#بورس
سناریوی احتمالی
در قالب شاخهی f میتواند تا محدودهی ۷۰۰-۷۵۰ تومان پیشروی کند. برای خرید کمی احتیاط کنید.
این صرفا یک سناریو است و برای تصمیمگیری حتما از منابع دیگر هم استفاده کنید.
#محسن_عباسی
خودم بیشتر سمت معاملات سویینگ و نهایت 4 روزه و گام ها و سودهای ریز رفتم . البته این معنیش توصیه به شما عزیزان نیست و فقط این کاری هست که خودم دارم انجام میدم .
- خوب و بد و درست و غلطش رو هم نمیدونم ضمن احترام به نظر دوستان ...
خروجی سویینگ +R16 امروز :
وملل کمنگنز مداران لبوتان ثقزوی گکیش داسوه کگاز
#مجید_مویدی
هدایت شده از بورس تک
#رازی ۱۴ شهریور پخش عرضه اولیه می شود.
اطلاعات تکمیلی بزرودی...
@ArzeAvalie1401
#تحلیل_بازار
1) امروز پس از مدتها سرانه فروش به نسبت روزهای قبل رشد قابل توجه تجربه کرد و به اصطلاح تراز حقیقی های درشت تر (بالای 50 میلیون تومان) امروز منفی بود. در دو سه هفته گذشته اکثر مواقع این حقیقی ها که منابع مالی بزرگتری نسبت به دیگران در اختیار دارند، در نقش خریدار وارد می شدند ولی امروز برعکس عمل کردند. شاید تصور عقب افتادن نتیجه مذاکرات و توافق باعث این موضوع شده است یا شاید واکنش بازار به اعلام ارزش بلوک خساپا. شاید هم تحولات امنیتی عراق باعث افزایش فضای ابهام شده و منجر به این تصمیم در فروش و عدم خرید شده است. به هر حال ارزش معاملات خرد امروز نسبت به دور اخیر هم افت کرد و در حدود 2700 میلیارد تومن بود. همانگونه که در ابتدای هفته متذکر شدیم عقب افتادن نتیجه مذاکرات اصلا خبر خوبی برای بازار و فضای اقتصادی کشور نیست.
2) در شرایطی که تورم انتظاری کاهش پیدا کند و همزمان هزینه مصرفی خانوار افزایش پیدا کند (رشد قیمت کالاهای اساسی در سبد خانوار در دو سه ماه گذشته) تمایل به نگهداری پول کاهش پیدا می کند. ساده بخواهیم بگوییم، پول بدون هزینه در سیستم بانکی کم می شود و منابع بدون هزینه کاهش پیدا می کند. به همین دلیل بانک ها مجبور می شوند این منابع بدون هزینه را با وام گرفتن از بانک مرکزی، وام گرفتن از سایر بانک ها و یا جذب سپرده جایگزین کنند. در صورتی که بانک مرکزی در وام دادن به بانک ها خصاصت به خرج دهد (سیاست انقباضی) نرخ سود افزایشی می شود. بانک مرکزی دلش نمی خواد خصاصت به خرج دهد از طرف دیگر دلش هم نمی خواد بدون مشخص شدن نتیجه مذاکرات ولخرجی کند. به همین دلیل دو هفته به میخ می زد و دو هفته به نعل. به بیان دیگر فعلا بانک مرکزی نه سیاست انقباضی در پیش دارد نه سیاست انبساطی. صرف در حال مدیریت فضا است تا دست و بالش باز شود.
3) به طور کلی روز چندان دلچسبی در بازار نداشتیم. البته کماکان عملکرد سهم های کوچک و متوسط بهتر از سهم های بزرگ است. شاید دلایل متعددی برای شل شدن مجدد بازار ذکر شود اما فکر می کنیم افزایش ابهام در مذاکرات مجددا شاهد عقب کشیدن خریداران و شل شدن بازار شده است. در صورت عقب افتادن مشخص شدن نتیجه می توان انتظار داشت حداقل برای مدتی بازار شلی داشت و اصلاح در بازار تجربه شود. اما این به معنی تجربه ریزش جدید خصوصا در سهم های کوچک و متوسط نیست.
4) نسبت پی به ای گذشته نگر بازار کماکان در حدود 6/6 واحد است. کف این نسبت در مرداد ماه اخیر 6/5 واحد بود. عدد 6/5 واحد در این نسبت از شهریور 98 بی سابقه بوده است. به طور کلی نسبت پی به ای گذشته نگر بازار سهام به عنوان یکی از مهمترین شاخص های تعیین کننده ی ارزندگی بازار از انتهای سال 94 همواره بالای 6 واحد بوده و در مقاطع کمی زیر 6/5 واحد را به خود دیده. این به چه معناست؟! ترجمه ساده این اعداد این می شود که یا در ماه ها آینده باید رکود وحشتناکی در دنیا و ایران تجربه کنیم که سود شرکت ها افت شدید بکند یا باید قیمت سهم ها بیش از این افت نکند و مجددا رشد کند. در واقع نزدیک به کف تاریخی یک دهه گذشته بودن نسبت پی به ای گذشته نگر باعث شده است تا بسیاری باور داشته باشند بورس در حباب منفی قرار دارد.
1401/06/08
#حسن_کاظمزاده
معاون وزیر ارتباطات:
🔺وضعیت درآمدی اپراتورها خوب نیست؛ چارهای جز افزایش تعرفهها نداریم
#پرویز_جلیلی
#توریل
یک مرتبه ورود کردیم تا 790 رشد کرد، محدوده امن برای خرید در این چارت
650 -- 690
با حد ضرر
610
است، در محدوده 700 حمایت مهمی دارد، شاید یک شادو به زیر این محدوده بزند.
#پرویز_جلیلی