eitaa logo
فرهنگی، سیاسی و اقتصادی
351 دنبال‌کننده
153 عکس
95 ویدیو
34 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
من یه دختر ۱۷ سالم یه هفته بود که با یه پسری آشنا شدم، از اینکه پیامشو میخواستم جواب بدم دلم میلرزید که نکنه گناه داشته باشه آخرش استخاره کردم جوابش خوب اومد! ⚠️ باهاش موندم، به هم وابسته شدیم، هر شب باهش چت کردم کمبود عاطفی منو پر میکرد. ⛔ تا اینکه امروز که تلویزیون حرم حضرت معصومه رو نشون داد دلم گرفت، شروع به گریه کردم، قبل از اون از لحاظ معنوی قوی تر بودم اما انگار داشتم سست میشدم، مثلا نماز شب میخوندم اما از وقی این آقا اومده بود دیگه نمیتونستم، باید باهاش چت میکرم. از اینکه مادرم حضرت زهرا میفهمه ناراحت بودم، از اینکه امام زمانم میفهمه، خلاصه بعد از نماز صبح بلاکش کردم. 💐 من فقط به خاطر امام زمانم و حضرت زهرا این رابطه حرامو تموم کردم. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
فرهنگی، سیاسی و اقتصادی
#دوست_دختر #دوست_پسر #ارتباط_با_نامحرم #آسیب شناسی 🌹🌹🌹روابط آسیب زا💐💐💐 👫ارتباط پسر و دختر امری اجتن
آسیب شناسی ارتباط 👫 اگه تو کوچه و خیابون، دلبری مرسوم بشه و جلوه گری، هنر دختر محسوب بشه و در روابط دختر و پسر دلبری به میان بیاد، دخترانی که از زیبایی لازم برخوردار نیستن، در استرس قرار می گیرن و همیشه احساس کمبود و حقارت میکنن و لطمه های جدی به روح اونا وارد میشه. ⚠️ آفت دیگه اینه که افراد در این نوع روابط که معمولاً ماندگار نیست و براساس سودجویی هست نه تعهد، کارشون به شکست عشقی منتهی میشه؛ و در نتیجه روح لطیف و با نشاط آنها گرفتار افسردگی می شه. ⛔ ویل دورانت می گه: «زنی که عاشق شد و معشوق خود را از دست داد، ممکن است این گمشده برایش جبران ناپذیر باشد. او روح خود را به تصویر خاصی پیوسته است و هر جا برود خاطراتش او را دنبال خواهند کرد.» ⚠️ عشق بازی های خیابانی قبل از ازدواج، آسیب دیگه ای هم دارد و اینه که دائماً از فاش شدن روابط گذشته و تأثیر اون بر زندگی آینده دچار نگرانی هستن و این نگرانی اثر مخربی بر بهداشت روانی انسان میزاره.
🔰من یکی از همان افرادی هستم که با همسرم دوست بودیم و بعد از یک سال ازدواج کردیم و یک بچّه هم داریم، فهمیده‌ایم که کفو هم نیستیم... ❓ازدواج خیابانی کرده‌ام. حالا چه کنم؟ ♦️پرسش های گام دوم، ازدواج خیابانی (بخش دوم)
فرهنگی، سیاسی و اقتصادی
#مهارتهای_انتخاب_همسر 💞💞💞💞💞💞 🔴"آنچه باید باشد" یا "آنچه هست" ؟! ✅ برخی، «آنچه
💖💖💖💖💖💖 🔴 توجّه به هر معیاری، به اندازۀ ارزشش ✅ در درجه‌بندی معیارها، باید ارزش واقعی آنها را در نظر گرفت. برخی از دختران و پسران، قیافه را آن‌ قدر ارزشمند می‌دانند که جایگاه آن را از ایمان و صداقت هم بالاتر می‌برند. ⛔️ نمی‌خواهم بگویم قیافه را جزو معیارهای خود قرار ندهید؛‌ امّا نباید ارزش آن را از آنچه هست، بالاتر برد. 👈 این نکته را، هم به پسرها می‌گویم و هم به دخترها که: ✔️ باور کنید قیافه هر قدر هم که زیبا باشد، بعد از مدّتی عادی می‌شود. خوب نیست روی چیزی که بعد از یک مدّت عادی می‌شود، این قدر حسّاسیت به خرج داد. 📚 نیمه دیگرم، کتاب اول، ص۵۳. 💖💖💖💖💖💖 🎧 فایل صوتی این بحث رو هم می تونید همین جا گوش کنید:
فرهنگی، سیاسی و اقتصادی
هدف از بچّه‌دار شدن دو سال است ازدواج کرده‌ایم؛ امّا انگیزه‌ای برای بچّه‌دار شدن نداریم. اصلاً هدف
سلام 🌹🌹🌹 تو پست هفته گذشته پاسخ اول هدف از بچه دار شدن رو بیان کردیم و این هفته پاسخ دوم رو میگیم : 🌼اصالت رفاه، یکی از دلایل بی انگیزگی اصالت رفاه، یکی از دلایل بی‌انگیزگی گاهی محروم بودن انسان از این احساس، به جهت نگرش اشتباهی است که به بچّه‌دار شدن دارد. در نگاه مادّی‌گرای غربی، اصالت با رفاه است و هر چیزی که با رفاه او منافات داشته باشد، باید کنار برود. مقصود از رفاه هم رفاه مادّی است. فرزند، مانع رفاه است. پس یا باید کنار گذاشته شود و یا باید به قدری از فرزند بسنده کرد که با رفاه، منافات چندانی نداشته باشد. به همین دلیل هم می‌بینیم بسیاری از خانواده‌های رفاه‌طلب، دیر صاحب فرزند می‌شوند و وقتی هم که می‌شوند، تربیت او را به گونه‌ای مدیریت می‌کنند که با رفاه آنان، منافات نداشته باشد. مثلاً به جای این که با او بازی کنند، برای او بازی‌های رایانه‌ای می‌خرند یا او را به مهد کودک می‌فرستند که کمتر مانع رفاه پدر و مادر شود. 🔴متأسّفانه، تفکّر رفاه‌طلب غربی در برخی از ما مسلمانان هم تأثیر گذاشته و نوع نگاه ما را به فرزنددار شدن، تغییر داده است. 📚تا ساحل آرامش، کتاب اول، ص۵۴
5.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 خوابی که مسیر زندگی استاد شجاعی را عوض کرد... ♻️ 🌤أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌤