🔺درسهایی عمیق از داستان تلخ #رومینا🔺
سالهاپیش که دانشجوی حقوق بودم ارتباط بسیار خوبی با اساتید و کارمندهای دانشگاه داشتم و این ارتباط سبب می شد تا هروقت اراده کنم در دادگاه هایی که اساتیدم قاضی آن شعبات بودند حضور داشته باشم و پشت میزی بنشینم و البته دسترسی به پرونده ها و پیگیر روند دادرسی ها در زمان قاضی القضات بودن آیت الله یزدی که دادسرا را برچیده بود و محاکم حقوقی و کیفری در شعبات جداگانه ای نداشت.
یکی از شعباتی که به آن زیاد رفت و آمد داشتم از اساتید ارجمندم به نام قاضی ...... بود و پرونده ای داشت که دختری ۱۵ ساله به همراه مردی ۳۵ اقامه دعوا کرده بودند تا از دادگاه به دلیل مخالفت خانواده دختر اجازه عقد بگیرند.
پدر و مادری که مثل مار به خود می پیچیدند و دختری که کوتاه نمی آمد و مردی که اتفاقا یک بار ازدواج هم کرده بود منتظر بود تا اجازه عقد بگیرد و دختر نوجوان را با حکم دادگاه به حجله ببرد.
قاضی در ابتدا دختر را فراخواند و حرف هایش را شنید. سپس خواستگار را فراخواند و با پرخاش و تندی و حتی تهدید به او فهماند که تا پایان حکم اگر بفهمد هرگونه ارتباطی به هر شکل با دختر داشته باشد عواقب وحشتناکی خواهد داشت.
سپس مادر دختر را صدا کرد. از مادر پرسید آیا شده پدر دختر نوازشش کند و شب ها برایش قصه بخواند یا با او حرف بزند تا بخوابد؟ زن گفت به هیچ عنوان اجازه نمی دهم یعنی چه. چه معنی دارد پدر به دختر دست بزند! قاضی نگاهی کرد و گفت آیا شما این کار را انجام می دهی و تاکید کرد واقعیت را بگو. مادر گفت نه این کار را نمی کنم. گفت از چه سنی دیگر دخترت را حمام نمی کنی؟ مادر گفت از کودکی به او آموختم خودش حمام کند. و چند سوال دیگر نظیر این سوال ها پرسید و جواب هایی شبیه این جواب ها گرفت.
سپس قاضی دستور داد پدر هم بیاید داخل و به پدر و مادر گفت با این ازدواج مخالفید؟ آن ها گفتند بله ...
قاضی گفت برای سه ماه آینده وقت تعیین می کنم. در این مدت باید به دستوراتی که می دهم عمل کنید. هر شب پدر باید دختر را نوازش کند با او حرف بزند تا بخوابد. مادر هم باید مدام فرزند تان را نوازش کنید و حتی گاهی او را به حمام ببرید و ... دستور های دیگری که برای من عجیب بود.
تاریخ سه ماه بعد را جایی یادداشت کردم و راس مقرر هماهنگ کردم و در شعبه حضور یافتم. به شدت هم می ترسیدم با اصرار دختر و آن مرد به دلیل بلوغ و رشد دختر قاضی و سایر شرایط که مهیا بود قاضی رأی به ازدواج آن دو بدون اذن پدر دهد. در کمال ناباوری دختر به همراه پدر و مادر در شعبه حضور یافت و اعلام کرد که دیگر تمایلی به ازدواج ندارد و ماجرا به اتمام رسید.
پس از خروج آن ها استاد رو به من کرد و گفت من خودم هم دختر دارم این دختر بچه عاشق نبود و شوهر نمی خواست نیاز به نوازش و لمس و توجه داشت.
حال من با شما دوباره قصه ای را مرور می کنیم رومینا دختری سیزده ساله بود ... و پدر رومینا با داس در حالی که دختر خواب بود گردنش را برید...
رومینا و رومیناها نه عاشقند و نه مشکل ناموسی دارند این دختر ها - زن ها- توجه و احترام و لمس و نوازش نیاز دارند که از پدر و مادر دریافت نمی کنند و برای رفع مشکل به سمت بیرون از خانواده می روند. رومینا که رفت اما ما یاد بگیریم که دختر های مان نیاز به توجه و عشق و لمس و نوازش پدر و مادرهای شان دارند.
با گفتن اینکه رومینا عاشق بود، نگوییم کودک همسری چاره درد است ، نگوییم این بچه خودش هم مشکل اخلاقی داشت و چرا به دنبال آن مرد رفت و ...و... بدانیم با این جملات ماهم داس برداشته و گلوی رومینا و رومیناها را می بریم.
🔺صرفنظر از مباحث فقهي و حقوقي جاری در پرونده رومینا، این داستانهای واقعی حاوی نكات روانشناسی بسیار ارزشمندی است.
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
@Drsart
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایتی از تخریب «جنتالبقیع» توسط وهابیون همزمان با ٨ شوال (امروز)
🆔 @Drsart
✅ شانزده رویکرد رئیس مجلس یازدهم در نطق امروز
🔹رویکرد اول؛ «مردمی سازی حکمرانی و اقتصاد»/ حکمرانی و مدیریت اقتصاد با اراده و حضور و سرمایه و فعالیت مستقیم مردم انجام شود
🔹رویکرد دوم؛ مجلس یازدهم به نسل جوانِ پرانگیزه میدان و برای توانمندسازی آنان برنامه میدهد
🔹رویکرد سوم؛ توجه ویژه به عدالت
قالیباف حل مشکل محرومین را از بارهای برزمین مانده انقلاب می داند
🔹رویکرد چهارم؛ استفاده از ظرفیت مجلس در حوزه قانونگذاری و نظارت برای هدایت دولت به مسیر مطلوب(بنای مچگیری نداریم اما در پیگیری منافع مردم کوتاه نمیآییم)
🔹رویکرد پنجم؛ پیگیری حل بیماریهای اصلی اقتصاد ملی(پیگیری موضوعاتی مثل رشد نقدینگی، بهینه نبودن قیمتهای نسبی و تخصصی نبودن تولید،حذف مداخلات غیرمنطقی دولت، انحصارات، امضاهای طلایی، پولی سازی، کسری بودجه و نظام مالیاتی معیوب)
🔹رویکرد ششم؛ پیگیری حل آسیبهای اجتماعی ناشی از فقر و محرومیت(بارهای برزمین مانده انقلاب)
🔹رویکرد هفتم؛ سرکشی مستمر به نقاط مختلف کشور و پیگیری مشکلات مردم(قالیباف معتقد است با محوریت نماینده هر شهر باید مسائل و مطالبات محلی را حل و فصل کرد)
🔹رویکرد هشتم؛ ظاهرا قرار است با تشکیل کارگروههای موضوعی مشکلات ملی در دستور کار مجلس قرار بگیرد و پیگیری آن آن از اولویت های سفرهای قالیباف شود
🔹رویکرد نهم؛ تقویت نهاد خانواده و تقویت سبک زندگی اسلامی- ایرانی در برابر سبک زندگی غربی
🔹رویکرد دهم؛ پیگیری اجرایی شدن سند تحول آموزش و پرورش است
🔹رویکرد یازدهم؛ کمک به اصلاح و تقویت کمّی و کیفی رسانه ملّی
🔹رویکرد دوازدهم-شبکه ملی اطلاعات- قرار است از ظرفیت مجلس برای قانونمندسازی فضای مجازی، و افزایش کیفیت خدمات زیرساختی و محتوایی در فضای مجازی استفاده شود
🔹رویکرد سیزدهم؛ مجلس باید نماینده همه مردم ایران باشد،حتی کسانی که به هر دلیل سیاسی، یا نارضایتی از شرایط کشور، به آن رای ندادهاند
🔹رویکرد چهاردهم؛ دفع حداقلی و جذب حداکثری (رئیس مجلس گفته با دشمنان داخلی و خارجی مسامحه نمیکند ولی با طرد نیروهای انقلاب، به دلیل اختلاف سلیقههای سیاسی یا کارشناسی، با جدیّت مخالفت خواهد کرد)
🔹رویکرد پانزدهم؛ مجلس یازدهم مسیر حاج قاسم را در جبهه مقاومت دنبال کند و برای همکاری با تمام جبهه مقاومت هرگونه همکاری را انجام دهد
🔹رویکرد شانزدهم؛ تکمیل زنجیره انتقام خون شهید سلیمانی (مذاکره با آمریکا را پرهزینه و بی فایده میداند و دنبال اخراج کامل ارتش آمریکا از خاورمیانه است)
🔹رویکرد هفدهم؛ تقویت دیپلماسی منطقهای (دغدغه مجلس یازدهم تقویت رابطه با کشورهای منطقه و قدرتهایی است که با ایران منافع راهبردی دارند)
♦️قالیباف چهار کلید برای تحقق این شانزده رویکرد دارد که عبارتند از شفافسازی، هوشمندسازی، مردمیسازی و کارآمدسازی
@Drsart
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ قانون اساسی و اختیارات ولایت فقیه
در بیان حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران
@Drsart
✅ هیچگاه در خدمت به خلقالله خود را طلبکار مدان که آنان به حق، منّت بر ما دارند که وسیلۀ خدمت به او جلّوعلا هستند.
✅ در خدمت به آنان دنبال کسب شهرت و محبوبیت مباش که این خود حیله شیطان است.
📚صحیفه نور، ج ٢٢، ص ٣٧٣
🆔 @Drsart
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺رهبر معظم انقلاب/امروز:
🔻 مساله ولایت فقیه هزار سال در بین علما مطرح بود اما امام این موضوع را وارد مسائل اصلی فقهی کردند.
🌿 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @Drsart
✅اصل يكصد و هفتم قانون اساسی:
🔺پس از مرجع عاليقدر تقليد و رهبر كبير انقلاب جهاني اسلام و بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران حضرت آيتاللهالعظمي امام خميني «قدس سرهالشريف» كه از طرف اكثريت قاطع مردم به مرجعيت و رهبري شناخته و پذيرفته شدند، تعيين رهبر به عهده خبرگان منتخب مردم است.
🔺خبرگان رهبري درباره همه فقها واجد شرايط مذكور در اصول پنجم و يكصد و نهم بررسي و مشورت ميكنند هرگاه يكي از آنان را اعلم به احكام و موضوعات فقهي يا مسائل سياسي و اجتماعي يا داراي مقبوليت عامه يا واجد برجستگي خاص در يكي از صفات مذكور در اصل يكصد و نهم تشخيص دهند او را به رهبري انتخاب ميكنند و در غير اين صورت يكي از آنان را به عنوان رهبر انتخاب و معرفي مينمايند. رهبر منتخب خبرگان، ولايت امر و همه مسئوليتهاي ناشي از آن را بر عهده خواهد داشت.
🔺رهبر در برابر قوانين با ساير افراد كشور مساوي است.
@Drsart
هدایت شده از اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم دیدهنشدهای از روایت دست اول آیتالله خامنهای از لحظات رایگیری مجلس خبرگان برای انتخاب ایشان به عنوان رهبر انقلاب
✅ @Drsart
🇮🇷 انتشار اختصاصی اسناد منتشر نشده از دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند 🇮🇳
🔺به همت کارگروه سفیر صبح در پایگاه اندیشه حقوق عمومی، ۴۵ قسمت از این دیدار تاریخی راجع به شهرهای
🔹بمبئی
🔹پونا
🔹دهلینو
برای نخستینبار انتشار یافت و واکاوی این دیدار تاریخی از شهری که در هند به نام امام علی (ع)، نامگذاری شده است، ادامه خواهد یافت.
🔹نماینده امام خمینی در راه حیدر آباد...
🆔https://eitaa.com/Drsart (ايتا)
🆔 sapp.ir/dr.sart (سروش)
🆔https://t.me/andishehoghoghomoomi) (تلگرام)
🌍 سايت رسمی پایگاه اندیشه حقوق عمومی
🌐 Publiclaw360.com
🌿 قسمت ۴۶: آشنایی با شهر حیدرآباد
🔷 «حیدرآباد» یکی از شهرهای بزرگ هند و پایتخت ایالت «تلنگانا» است. این شهر با وسعت ۶۵۰ کیلومتر مربع، ششمین شهر بزرگ هند است که در «فلات دکن» واقع شده و بیشتر طبیعت اطراف آن سنگلاخی است. جمعیت حیدرآباد ۸ میلیون نفر است که نزدیک به ۴۵ درصد آن مسلمان هستند. زبان مردم این سرزمین، هندی، انگلیسی، «تلوگو» و «اردو» است.
🔶 این شهر که قدمتی بیش از ۴۰۰ سال دارد، به وسیله تاجری همدانی به نام «سلطان محمد قلی همدانی» - هم عصر با شاه اسماعیل صفوی در ایران- پایهگذاری شده است. وی بنیانگذار سلسله «قطب شاهیان» در این منطقه است که برای حدود دویست سال بر این سرزمین حکمرانی کردهاند.
🔷 چهار منار با سبک معماری ایرانی
سابقه دیرین حضور ایرانیان در این منطقه، به تعامل حکومت «قطب شاهیان» و حکومت «صفویان» باز میگردد. این امر، عامل مهمی در ایجاد تحولات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی در جنوب هند گشته است؛ به گونهای که امروزه هیچ مورخ و باستانشناسی نمیتواند بدون در نظر گرفتن نقش ایرانیان و پادشاهان مسلمان ایرانی، تصویر کامل و درستی از وضعیت گذشته و حال این منطقه ارائه کند. اثرات این حضور تاریخی را میتوان در معماری، زبان، فرهنگ، هنر و دیگر ابعاد زندگی مردم جنوب هند به خوبی مشاهده نمود.
🔶 معماران ایرانی حیدرآباد، در تلاش بودند تا این شهر را مشابه شهر «اصفهان» بنا کنند و به همین خاطر نام دوم حیدرآباد، «اصفهان نو» است. گفته میشود این شهر جهت ابراز ارادت به امیرالمؤمنین «حیدر آباد» نامیده شده است.
🔷 منطقه حیدرآباد از دو شهر بزرگ «حیدرآباد» و «سکندرآباد» تشکیل شده است. در اوایل قرن ۱۹ میلادی، پادگانی در خارج از حیدرآباد توسط نیروهای ارتش بریتانیا برپا شد که به نام حاکم وقت سلسله نظام شاهی یعنی «سکندرجاه» سکندرآباد خوانده شد. به تدریج در اطراف این پادگان، شهری به همین نام ایجاد شد و امروزه هر چند این دو شهر به طور کامل به هم متصل شدهاند، اما هنوز هویت مستقل خود را حفظ کردهاند.
🔶 حیدرآباد بهویژه بخش قدیمی آن که در حاشیه «رود موسی» قرار دارد، با ظاهری اسلامی، بیشتر شبیه شهر مسلمانان است. بناهای عظیم با معماری اسلامی، مساجد و زنان محجبه این شهر، نشاندهنده عمق فرهنگ اسلامی در آن است.
🔷 حیدرآباد به سبب محوریت ویژه فرهنگی خود در جنوب هند و حاکمیت پادشاهان مسلمان در چند قرن گذشته، کانونی برای جمعآوری کتابهای ارزشمند اسلامی و نشر آنها به زبانهای اردو، هندی و دیگر زبانهای متداول هند بوده است. در حال حاضر نیز هزاران جلد از نسخ خطی به زبانهای فارسی، عربی و اردو در کتابخانههای دولتی و شخصی این شهر وجود دارد. در سالهای اخیر با کمک نهادهای فرهنگی جمهوری اسلامی در هند، تلاشهای مؤثری برای حفظ و مرمت این آثار صورت گرفته است. برای نمونه از سال ۱۳۸۶ ش در کتابخانه کتب شرقی – اورینتال- مرمت، تهیه میکروفیلم و فهرستنویسی کتبها با مشارکت جمهوری اسلامی ایران آغاز گردیده است. بسیاری از این آثار کهن به زبان فارسی است.
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🆔 @Drsart
🌐 Publiclaw360.com
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۴۷:روایت دیدار
🔷 مقام معظم رهبری (حفظهالله) و هیأت همراه از شهر دهلی به شهر حیدرآباد راهی میشوند.
✅ دیدار تاریخی معظم له از حیدرآباد در دو مرحله انجام میپذیرد؛
🔴 دیدار نخست، متمرکز بر جلسات با دانشجویان ایرانی و سخنرانی در مساجد و دانشگاههای این شهر است
🔴 دیدار دوم - چند روز پس از دیدار نخست- برای شرکت در کنفرانس عظیم «جماعت اسلامی هند» در این شهر است که یکی از هدفهای اصلی دیدار نماینده امام خمینی از شبه قاره، شرکت و سخنرانی در این کنگره است.
🔶1. ورود به حیدرآباد
«یکی از هدفهای اصلی دیدار از کشور هند شرکت در کنگره عظیم جماعت اسلامی در حیدرآباد بود. پیش از عزیمت به دهلی ایشان برای دیدار جمعی از ارادتمندان اهل بیت راهی شهری در نزدیکی دهلی شدند که متأسفانه در مسیر بازگشت به فرودگاه دهلی، تأخیر پیش آمد و ما زمانی به فرودگاه رسیدیم که پرواز حیدرآباد، آماده پرواز بود و حتی پله کان هواپیما را جمع کرده بودند.
🔷 کنگرهای عظیم که شمار حاضران آن تا سیصد هزار نفر تخمین زده شده است، منتظر سخنرانی نماینده امام خمینی است و جمعیت بزرگی در فرودگاه حیدرآباد، چشم انتظار ورود نماینده امام خمینی هستند. احساس کردم، اگر ایشان با این پرواز نروند، ممکن است، افرادی که در فرودگاه حیدرآباد منتظر تشریف فرمایی ایشان هستند، این امر را تعمدی از سوی دولت هند تلقی کرده و دست به اعتراض و آشوب بزنند؛ این گمانهزنی - با توجه به وجود احساسی مردم هند- بیراه نبود. شتابان به اتاق رئیس فرودگاه دهلی رفتم و این موضوع را با وی در میان گذاشتم که گرچه تأخیر از جانب ما است، اما نگران موضوع پیشگفته هستم. ایشان این موضوع را منطقی تلقی کرد و بلافاصله دستور قرار گرفتن هواپیما در وضعیت پذیرش مسافر را صادر کرد.
🔶 در فرودگاه حیدرآباد، نماینده امام خمینی مورد استقبال بسیار گرم و چشمگیر مسلمانان هند، دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در حیدرآباد، مسئولان کنسولگری جمهوری اسلامی در حیدرآباد و سایر ایرانیان مقیم در این شهر قرار گرفتند. گروهی از دانشجویان شهر «بنگلور» نیز برای استقبال از معظمله، مشقت طی مسیر را به جان خریده بودند. حلقه استقبال پرشور دانشجویان موتور سوار در استقبال از حضرت آقا به یاد ماندنی است.»
🔷 یک از اعضای هیأت گزارش میکند: «هنگام ورود به سالن فرودگاه، حدود ۱۵۰ نفر از برادران و خواهران دانشجو سرود «ما مسلح به الله اکبریم» را خواندند و گلهای زیبایی بر گردن آیتالله خامنهای (حفظهالله) انداختند. برادران و خواهران با عمق وجود و نهایت خلوص به پیشواز آمده بودند. نخست، نماینده انجمن اسلامی دانشجویان حیدرآباد خوش آمدگویی کردند و پس از اعلام حمایت دانشجویان ایرانی شبه قاره از انقلاب اسلامی، مطالبی را گفتند که حاکی از این بود، میخواهند دوباره موضوع سفارتخانه و این بار کنسولگری حیدرآباد را مطرح کنند!»
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🌐 https://b2n.ir/983341
🌐 Publiclaw360.com
نمایی از چهارمنار در شهر حیدرآباد هند
🇮🇷 معماری این شهر برگرفته از شهر اصفهان ایران است.
@Drsart
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿قسمت ۴۸:فلسفه وجود انجمنهای اسلامی در خارج از کشور 🌿
🔷 «هیچ وسیله و هیچ بودجهای نمیتواند آن چنان که شما فرهنگ انقلاب و اخبار آن را منتقل میکنید، منتقل کند. من تعداد شما را اینجا زیادتر از دهلی و بمبئی میبینم. امیدوارم که تشکیلات خود را منسجم کنید و دقت کنید.
🔶 من ترسیمام را از خارج کشور میگویم، هم فاصله موجود و هم راه علاجش را؛ تصویر من از دانشجویان خارج کشور این بوده است که بچههای ما - از دختر و پسر- که بازوان اصلی انقلاب ما بودند و بعد از این هم باید باشند، مجموعهای را تشکیل میدهند که به طور خودکار در جهت رساندن پیام انقلاب در حرکت و فعالیت است، رشد دادن و عمق دادن به اندیشه و ایدئولوژی انقلاب در خودشان و ایجاد یک تشکیلات و سازماندهی که کارهای خارج از کشور را تضمین کند. دیگر اینکه این برنامهای باشد برای سازماندهی داخل کشور. ما در داخل کشور نسلی خواهیم داشت که سازماندهی را آموزش دیده است.
✅ همافزایی انجمنهای اسلامی و نمایندگیهای سیاسی
🔷 فرض میکردم این سازماندهی بر محور یک مرکز حرکت میکند و آن محور، سفارت و کنسولگری ما است. اگر دولت را دوست میدارند، باید نمایندگی را دوست بدارند. این قبل از اینکه برای دانشجویان باشد، برای سفارت و کنسولگریهای ما است که باید آنقدر ظرفیت انقلابی و کشش داشته باشند که بتوانند محور باشند؛ نمایندگی که دانشجویان را هدایت کند و نقصها و کمبودها را جبران کند.
🔶 اما حالا آمدهام هندوستان، میبینم از این ترسیم من در خارج از کشور چیزی نیست؛ هم تقصیر نمایندگی است، هم تقصیر دانشجویان. بنده رودربایستی ندارم. از همان لحظه اول ورود در بمبئی، نشانههای اختلاف میان انجمن و کنسولگری را دیدم. من از میدانهای خوزستان میآیم. شما جنگ را لمس نمیکنید! من ۱۵ - ۱۰ سال در جمعهای دانشجویی خط میدادم. حالا که آمدهام در جمع دانشجویی، نباید اولین سئوال از من راجع به کنسول و سفیر باشد، بلکه باید بپرسید در ایران چه خبر؟ در سیر تفکرات به کجا رسیدیم؟ مبانی تازه ایدئولوژی که رسیدیم چیست؟
🔷 مسائل و گلهها از کنسول و افراد مربوط به او، نباید ساعتها وقت بگیرد، بلکه باید مشکلات را بنویسید. من هم با سفارت و کنسول صحبت کنم. جوابهای او را بگیرم و جمع بندی کنم و برای مسئولین ببرم. از امام گرفته، آقای رجایی، آقای خداپناهی و وزارت خارجه مطرح کنم تا تدبیری اندیشیده شود. اما بچهها به جای اینکه بزرگترین مشکل جهان اسلام را مطرح کنند، میآیند در حضور سفیر هند در ایران و مدیر کل وزارت خارجه هند که سیک هست، شعارهایی مطرح میکنند که حیثیت سفیر جمهوری اسلامی را تضعیف میکند.
🔶 فرض میگیریم آقای سفیر که کارمند سابق وزارت خارجه است، ممکن است اشتباهاتی داشته باشد، باید بنویسید، به ما بدهید. چرا انسجام نداشته باشید؟! من با کسی قوم و خویشی ندارم؛ حتی با خواهرم که با او زندگی کردهام و او را درس دادهام و ... اگر بمیرد، باکم نیست. ولی اگر یک دانشجوی خط امام که نمیشناسم بمیرد، از ته دل، داغدار میشوم.
🔷 در مورد سفارتها و کنسولها، این بزرگترین مشکل همه هیئتهای اعزامی است. باید اشتباهات را شناسایی و برطرف کرد. آقای صالحی که ایمان او را من میشناسم، اما اشتباه داشت، به او تذکر دادم و پذیرفت. با مسئولان انجمن جداگانه صحبت خواهم کرد، با جمع بچهها هم نشست داشته باشیم و سئوالات را بپرسید و مسائلی که راجع به کنسولگری دارید، خلاصه کنید و بنویسید. من احساس تکلیف میکنم و روی آن کار خواهم کرد.»
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🌐 https://b2n.ir/754427
🌐 Publiclaw360.com
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۴۹: مکه مسجد
مکه مسجد در حیدرآباد از مساجد عظیم جهان اسلام است.
🔷 ساعت ۸:۳۰ شب، در حالیکه بلندگوها ورود نماینده امام خمینی (ره) را اعلام میکنند، آیتالله خامنهای برای ادای فریضه مغرب و عشا و سخنرانی وارد این مسجد با عظمت میشوند.
🔶 بر اساس مسائل فقهی اهل سنت، تنها مردان اجازه حضور در صحن اصلی مسجد دارند، نماینده امام خمینی (ره) از تولیت مسجد درخواست میکنند تا درهای صحن اصلی برای بانوان نیز گشوده شود. حسب موافقت با درخواست معظمله، بانوان مسلمان برای نخستین بار در تاریخ این مسجد، وارد صحن اصلی میشوند.
🔷 فرمایشات معظم له توسط یک روحانی به نام «آقا سیدرضا» به زبان اردو ترجمه میشود.
✅ محورهای سخنرانی از این قرار است:
🔶 تبیین ماهیت اسلامی و قرآنی انقلاب اسلامی در ایران
🔷 تحلیل انواع دشمنیها و اتهامات رسانههای صهیونیستی- آمریکایی علیه انقلاب اسلامی؛ ازجمله آنکه، انقلاب ایران، «شیعی» و به هدف دشمنی با «اهل سنت» پدید آمده است.
🔶 تبیین اتحاد مسلمانان در سیره امام خمینی که همواره مسلمانان در ایران را به وحدت و ملاطفت دعوت میکنند و جنگ، جنگ آمریکا علیه اسلام است و در میدانهای جنگ و جهاد، از جنوب و غرب ایران، خون شیعه و سنی به هم آمیخته است.
🔷 واکاوی تعلق انقلاب اسلامی در ایران به همه مستضعفان جهان و ماهیت استکبار ستیز آن.
🔶 تبیین خدمات عمرانی انقلاب اسلامی و تلاش رسانههای مزدور در پنهان کردن آثار مثبت انقلاب.
📣 در پایان، ایشان با استناد به آیه شریفه «لاتهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون» فرمودند: «با تمام وجود ما معتقدیم بر همه دشمنان پیروز خواهیم شد.»
🔷 در میان جمعیت حاضر، مرحوم «شیخ عزیز الله عطاردی»- محقق و نسخه شناس ایرانی که در آن زمان برای بررسی کتب تاریخی هند در حیدرآباد به سر میبردند - نیز حضور دارند.
🔶 پس از پایان سخنرانی، آیتالله خامنهای (حفظهالله) با دیدن ایشان به سوی وی حرکت میکنند و وی نیز با شتاب به سوی معظمله روانه میشود و یکدیگر را در آغوش میکشند. تواضع از هر کسی نیکوست و از علما نیکوتر! چه منظره زیبایی است! اخلاق عملی چه زیباست!
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
🌐 @Drsart
🌐 Publiclaw360.com
✅ خاک ساخت این مسجد از شهر مقدس مکه انتقال یافته است.
🔷 بنای این مسجد در سال ۱۰۲۷ق. به دستور «سلطان محمد قطب شاه» آغاز شد. صحن این مسجد ۷۵۰۰ متر مربع است. نمای بیرونی مسجد از پنج قوس محرابیشکل و نمای داخلی آن پانزده قوس محرابی دارد. دو مناره بلند در دو گوشه جلوی بنا و یک ساعت آفتابی، از دیگر مشخصههای این مسجد است.
🔶 سلطان محمد این مسجد را «بیت العتیق» نام نهاد، اما هنگامی که حیدرآباد به تصرف «اورنگ زیب» پادشاه گورکانی درآمد، نام آن را به مکه مسجد تغییر داد.
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۵۰: کرسی آزاد اندیشی در سيره امام خامنهای
🔶 در نشست معظم له با دانشجویان شهر حیدرآباد، به طور صریح و بیپرده سئوالاتی مطرح میشود که اجازه طرح آنها از سوی آیتالله خامنهای (حفظهالله) و پاسخهای ایشان، حاکی از سعه صدر معظمله و ترجمانی از آرمان برپایی «کرسیهای آزاد اندیشی» در محیطهای دانشجویی است؛ مسأله مهمی که سالها بعد در منصب رهبری، جزو مطالبات ایشان از دانشجویان و اساتید دانشگاه شد.
✅ گزیدهای از این پرسش و پاسخها از نظر خوانندگان گرامی میگذرد:
🔵 پرسش: اگر رادیو تلویزیون در دست گروه خاصی نیست، چرا به درخواست آقای بنی صدر برای پخش سخنرانی «لاهوتی» و «سلامتیان» عمل نشد؟
🔴 پاسخ: رادیو تلویزیون در دست گروه خاص هست، همانطور که به درخواست آقای بنی صدر پاسخ ندادند، به حرفهای من هم عمل نمیکنند.
🔵 پرسش: بر اساس «اصل ۱۲۴ قانون اساسی» رئیس جمهور باید نخست وزیر را نامزد کند و پس از موافقت مجلس، حکم وی را امضا نماید. آیا اینگونه عمل شده است؟
🔴 پاسخ: بله، به همین روش عمل شد. پیشنهاد آقای بنی صدر آقایان «نوبری» و «سلامتیان» بودند، اما خودش هم میدانست که جو مجلس این امر را نمیپذیرد. بعد ایشان پنج نفر را نامزد کرد. مهندس «سحابی» و دیگران و بعد جمعی هم تعیین شد که بنده و آقای باهنر هم در آن عضو بودیم که آقای بنی صدر گفته بود نظر اینها معلوم است، ما کناره گرفتیم و در نهایت، آقای بنی صدر آقای رجایی را پیشنهاد کرد.
🔵 پرسش: لطفاً نظرتان را راجع به «حزب جمهوری اسلامی» و نقش آن بیان کنید.
🔴 پاسخ: حزب جمهوری اسلامی بیشترین عملکرد را در جهت انقلاب اسلامی دارد، آمار هم دارد، تهیه تراکت، پوستر، فرستادن مبلّغ و توجیه مردم در ذهنیاتی که به انقلاب لطمه میزند. اما به عنوان بنیانگذاران، از این کیفیت کار راضی نیستیم. ما یک سازماندهی عمیق صد در صد ایدئولوژیک و با نیروهای صد در صد خالص و با خلوص، دوست داشتیم؛ اما انتظارات برآورده نشده و علت هم این بوده که اغلب اعضا درگیر کارهای زیادی بودهایم. اما خوشحالی ما از این است که یک عده جوانهای بسیار خوب و مؤمن و خالص که [حزب را] سازماندهی میکنند و امیدواریم جوانانی که حزب مال آنهاست، بتوانند موفق باشند.
🔵پرسش: چه دستهایی در مدارس در کار است؟
🔴 پاسخ: به نظر ما، دست گروهکها.
🔵 پرسش: چماقداری را توضیح دهید؟
🔴 پاسخ: چماقداری یکی از مسائل مهم اجتماع ما است.
✅ من نکاتی را تذکر میدهم، شما جمع بندی کنید. [عوامل این پدیده از این قرار است]:
🔶 دست خود گروهکها برای مظلومنمایی و بَدنام کردن انقلاب از راه اغتشاش دخالت دارد.
🔷 دست عناصر ساواکی در کار است که از هر طرف ضایعهای پیش آید، خوشحال میشوند.
🔶 در چماقداری، روح پرخاشگری یک مشت جوان تربیت شده نیز دخالت دارد. این افراد از گروهکها نیستند، ساواکی هم نیستند و این روحیه را دارند. امروز که ایمان و اعتقاد انقلابی به آنها رسیده، راه میافتند و این حرکات را انجام میدهند.
🔷 روح دخالت مردم در جلوگیری از حوادث مخرب و اخلالگرانهای که گروهها دارند [دخالت دارد] که یا دولت از آنها کوتاه آمده یا مردم احساس کردهاند که دولت نمیتواند جلوی آن را بگیرد.
🔶 عدهای از مردم هم تحت تأثیر عوامل اول و دوم به هیجان در میآیند و احساس وظیفه میکنند. مردم از توطئه دخالت بیمناکاند. من چماقداری را رد میکنم اما روح بیمناکی مردم و حضور مردم در صحنه را تأیید میکنم. کوشش کنید مردم را در صحنه نگاه دارید و کمال کوشش را بکنید [که] از درگیریها جلوگیری شود.
🔵 پرسش: میگویید ما دردها را میدانیم؛ چه زمانی زمینها از فئودالها پس گرفته میشود؟ سرمایهدارها که هنوز هستند!
🔴 پاسخ: ما ادعا نکردیم که همه دردها را میدانیم و دردها هم از بین نرفته، بلکه معالجه آنها شروع شده است. باید دید ظرف این دو سال، جهت حل این مسائل حرکتی شروع شده است یا خیر. البته از وقتی شروع شود تا به نتیجه برسد، زمان میخواهد. باید یک عده جوانهای مؤمن و کارآ شروع به کار کنند. وقتی جوانها وارد صحنه شدند، همه این مسائل قابل حل است. تکیه بر دولت انقلابی هم به همین دلیل است. ما معتقد به فعالیت آزاد و اقتصادی کنترل شده هستیم، این تز اقتصادی اسلام است و روشن است.
🆔️ @Drsart