🔹 حضرت زینب سلام الله در شام غریبان با آن همه مصائبی که داشتند، نماز شب به جای آوردند پس اگر هیچ شبی نماز شب نمی خوانیم حداقل امشب نماز شب بخوانیم
🔹 حضرت سجّاد علیه السلام: همانا عمهام زینب همه نمازهای واجب و مستحب خود را در طول مسیر از کوفه به شام ایستاده میخواند و در بعضی از منزلها نشسته نماز خواند و این هم به جهت گرسنگی و ضعف او بود، زیرا سه شب بود که غذایی را که به او میدادند میان اطفال تقسیم میکرد، چون که آن مردمان (سنگدل) در هر شبانه روز به ما یک قرص نان بیشتر نمیدادند
ریاحین الشریعه، جلد3، صفحه61
🔹 امام سجّاد علیه السلام: در شب یازدهم محرم(شب شام غریبانِ شهادت سرداران دشت کربلا)، عمهام زینب را دیدم که در جامه نماز نشسته و مشغول عبادت است( یعنی نمازشان را نشسته اقامه کردند)
ریاحین الشریعه، جلد 3، صفحه61
🔹 حضرت زینب سلام الله در شب شام غریبان با آن همه مصائبی که داشتند، و در میان فوج دشمن نشسته نماز خواند تا پرچم فرهنگ عاشورایی و قیام امام حسین علیه السلام برافراشته بماند، پس اگر هیچ شبی هم نماز شب نمی خوانیم، حداقل امشب نماز شب بخوانیم
🆔@yasin36ir
sapp.ir/yasin36ir
eitaa.com/yasin36ir
امام محمد باقر علیه السلام فرمودند
پدرم امام زین العابدین علیه السلام سفارش کرد که از رفاقت با این پنج گروه بر حذر باش
🍃با دروغگو،زیرا او خلاف واقع را به عنوان واقع به تو وانمود میکند و تو را فریب میدهد.
🍃با فاسق،زیرا که او تو را به یک وعده غذا یا به یک لقمه، بلکه به کمتر از آن می فروشد.
🍃 با بخیل،زیرا اگر به مال او نیاز پیدا کنی او بخل می ورزد و دستت را نمی گیرد.
🍃با احمق(نادان)، زیرا او می خواهد به تو نفع برساند ولی از جهت حماقت و نادانی به تو ضرر می رساند.
🍃 با قاطع رحم،زیرا من در سه موضع از قرآن مجید، قاطع رحم را ملعون یافتم.
📚اصول کافی
🆔@yasin36ir
sapp.ir/yasin36ir
eitaa.com/yasin36ir
🌷السَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْن
وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ 🌷
کانال (یس)🌷
🆔@yasin36ir
sapp.ir/yasin36ir
eitaa.com/yasin36ir
4_5812163526944358952.mp3
5.19M
#فایل_صوتی_زیارت_عاشورا
#منصوری
🌷کانال (یس)🌷
🆔@yasin36ir
sapp.ir/yasin36ir
eitaa.com/yasin36ir
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
4_6008216964256760022.mp3
1.11M
#صفحه_094
🌷کانال ترتیل صفحه
به صفحه قرآن🌷
🌸🍀🌸🍀🌸
@Tartil604Quran
🍀🌸🍀🌸🍀
🍃امام رضا(ع)
اشک بر #حسین(ع)، گناهان بزرگ را فرو می ریزد.😔
بحار، ج44، ص 284
🆔@yasin36ir
sapp.ir/yasin36ir
eitaa.com/yasin36ir
✅ امام زین العابدین علیه السلام در ۱۵ جمادی الاول سال ۳۶ و یا ۵ شعبان سال ۳۸ قمری در مدینه متولد شد و در ۱۲ یا ۱۸ یا ۲۵ محرم سال ۹۴ یا ۹۵ به شهادت رسید و در قبرستان بقیع مدفون گشت و هشام بن عبدالملک ، برادر خود ولید بن عبدالملک که خلیفه آن زمان بود را وادار کرد که آن حضرت را به زهر مسموم سازد و او هم چنین کرد.
❶ به درستی که دوست داشتن ما اهل بیت، گناهان بندگان را مےریزاند همانطور که باد، برگِ درخت را مےریزاند.
⇦ ینابیع المودة ج۲ ص۳۷۵
❷ مایهٔ تعجب است از کسی که دیروز نطفه ای بود و فردا مرداری مُتعفن است، چگونه تکبر می کند و به دیگران فخر میفروشد.
⇦وسائل الشیعه ج۱۶ ص۴۲
❸ بر شما باد بر ادای امانت! اگر قاتل حسین بن علی علیه السلام شمشیری که بوسیله آن ، پدرم حسین بن علی علیه السلام را کشت، نزد من به امانت مےگذاشت، من آن را به او رد می کردم(بر می گرداندم).
⇦امالی صدوق ص۲۴۶
📚 احادیث الطلاب ص۶۳۰ تا ص۶۵۰
🆔@yasin36ir
sapp.ir/yasin36ir
eitaa.com/yasin36ir
🔴 چه کسی بدن مطهر امام حسین(ع) را دفن کرد؟
🔸یکی از سوالات دینی که ممکن است برایمان پیش بیاید این است که چه کسی امام حسین را بعد از شهادتش دفن فرمود؟ چون کسی که امام معصوم را باید دفن کند خودش باید معصوم (امام دیگر) باشد؟
🔸در این باره دیدگاه علما متفاوت است. یکی از نظریات ارائه شده در این باره مطابق آنچه در بعضی از روایات و کتب تاریخی آمده، چنین است: بدن مطهر امام حسین(ع) توسط فرزند گرامی شان امام زین العابدین(ع) در سرزمین کربلا به خاک سپرده شد؛ یعنی امام سجاد(ع) جهت تدفین و تشخیص شهدای کربلا مخصوصاً دفن پدر معصومش، حضرت امام حسین(ع) به حکم این که «امام را جز امام کسی تغسیل و تکفین و تدفین نمیکند» از راه اعجاز از کوفه و زندان ابن زیاد به کربلا آمد و پیکرهای مطهر شهدا را دفن نمود.
🔸امامرضا(ع) در مناظره خود با پسر ابوحمزه فرمود: به من بگو آیا حسین بن علی(ع) امام بود؟ گفت: آری، امام فرمود: پس چه کسی امر دفن او را به عهده گرفت؟ گفت: علی بن الحسین(ع) پس امام فرمود: علی بن الحسین کجا بود؟ گفت در کوفه نزد پسر زیاد زندانی بود اما بدون این که آنها با خبر شوند به کربلا آمد و امر دفن پدر را سپری کرد و سپس به زندان برگشت. امام رضا(ع) فرمود: کسی که علی بن الحسین را قدرت داد که به کربلا بیاید، پدرش را دفن کند و برگردد، مرا نیز میتواند به بغداد ببرد تا پدرم را کفن و دفن کنم در حالی که نه در زندان هستم و نه در اسارت.[۱]
🔸با توجه به این حدیث می توان گفت امام سجاد (ع) بدن مطهر پدر بزرگوارشان را به خاک سپردند.
پی نوشت:
[۱] . موسوی مقرّم ،عبدالرزّاق ، زندگانی امام زینالعابدین(علیه السلام)، ، ترجمه حبیب روحانی، ص ۵۷۸؛ شریف قرشی، باقر، تحلیلی از زندگانی امام سجاد(علیه السلام)، ، ترجمه محمدرضا عطایی، ج ۱، ص۲۴۳ .
🆔@yasin36ir
sapp.ir/yasin36ir
eitaa.com/yasin36ir