eitaa logo
کربلایی‌‌حسینِ‌طاهـرے
970 دنبال‌کننده
913 عکس
787 ویدیو
24 فایل
'به‌نامِ‌کسی‌که‌بی‌او‌هیچ‌‌م!' -نحن‌شیعه‌اسد‌الله‌نجف:)🤍 .یک‌شَب‌جُمعه‌حرم‌بودم‌و‌سرگرم‌حسین؛ یک‌نفر‌گفت:‌حَسَن،‌کُل‌حرم‌ریخت‌بِهَم. |تحت‌ِلوایِ‌حسین‌و‌حسن‌ابن‌علی| -جهت‌حرفی،انتقادی،فحشی،نظری: @Taheriiii313_ir -خطای‌مارو‌پای‌اسلام‌نزنید!
مشاهده در ایتا
دانلود
22.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنیای منه... امام حسین(ع) بزرگتر از دردای منه... ═══✼🍃🔳🍃✼══ https://eitaa.com/joinchat/1503724365Ca8eaf60dba ➰صلوات برای ظهور یادت نره➰
قرارمون چی شد ؟! کربلامو میگم.:)
دنیای منه ! امام حسین بزرگتر از دردای منه 🥺
ای حسین جان ؛جان حسین جان..
صل الله علیک یا ابا عبد الله
کربلایی‌‌حسینِ‌طاهـرے
صل الله علیک یا ابا عبد الله
سه بار گفتنش = زیر گنبد و کنار ضریح اباعبدالله بودن = مستجاب شدن حاجت🤍
سلام اگر میشود زندگی نامه آقای طاهری را داخل کانال بگذارید. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💝💝💝 ------------------ چشم حتما😊🌱
نام و نام خانوادگی :حسین طاهری تاریخ تولد:1374 محل تولد: تهران حرفه:مداح سوابق کاری:از سال 86 تاکنون وضعیت تاهل:متاهل
✨زندگینامه حسین طاهری ✨ حسین طاهری مانند بسیاری از مداحان دیگر کار مداحی را از سنین پایین شروع کرده است . دوران مدرسه پای ثابت نوحه خوانی بوده و هر فرصتی برایش پیش می آمده برای پرداختن به نوحه خوانی استفاده می کرده است . ابتدا با سبک های پدرش مداحی میکرده و آرام آرام در سال 86 به صورت جدی وارد حوزه مداحی می شود . در سال 87 در کنار حاج محمود در حسینیه اما زاده علی اکبر به نوحه خوانی میپرداخت . او در مورد اینکه چگونه مداح شده گفته : پدرم نقش خیلی مهمی در مداح شدن من داشتند و اگر از راهنمایی های او بی بهره بودم تا به این حد موفق نمی شدم.