انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۵۳: ادامه سخنرانی در حیدرآباد: لوازم جامعه اسلامی 🌿
🔶 سالهای سال، ما مردم ایران در وضع جاهلیت زندگی میکردیم و دلمان خوش بود که مسلمانیم. از اسلام، نماز خواندن، روزه گرفتن، حج، خمس، روضهخوانی و سینهزنی و زیارت بلد بودیم، خیال میکردیم اسلام همین است. اما آمریکاییها و انگلیسیها، «شاه»، «اویسی» و «بختیار» کار خودشان را میکردند.
🔷 چطور ممکن است یک جامعهای اسلامی باشد، ولی حکومت او اسلامی نباشد، بازار او اسلامی نباشد؟ ... پیغمبر که در مدینه ساکن شد، به مردم چه گفت که مسلمان شدند؟ آیا از آنها خواست که زیر نفوذ کافران باشند؟ معامله مثل یهودیها بکنند؟ فقط نماز بخوانند و روزه بگیرند؟ پس چرا دست مسلمانها را میگرفت و به میدانهای جنگ میبرد؟ که در زمان پیامبر، جنگ [برای یک] مسلمان، یعنی بنده خدا بودن.
🔶 بنده خدا بودن یعنی همه حرکات زندگی و روابط زندگی و انس بین انسانها و ترتیبات امور جامعه از بالا تا پایین، باید بر طبق مقررات اسلامی انجام بگیرد. این طور انسان میشود بنده خدا. در درون آن، نماز، روزه، حج، جهاد، امر به معروف نهی از منکر و اقتصاد هم هست.
🔷 مملکت ما در زمان رژیم شاه این شرایط را نداشت. مسلمانان واقعی در جامعه -کسانی که گرایش بیشتری به اسلام داشتند- و به دنبال آنها به تدریج مردم مؤمن و خالص، حرکت به سوی حکومت اسلامی را شروع کردند. این حرکت، از سوی قدرتهای بزرگ جهانی مورد هجوم قرار گرفت؛ اما قرآن گفته [است]: «هر کس خدا را یاری کند و دنبال مستحکم کردن دین خدا برود، حتماً خدا او را یاری خواهد کرد.»
✅ رمز پیروزی
🔶 مردم قرآن میخواندند، اما عمل نکرده بودند. نه جنگ چریکی، نه جنگ ۲۰ تا ۳۰ ساله؛ یک مشت مردم بیدفاع با عزم راسخ به رهبری مرجع تقلیدشان حرکت کنند تا قدرتی را که آمریکا اینجور دو دستی نگه داشته بود، از او بگیرند. این برای مردم ما تجربه شد. آن روز اگر گفته میشد جمهوری اسلامی ایجاد خواهد شد، آدمهای بیدارتر میخندیدند و میگفتند، ول معطلید؛ مشت و درفش! آن وقت که امام در پاریس اعلام فرمودند، «شورای سلطنت» را قبول نمیکنم و سلطنت باید از بین برود، بعضی از همین زندان رفته[ها] و خوبها میگفتند، بروید به امام بگویید، نمیشود. مگر میشود سلطنت به کلی از بین برود!؟ مگر ممکن و قابل محاسبه بود که یک یتیم در ظرف نیم قرن بر نیمی از جهان آنروز، فاتح شود!؟
✅ تبلور سیاست مقدس
🔷 مؤمن باید کَلَک نزند، بدجنسی و حیله را هم به کار نگیرد. سیاست اسلامی میخواهد که صادق و صریح باشد و بر قدرت پهلوی که از قدرتهای بزرگ جهانی بود و حمایت هم میکردند، پیروز شود. [تکبیر]
🔶 حال، جمهوری اسلامی تشکیل شده و ما نمیخواهیم یک حرف باور نکردنی بزنیم. آنهایی که باور کردهاند، این گوی و این میدان. ما میخواهیم آمریکا را شکست بدهیم، نه لشکرکشی کنیم؛ بلکه سیاست آمریکا را در جهان شکست بدهیم. می گویند، نمیشود؛ چطور مبارزین ایران که چند سال قبل، از چند هزار نفر تجاوز نمیکردند، [توانستند؟] در حالیکه حکومت، ساواک دارد، قدرت و پول و حامی دارد، روحانی وابسته هم دارد. آیا مقابله انجام نشد؟! آیا حالا مقابله یک ملتِ با قدرت و با همت، با آمریکا ممکن نخواهد بود؟! یا با وجود تجربه، در اثر بی همتی متوقف میمانیم و به خدا بیاعتماد خواهیم شد یا میگویم با آمریکا مبارزه میکنیم، اما در اثر شرک به خدا، به قدرتهای دیگر تکیه میکنیم، یا نه، به قدرت ایمان تکیه میکنیم، به خدا توکل میکنیم، بالاترین معجزه، نیروی ایمان و توکل مردم به خداست.
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
@Drsart
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنرانی تاریخی رهبر معظم انقلاب در دفاع از شورای نگهبان
✅ پاسداشت چهلمین سالگشت تأسیس شورای نگهبان قانون اساسي
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔 @Drsart
🔺۲۶ تیر، سالروز تاسیس شورای نگهبان قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.
🆔 @Drsart
🇮🇷 اصل ۴ قانون اساسی:
كليه قوانين و مقررات مدني ، جزائي ، مالي ، اقتصادي ، اداري ، فرهنگي ، نظامي ، سياسي و غير اينها بايد براساس موازين اسلامي باشد. اين اصل بر اطلاق يا عموم همه اصول قانون اساسي و قوانين و مقررات ديگر حاكم است و تشخيص اين امر برعهده 🌿فقهاي شوراي نگهبان🌿 است.
🔺شرح اصل ۴ به زبانهای انگیسی و عربی توسط حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبائی👆
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۵۴:امدادهای غیبی 🌿
🔷 مگر آتش گرفتن هلیکوپترهای آمریکا کمتر از مسأله «اصحاب فیل» بود. خودشان هلیکوپتر و هواپیما [را] با بنزین ذخیره آورده بودند. مزدورانشان تور استتار و مسیر را مشخص کردند و چندین مرتبه عملیات فرود را تمرینی در طبس، سمنان و تهران فراهم آوردند. همه قدرتهای آسمان و زمین از خداست. وسایلشان آتش گرفت و سوخت. ما میخواهیم آمریکا را شکست بدهیم و خواهیم داد. تا به حال که دو سال میگذرد، ابر قدرتها مرتباً ضربه خوردهاند.
🔶 ابر قدرتها بیش از آنکه به پول و قدرت و سلاح بستگی داشته باشند، به آبرویشان وابستگی دارند و آبروی آمریکاییها رفت. ۵۲ نفر دیپلماتشان در مدت 444 روز دست ایرانیها ماند، هیچ کارش نتوانستند بکنند. ده ماه، ایران محاصره اقتصادی را تحمل کرد. روابطش با ما قطع بود، فکر کرد مردم عزا میگیرند. امام امت و مردم جشن گرفتند. الحمد الله روابط قطع شد و قطع خواهد بود. اکثر سفرای کشورهای اروپائی رفتند، شورای انقلاب به رو نیاورد. بعد یکی یکی برگشتند و افتخار در این مسأله، متعلق به شخص امام و امت قهرمان است.
🔷روزهای اول که بچهها جاسوسها را گرفته بودند، بنده با آقای بنی صدر و آقای هاشمی رفتیم خدمت امام و حقیقت این است که ما ذرهای نگران بودیم و سؤال کردیم، خوب چکار کنیم؟ امام سرشان را بالا کردند و فرمودند از آمریکا میترسید؟ گفتیم نه! امام فرمودند: پس همین جور بگذارید باشد.
✅ نه شرقی و نه غربی
🔶 امام، روح انقلابی را در این مردم دمیده است. آینده انقلاب، سیاست آمریکا را در دنیا شکست دادن و زورگویی آمریکا را به هیچ وجه تحمل نکردن است. این نشد که یک قدرت بنشیند و مرتب در امور دیگران دخالت کند.
🔷کشورهای دیگر هر چه میخواهند، بکنند؛ اما ما مقاومت میکنیم. ابرقدرتها صورتهایی بی روح هستند. به «روس»ها هم تکیه نخواهیم کرد. بله، دست خالی نمیتوان با ابرقدرتها رویارویی کرد. «آنگولا» پس از انقلاب پشتیبان نداشت. میخواست با آمریکا در بیفتد، به روس نزدیک شد. ما هم معتقدیم که نمیتوان بدون تکیه به قدرتی انقلاب کرد؛ اما آن قدرت، خدا است. قدرت، تودههای مستضعف است؛ مردم دنیا است. تا فرانسه «میراژ» داد، مردم ایران ابراز انزجار کردند. آقای بنی صدر تلگراف زد به دولت هند. بیتفاوت بود؛ [ما] اعتراض کردیم. ما فقط خدا را در نظر میگیریم.
✅ دگرگونی ارزشها در دارالاسلام
🔶 میهن شما، میهن اسلام است. محتاج جوشش قرآن است. دارالاسلام و مدینة المسلمین است؛ جایگاهی است که نور اسلام از آنجا باید به همه جای عالم گسترش پیدا کند. برادرانِ شما عوض شدهاند. زنهایی که تا دیروز شور میزدند که برای ما طلا بخرید، امروز طلاها را میریزند به پای جنگزدگان. یک زن همه یادگارهای زندگیاش را جمع کرده و همه را میآورد برای جنگزدگان؛ اسم خودش را هم نمینویسد. این یادگارها، شیرینترین یادگار زندگی است، تا زمانی که با حلاوت الهی آشنا نشدهایم؛ مسأله خانواده دو شهید که فرزندشان میخواست برود سربازی که امام فرمودند این یکی نرود جبهه. خودش گفت نه! امام عزیز! اجازه بدهید بروم. پدر و مادرش هم حرفی نداشتند. این مردم میروند تا انقلاب اسلامی را حفظ کنند.
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
@Drsart
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبه ها وجمعه ها
☘️قسمت ۵۵ :
وظایف ایرانیان مقیم خارج از کشور
🔷 شما مردم هم وظایف سنگینی دارید. شماها اگر قرار باشد کاسب، کاسبی کند و جوان درس بخواند، خانم خانه، کار خانهاش را بکند و بگویید، زنده باد جمهوری اسلامی و شهید و جبهه را درک نکنید، این کافی نیست. بلکه شما وظایفی دارید که من یادداشت کردهام، شما هم یادداشت کنید.
✅اول؛ خانوادهها و فرزندان را تعلیم و تربیت اسلامی کنید. نماز و روزه. قرآن را به صدای بلند بخوانید و اگر قرآن بلد نیستید، از وقت کارتان بزنید و قرآن یاد بگیرید. همین جلسهای که دارید، توسعه بدهید، همه شرکت کنند، زن و مرد شرکت کنند. اگر اینجور نباشید، امت اسلامی نیستید و این است که هم دینهای شما، توانستند در ایران انقلاب کنند.
✅ دوم؛ خانمها حجاب اسلامی را مراعات کنند. به هر شکلی باید پوشیده باشند. [با] چادر یا چادر نشد، حجاب اسلامی؛ تظاهر کنید به حجاب. این جزء شعائر [دین] ماست.
✅ سوم؛ از لحاظ مسائل فقهی دقیقاً مراعات کنید. نگویید اینجا ایران نیست، بلکه شما حرکاتتان، حرفتان، کارتان و رفتارتان، نمونه جمهوری اسلامی و اسلام است. زینت ما باشید، برای ما یقیناً نباشد، برای انقلاب اسلامی هست. جمهوری اسلامی ایران، در راه خود که تحقق اسلام است، یک لحظه توقف نخواهد کرد.
✅ چهارم؛ اهمیت به زبان بدهید. زبان فارسی را یاد بگیرید. مبادا بچههایتان فارسی را فراموش کنند! مبادا بیشتر بپردازید به زبان انگلیسی! فارسی زبان اسلام است. اول، زبان قرآن - عربی - و دوم، فارسی است. زبان فارسی را یاد بگیرید و یاد بدهید به برادرانتان. شیعه، سنی فرقی نمیکند. بگذارید بین شما اختلاف نباشد. تمام عقیده خود را ذره ذره رعایت کنید، اما اختلاف نکنید.
✅ پنجم؛ روزنامههای ایران را به هر قیمتی هست، اینجا بیاورید و بخوانید و ترتیبی بدهید که بیاید. حوادث ایران را تعقیب کنید. رادیوی ایران را گوش کنید؛ برنامههای خوبی دارد. متأسفانه، تلویزیون وضعش خوب نیست؛ اما رادیوی ایران، برنامههای خوبی دارد. خبرهای ایران را پخش کنید. یک توطئه تبلیغاتی علیه ما هست و تنها در هند هم نیست. در کشورهای عربی و سایر کشورها هم خواهد بود. شما خیلی هستید؛ به روزنامه فشار بیاورید؛ به کنسولگری در ردّ دورغپردازیها کمک کنید.
✅ ششم؛ ایرانیان مقیم حیدر آباد! دور هم جمع شوید و در مواقع حساس، نظر و حمایت خود را به دولت ایران اعلام کنید و به جهانیان بفهمانید. عمده، کمکهای معنوی شماست و حضور در صحنه و شریک بودن در کارها.
✅ هفتم؛ وحدت خودتان را حفظ کنید. با دانشجویان ایرانی که در اینجا هستند، رابطه برقرار کنید. سعی کنید عناصر خالص دانشجویان را پیدا کنید. مبادا افراد مزدور نفوذ کنند! با ایرانیان مؤمن در سایر شهرها، رابطه برقرار کنید. روابط خود را با سرکنسولگری جمهوری اسلامی مستحکمتر، برادرانه و صمیمانه کنید.
🔴🔴🔴امیدوارم خدای تعالی به ما و شما کمک کند که به اسلام خدمت کنیم.»
@Drsart
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۵۶ : وادی هدی🌿
🔷 به مناسبت جشن آغاز قرن پانزدهم هجری، جماعت اسلامی هند، ششمین کنفرانس سراسری و نخستین کنفرانس خود را پس از رفع ممنوعیت از سوی دولت هند برگزار میکند. این کنفرانس سه روزه، با حضور گسترده تمام اعضا که از هند و دیگر کشورها هستند، برگزار میگردد و در این راستا، از رؤسای جمهور و رهبران 56 کشور جهان برای شرکت در آن دعوت میشود.
🔶 در این میان، حزب جماعت اسلامی با ارسال نامهای رسمی، از حضرت امام خمینی برای سخنرانی در این کنفرانس دعوت مینماید. اجابت دعوت این حزب از سوی امام خمینی یکی از انگیزههای دیدار تاریخی نماینده امام خمینی از هندوستان، تلقی میشود.
🔷 محل گردهمایی در «وادی هدی» در سی کیلومتری شهر حیدرآباد است. حزب جماعت اسلامی، در ابتدای تأسیس، زمینی را به وسعت 25 هکتار، در منطقه وادی هدی خریداری کرد و ساختمانهایی برای مدارس دینی، دارالایتام و امور دفتری خود بنا نهاد. چنانکه در آن، محوطهای بزرگ برای برگزاری نشستهای خود در نظر گرفتند.
🔶 شب پیش از عزیمت به وادی هدی، آیتالله خامنهای (حفظهالله) تا ساعت چهار بامداد مشغول پژوهش و تهیه متن سخنرانی هستند.
✅ یکی از اعضای هیأت چنین گزارش میکند:
📣 «صبح زود بیدار شدیم، باید حرکت میکردیم. در مسیر از محلههای فقیر نشین شهر عبور میکردیم، مثل این خیابانها را در ایران نداریم. در بین راه، مهمانانِ اجتماع را در ماشینهای مختلف میبینیم؛ هندی، پاکستانی و عرب. گفته میشد در این اجتماع، ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن شرکت دارند. در ورودی وادی هدی، ایوانی ساخته شده بود که به عبارت «بسم الله الرّحمن الرّحیم * رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطاناً نَصِيراً» مزین بود. همچنین در مسیرها تابلوهایی نصب شده بود که بر آنها آیات قرآن با ترجمه اردو نقش بسته بود.
🔷 پس از یک روز توقف و بررسی جوانب، دانستم برنامه از دو ماه پیش تدارک دیده شده است. در گسترهای وسیع، سایبانهایی از حصیر و چوب ایجاد کرده بودند. خیلی ارزان قیمت؛ چوب، حصیر و طناب. تنها محل برگزاری سخنرانی، سایهبانی به وسعت 5/2 هکتار دارد که مخصوص برادران است. در پشتِ جایگاه سخنرانی، مکانی در مقیاس یک هکتار برای زنان در نظر گرفته شده که کف آن سنگی و سقف آن چادر است. سایبانهای دیگری برای استراحت خانوادهها، بیمارستان، نمایشگاهها، فروشگاههای متعدد و بازار کتاب آماده شده است. همه امکانات زندگی برای ۳۰۰ هزار نفر، به خوبی فراهم شده است. از خط اتوبوس و لولهکشیِ آب تا کتابفروشی و بازار. اعضای شرکت کننده معمولاً خانوادگی آمده بودند. تعداد زنان، 25 هزار نفر تخمین زده میشد. ما به جایگاه رفتیم. علمای جماعت اسلامی و عدهای از فرهیختگانِ دیگر کشورها، به گرمی از نماینده امام خمینی و همراهان استقبال کردند.
🔶 استاد دانشگاهی میگفت، من به مساوات در ایران عشق میورزم... . این اجتماع بسیار عظیم بود؛ این چنین اجتماعاتی در هر کشوری تشکیل شود، میتوان به تحولات انقلابی در آن امیدوار شد.»
🔷 نخستین برنامه، رونمایی و توزیع قرآنهایی است که به دوازده زبان هند ترجمه شده است. اجازه توزیع ترجمه قرآن به «زبان بنگالی» از سوی آیتالله خامنهای (حفظهالله) صادر میشود. تجلیل از مترجمان، از برنامههای کنفرانس است و در ادامه، پیام نخست وزیر، معاون رئیس جمهور و وزیر خارجه هند به کنفرانس، قرائت میشود. پیامی که بر محور تأثیر جاودانی فرهنگ اسلام، بر تمدن بشری و فرهنگ شبه قاره است.
🔶نماینده امام خمینی به عنوان سخنران افتتاحیه کنفرانس، در میان جمع پرشور مسلمانان هند و دیگر کشورها، به مدت بیش از یک ساعت به زبان عربی فصیح، سخنرانی حماسی مفصلی ایراد میکنند.
🔷 محورهای سخنان معظمله، پیدایش انقلاب اسلامی ایران، جنایات نظام شاهنشاهی، چگونگی نفوذ و استثمار آمریکا در ایران، جنگ تحمیلی، آرمان فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی است.
🔶سخنانی که همزمان به زبان اردو ترجمه میشود. یکی از حاضران میگوید:
«هنگام سخنرانی معظمله تمام سالن زیر سایبان پر شده بود؛ بیش از یکصد هزار نفر مشتاقانه در حال استماع بودند و حاضران در جلسه سخنرانی گاه به هیجان آمده و با تکبیرهای مکرر حمایت خود را از محتوای سخنان معظمله ابراز میکردند.»
🔷صحبتهای آقا بسیار غنی است و مورد استقبال بی حد و حصر قرار میگیرد. در طی این سخنرانیِ چهره به چهره که پیام انقلاب اسلامی ایران، بیواسطه رسانهها، به تودهها میرسد، شرمساری و سرافکندگی شخصیتهای برخی از کشورهای عربی غیر همسو با ایران، جالب توجه است. روز بعد، اکثر روزنامهها و جراید، بازتاب این سخنرانی حماسی را به عنوان محتوای مرجع کنفرانس، بازتاب میدهند.
@Drsart
#یادداشت
《تحلیل حقوقی از تعرض جنگندههای متجاوز آمریکایی به هواپیمای ماهان》
محمدصادق داریوند
دانشجوی کارشناسی ارشد پیوسته رشته حقوق و معارف اسلامی دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
《به نام خدا》
یکی از مظاهر افول آمریکا، عدم پایبندی به اصول و قواعد و معاهدات بین المللی است. وقتی کشوری خود را بزرگ و همهی کاره جهان بداند دیگر خود را ملزم به پیروی از قواعد بین المللی نخواهد کرد و این یعنی بی منطقی! و همین بی منطقی و قلدرمآبی های آمریکاست که باعث افول او خواهد شد.
نکاتی در باب تحلیل حقوقی:
✔ اولاً آمریکا به چه اجازهای در خاک کشور ثالثی هواپیمای ایرانی را مورد تعرض قرار داده است؟! خود این اقدام خلاف اصل احترام حاکمیت ملی و مرزی کشور هاست. ماده ۱ معاهده شیکاگو صراحتاً بیان می کند:《کشورهاي عضو پيان حق حاکميت تام و مطلق هر يک از کشورهاي عضو پيمان نسبت به فضاي هوايي آن کشور را به رسميت مي شناسند.》
✔ ثانیاً طبق اصول و قواعد حقوق هوایی بین المللی، اصل عبور بی ضرر در زمان صلح برای هواپیما های غیر نظامی (کشوری) کشورهای متعاهد در قلمرو یکدیگر به رسمیت شناخته شده است که متاسفانه به صراحت توسط آمریکا زیرپا گذاشته و نقض شد!
✔ ثالثاً طبق ماده ۴۴ معاهده شیکاگو ۱۹۴۴ که در خود آمریکا تصویب شده است! یکی از اهداف سازمان هواپیمایی بین المللی (ایکائو) تامين بي خطري پرواز در امور هوانوردي بين المللي است و کشور های عضو، موظف اند تا نسبت به تحقق این مهم تلاش کنند.
✔ رابعاً طبق بند ۱ ماده ۱ معاهده مونترال ۱۹۷۱، هر کس بر خلاف قانون و عامداً عليه سرنشين هواپيماي در حال پرواز به عمل عنف آميزي مبادرت کند که طبيعت آن عمل امنيت هواپيما را به مخاطره افکند، مجرم شناخته میشود.
⭕ لذا با توجه به این نکات قانونی، این اقدام خصمانهی آمریکا موجب مسئولیت بین المللی دولت آمریکا است و قابل تعقیب کیفری در شورای ایکائو و محاکم دادگستری بین المللی از سوی ایران خواهد بود.
امید است که ان شا الله دولت محترم و دستگاه دیپلماسی، اقدام شایستهای در برخورد با این ماجرا کنند.
@Drsart
انتشار اختصاصی دیدار مقام معظم رهبری از شبه قاره هند
⏰⏰ دوشنبهها و جمعهها
🌿 قسمت ۵۷:دیدار با وزیر خارجه هند🌿
🔷 در حیدرآباد، نماینده امام خمینی به همراه سفیر جمهوری اسلامی در هند و برخی از مسئولان دیگر، با آقای «نارسیما رائو» - وزیر خارجه هند- که حقوقدان و سیاستمداری مشهور است، ملاقات میکند. وزیر خارجه با لباسی بسیار ساده، پیراهنی سفید، یک لنگ و با دمپائی و پای بدون جوراب که یادآور سبک زندگی «گاندی» است، در ملاقات حاضر میشود.
🔶 دیداری دوستانه که آقای وزیر در آن چنین میگوید:
✅ شکوه انقلاب
🔷 «ما برای انقلاب شما ارزش بسیاری قائلیم و میدانیم که هر انقلاب در ورای خود فلسفهای دارد. من هرگاه درباره فلسفه انقلاب اسلامی به نوشته و کتابی برخورد نمایم، مانند یک شاگرد آن را میآموزم و مایلم آن را به اطلاع دیگران برسانم. ما و شما باید در گسترش این فلسفه، کوشا باشیم.
✅ روزنامه جمهوری اسلامی، 5 اسفند 1359
🔶 نماینده امام خمینی در این دیدار از فلسفه انقلاب اسلامی ایران سخن میگویند:
«انقلاب ما از آغاز، شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را مطرح کرده و اینها مفاهیمی نیستند که همه ما، چه ملتهای طالب آزادی و چه ملتهای آزاد و چه سلطههایی که آزادیها را سلب کردهاند، آن را درک نکنند. شما به عنوان ملتی که دارای معنویات دیرینِ چند هزار ساله هستید، به طور حتم معنویات اسلام را درک میکنید. بر اساس آن معنویات، جمهوری اسلامی به معنای رستگاری، رفاه، برابری و تکامل انسان است. این است فلسفه انقلاب ما؛ اما متأسفانه تبلیغات جهانی این مفاهیم را در هالهای از سکوت و یا تحریف نگاه میدارد و حتی برخی از مطبوعات هندی حاضر نشدند هیأت ایرانی را در ابعاد اصلیاش منعکس کنند. من میپرسم، گناه سی و شش میلیون انسان که مایل است آزاد و مستقل و بر مبنای اندیشه و ایمان اسلامی خود زندگی کند، چیست که سلطههای جهانی با آن ستیزه میکنند.»
🔷 در پایان وزیر خارجه هند از روش برخی مطبوعات هند اظهار تأسف میکند و اظهار میدارد که در مورد آن پیگیری خواهد کرد. وی همچنین از گسترش روابط فرهنگی و اقتصادی ایران و هند که آیتالله خامنهای (حفظهالله) بدان اشاره کرده بودند، به گرمی استقبال میکند.
✅ 7. مصاحبه مطبوعاتی
🔶 مصاحبه مطبوعاتی از دیگر برنامههای معظمله در شهر حیدرآباد است. تسخیر لانه جاسوسی، جنگ تحمیلی عراق و اختلافات داخلی در ایران، کانون پرسشهای خبرنگاران است. معظمله با پختگی و وقار خاص، پاسخهای روشنگرانهای میدهند.
🔷 سؤال یکی از خبرنگاران، در مورد گروگانهای آمریکایی است؛ میپرسد: «ایران با این گروگانگیری، چه چیزهایی را از دست داد؟» حضرت آقا در پاسخ میفرمایند: «چیزهایی که ایران از دست داد، رابطه با آمریکا و کاهش فروش نفت بود که ایران به هر دو علاقهمند بود، اما آنچه بدست آورد، شکست سیاست آمریکا و استقلال جمهوری اسلامی بود.»
✅ روزنامه کیهان، 28 بهمن 1359
🔶 نکته جالب توجه آن است که روز پیش از مصاحبه مطبوعاتی، روزنامه انگلیسیزبان «دکن کرنیکال» مطلب موهنی درباره بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران، درج کرده است که مایه رنجش معظمله میگردد. دستور میفرمایند، برای پاسخهای مقتضی، بیدرنگ، فرصتی برای ملاقات با سردبیر این روزنامه اختصاص داده شود. بعدازظهر همان روز، ملاقات صورت میپذیرد. در این دیدار یکساعته، نماینده امام خمینی مواضع انقلاب اسلامی را تشریح و شخصیت والای امام خمینی را ترسیم میکنند. دستاورد این دیدار، پوزش سردبیر این روزنامه از ساحت رهبر انقلاب اسلامی و مردم شریف ایران است که به صورت رسمی در صفحه نخست روزنامه درج میشود.
🔷 مصاحبه اختصاصی با سردبیر روزنامه اردو زبان «منصف» - محمود انصاری- برنامه دیگر مطبوعاتی معظمله در شهر حیدرآباد است. وی به عنوان یکی از چیره دستترین خبرنگاران اردو زبان، سؤالاتی پیچیده و گمراه کننده را برای مصاحبه طراحی کرده است؛ نماینده امام خمینی در این مصاحبه که بیش از یک ساعت به درازا میکشد، با تکیه بر دانش سیاسی خویش، پاسخهای شایستهای به سؤالات میدهند که سبب شگفتی این خبرنگار مشهور میشود. روز بعد، این روزنامه در صفحهای جداگانه، گزارش مفصلی را از مصاحبه بازتاب میدهد.
🔰سفیر صبح (واکاوی دیدار تاریخی مقام معظم رهبری از شبه قاره هند)
🔹️🔹️🔹️
به قلم: حجتالاسلام دکتر سیدعلیرضا طباطبایی
(مسئول پایگاه اندیشه حقوق عمومی)
🌿 تنظیم
نرگس حشمتی
سیدهفاطمه طباطبائی
مریم مددی
@Drsart
🌻 یامولای یاصاحب الزمان🌻
صلوات الله علیک
💐آقاجان! اسعدالله ایامکم سعیدا💐
🤲 دعا کن لایق شویم در رکابت قربانی گردیم مثل 🌹شهدا🌹
♦️♦️ نظر رهبر معظم انقلاب درباره عزاداری ماه محرم: ببینیم ستاد ملی کرونا چه میگوید
مقام معظم رهبری:
🔹 بنده خودم شخصا (در عزادارىهاى محرم) هرچه كارشناسان بهداشت لازم بدانند مراعات خواهم کرد.
🔹 مدتهاست هرکسی یک چیزی درباره محرم میگوید؛ من میخواهم تأکید کنم در عزاداریها معیار آن چیزی است که کارشناسان بهداشت به ما میگویند.
✅ بنده خودم شخصا هرچه را که آنها لازم بدانند مراعات خواهم کرد.
🔹 توصیه من به هیئات منبریها و مداحها و دیگران این است که هرکاری میکنید، ببینید ستاد ملی کرونا چه میگوید اگر ضابطهای تایید کردند همه ما موظفیم آن را رعایت کنیم.
🔹 توصیه من به مردم این است که ببینیم ستاد ملی کرونا چه میگوید و در مسئله عزاداری به گفته این ستاد عمل کنیم.
🔺 اگر وضعیتی که داریم را شل بگیریم، فاجعه بزرگی رخ خواهد داد.
@Drsart