🌹 پیام قرآنی ۳۱ مرداد ۱۴۰۲
👈 هر روز یک آیه:
۞ وَلَا تَقْفُ مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ ۚ إِنَّ السَّمْعَ وَالْبَصَرَ وَالْفُؤَادَ كُلُّ أُولَٰئِكَ كَانَ عَنْهُ مَسْئُولًا۞
۞آیه ۳۶سوره اسراء۞
۞از آنچه به آن آگاهی نداری، پیروی مکن، چرا که گوش و چشم و دل، همه مسؤولند.۞
💬 پیام ها
۱- زندگى بايد براساس علم واطلاعات صحيح ومنطق وبصيرت باشد. «لا تَقْفُ ما لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ»
۲- بازار شايعات را داغ نكنيم و با نقل شنيدههاى بىاساس، آبرو و حقوق افراد را از بين نبريم. لا تَقْفُ ...
۳- قرآن بساط ساحران، كاهنان و پيشگويان را كه مردم سادهلوح را دور خود
جمع مىكنند، بر هم مىزند. «لا تَقْفُ ما لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ»
۴- راه شناخت، تنها حس نيست، دل نيز يكى از راههاى شناخت است. «السَّمْعَ وَ الْبَصَرَ وَ الْفُؤادَ»
۵- در قيامت، از باطن و نيّات هم بازخواست مىشود. «الْفُؤادَ»
۶- ايمان به قيامت وحسابرسى خداوند، عامل پيدايش تقواست. «كُلُّ أُولئِكَ كانَ عَنْهُ مَسْؤُلًا»
۷- بهرهبردارى صحيح نكردن از جسم و امكانات، مؤاخذه خواهد داشت. «كُلُّ أُولئِكَ كانَ عَنْهُ مَسْؤُلًا»
بشارت های اربعین.mp3
43.95M
📗کتاب صوتی
#بشارت_های_اربعین
نویسنده: استاد محمد شجاعی
📗#معرفی_کتاب📗
کتاب "بشارت های اربعین" به طور مختصر و مفید به بیان فلسفه زیارت و راه پیمایی اربعین ، خصوصیات ویژه این اتفاق جهانی و آثار عجیب این رویداد بزرگ جهانی از بعد فردی و اجتماعی و جهانی پرداخته است.
1692170289628v6snh4tr7d9mmep24f25dvmht2 (1)_230822_083317.pdf
357.8K
📚 عنوان: نظام موضوعات فقه فضای مجازی
🔻دومین اثر از مجموعه نظام موضوعات فقه فضای مجازی، تهیه شده در دفتر مطالعات اسلامی مرکز ملی فضای مجازی، منتشر شد.
🔻در این اثر بر مبنای ایده فقه نظام، درختواره موضوعات مربوط به فقه فضای مجازی در چند بخش تدوین شده است.
همچنین طرح نظام مند الگوهای مفهومی فقهی و نیز مسائل فرعی فقهی مرتبط با فضای مجازی از دیگر ویژگی های این اثر است. مسائل فرعی مطرح شده در این بخش نیز متفاوت با نگاه فقه فردی به فضای مجازی مطرح شده است.
این درختواره، می تواند به عنوان یک مقدمه، نقشه راه پژوهشگران فقه فضای مجازی قرار گیرد.
🔻عناوین بخشهای این اثر:
بخش اول: مبانی فقه فضای مجازی
بخش دوم: کلیات فقه فضای مجازی
بخش سوم: قواعد فقهی فضای مجازی
بخش چهارم: مسائل فقهی فضای مجازی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
کتاب "قواعد فقهی پالایش فضای مجازی" اثر سيدعلیرضا طباطبائى به طور مشترک از سوی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم و موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به زینت طبع آراسته شد.
#فقه_فنآوریهای_نوین
#حقوق_فضای_مجازی
#قواعد_فقهی_فضای_مجازی
معرفی اثر: http://ijtihadnet.ir/?p=73045
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی 👇
https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
#مقدمه_کتاب
قسمت نخست
🔺جهان از آغاز دهه 1980 ميلادی وارد عصر نوينی شده است. فهم چيستی و چرايی آن و درک برنامهريزی بايسته براي همگامی يا رويارویی با آن، مستلزم بهکارگيری مفاهيم و نظريههای نوين است. فضای مجازی که فرآورده فناوری اطلاعاتی و ارتباطاتی جديد است، نقش تعيينکنندهای در اين ميان دارد.
🔺فضای مجازی، فضايي واقعي لایتناهی است که در بستر دیجیتالی، انواع تعاملات و کنشگريها از راه اطلاعات و ارتباطات به وسيله رايانهها را سامان ميدهد. در اين فضا، فارغ از محدودیت ناشی از گیتاشناسی فیزیکی، ارتباط داخلي عمده افراد بشر با يکديگر، انسان با اشيا و اشيا با يکديگر از راه رايانهها پديدار میشود.
با امکان از میان رفتن مرزهای جغرافيايی در فضاي مجازی، يکي از پيامدهاي آشکار شرايط نوين، سست شدن نظامهاي مبتنی بر حکمرانی سرزمينی و راهوری تخصصي (مانند سازمانهای رسانهای) بر رفتارهای شهروندان است.
🔺مواجهه دولتها با فضاي مجازي با توجه به نوع حکومت و درونمايه آن نوسان دارد و خطمشيگذاريها با در نظر گرفتن عناصر سياسي، فرهنگی، اقتصادي، اجتماعي و حقوقيی حکومتها انجام ميشود.
مقدمه قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران مقرر کرده است: «وسايل ارتباطجمعي بايد در راستاي روند تکاملي انقلاب اسلامي در خدمت گسترش فرهنگ اسلامي قرار گيرد و از اشاعه و رواج خصلتهاي تخريبي و ضد اسلامي پرهيز کند». بر اين اساس، با نگرش به گسترش فزايندة فناوريهاي اطلاعاتي و ارتباطي و آثار چشمگير آن در ابعاد زندگي فردي و اجتماعي، سرمايهگذاري گسترده و هدفمند در جهت بهرهگيري بيشينهاي از فرصتهاي برآمده از آن در راستاي تحقق اهداف نظام اسلامي و پيشرفت کشور لازم است؛ چنانکه صيانت از آسيبهاي آن نيز ضرورت دارد.
🔺ارزشمندي فضاي مجازي تا آنجاست که مقام معظم رهبري ـ حفظه الله ـ ارج آن را بسان ارزش اصل انقلاب اسلامي قلمداد کردهاند که کمتوجهي به وظايف نظام اسلامي در اين پديده نوظهور، منجر به بروز چالش در مقبوليت و مشروعيت گوهر جمهوري اسلامي ايران خواهد شد.
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
#مقدمه_کتاب
قسمت دوم
🔺کاستی ملموس پژوهشي در اين زمينه، نگرش به فضاي مجازي، از ساحت حقوق عمومي و فقه سیاسی است. با توجه به حکومت قوانين اسلام در نظام حقوقي جمهوري اسلامي، استخراج قواعد فقهي حاکم بر پالايش فضاي مجازي و تبيين وظايف نظام جمهوري اسلامي در اين فضاي بيکران، بايستگي دارد؛ چنانکه بازگفتِ فقهي محدودة حق و تکليف حکومت اسلامي در پالايش فضاي مجازي با توجه به جستارهاي حقوق عمومي مانند آزادي بيان، آزادي گردش اطلاعات و حريم خصوصي لازم است.
🔺از ديگر سو، با توجه به تعيينکننده بودن شناخت موضوع در شناسايي حکم، شناخت فلسفة فضاي مجازي اهميت ويژهاي دارد. آيا فضاي مجازي موجود، بیسوست و ابزار انگاشته ميگردد ـ چنانکه برداشت عمومي استـ يا آنکه خود، فرهنگ حاکمي دارد؟
از نوآوريهاي پژوهش فرارو، استخراج، تبيين و تطبيق قواعد فقهي پالايش فضاي مجازي و نیز آسيبشناسی، راهکارهاي بهينهسازی و تبيين حدود و ثغور پالايش براساس موازين فقهي است. نتايج پژوهش فرارو، قانونگذاران را در قانونگذاري و سياستگذاری در پهنههای سختافزاري و نرمافزاري فضاي مجازي، بر پاية موازين فقهی، ياري خواهد کرد.
🔺ضمن تشکر فراوان از راهنمايي استادان ارجمند، حضرت آيتالله عباس کعبينسب، زندهیاد دکتر محمد ربيعي، حجتالاسلام والمسلمين دکتر حامد حاجي ملاميرزايي، پرفسور سانیتا ادهاو (رئیس دانشگاه حقوق مدرن هند و سرپرست فرصت مطالعاتی در شبهقاره) و دکتر بهروز مينايی، از دغدغهمندان مباحث فضای مجازی استدعا دارم، چنانچه کاستیای در پژوهش مشاهده فرمودند، اینجانب را از راهنمایی خود بهرهمند گردانند.
حوزهعلميهقم و دانشگاه علوم قضائی تهران
سيدعليرضا طباطبايي
Aghighsart@yahoo.com
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
هدایت شده از اجتهاد
📗قواعد فقهی پالایش فضای مجازی
✔️کتاب «قواعد فقهی پالایش فضای مجازی در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران» اثر حجتالاسلام والمسلمین سیدعلیرضا طباطبائى، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری، در ۴۳۲ صفحه، بهطور مشترک از سوی معاونت پژوهشی حوزه علمیه قم و موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) به زیور طبع آراسته شده است.
📖 از نوآوریهای پژوهش فرارو، استخراج، تبیین و تطبیق قواعد فقهی پالایش فضای مجازی و نیز آسیبشناسی، راهکارهای بهینهسازی و تبیین حدود و ثغور پالایش براساس موازین فقهی است. نتایج پژوهش فرارو، قانونگذاران را در قانونگذاری و سیاستگذاری در پهنههای سختافزاری و نرمافزاری فضای مجازی، بر پایه موازین فقهی، یاری خواهد کرد.
👈 معرفی اثر: http://ijtihadnet.ir/?p=73045
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
بسم الله الرحمن الرحیم
آغاز سال تحصیلی جدید را که مقارن با آغاز امامت حضرت حجت (عجلالله تعالیفرجهالشریف) است، به همه دانشجویان گرامی، اساتید و همراهان گرامی تبریک و تهنیت عرض می نماییم.🌹
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 توصیه مرحوم امام (ره) به استادان و معلمان: بچههامون رو غربی تربیت نکنید!
🔰ما مخالف صنعت غربی و تمدن نیستیم ما مخالفت غربی شدن تفکر هستیم.
#آغاز_سال_تحصیلی
#خودسازی
#گام_دوم_انقلاب_اسلامی
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432
🔴 آخرین تمدید ...
💢 با توجه به درخواست جمعی از نویسندگان عزیز، مهلت ارسال مقاله به دومین کنفرانس ملی فضای سایبر برای آخرین بار تا ۸ مهر ۱۴۰۲ تمدید شد.
🌐 http://cysp2023.ut.ac.ir
🆔 @cysp_conf
🌐 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
https://eitaa.com/joinchat/359333911Cd8a553d432