📌 آیا جنایت کشتی مرمره بار دیگر تکرار میشود؟
🔹 «ناوگان آزادی ۲» متشکل از صدها فعال حقوق بشر قرار است به زودی راهی غزه شود و همزمان منابع اسرائیلی نیز از آمادگی ارتش این رژیم برای حمله به این کاروان خبر میدهند.
🔹 دو کشتی حامل ۵ هزار تن غذا و آب و دارو و مایحتاج اولیه و یک کشتی نیز حامل صدها نیروی داوطلب از ۳۰ کشور خواهد بود و قرار است روز پنجشنبه از بندری در دریای مرمره راهی غزه شود و علاوه بر این کشتیهای دیگری نیز از کشورهای مختلف به این کاروان خواهند پیوست.
🔹 شبکه ۱۲ اسرائیل در این باره گزارش داد که ارتش این رژیم خود را برای حمله به «کاروان آزادی ۲» آماده میکند و همچون سال ۲۰۱۰ نیروهای ویژه «شایتت ۱۳» متعلق به نیروی دریایی اسرائیل را برای این کار آماده کرده است.
🔹 در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۹ در پی یورش ارتش اسرائیل به کشتی «مرمره ۱» که برای شکست محاصره غزه به راه افتاده بود، ۹ نفر کشته و ۶۰ نفر دیگر زخمی شدند.
✔️@SiyasatOnline | 1403/2/2
توییت کاربر عرب زبان
🔹️ ایران
روسیه را از غرب نجات داد
هرزگوین را از دست صربها نجات داد
عراق را از دست داعش نجات داد
لبنان را از دست صهیونیستها نجات داد
سوریه از جنگ جهانی نجات داد
ونزوئلا را از محاصره آمریکا نجات داد
یمن را برای همیشه از دست عربستان و غرب نجات داد
قطر را که می خواستند سرنگون کنند از دست عربستان نجات داد
اردوغان را از کودتا نجات داد
غزه را از بمباران صهیونیستها نجات داد
ایران تنها کشور جهان در مقابل استکبار میباشد و از همه مستضعفان حمایت میکند
✔️ @SiyasatOnline | 1403/2/2
📌 رسوایی خونهای آلوده در انگلیس؛ سوءاستفاده از کودکان به جای خوکچههای آزمایشگاهی
🔹طبق اسنادی که بیبیسی منتشر کرده است، ابعادی گسترده از رسواییِ انجامِ برخی آزمایشهای پزشکی با استفاده از فرآوردههای خونی آلوده روی کودکان در دهههای ۷۰ و ۸۰ در انگلیس مشاهده شده است.
🔹این آزمایشها بیش از ۱۵ سال ادامه یافت و صدها نفر را درگیر کرد که بیشتر آنها به هپاتیت C و HIV آلوده شدند.
🔹یکی از افرادی که در این آزمایش زنده مانده به بیبیسی گفت: با او مانند یک «خوکچه هندی» رفتار میشده است.
✔️ @SiyasatOnline | 1403/2/2
📌 زمین، مالک خصوصی ندارد ؛ دایرهٔ محدودِ مالکیت و ثروتهای عمومی در اسلام
🔹️ اموالی هستند که دست بشری در آن دخالتی نداشته است، مانند زمین که ثروتی است که دست بشری آن را نساخته است و انسان اگر چه گاهی وضع زمین را تغییر میدهد و آن را مثلاً برای کشت و زرع و بهرهکشی آماده میسازد، ولی این تغییر وضع هر چند که ادامه یابد باز هم موقتی خواهد بود، زیرا عمر زمین لامحاله از بقای این وضع جدید بیشتر است و لذا تغییر وضع زمین تنها برای مدت معینی میباشد و در حقیقت قسمت بسیار ناچیزی از عمر زمین را تشکیل میدهد.
🔹 همچنین معادن و ثروتهای طبیعی که در دل خاك نهفتهاند مشابه زمین میباشند، زیرا مواد این معادن که در دل خاك نهفتهاند به وسیله کار بشری به وجود نیامده و شکل نگرفتهاند، بلکه کار بشری، در آن مقادیری که از معادن استخراج و از دیگر مواد ارضی جداشده دخالت دارد.
🔹 این ثروتهای عمومی به طور طبیعی در مالكيت هیچ فردی از افراد نمیباشد، برای آنکه اساس مالکیت خصوصی کار است، لذا دارائیهایی که با «کار» مخلوط نمیشوند در دایرهٔ محدود مالکیت خصوصی قرار نمیگیرند، بلکه اینگونه اموال، ثروتهایی هستند همگانی و مباح (اباحهٔ عام) و یا آنکه مالکیت آنها بطور عمومی میباشد.
🔹 با این ترتیب زمین که هم ثروت است و هم کار بشری آن را به وجود نیاورده به مالکیت خصوصی درنمیآید. و کاری که برای احیای زمین و آماده کردن آن برای کشت و زرع انجام میشود، از آنجا که یك تغيير وضع و شکل موقتی است و مسلماً بقای آن از عمر زمین کوتاهتر است، زمین را در دایرهٔ مالكيت خصوصی قرار نمیدهد، بلکه این کار باعث میشود که کارگر در زمین حقی پیدا کند و به وسیلهٔ این حق میتواند از زمین بهرهکشی و استفاده کند، و دیگران را از این حقی که دارد از تصرف منع کند، زیرا او به علت کار با انرژیای که برای احیای زمین مصرف کرده بر آنها مقدم میباشد.
🔹 و مسلماً این ظلم خواهد بود که بین دستهایی که با کار و کوشش خسته و فرسوده گشتهاند و دستهای دیگری که در زمین کار نکردهاند و در راه احیای آن خسته نگشتهاند تساوی برقرار باشد. به همین علت است که کارگر (کسی که در احیای زمین کوشیده است) بدون آنکه مالك زمین باشد حقی در زمین آباد شده پیدا میکند و در این حق بر دیگران مقدم میباشد، از طرفی این حق تا زمانی ادامه دارد که زمین به وسیلهٔ کار وی آباد باشد، و اگر همین کارگر در زمین کشت و زرع نکند، طبیعتاً حق خاص وی نیز از آن زمین ساقط میشود.
🔹️ بدینسان روشن میشود که قاعدهٔ عمومی از این قرار است که مالكيت خصوصی در اموالی تحقق میپذیرد که از «کار بشری» به وجود آمده باشند یا شکل گرفته باشند، و هرگز نمیتوان اموال و ثروتهای طبیعیای که کار در آنها دخالت ودستی نداشته به تملك درآورد. زیرا پایهٔ مالكيت خصوصی کار است، و تا آنگاه که دارایی در چهارچوب کار بشری قرار نداشته باشد، نمیتوان آن را در دائرهٔ محدود مالكيت خصوصی به شمار آورد.
📚 اقتصادنا - شهید سید محمد باقر صدر
✔️@SiyasatOnline | 1403/2/2
🔹️ باکو بعد از تصرف #قراباغ در حال تخریب روستاهای ارمنی نشین و تبدیل آنها به پادگان و پایگاه های نظامی برای استفاده خود، صهیونیست ها و ناتو است.
🔹 در این تصاویر روستای کرین تاک در قراباغ را میبینید که به طور کامل توسط باکو نابود شده است.
✍🏻 موحدیان
✔️ @SiyasatOnline | 1403/2/2
📌 رهبر انقلاب: یک لحظه هم نباید متوقف شد، نوآوری در تسلیحات و شیوهها و شناخت روشهای دشمن در دستور کار باشد؛ بدانید وعده خداوند در دفاع از مومنین حتمی و تخلفناپذیر است
حضرت آیتالله خامنهای فرمانده کل قوا، ظهر امروز یکشنبه در دیدار جمعی از فرماندهان عالی نیروهای مسلح:
🔹️ از تلاش ها و فعالیتهای سپاه، ارتش و فراجا، نیروهای مسلح قدردانی میکنم، تلاش و حرکت برای مواجهه با دشمنیها و دشمنها با تکیه بر نوآوری و ابتکار توصیه استمرار پیدا کند.
🔹️ یک لحظه هم نباید متوقف شد زیرا توقف به معنای عقب گرد است، بنابراین باید نوآوری در تسلیحات و شیوهها و همچنین شناخت روشهای دشمن همواره در دستور کار باشد.
🔹️ حیثیت ملت ایران باید در چشم دنیا برجسته باشد. ضمن شناسایی استعدادها و نیروهای توانمند و خلاق، به خداوند متعال حُسن ظن داشته باشید و به او توکل کنید و بدانید که وعده خداوند در دفاع از مومنین حتمی و تخلف ناپذیر است.
✔️ @SiyasatOnline | 1403/2/2
📌 رهبر انقلاب: نیروهای مسلح در قضایای اخیر چهره خوبی از اقتدار خود به نمایش گذاشتند
حضرت آیتالله خامنهای فرمانده کل قوا در دیدار جمعی از فرماندهان عالی نیروهای مسلح:
🔹️ بهلطف خداوند نیروهای مسلح چهره خوبی از تواناییها و اقتدار خود و همچنین یک چهره ستودنی از ملت ایران به نمایش گذاشتند و ظهور قدرت اراده ملت ایران در عرصه بینالمللی را به اثبات رساندند.
🔹️ دستاوردهای اخیر نیروهای مسلح موجب ایجاد احساس شکوه و عظمت درباره ایران اسلامی در چشم جهانیان و ناظران جهانی شده است.
🔹️ موضوع تعداد موشکهای شلیک شده و یا موشکهای به هدف اصابت کرده که طرف مقابل بر روی آنها متمرکز شده، موضوع دست دوم و فرعی است، موضوع اصلی ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی و اثبات آن است، که ناراحتی طرف مقابل نیز از همین موضوع است.
🔹️ از لحاظ شدن تدبیر در اقدامات نیروهای مسلح قدردانی میکنم. حوادث گوناگون با هزینه و دستاورد همراه هستند و مهم آن است که با تدبیر، از هزینهها کاسته و بر دستاوردها افزوده شود و این کاری است که نیروهای مسلح در حوادث اخیر به خوبی انجام دادند.
✔️ @SiyasatOnline | 1403/2/2
📌 هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست
با توجه به شایعات مذاکره مستقیم ایران و آمریکا یک منبع آگاه گفت:
🔹 هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیامها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان میباشد.
🔹 مذاکرات رفع تحریم با کشورهای عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای جمهوری اسلامی ایران دنبال میشود.
🔹 اخیرا برخی رسانهها با انتشار اخباری نادرست مدعی مذاکره مستقیم مقامات کشورمان با طرف آمریکایی و برخی تغییرات در سازوکارهای مذاکراتی شدند./ایرنا
✔️ @SiyasatOnline | 1403/2/2
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دلبرى با حجاب!
حجاب استايل هايى كه با آرايش غليظ، تبليغ حجاب ميكنند!
#قسمت_اول
@SiyasatOnline
📌 خرید خدمات آموزشی؛ خدمات فقیرانه برای محرومترین کودکان
🔹️ خصوصیسازی در حوزههایی نظیر آموزش و سلامت به پسماندیشدن خدمات برای محرومترین گروههای جامعه منجر میشود؛ یعنی بیکیفیتترین خدمات نصیب فقرا میشود چراکه فقط فقرا و افراد بیصدای سیاسی مجبورند از آن نوع خدمات استفاده کنند. میتوان شواهد زیادی نشان داد که چگونه خصوصیسازی به دینامیزمی از جداسازی اجتماعی و فقیرانهترشدن خدمات عمومی منجر میشود.
🔹️ خرید خدمات آموزشی یکی از شیوههای خصوصیسازی آموزش است. در دهۀ ۱۳۶۰ براساس مصوبهای در شورای عالی انقلاب فرهنگی به نهضت سوادآموزی اجازه داده شد تا برای مقابله با بیسوادی در مناطق دورافتاده از نیروهای خرید خدمت استفاده کند. این شورا بعدها آموزشوپرورش را موظف کرد در مناطقی که کلاسهای درس کمتر از حدنصاب است و ادارۀ کلاسها مقرونبهصرفه نیست با خرید خدمات آموزشی از اشخاص حقیقی و حقوقی مدارس را اداره کند. در دهۀ ۱۳۹۰ آموزشوپرورش هم به استناد این مصوبه و البته احکامی که در قالب برنامههای توسعه مصوب شده بود، از این سیاست در راستای پوشش کودکان در مناطق محروم استفاده کرد. مهمترین هدف چنین سیاستی همان است که رییسجمهور پیشین در هنگام تحویل لایحۀ بودجۀ ۱۳۹۸ به مجلس تصریح کرد: «ادارۀ ارزانتر آموزشوپرورش».
🔹️ در قالب این سیاست، آموزش کودکان به شرکتهای پیمانکاری که سابقۀ فعالیت آموزشی در قالب مدارس غیرانتفاعی دارند سپرده میشود و دو کارکرد در راستای ارزانسازی آموزش دارد:
۱ ) بهکارگیری نیروی کار موقتی و ارزان بهجای استخدام معلم (شرکتیسازی معلمی). در برخی سالها بیش از ۵۰ هزار معلم خرید خدمتی در آموزشوپرورش مشغول به کار بودهاند. این نیروها نه از بیمۀ کامل برخوردارند و نه از حقوق کامل و منظم.
۲ ) پیش از اجرای سیاست خرید خدمت، دولت موظف بود با ایجاد مدارس در روستاهای مرکزی و تأمین ایاب و ذهاب دانشآموزان و یا ایجاد مدارس شبانهروزی نسبت به پوشش دانشآموزان در مناطق کمتراکم جمعیتی اقدام کند. با اجرای سیاست خرید خدمت، دولت دیگر خود را ملزم به ایجاد چنین مدارسی نمیبیند.
🔹️ طی یک دهۀ اخیر بهتدریج حدود ۵ درصد دانشآموزان تحت پوشش برنامۀ خرید خدمات قرار گرفتهاند؛ در سال ۱۴۰۲ در حدود ۷۰۰ هزار دانشآموز. در این سال حدود ۱۳۸۰ میلیارد تومان به این برنامه اختصاص یافته است یعنی سرانۀ هر دانشآموز حدود ۲ میلیون تومان بوده است. در همین سال ۱۴۰۲ اگر در یک محاسبۀ ساده کل بودجۀ آموزشوپرورش را بر تعداد دانشآموزان مدارس دولتی (همۀ گونهها) تقسیم کنیم سرانۀ هر دانشآموز حدود ۱۶ میلیون تومان میشود. این یعنی سرانهای که به دانشآموزان خرید خدمت اختصاص یافته تقریباً معادل یکهشتم سرانۀ دانشآموزی کشور است و این مصداق بارز بی عدالتی و نابرابری است.
✔️ @SiyasatOnline | 1403/2/2
📌 عدالت و امامتِ داغون شده، بزرگترین خسارت وارد شده بر جامعه اسلامی
شهید دکتر سید محمد حسینی بهشتی:
🔹️ شاید اگر از شما بپرسند آقا کیها باید عادل باشند؟ میگویید خوب، امام معصوم .... مرجع تقلید ... امام جماعت ... اگر خیلی آن گوشههای حافظه و ذهنتان را بکاوند و بکاوید میگویید بله خوب، قاضی هم باید عادل باشد. دیگر چه؟
🔹️ نه جانم! این #عدالت_داغون_شده و #امامت_داغون_شده است؛ بخشدار باید عادل باشد، فرماندار باید عادل باشد، شهردار باید عادل باشد، پلیس باید عادل باشد، افسر باید عادل باشد، درجه دار، سرگروهبان، گروهبان و استوار و اینها باید عادل باشند، مدیرکل و رئیس اداره، وزیر و معاونش، استاندار و نخست وزیر، رئیسجمهور و همه اینها باید عادل باشند.
📚 جاودانهتاریخ، گفتارها ۲، صفحه ۱۳-۱۶
✔️ @SiyasatOnline | 1403/2/2
📌 هر روز با #نهجالبلاغه ؛ حکمت بیست و نهم
🔹️ وَ قَالَ (علیه السلام): إِذَا كُنْتَ فِي إِدْبَارٍ وَ الْمَوْتُ فِي إِقْبَالٍ، فَمَا أَسْرَعَ الْمُلْتَقَى.
🔹 هنگامى كه تو زندگى را پشت سر مى گذارى و مرگ به تو روى مى آورد، پس ديدار با مرگ چه زود خواهد بود.
✔️@SiyasatOnline | 1402/2/3