دو سال بعد از پایان همهگیری کرونا، بعضیها هنوز بر اشتباه خود اصرار دارند؛ اشتباهی که نمیتوان در مقابل آن سکوت کرد ...
#ویراست #کرونا
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
دو سال بعد از پایان همهگیری کرونا، بعضیها هنوز بر اشتباه خود اصرار دارند؛ اشتباهی که نمیتوان در م
از همین دوست محترم، اخیرا دو مطلب دیگر نیز منتشر شده است که به آنها پاسخ دادهام:
🔰 پیرامون یک خدشه عجولانه و خام در مقاله علمی واکسن برکت:
🔸 رهبر معظم انقلاب، بعد از دریافت نوبت اول واکسن برکت در ۱۴۰۰/۴/۴ و پس از تأکید بر لزوم پاسداشت این افتخار ملی و احترام به آن فرمودند:
«شما این واکسن را که بحمدالله اینجور قوی و خوب و سریع و بهموقع فراهم کردید، هم اسناد علمیاش را، هم مقالههایی که دربارهاش باید نوشته بشود فراهم بکنید که دنیا ببیند آنها را؛ این چیز مهمّی است؛ این را حتماً انجام بدهید.»
🔹 و حالا پس از انتشار مقالات مرتبط با فاز ۱ و ۲، مقالۀ نهایی حاکی از کارایی واکسن برکت، در یکی از معتبرترین نشریات علمی جهان منتشر شده است: http://fna.ir/3f9dv9
🔸 اما ظاهرا جناب هادیزاده خیلی از این اتفاق خشنود نیست:
🔹 نوشتهاند: «اثربخشی این واکسن در مقاله ۵۰ درصد اعلام شده که با خبر این خبرگزاری بههیچوجه همخوانی ندارد!»
درحالیکه طبق نتایج تحقیق، واکسن برکت، ۵۰.۲ درصد در مقابل موارد معمولی کرونا، ۷۰.۵ درصد در مقابل موارد شدید، ۸۳.۱ درصد در مقابل موارد بحرانی و ۱۰۰ درصد در مقابل مرگ و میر مؤثر بوده است.
🔸 نوشتهاند: «اثربخشی در یک جمعیت کوچک هست که در این مقاله حدود ۱۳ هزار نفر هست. اما اثرگذاری برایند اثرگذاری یک واکسن بر روی یک جمعیت بزرگ چند میلیونی هست.»
درحالیکه جامعۀ آماری این تحقیق، ۲۰ هزار نفر است؛ نه ۱۳ هزار. همچنین ظاهرا این فرقگذاری بین اثربخشی و اثرگذاری، یک جعل اصطلاح سلیقهای است.
🔹 نوشتهاند: «زمان پایان این فالوآپ، پس از موج دلتا و قبل از شیوع امیکرون بوده؛ یعنی ۳۶ ماه قبل؛ نه ۱۸ ماه!»
درحالیکه زمان پایان فالوآپ (۳۱ اکتبر ۲۰۲۱)، ۲۳ ماه قبل است، نه ۳۶ ماه! بعد از پایان فالوآپ نیز حدود ۵ ماه آمادهسازی مقاله طول کشیده و سرانجام ۱۸ ماه قبل، برای نشریۀ مذکور ارسال شده است.
🔸 و از همه مهمتر آنکه: احتمالا بتوان از نوع عملکرد این دوست محترم در مواجهه با این مقاله، به یک قضاوت اجمالی دربارۀ دیگر نظرات و اقدامات ایشان در ماجرای کرونا نیز دست یافت.
🔹 همچنین ای کاش جناب هادیزاده که در یکی دیگر از ویراستهای خود، خبر تولید داروی سکته مغزی توسط متخصصان داخلی را بازنشر کردهاند، میفرمودند که فرق این دارو با واکسن ایرانی کرونا چیست که تولید یکی افتخار دارد، اما تولید دیگری خیر!
🏷 #نوشتار #نقد #کرونا #واکسن_کرونا
🆔 @Smh_Doaei
🔰 اصرار بر انکار یک افتخار ملی، با چاشنی بیدقتی!
🔸 خبر دریافت جایزه ارزشمند انجمن غدد درونریز کودکان اروپا (ESPE) با عنوان International Outstanding Clinician Award توسط سرکار خانم دکتر رزاقی آذر را همه شنیدیم و به آن افتخار کردیم.
🔹 اما جناب هادیزاده، بعد از خدشهای خام و عجولانه در مقاله اخیر واکسن برکت، باز هم بهخاطر عجله و بیدقتی نوشت:
«[این جایزه] به پزشکی در خارج از اتحادیه اروپا و در حوزه مدیترانه تعلق میگیره و بهخاطر همین گفتن اینترنشنال! یعنی خارج از اتحادیه اروپا در حوزه مدیترانه!»
و در ادامه نیز کلی تعجب کردند که چرا از این جایزه، بهعنوان یک جایزه بین المللی و از خانم دکتر رزاقی آذر، بهعنوان یک پزشک برجسته بین المللی یاد شده است.
🔸 در حالی که اگر فقط کمی دقت میکردند، چنین اشتباه فاحشی را مرتکب نمیشدند:
🔹 در توضیح جایزه مذکور میخوانیم که:
Candidates must be from a country outside Europe and the Mediterranean basin.
یعنی: نامزدها باید از کشورهایی خارج از اروپا و حوزه مدیترانه باشند.
اما آقای هادیزاده بهخاطر بیدقتی در ترجمه این جمله، گمان کرده است که نامزدها باید خارج از اتحادیه اروپا و «از حوزه مدیترانه» باشند؛ و به همین خاطر بین المللی بودن جایزه را زیر سؤال برده است.
تازه به این نکته نیز توجه نداشته که اساسا ایران جزء حوزۀ مدیترانه نیست.
🔸 آری؛ خارج از اروپا و حوزه مدیترانه، یعنی کل قاره آمریکا و بخش غالب دو قارۀ آسیا و آفریقا.
بهراستی اگر فردی در این جغرافیای وسیع و مهم، برگزیده شود، یک پزشک برجستۀ بین المللی نیست؟ حتما هست.
🏷 #نوشتار #نقد
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
دو سال بعد از پایان همهگیری کرونا، بعضیها هنوز بر اشتباه خود اصرار دارند؛ اشتباهی که نمیتوان در م
در رابطه با ماجرای کرونا، شاید بازنشر این دو یادداشت قدیمی هم خالی از لطف نباشد:
🔰 تأملی در نسبتِ «واکسنهراسان» با «علامۀ طهرانی»
✍️ سید محمدحسین دعائی
🔸 ماجرای پیچیده و پُردامنۀ «کرونا»، زمینهای بود برای بروز مجموعهای از «آزمونهای الهی»، از جمله: آزمونِ «ولایتمداری» و «ولایتپذیری» برای «خواص و عوام اهل حق» که متأسفانه افراد بسیاری از آن سربلند بیرون نیامدند.
🔹 رهبر معظم انقلاب، بارها بر ضرورت رعایتِ «هرچه ستاد ملی مبارزه با کرونا بگوید» تأکید کردهاند، عمل به «دستورات بهداشتی» ـ از جمله «ماسکزدن» ـ را لازم دانستهاند و علاوه بر اینکه خود واکسن زدهاند، از اهمیت «واکسیناسیون عمومی» سخن گفتهاند. اما برخی از خواص و عوام اهل حق، هیچ تعهدی به این موارد نداشته و به مخالفت با آنها برخاستهاند.
🔸 برخی از همین افراد، برای توجیه مخالفت خود، به شبیهانگاری و یکسانپنداریِ «واکسنهراسی» و «مخالفت علامۀ طهرانی با طرح کاهش جمعیت» پرداخته و میکوشند تا از این طریق، زمینۀ قبول حرف خود را فراهم آورند.
🔹 بهراستی «علامۀ طهرانی»، پس از آنکه به استعماریبودن و ضداسلامیبودنِ «طرح کاهش جمعیت» پی بردند، با چه پیشفرضها و طبق چه مقدماتی، یکه و تنها به مخالفت علنی و عملی با این طرح پرداختند؟ نکتۀ کلیدی و البته مغفول در پاسخ این سؤال، چیزی نیست جز: «احراز نظر ولی فقیه».
🔸 بر اساس دیدگاهِ «علامۀ طهرانی»، در مواردی که نظرات ولی فقیه، به مرحلۀ «ابلاغ حاکمیتی» نرسیده است، راه برای اظهارنظرهای کارشناسانه باز است. اما پس از ابلاغ حاکمیتی، دیگر «مخالفخوانیهای عمومی و عملی» ممنوع است.
🔹 بر همین اساس عملکردِ «برخی از خواص و عوام اهل حق» در ماجرای «کرونا» هیچ نسبتی با عملکردِ «علامۀ طهرانی» در ماجرای «کاهش جمعیت» ندارد؛ زیرا رهبر معظم انقلاب در بسیاری از مسائل مربوط به «کرونا» بارها نظر خود را بهصراحت اعلام کرده و از عموم مردم خواستهاند که در این حوزه با مسئولان امر همکاری کنند.
🔸 واقعا بین مخالفان رهبری در عرصۀ سیاست و فرهنگ، با کسانی که علنا ابلاغیههای رهبری در ماجرای «کرونا» را زیر سؤال میبرند چه فرقی است؟ مگر نه آنکه بعضی از آن مخالفخوانیها، ریشه در «اختلافنظرهای تخصصی» دارد، ولی در عین حال، همۀ ما به تقبیح این مخالفتها پرداخته و از آنها دلخوریم؟
🔹 چرا از ضرورت عقلائیِ «ابهت قانون» و «وحدت رویه» در جامعه غافلیم و نمیفهمیم که باید حرمت و اعتبار حاکم شرع در جامعه را حفظ کرد و از هر کاری که به این امر لطمه میزند خودداری نمود؟
🔸 واقعا اگر در مسئلۀ کوچکی مثل «ماسکزدن»، تشخیص ولی فقیه و جمعبندی او را حجت نمیدانیم، چطور میخواهیم به امر او ـ و بلکه با اشارۀ او ـ جان خود را کف دست گرفته و در میدان جهاد، به دل آتش بزنیم؟
🔹 چرا از تاریخ درس نمیگیریم؟ جامعۀ شیعه تا کی باید تاوان این وظیفهنشناسیها و زماننشناسیها را بدهد؟ آخر غفلت از «ضلع سوم موفقیت و سعادت» تا کجا؟ چرا حواسمان نیست که علاوه بر «علم» و «تقوا»، باید «بصیرت» داشت؟
🔸 همۀ ما به اهمیتِ «اجتماعات معنوی»، «مجالس عزاداری»، «زیارت» و «پیادهروی اربعین» واقفیم. اما در وقت تزاحم، هیچکدام از اینها اهمیتی بیشتر از اهمیتِ «حکومت اسلامی» و «ولایت فقیه جامع الشرائط» ندارند.
🔹 اگر تلاش برای تعظیم شعائر دینی، طوری باشد که به تضعیف جایگاه حکومت اسلامی، دلزدگی آحاد جامعه از نظام اسلامی و تشویق آنها به تخطی از روالهای قانونی منجر شود، قطعا فعالیت تبلیغی مطلوبی صورت نگرفته است؛ آن هم در شرائطی که بعد از سالها خون دل خوردن، یک دولت متعهد به آرمانهای اسلام و انقلاب بر سر کار آمده و امید میرود که بتواند از پس انبوه کارهای بر زمین مانده برآید.
🔸 بسیاری از ما، فقط وقتی به تشخیص ولی فقیه عمل میکنیم که با تشخیص خودمان مطابق باشد؛ غافل از آنکه اساسا «کارکرد حاکمیت و حکم حاکم» در جامعۀ اسلامی، «جلوگیری از تفرقه و تولید ارزش افزودۀ ناشی از وحدت»، در موارد تقاطع انظار و اختلاف سلیقههاست.
🔹 اهمیتِ «ولایت فقیه و حرکت بر مدار این ولایت» را باید در گفتار و رفتارِ «شهید سلیمانی» به نظاره نشست؛ همان عزیزی که جان خود را در مسیر تحقق اوامر ولی امر جامعۀ اسلامی فدا کرد و تراز جدیدی از «ایمان»، «معنویت»، «بصیرت»، «مجاهدت» و «ولایتپذیری» را رقم زد.
📌 متن کامل یادداشت در پایگاه مباحثات: https://mobahesat.ir/23501
🏷 #نوشتار #یادداشت #کرونا #واکسن_کرونا #کاهش_جمعیت #علامه_طهرانی #رهبر_معظم_انقلاب #ولایت_فقیه #حکم_حکومتی #بصیرت
🆔 @Smh_Doaei
🔰 این خِشت، کَج است!
▪️ نقدی بر تقریر حجة الاسلام مهدوی ارفع از «دیدگاه رهبر انقلاب دربارۀ واکسن کرونا و وظیفۀ ما در قبال آن»
✍️ سید محمدحسین دعائی
🔸 اخیرا صوت یک سخنرانی نیمساعته از «جناب حجة الاسلام مهدوی ارفع» با موضوعِ «دیدگاه رهبر معظم انقلاب دربارۀ واکسن کرونا و وظیفۀ ما در قبال آن» در فضای مجازی منتشر شده است که به نظر نگارنده، اشکالات فراوانی به آن وارد است.
🔹 شاید مهمترین و بزرگترین خطای حجة الاسلام مهدوی ارفع و همفکران ایشان آن باشد که: نظرات ولائی و حاکمیتی ولی فقیه را به «احکام حکومتی» ـ آن هم با یک تفسیر بسیار مضیق ـ منحصر کرده و فقط تبعیت از آن را بر همگان واجب میدانند. حال آنکه: ولایت فقیه و آثار آن ـ از جمله وجوب تبعیت ـ منحصر به شخص ولی نبوده و به تمام نظام حاکمیتی تحت امر او سرایت پیدا میکند.
🔸 حتی اگر اوامر لازم الاجراء ولی فقیه را صرفا آن اوامری بدانیم که او ـ شخصا و صریحا ـ آنها را ابراز کرده است، باز هم نتیجهای که حجة الاسلام مهدوی ارفع میگیرد، نتیجۀ نادرستی است. زیرا رهبر عزیز و حکیم انقلاب ـ شخصا و صریحا ـ هم «عمل به هرچه ستاد ملی مبارزه با کرونا بگوید» را ضروری دانستهاند، هم «رعایت پروتکلها» را لازم شمردهاند و هم «انجام واکسیناسیون عمومی» را مورد تأکید قرار دادهاند.
🔹 گاه در مواردی و بنا بر دلائلی، همچون: پیچیدگی موضوع، حساسبودن مسئله یا ضرورت وحدت رویه در جامعه، ولی فقیه ـ بهعنوان مجتهد جامع الشرائطی که مسئول تأمین مصالح امت اسلامی است ـ به فضای «موضوعشناسی» ورود پیدا کرده و پس از بررسی نظرات کارشناسان، یکی از آنها را به جریان میاندازد. در چنین مواردی، دیگر نمیتوان نظر کارشناسی ولی فقیه را نظری در عرض دیگر نظرات دانست و آنها را بر نظر او ترجیح داد.
🔸 باید توجه داشت که: اولا، احتمال خطای ولی فقیه، بههیچوجه نافی وجوب تبعیت از او نیست؛ ثانیا، اگرچه با یقین به اشتباه ولی فقیه، نمیتوان از او تبعیت کرد، اما احراز این امر، کار هر کسی نیست؛ و ثالثا، مراد از یقین به اشتباه ولی فقیه ـ که میتوان با تکیه بر آن، از دستور یا نظر کارشناسی او تبعیت نکرد ـ یقین صددرصدی است؛ نه احتمال، ظن قوی یا حتی اطمینان.
🔹 رهبر معظم انقلاب ـ بهعنوان یک مجتهد حکیم، بصیر، متقی، شجاع، غیور، زمانشناس و برخوردار از مجاری اطلاعاتی متعدد، متنوع و بینظیر ـ به مسئلۀ واکسیناسیون ـ بهعنوان یک مسئلۀ کلان، حیاتی و حساس ـ ورود پیدا کرده و جمعبندی خود دربارۀ آن را ـ بهعنوان فصل الخطاب ـ ابراز کردهاند: «واکسیناسیون عمومی مسئلهی بسیار مهمّی است که حتماً بایستی انجام بگیرد.»
🔸 اگرچه برخی برای توجیه عملکرد ناصواب خود در ماجرای کرونا، از عملکردِ «علامۀ طهرانی رضوان الله علیه» در ماجرای «کنترل جمعیت» مایه گذاشته و با این کار خود، ذهنیت نادرستی از آن عالم ربانی را رقم زدند، اما با توجه به اصول فکری و رفتاری ایشان در عرصۀ «سیاست» و «اجتماع»، میتوان به این نتیجه رسید که هیچ شباهتی بین دیدگاه ایشان و دیدگاه افرادی مثل حجة الاسلام مهدوی ارفع وجود ندارد.
🔹 اینکه عدهای بهخاطر یقین به مضر بودن واکسن کرونا، از تزریق آن خودداری کنند، کاملا قابلفهم است؛ اما اینکه کسانی، با تکیه بر یکسری اطلاعات و تحلیلهای غیریقینی، به «مخالفت علنی با واکسیناسیون» پرداخته یا بدون تزریق واکسن و بهشکل غیرقانونی، به دریافت کارت واکسن مبادرت ورزند، قابلتوجیه نیست.
🔸 شاید موضوعاتی مثل کرونا، واکسن و ماسک، خودشان خیلی مهم نباشند ـ که هستند ـ اما آنچه اهمیت دارد، «خشت کج» و سنگ بنای غلطی است که دارد توسط عدهای از دوستان گذاشته میشود؛ همان اتفاق خطرناکی که یقینا به تکمیل پازل دشمن کمک کرده و اگر با «تذکر» و «تبیین» جلوی آن گرفته نشود، آثار بهشدت سوئی را در آینده بهدنبال خواهد داشت.
📌 متن کامل یادداشت در پایگاه مباحثات: https://mobahesat.ir/23735
🏷 #نوشتار #یادداشت #کرونا #واکسن_کرونا #کاهش_جمعیت #علامه_طهرانی #رهبر_معظم_انقلاب #ولایت_فقیه #حکم_حکومتی #موضوعشناسی
🆔 @Smh_Doaei
❣️السلام علیک یا رسول الله❣️
گویند میگرفتهای از غائبان سراغ
ما نیز غائبیم ... سراغی ز ما بگیر!
🏷 #شعر #رسول_خدا
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
🔰 بررسی ابعاد موضوع «غیرت» با نگاهی به حیات «حضرت حمزه» - ۴ 🗓 شب چهارم محرم ۱۴۴۵ قمری / ۱۴۰۲ شمسی 📍
12.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اشاره معنادار رهبر معظم انقلاب در بیانات امروز:
مجازات آن ابلهی که به ساحت مقدس قرآن اهانت میکند #اعدام است.
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
🔸 حدود دو سال قبل، به توفیق الهی، ترجمۀ دعای شریفِ «جوشن کبیر» را شروع کرده و تقریبا همزمان با اولین
﴿۴۲﴾ يَا مَنْ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ سَبِيلُهُ، يَا مَنْ فِى الْآفاقِ آياتُهُ، يَا مَنْ فِى الْآياتِ بُرْهانُهُ، يَا مَنْ فِى الْمَماتِ قُدْرَتُهُ، يَا مَنْ فِى الْقُبُورِ عِبْرَتُهُ، يَا مَنْ فِى الْقِيامَةِ مُلْكُهُ، يَا مَنْ فِى الْحِسابِ هَيْبَتُهُ، يَا مَنْ فِى الْمِيزانِ قَضاؤُهُ، يَا مَنْ فِى الْجَنَّةِ ثَوابُهُ، يَا مَنْ فِى النَّارِ عِقابُهُ.
سُبْحانَكَ يَا لَا إِلٰهَ إِلّا أَنْتَ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ، خَلِّصْنا مِنَ النَّارِ يَا رَبِّ.
(۴٢) ای آنکه جایجای جهان، شروع جادهای بهسمت توست!
ای آنکه کران تا کران کیهان، سرشار از نشانههای توست!
ای آنکه هر آیه از کتاب هستی، آینهدار حقانیت توست!
ای آنکه بانگ نفسگیر مرگ، گواهی بر اقتدار توست!
ای آنکه گودال دفن مردگان، کرسی پندآموزی توست!
ای آنکه پهنۀ پهناور قیامت، جلوهگاه فرمانفرمایی توست!
ای آنکه حسابرسیهای واپسین، جولانگاه جلال و جبروت توست!
ای آنکه ترازوی روز رستاخیز، عرصۀ دادرسیهای دقیق توست!
ای آنکه پردیس سرورآفرین فردوس، پایگاه پاداش توست!
و ای آنکه دخمۀ دلگیر دوزخ، دار مکافات توست!
تو از تمام پلشتیها پاک و از همۀ پستیها پیراستهای، ای آنکه هیچ خدایی جز تو نیست! ببین که از فرط بیچارگی، فریادم به آسمان بلند است! فریادم را بشنو، دستم را بگیر و با وصال خود، آتش فراقت را فروبنشان، ای یگانه پروردگار من!
🏷 #ترجمه #دعای_جوشن_کبیر #شب_جمعه #شهید_سلیمانی
🆔 @Smh_Doaei
هیچوقت برای سلفیگرفتن، به ولی خدا پشت نکن!
نه فقط کنار ضریح؛
بلکه تو کلّ زندگی ...
🏷 #فتأمل #ادب #معرفت_امام #حس_حضور
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
... و سلام بر شهید قدس ❤️ #طوفان_الاقصی #شهید_سلیمانی #جانفدا 🆔 @Smh_Doaei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رمز انتقام: قاسم سلیمانی ...
🎥 حاج محمود کریمی
#طوفان_الاقصی
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
🔸 حدود دو سال قبل، به توفیق الهی، ترجمۀ دعای شریفِ «جوشن کبیر» را شروع کرده و تقریبا همزمان با اولین
﴿۴۳﴾ يَا مَنْ إِلَيْهِ يَهْرَبُ الْخائِفُونَ، يَا مَنْ إِلَيْهِ يَفْزَعُ الْمُذْنِبُونَ، يَا مَنْ إِلَيْهِ يَقْصِدُ الْمُنِيبُونَ، يَا مَنْ إِلَيْهِ يَرْغَبُ الزَّاهِدُونَ، يَا مَنْ إِلَيْهِ يَلْجَأُ الْمُتَحَيِّرُونَ، يَا مَنْ بِهِ يَسْتَأْنِسُ الْمُرِيدُونَ، يَا مَنْ بِهِ يَفْتَخِرُ الْمُحِبُّونَ، يَا مَنْ فِى عَفْوِهِ يَطْمَعُ الْخاطِئُونَ، يَا مَنْ إِلَيْهِ يَسْكُنُ الْمُوقِنُونَ، يَا مَنْ عَلَيْهِ يَتَوَكَّلُ الْمُتَوَكِّلُونَ.
سُبْحانَكَ يَا لَا إِلٰهَ إِلّا أَنْتَ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ، خَلِّصْنا مِنَ النَّارِ يَا رَبِّ.
(۴٣) ای تنها پناهگاه رمیدگان!
ای تنها دلآرام سیهدلان!
ای تنها مقصد مسافران!
ای تنها دلبستگی دلبریدگان!
ای تنها تکیهگاه سرگشتگان!
ای تنها همدم عزمآوران!
ای تنها مباهات مهرورزان!
ای تنها امید خطاکاران!
ای تنها آرامبخش یقینپیشگان!
و ای تنها پشت و پناه پناهجویان!
تو از تمام پلشتیها پاک و از همۀ پستیها پیراستهای، ای آنکه هیچ خدایی جز تو نیست! ببین که از فرط بیچارگی، فریادم به آسمان بلند است! فریادم را بشنو، دستم را بگیر و با وصال خود، آتش فراقت را فروبنشان، ای یگانه پروردگار من!
🏷 #ترجمه #دعای_جوشن_کبیر #شب_جمعه #شهید_سلیمانی
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
﴿۴۳﴾ يَا مَنْ إِلَيْهِ يَهْرَبُ الْخائِفُونَ، يَا مَنْ إِلَيْهِ يَفْزَعُ الْمُذْنِبُونَ، يَا مَنْ إِ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این #شب_جمعه بهطور ویژه یاد میکنیم از #شهید_سلیمانی که تمام موفقیتهای جبهه مقاومت، خصوصا گروههای فلسطینی، مدیون درایت و شجاعت اوست؛
و از روح مطهر او میخواهیم که با تمسک به ساحت مقدس حضرت سیدالشهداء سلام الله علیه، گره از کار مردم مظلوم غزه باز کند، ان شاء الله ...
🆔 @Smh_Doaei
💔 خدایا! به تو شکایت میکنیم ...
اللّٰهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ فَقْدَ نَبِيِّنا صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَ آلِهِ
وَ غَيْبَةَ وَلِيِّنا
وَ كَثْرَةَ عَدُوِّنا
وَ قِلَّةَ عَدَدِنا
وَ شِدَّةَ الْفِتَنِ بِنا
وَ تَظاهُرَ الزَّمانِ عَلَيْنا
فَصَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَعِنَّا عَلىٰ ذٰلِكَ بِفَتْحٍ مِنْكَ تُعَجِّلُهُ وَ بِضُرٍّ تَكْشِفُهُ وَ نَصْرٍ تُعِزُّهُ وَ سُلْطانِ حَقٍّ تُظْهِرُهُ وَ رَحْمَةٍ مِنْكَ تُجَلِّلُناها وَ عافِيَةٍ مِنْكَ تُلْبِسُناها
بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ ...
خدایا!
ما بهخاطر نبودن پیامبرمان ـ که درودهای تو بر او و خاندانش باد ـ و پنهانبودن اماممان، بهخاطر زیادبودن دشمنانمان و کمبودن تعداد خودمان و بهخاطر سختشدن شرائط زندگی و صفآرایی زمین و زمان در مقابلمان، به ستوه آمده و به تو شکایت میکنیم.
پس بیا و بر محمد و خاندان او درود فرست و در در برابر این همه سختی، با سرعتدادن به گشایشها، از بین بردن آسیبها، استحکامبخشیدن به پیروزیها، قدرتدادن به درستیها و با پوشاندن جامهای از مهربانی و سلامتی بر قامت ما یاریمان کن!
آری؛
این خواستهها را داریم و چشم امیدمان هم به مهربانی توست،
ای مهربانتر از همه!
🏷 #ترجمه #دعای_افتتاح
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
💔 خدایا! به تو شکایت میکنیم ... اللّٰهُمَّ إِنَّا نَشْكُو إِلَيْكَ فَقْدَ نَبِيِّنا صَلَواتُكَ عَل
22.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 به کی شکایت ببرم؟ به کی بگم دردامو؟
🎥 حاج مهدی رسولی
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
💔 به کی شکایت ببرم؟ به کی بگم دردامو؟ 🎥 حاج مهدی رسولی 🆔 @Smh_Doaei
🔰 غم مخور ...
یوسف گمگشته باز آید به کنعان، غم مخور
کلبهٔ احزان شود روزی گلستان، غم مخور
ای دل غمدیده حالت بِه شود دل بَد مکن
وین سرِ شوریده باز آید به سامان، غم مخور
گر بهار عمر باشد باز بر تخت چمن
چتر گل در سر کَشی ای مرغ خوشخوان، غم مخور
دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت
دائماً یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
هان مَشو نومید چون واقف نِهای از سرّ غیب
باشد اندر پرده بازیهای پنهان، غم مخور
ای دل اَر سیل فنا بنیاد هستی بَر کَند
چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنشها گر کُند خار مغیلان غم مخور
گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کان را نیست پایان، غم مخور
حال ما در فرقت جانان و اِبرام رقیب
جمله میداند خدای حالگردان، غم مخور
حافظا در کُنج فقر و خلوت شبهای تار
تا بُوَد وِردت دعا و درس قرآن غم مخور
🏷 #گلچین #حافظ_شیرازی #امام_زمان
🆔 @Smh_Doaei
سیاهمشق | سید محمدحسین دعائی
🔰 غم مخور ... یوسف گمگشته باز آید به کنعان، غم مخور کلبهٔ احزان شود روزی گلستان، غم مخور ای دل غم
🔰 این خیال را به گور خواهند بُرد ...
🖌 علامه طهرانی رضوان الله علیه:
امّا آنچه ما در اخبار و روایات داریم، قیام و اقدام یهودیان، چون مخالف حقّ و مخالف عدالت هستند و به علّت آنکه مردمی ستمگر و تجاوزپیشه میباشند، پا نخواهد گرفت.
و خیال اسرائیل صغیر و سپس اسرائیل کبیر را با خود، با شمشیر امام ما، امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف به گور خواهند برد.
و اگر نوبت حیات به ما برسد، در رکاب آن حضرت، وگرنه بهطور مسلّم، فرزندان و ذراری ما با آن حضرت، پس از سرنگونی این مردم متجاوز و متعدّی و حرف حقّ نشنو، بهطرف انگلستان سالخورده و پیرِ دیر استعمار و شیطنت حرکت میکنند و مالتوسگرایان متجاوز به حقّ و حقوق اوّلیّه بشریّت را به خاک هلاک درمیافکنند و عالَم را به نور عدالت و سخاوت و کرامت و تجرّد و نور و سُرور و حُبور و فراخی و گشایش و معرفت و توحید مبدّل میسازند.
📚 رسالهٔ نکاحیه، صفحه ۳۳۴
🏷 #گلچین #علامه_طهرانی #اسرائیل #امام_زمان
🆔 @Smh_Doaei
هفته گذشته توفیق الهی یار شد و توانستم با جمعی از دوستان طلبه، از «پنجاه و چهارمین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هستهای کشور» بازدید کنم؛ یک نمایشگاه آموزنده و غرورآفرین.
اما از ابتدا تا انتهای بازدید، دائم ذهنم با این سؤالات درگیر بود که:
آیا «حوزههای علمیه» نیز توانستهاند مثل بخشهایی از «دانشگاه»، در فرایند تبدیل کشور به یک «قدرت جهانی» مؤثر بوده و با «کاربردیسازی دانش» و تبدیل آن به «فناوری»، خدمتگزارِ «مردم» باشند؟
اگر صنعت هستهای کشور بهقدری بومی شده است که اسم سانتریفیوژهایمان را گذاشتهایم IR و اگر در اوجِ «تحریم» و «تهدید»، دانشمندان کشور توانستهاند چرخۀ کاملی از صنعت هستهای را سامان داده و با وصلکردن آن به صنایع دارویی و غذایی، «نیازهای عینی کشور» را برطرف کنند، آیا حوزههای علمیه نیز توانستهاند در کمالِ «امنیت» و «آرامش»، آنگونهای که باید و شاید پروژۀ «اسلامیسازی علوم انسانی» را پیش برده و «نیازهای معنوی، فکری و فرهنگی جامعه» را پاسخ دهند؟
آری؛ اینها همان سؤالاتی است که چند ماه قبل هم در یک یادداشت کوتاه به آنها اشاره کرده بودم: 👇
🆔 @Smh_Doaei