوش آب و هوا بوده که متاسفانه هم اکنون به یک آهن شهر خشک با هوائی آلوده تبدیل شده است . این درختان و باغات را زمانی مردم خود کاشته اند که قانون حفظ باغات و فضای سبز وجود نداشت وتهران شهرداری و بلدیه هم نداشت ، همه را مردم کاشتند و مردم آب دادند و مردم پرورش دادند که سوداگران ساختمان آنها را با بی رحمی تمام منهدم ساختند .
امروز با زور و خود تعریفی فراوان نمی توان ته مانده آن باغات و درختان سبز و خرم را حفظ کرد . هر چند عده ای تلاش می کنند که قانون باغات را عوض کنند تا بلا فاصله چند صد باغ نیمه خشک باقیمانده را هم به بلعند و از این نمط کلاهی برای خود بدوزند ،
درختان و باغات با جریمه و تشویق با هم احیا می شوند و این وظیفه " شورای شهر " توانمند است .
تصویری از بوستان دانشجو و تآتر شهر تهران، قبلا تا دهه ۲۰ اینجا باغ و کافه شهرداری با یک ساختمان سفید رنگ بود .
#تهران_را_دریابیم #تهران #باغ_شهر #خوش_آب_و_هوا #آهن_شهر #درختان #باغات #مردم #سوداگران_ساختمان #قانون_باغات #شهادت
https://www.instagram.com/p/CNfygLWBP6H/?igshid=10bpohtg7f7fb
🇮🇷 @nohoomeday
#۱۹۰هزارسو که مطالبه رهبری بود چشد؟!
#مدیریت_اصلاحاتی مدیریت فریبکاران ناکارآمد
🇮🇷 @nohoomeday
متن زیر عین سخنان مقام معظم رهبری در ۱۴خرداد۹۷ فراز پایانی سخنرانی ایشان در سالروز رحلت امام خمینی رحمهالله علیه می باشد .
«اسمی از برجام آوردم؛ یک جملهی کوتاه راجع به برجام بگویم. از برخی حرفهای بعضی از دولتهای اروپایی اینجور برمیآید که اینها توقّع دارند ملّت ایران، هم تحریمها را تحمّل کند و با تحریمها دستوپنجه نرم کند، و هم از فعّالیّت هستهای خود که نیاز قطعی آیندهی کشور است دست بکشد و این محدودیّتهایی را که بر او تحمیل کردهاند ادامه بدهد. من به این دولتها میگویم بدانند که این خواب آشفته، تعبیر نخواهد شد؛ ملّت ایران و دولت ایران، این را تحمّل نخواهند کرد که هم تحریم باشند، هم در محدودیّت هستهای و حبس هستهای قرار داشته باشند؛ این نخواهد شد. سازمان انرژی هستهای موظّف است سریعاً مقدّمات و آمادگیهای لازم را برای رسیدن به ۱۹۰ هزار سو -فعلاً در چهارچوب برجام- فراهم بکند و برخی مقدّمات دیگر را که رئیسجمهور محترم دستور آن را دادند، از همین فردا آغاز کند»
@taalitoewitteri
با هشتگ زیر از مسولین دولتی و نمایندگان مجلس مطالبه گری کنیم
#۱۹۰هزارسو
از ۱۴,۳,۹۷ تا کنون چه کردید ؟!
چه کردید؟
#از_همین_فردا
#۱۹۰هزارسو
pic | Amin
🇮🇷 @nohoomeday