❌ چرا دختران امام کاظم همچون حضرت معصومه، ازدواج نکردند؟
🆔 @Shobhe_Shenasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 انتقاد تند مجری برنامه پاورقی از قوه قضائیه برای کوتاهی برخورد با سلبریتیهای حامی اغتشاشگران تروریست
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
۱. اولین زمزمه تغییر دبیر شورای عالی امنیت ملی، در آذر و دی ۹۹ توسط حسن روحانی به دلیل بالاگرفتن اختلافات میان دبیرخانه و دولت بر سر موضوع قانون اقدام راهبردی لغو تحریمها صورت گرفت که با مخالفت رو به رو شد.
۲. با روی کار آمدن دولت سیزدهم، به دلیل باز بودن چند پرونده مهم مانند مذاکرات با عربستان و امارات، طرح عالی نظام برای راهبری مذاکرات لغو تحریمها در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و ایفای نقش اپراتوی وزارت امور خارجه، دور زدن تحریمها، مرزها و ... حکم ایشان تا شهریور ۱۴۰۱ تمدید شد.
۳. در ابتدای ۱۴۰۱ و با تغییرات در سطوح عالی دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور، مجددا این گمانهزنی مطرح شد و یکی از افراد به مقام عالی رتبه پیشنهاد شد که وی مخالفت کرد.
۴. در مقطع چهارم قرار بر این بود در صورتی که دکتر باقری بتواند امتیازات مدنظر نظام را از غرب در وین بگیرد(تا پایان شهریور ۱۴۰۱) ایشان منصوب شود که با دستاندازیهای رژیم صهیونیستی در فرایند مذاکرات این موضوع بالکل لغو شد.
۵. مقطع بعدی، آذر ۱۴۰۱ بود که زمزمه استعفای ایشان در محافل پیچید اما به دلیل باز شدن مجدد مذاکرات با عربستان، این موضوع کنسل شد.
۶. اکنون و با به ثبات نسبی رسیدن پروندههای مهم سیاست خارجی و امنیتی کشور و احتمال شروع پروندههای جدید، بهترین زمان برای تعویض بود. ادامه کار وی نیز تبعات بدی برای شخص ایشان داشت.
✅در حال حاضر و مانند گذشته محتمل ترین گزینه، سردار احمد وحیدی است اما سردار دهقان، دکتر رحمانی فضلی(در یکی از مقاطع قطعی شده بود ولی لغو شد) و دکتر باقری، شیخ حسین طائب و سردار رشید جزءِ زمزمههای رسانههاست که برخی نزدیک به واقعیت و برخی کذب است.
✍محلل
👆چه کسی وام بلاعوض برای خشکاندن هیرمند به افغانستان داد😱
👈محمد رضا پهلوی 🤷♂
گروه پژوهشی آرتا
https://eitaa.com/joinchat/2525560832C7caee8d264
🔴 دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی کیست؟
🔻 دکتر دندانپزشک و همشهری حاج قاسم و معمار نیرو دریایی سپاه
🔹دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد ۱۳۴۰ در کرمان و از همرزمان حاج قاسم در لشکر ۴۱ ثارالله است. دانشجوی دندانپزشکی که سال ۵۹ تحصیل در دانشگاه تهران را بهصورت موقت رها کرد و به جبهههای جنگ رفت.
🔹احمدیان در سالهای پایانی جنگ یکی از معماران تحول در نیروی دریایی سپاه شد. علاوهبر نقشآفرینی در ایجاد یک نیروی دریایی نوین و بدیع در سپاه، از وی بهعنوان یکی از اولین نظریهپردازان ایده دفاع نامتقارن نام برده میشود.
🔹در دوران حضور احمدیان بهعنوان جانشین و فرماندهی در نیروی دریایی سپاه ایده دفاع نامتقارن در نیروی دریایی کاملا عملیاتی شد. حضور مستمر ۱۵ ساله در نیروی دریایی سپاه سبب شده که او به عنوان یک چهره صاحبنظر در حوزه شناوری و موشکی نیز شناخته شود.
🔹احمدیان سال ۷۹ نیروی دریایی سپاه را به مقصد ریاست ستاد مشترک سپاه ترک کرد. او در مدت ۷ ساله حضور در جایگاه ریاست ستاد مشترک سپاه، تحول عظیمی در ساختار اداری و توانایی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد.
🔹او علاوه بر دارابودن مدرک دکتری دندانپزشکی، فارغالتحصیل دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است و از سال ۱۳۸۶ بهمدت ۱۶ سال رئیس مرکز راهبردی سپاه بوده و بهعنوان یکی از مشرفترین چهرههای کشور در مسائل امنیتملی اینک شناخته میشود.
🔷احمدیان همچنین یکی از ۵ عضو جدیدی بودند که رهبر انقلاب ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کردند.