📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۰۸ آذر ۱۴۰۱
میلادی: Tuesday - 29 November 2022
قمری: الثلاثاء، 4 جماد أول 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليهما السّلام
🔸باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
🔸رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
▪️1روز تا ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
📆 روزشمار:
▪️8 روز تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها (روایت 75روز)
▪️28 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️38 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️45 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
▪️55 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
آنسفرکردهکهصدقافلهدلهمرهاوست
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج❤️
#صبح_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐نام زینب خاک را زر می کند
🎊دخت حیدر کار حیدر می کند
💐نام زینب دلنشین و دلرباست
🎊دختر مشکل گشا مشکل گشاست
💐پیشاپیش میلاد
🎊حضرت زینب کبری
💐سلام الله علیها و
🎊روز پرستـار مبارک 🎉💐
🌸🍃
سلام و صبحتون پر از نور امید!!!
🌷🌷🌷
بریم بحث تنبلی نوجوان رو بهش بپردازیم...☺️
چطور با نوجوانان تنبل رفتار کنیم؟
نوجوان به طور ذاتی تنبل نیست، اما برخی حواشی مانند آشفتگی ذهن، بحران بلوغ او را به تنبلی میکشاند، او نیازمند به همراهی و راهنمایی والدین برای تشخیص راه درست و پیشبینی آینده و موفقیت در درس و زندگی است، حتی اگر این نیاز را به زبان نیاورد.
به گزارش خبرنگار ایمنا، نوجوانی یکی از سختترین و شاید بتوان گفت دشوارترین دوره زندگی انسان به حساب میآید، یکی از مشکلات این دوران از نگاه والدین، تنبلی و کسالت نوجوانان است. باید والدین توجه کنند در این دوره حساس چگونه با نوجوان برخورد و تعامل داشته باشند که نتیجه عکس نداشته باشد، این موضوع یکی از مهمترین مسائلی است که نوجوان بداند والدین در هر صورت صلاح و سلامتی او را میخواهند و او را راهنمایی میکنند.
🔰❗️🔰نشانههای تنبلی نوجوانان چیست؟
برخی والدین فکر میکنند نشانههای تنبلی نوجوان بسیار آشکار است و هر کسی میتواند آن را تشخیص دهد؛ مثل عدم قبول مسئولیت و شانه خالی کردن از وظایف. نشانههای دیگری که کمتر به آن دقت دارند نیز باعث از نشانههای تنبلی است؛ مانند نوجوان تنبل، ذهن پریشان، اعتماد به نفس پایینی دارد. در هیچ امری داوطلب نمیشوند، میزان خواب و استراحتش نسبت به هم نوعانش بیشتر و مدام برای شروع و یا اتمام کاری بهانه میآورد، او پتانسیل و انرژی نداشته و بیهدف روز خود را به پایان میرساند.
فکر نکنید این تنها مشکل شماست، این یک مشکل کلی و حتی جهانی است. تا جایی که سراسر دنیا در رابطه با تنبلی نوجوان تحقیقات و پژوهشهای زیادی انجام دادند. بر اساس این تحقیقات چندین عامل دست به دست هم دادند تا نوجوان شما، تنبل و حوصله انجام کاری را نداشته باشد.
تغییر برنامههای درسی در این رده سنی، مهمترین عامل برای کمفعالیتی آنان است. تمرکز و توجه ویژه مدرسان و شما والدین به درس خواندن و کم شدن ساعات تفریح و ورزش در مدرسه و نیز خانه باعث بروز تنبلی و کسلی در آنها میشود. در مدارس به دلیل افزایش حجم مطالب، سال به سال از ساعات و زنگهای ورزشی کمتر میشود تا آنجا که فرزند شما در سال چهارم دبیرستان اصلاً زنگ ورزش ندارد و تمام هدف تنها قبول شدن در کنکور میشود؛ بی آنکه متوجه باشید یک بدن سالم در کنکور قبول شود و نه ساعات طولانی یک جا نشستن که موجب مشکلات بسیاری را در آینده میشود.
تحول و تغییر سبک زندگی بسیار تأثیرگذار در تحرک و فعالیت نوجوانان است، قبل از پیشرفت تکنولوژِی، بیشتر بازی و تفریحات آنان با فعالیتهای بدنی همراه بود؛ ولی امروزه بازیهای فیزیکی پرجنب و جوش، جای خود را به بازیهای رایانهای، گوشی و تبلت دادهاند. نوجوانان ساعات زیادی معتاد این گونه بازیها میشوند که در آینده عوارضی چون چاقی، فشار خون، دیابت و به طور کل سلامت آنها را تهدید میکند.
طبق تحقیقات انجام شده برخی روانشناسان عامل کمتحرکی را تغییر هورمونها و رفتارهای دوران بلوغ میدانند. نوع تغذیه در سبک امروزی بسیار نامناسب است. مصرف فست فود، غذاهای چرب، شیرینیجات و مواد قندی، بدن را سست و بیحال میکند. عدم دریافت ویتامینها به میزان کافی و کمبود آهن به خصوص در دخترها به شدت سبب احساس خستگی مداوم و تنبلی میشود.
یکی از علل تنبلی نوجوانان، رفتار والدین و نحوه تربیت و پرورش فرزند است. والدینی که بیش از حد و اندازه به نوجوانشان توجه میکنند، به خصوص پدر و مادرهایی که تنها یک فرزند دارند. توجه بیقید و شرط، فراهم و در دسترس بودن اکثر امکانات از عواملی است که باعث لوس شدن فرزند و احساس کمالگرایی در وی میشود. تربیت به این شیوه، نوجوانان به راحتطلبی و آسودهخواهی عادت میکنند و اکثراً در انجام وظایف و کارها تنبل هستند.
گاهی هم برعکس، رفتار شما والدین و به خصوص داشتن ویژگی ایدهآلگرایی در شما که همه چیز باید بیعیب و نقص باشد و همه امور را خودتان برعهده میگیرید تا مشکل و یا کوتاهی اتفاق نیافتند. این بیتوجهی به نوجوان سبب بیمسئولیتی و بیحالی نوجوان میشود، عدم مشارکت و نظرخواهی از او باعث میشود از همه مسائل کنارهگیری کند و بیتفاوت باشد. هر دو مورد ناشایست و نیاز به بازبینی در طرز رفتار است. برقراری تعادل و هماهنگی در برخورد شما با فرزندتان تعیینکننده رفتار او با شما است.
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفاوت تک فرزندی و چند فرزندی👆👆👆👆