هدایت شده از تبیان گناباد
🌹روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم
هر صبح
🌹بردن نام حسین بن علی
علیه السلام می چسبد
🌹اَلسلام علَی الْحسَیْن علیه السلام
🌹وعلی علی بْن الْحسین ع
🌹وعلی اولادالحسین ع
🌹وعلی اصحاب الحسین ع
هدایت شده از تبیان گناباد
🌺سلام بر شعبان و اعیادش،
🌸سلام بر حسین و عباسش،
🌺سلام بر سجاد و سجودش،
🌸سلام بر نیمه شعبان و ظهور مولودش
ماه خوبان ماه شعـــبان می رسد
موسم گل های بستان می رسد
شاخ طوبی سر زد از خلـد برین
مژده اینک ماه غفــران می رسد
مولد بوالفضل و سجاد و حسین
یاورانی بهــــر قرآن می رسد
زادروز مهـــدی صاحب زمان
سروری بر اهــــل ایــمان می رسد
آغاز ماه مبارک شعبان
أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج
🌙حلول ماه شعبان، ماه رسول خدا مبارک باد.
🌹🌹 ماه شعبان را بزرگ بشماریم
🌹قالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله:
♦️ إنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ إِذَا كَانَ أَوَّلُ يَوْمٍ مِنْ شَعْبَانَ أَمَرَ بِأَبْوَابِ الْجَنَّةِ فَتُفَتَّحُ وَ يَأْمُرُ شَجَرَةَ طُوبَى فَتُطْلِعُ أَغْصَانُهَا عَلَى هَذِهِ الدُّنْيَا. ثُمَّ يُنَادِي مُنَادِي رَبِّنَا عَزَّ وَ جَلَّ: يَا عِبَادَ اللَّهِ، هَذِهِ أَغْصَانُ شَجَرَةِ طُوبَى، فَتَمَسَّكُوا بِهَا تَرْفَعْكُمْ إِلَى الْجَنَّةِ ... وَ الَّذِي بَعَثَنِي بِالْحَقِّ نَبِيّاً، إِنَّ الْمُتَعَلِّقِينَ بِأَغْصَانِ شَجَرَةِ طُوبَى تَرْفَعُهُمْ تِلْكَ الْأَغْصَانُ إِلَى الْجَنَّةِ.
🌹 رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمودند:
♦️همانا وقتی روز اوّل ماه شعبان
می شود، خداوند به درهای بهشت امر می کند که باز شوند، پس درهای بهشت باز شده وخداوند به درخت طوبی امر می کند، و درخت طوبی شاخه های خود را روی اهل این دنیا می اندازد.
♦️ آن گاه منادیِ پروردگار ندا می کند:
ای بندگان خدا، این شاخه ها، شاخه های درخت طوبی است. به آنها در آویزید، که شما را به سوی بهشت می برند .
📚 بحارالأنوار ج۹۷ص ۶۱
🌹روز اول ماه شعبان
♦️روز اوّل ماه:
روزه این روز فضیلت فراوانى دارد و از امام صادق
(علیه السلام) نقل شده است که هر کس روز اوّل ماه شعبان را روزه بگیرد، بهشت بر او واجب مى شود و «سیّد بن طاووس» در کتاب «اقبال» از رسول خدا(صلى الله علیه وآله) نقل کرده است که
هر کس سه روزِ اوّل ماه شعبان را روزه بگیرد و شبهایش را قیام کند و دو رکعت نماز بگزارد که در هر رکعتى یک مرتبه «حمد» و یازده مرتبه «قُل هُوَ اللّهُ اَحد» را بخواند، خداوند شرّ اهل آسمان و زمین و شرّ ابلیس و هر سلطه ستمگرى را از او برطرف سازد و خداوند گناهان فراوانى را از او مى آمرزد.
📚مفاتیح نوین
⭕️ دفن اموات در قبرستان ها هیچ خطری برای مردم ندارد
باسمه تعالی
قابل توجه همشهریان گنابادی
ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و و دعا برای رفع و دفع بلیات مخصوصا بلای کرونا انشاا...امیدواریم خداوند به برکت اهلبیت علیهم السلام و موالید این ماه شریف هرچه زودتر این ویروس خطرناک را ریشه کن فرماید.
لازم می دانم از خدمات و تلاشهای شبانه روزی پزشکان متعهد و پرستاران گرانقدر و کادرهای عزیز بهداشتی و درمانی و شورای ارجمند تامین و نیروی انتظامی بسیج و هلال احمر که رفت و آمد را کنترل می کنند شهردار محترم و همکاران و به ویژه گروه جهادی روحانیت که با اخلاص کامل و داوطلبانه مسئولیت شرعی تغسیل تدفین اموات کرونایی را بعهده گرفته اند و نیروهای با ایمان و مردمی که در تولید و توزیع مواد ضدعفونی و ماسک و دستکش زحمت می کشند صمیمانه تشکر و تقدیر و برایشان از درگاه خداوند متعال سلامت و سعادت و بهترین پاداشها را مسئلت نمایم.
همچنین شایسته است از تمامی مالکین منازل و مغازه ها که در اجاره بهای املاکشان تخفیف داده و با مهلت دادن چند ماهه اجاره را دریافت خواهند کرد و یا همشهریان عزیزی که با کمک و اهداء وجوه نقدی و جنسی به مراکز نیکوکاری و خیریه ها و یا خویشاوندان و همسایگان نیازمند تقدیم می نمایند از همه قدردانی و برای سلامتی آنها دعا می کنیم.
همشهریان گرامی بر همه ما واجب و لازم است ضمن رعایت موازین بهداشتی از یکسو و دعا و درخواست خالصانه از درگاه خداوند متعال و با توسل به اهلبیت علیهم السلام و واسطه قرار دادن آن بزرگواران ریشه کن شدن این بلا را مسئلت نمایم.
از طرفی برای شفای همه بیماران مخصوصا بیماران کرونایی و برای درگذشتگان عزیز گرونایی طلب رحمت و مغفرت نماییم.انشاا...خداوند ارواح همه انها را با ارواح شهداء و صلحاء محشور فرماید.
البته مردم با ایمان فهیم و آگاه شهرستان می دانند ابتلائات مختلفی که برای انسان پیش می آید اگر بر اثر بی احتیاطی و یا از روی عمد اتفاق نیافتاده باشد امتحان و آزمونی است که دارای اجر و پاداش خواهد بود.
بنا بر این اموات کرونایی مثل سایر اموات محترم اند و به مقتضای حدیث شریف المومن اعظم حرمه من الکعبه (احترام مومن از احترام کعبه بالاتر است) باید با کمال احترام مراسم غسل یا تیمم و تکفین و نماز و تدفین آنان برگزار شود و چون این مراسم توسط روحانیت مخلص و بزرگوار جهادی و زیر نظر مسئولین بهداشتی درمانی و با مراقبتهای کامل صورت می گیرد هیچ خطری متوجه مردم نمی شود و نباید نگران باشند که اموات کرونایی در قبرستان شهر و یا روستایشان دفن می شوند و بلکه واجب کفایی است که کمک کنند تا احترام این عزیزان حفظ شود و اگر کوتاهی و یا بی توجهی صورت گیرد همه آنان که مانع تراشی می کنند مسئول خواهند بود.
با توجه به مطالب فوق اگر افرادی به هر بهانه ای مانع دفن اموات کرونائی شوند لازم است آنها را راهنمایی نموده و یادآوری کنند که ممکن است امروز یا درآینده خدای ناخواسته خود ما یا یکی از بستگان گرفتار این بلیه شوند و بقول خواجه حافظ بر تو همین ماجری رواست.
بار دیگر لازم است دعا کنیم خداوند این بلاء را هرچه زودتر از همه بندگانش دفع و رفع و ارواح مقدس همه اموات مخصوصا اموات کرونائی را با ارواح اولیائش محشور و به بازماندگانشان صبر و اجر مرحمت فرماید.
حسن صادقی نسب
امام جمعه شهرستان گناباد
هدایت شده از حفظ با آیات موضوعی قرآن
باسمه تعالی
سلام علیکم
در نظر داریم هسته های جهادی را در ابعاد مختلف شناسایی و انشالله برنامه ریزی بهتری را داشته باشیم.
-منطق حرکت جهاد گونه در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی ونگاه به توان محدود سیستم های دولتی و حاکمیتی ضرورت ایجاد هسته سخت مردمی برای واکنش به مشکلات را بر همه ما واجب نموده است.
لذا در خواست مشارکت جهت شناسایی داریم.
شاخصه های انتخاب عبارتند از :
( مومن - جوان - دغدغه مند - خوش فکر - دارای روحیه جهادی - انقلابی – توانمند)
1-عرصه ی طلبه جوان توانمند
2-استاد حوزه و دانشگاه
3-فعال حوزه بانوان
4-رابط روستایی
5-برگزار کننده هیئت شاخص
6-هنرمند مکتبی
7-فعال دانش آموزی
8-فعال اقتصادی
9-فعال قرآنی
10فعال دانشجویی
11-ورزشکار
لطفا نام و نام خانوادگی- شماره تماس - تحصیلات - تاریخ تولد و شغل وی را بهمراه تعین عرصه 11 گانه فوق مشخص و به به ایدی( @a_f_133 ) ارسال نمایید.
امور فرهنگی تبلیغات اسلامی گناباد
@a_fatemi24
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
☎️زنگ عبرت:
🔴توروخدا اگه میشه شما کمکم کنید؛
♦️داشتم فکر می کردم در مورد خبرهای این چند روز رسانه ها، یه سری سوالاتی برام پیش اومد که فکرمو درگیر کرده
اگه شما جواباشونو می دونید بهم بگید!
🔸 ایتالیا که قم نداره کرونا از کجاش شروع شده ؟
🔸 فرانسه که آخوند و تندروی مسلمون و شیعه نداره چجوری کرونا توش شیوع پیدا کرده ؟
🔸 انگلستان که ضریح و حرم و لیسنده نداره چجوری درگیر کرونا شده ؟ اونجا که شفافیت دارن جواب بدند که چرا برای دستمال کاغذی ها و توی فروشگاه ها پلیس مسلح گذاشتند ؟
🔸 اسپانیا که از همون اول قرنطینه و منع آمد و شد رو شروع کرده چجوری الان توی ده کشور صدر جدول اومده ؟
🔸 سوئد که مهد ثروت و منابع مالی و رفاه دنیاست و حقوق همه رو برای یک ماه پرداخت کرده که نیان بیرون چرا الان توی جدول آمار بالایی داره ؟
🔸 سوئیس که مقر جلسات مهم دنیاست و مدیر نابلد و اینجور حرفا نداره چجوری اومد تو گروه کرونایی ها ؟
🔸 آمریکا که ادعای مدیریت دنیا و قدرت و حاکمیت برتر و فرهنگ و تمدن و پیشرفته ترین تکنولوژی ها رو داره چرا نیروهای نظامی و گارد ملیش با توپ و تانک و نفربر و خودروی زرهی توی خیابونان ؟ اینا که ذخائرشون خیلی بالاست چرا صف فروشگاهاش اینقدر طولانیه ؟
چرا فروشگاهاشون خالی شده ؟ آمریکا که می خواد به ما کمک کنه چرا به ایالت نیویورکش و فروشگاهای خودش کمک نمیکنه ؟! امریکا چرا به مخفی کردن امار کشته های کرونایی متهمه؟ چرا مدعی حقوق بشر به ساخت و انتشار ویروس اونهم برای چندمین بار متهم شده؟!
🔸 بلژیک نکنه انتخابات بوده و صدا و سیماش پنهان کاری کرده بعدش کرونایی شده؟
🔸 هلند که کرونایی شده مگه راهپیمائی 22 بهمن داشته ؟
🔸 اتریش مگه مسجد و نماز جمعه و اجتماعات اینجوری داشته ؟!
🔸 اسپانیا که تحریم نیست چرا تو بیمارستاناش الان تخت خالی نیست، اکسیژن نیست و مریضاش روی زمین افتادند ؟
🔸نروژی ها مگه شعار مرگ بر این و اون میدادن که کرونایی شدن ؟
🔸 کانادا که ارزش دلارش بالاست و مرکز اینترنت دنیا و تکنولوژی های نوین دنیاست چرا کرونا گرفته ؟!
🔸 دانمارک که کشوری اروپاییه و مدافع حقوق بشره چرا از پیرهاشون خدمات امدادی رو حذف میکنن میدن به جووناشون؟
🔸 آلمان که مهد پزشکی دنیاست چجوری الان آمارش اینقدر بالا اومده ؟ چرا مردم جهان اولی آلمان به فروشگاه ها حمله کردند ؟ چرا آلمان که قطب صنعت دنیاست ماسک دزدی میشه و تجهیزات پزشکی کمیاب شده ؟!
🔸 اروپا که اینقدر مدیریت دنیا رو خوب بلده چجوری الان خودش مرکز شیوع بحران توی دنیا شده ؟ چرا اونجا اقلام پزشکی احتکار شده ؟ چرا اینقدر اینجور کالاها یکدفعه گرون و کمیاب شده ؟
🔸 هلند سرزمین گلها که آب و هواش عالیه و آلودگی هوا نداره و خیلی مراقب وضعیت مردمشه دیگه چرا ؟!
🔸 روسیه که توی شایعه ها میگن 300 تا شیر ول کردن تو خیابانو برای منع رفت و آمد چجوری میرن خرید؟ بعداً چجوری جمعشون می کنن؟
🔸 ترکیه که درآمد گردشگریش اینقدر بالاست و کشور اروپایی آسیاییه و تمدن هزارساله داره آخه دیگه چرا ؟!
🔸 امارات که بزرگترین مرکز تبادل پرواز مسافرای دنیاست چرا هنوز پروازاش ادامه داره ؟ نکنه مدیرای ایرانی اونجا هم مدیرند ؟!
🔸 پرتغال و استرالیا و بقیه کشورا چی ؟!
♦️اینا که بعضیهاشون دیرتر از ما کرونا گرفتند چرا از ما ایرانیا زدند جلو ؟!
♦️کشورهای فرانسه آلمان اسپانیا ایتالیا و... که چندین روز زودتر کرونایی شدند چرا هنوز نتونستند کنترلش کنند!!
♦️خبرگزاریهای و رسانه ها و سلبریتی هایی که مارو مسخره میکردند که دست به دعا شدیم چرا آمریکا رو بخاطر اعلام روز نیایش و اسراییل رو برای دعوت به دعا مسخره نکردند؟!
📍ای بابا؛ اینهمه سوال؛ خدایا گیج شدم ،پس این غربزده ها تو ایران چی میگن؟
#با_مدد_الهی_کرونا_را_شکست
_می دهیم
هدایت شده از کانون فرهنگی ، هنری شهدای نوقاب ۹۷
391.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨🌙✨🌙✨
و امشب...✨
آسمان مست از سبوی✨
ماه شعبان است ✨
خدایا 🙏
فقط تو می دونی ته دلمون چی مےگذره😔🙏
خدایا محتاج نگاهِ لطـفتـم🙏
إلــــهـــے وَ رَبّـــــي مــَنْ لـي غَیــرُڪ🙏
حلول ماه پُر فیض و برکت شعبان🌙
برشما مبارك 🌸🎊🌸
باآرزوی سلامتی و موفقیت ✨
برای همه شما خوبان✨
✨🌹حلول ماه شعبان گرامی باد.🌹✨
💥اعمال ماه شعبان 💥
۱- استغفار؛
💢 در هر روز از روزهاى ماه شعبان هفتاد بار بگوید: «استغفر الله الَّذی لا اله الاّ هو الرحمن الرحیم، الحیّ القیّوم و اتوب الیه»
۲- صلوات؛
💢 هر روز صد بار صلوات بر محمد و آل محمد و صد بار «لا حول و لا قوَّة الا بالله» خوانده شود.
۳- خواندن؛
💢مناجات شعبانیه و تدبر در آن
۴- در تعقیبات نماز ظهر و عصر؛
💢 صلوات امام سجاد «علیه السلام»
۵- روزه گرفتن؛
💢در این ماه هر اندازه که ممکن باشد، سفارش شده است.خصوصا ۳ روز اول و آخر.
۶- صدقه؛
💢از امام ششم «علیه السلام» نقل شده است که:
🔸 «خداوند؛ صدقه ی این ماه را پرورش می دهد و روز قیامت مانند کوه احد دیده می شود.»
۷- صله ی ارحام؛
💢معاشرت خوب با مردم و نیکی به
پدر و مادر.
۸- امر به معروف و نهی از منکر.
۹- گفتن ذکر؛
💢هزار مرتبه ذكر «لا اله الا اللّه و لا نعبد الاّ ایاه مخلصین له الدین و لو كره المشركون» گفته شود.
۱۰- با مراقبت و تقوا
💢به استقبال رمضان رفتن.
۱۱- بسیار گفتن؛
💢«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
۱۲- خواندن؛
💢زیارت جامعه ی کبیره.
#ماه_شعبان #صلوات
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
هدایت شده از حفظ با آیات موضوعی قرآن
https://www.instagram.com/p/B-L9daRlAci/
جلوه ای از فعالیتهای گروه جهادی روحانیون شهرستان #گناباد در این ایام👆
#خدا-قوت
#همه_با_هم_علیه_کرونا
#پویش_ملی_به_توان_ما
#کرونا_را_شکست_میدهیم
@a_fatemi24