حالا خساپا اینجا و از صف فروش باید خرید .همگام با حقوقی
نظر شخصی
#پرویز_خالقی
خاندوزی، وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیات دولت:
📌جزئیات بسته ۱۰ بندی مهار تورم و رشد تولید ظرف روزهای آینده با حضور رئیس جمهور نهایی شده و ابلاغ خواهد شد؛ در این بسته نظر فعالان بخش غیردولتی اخذ خواهد شد.
@Tahlilgaran_Bartar
#پدرخش هر کسی با من خریده الان تو صف خرید سیو سود کامل و خارج بشه
#پرویز_جلیلی
🔵 واریزیهای صندوق تثبیت با پیگیری وزیر اقتصاد انجام میشود | دولت حامی سهامداران خرد
مدیر صندوق تثبیت بازار سرمایه با بیان اینکه در چند وقت گذشته صحبتهایی با وزیر اقتصاد انجام و برنامههایی برای واریز منابع به صندوق تثبیت بازار سرمایه در دستور کار قرار گرفت، گفت: تصمیم بر این است تا تعهدات صندوق توسعه ملی به صندوق تثبیت از محل برخی مطالبات صندوق توسعه ملی از دولت واریز شود. | ایرنا
@Tahlilgaran_Bartar
ارزش معاملات #خرد (سهام+صندوق های سهامی) امروز بازار مورخ 6 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 17.850 میلیارد تومان بود.
در نمودار فوق روند ارزش معاملات روزهای پایانی هفته 25 هفته اخیر قابل مشاهده است
@Tahlilgaran_Bartar
وآرین
بعد از ریزش سنگین بیش از ۸۰% کم کم گارد مناسبی گرفته و موفق شد از تراکم مهمی عبور کنه و با حد ضرر ۱۶۰۰ ریال قابل بررسی خواهد بود .
هرگز توصیه به خرید و یا فروش نیست .
#صرفا_نظر_شخصی
#مجید_مویدی
قبلا به اشتباه بازار پایه بودن عیب محسوب میشد اما کم کم و به درستی دید بازار عوض شد ...
بازار پایه رو باید جدی تر گرفت ...
کلا از بازار عقب موندن به واسطه دامنه محدودتری که دارن ...
البته نه هر نمادی در بازار پایه این مهمه ...
#مجید_مویدی
#تحلیل_بازار
رفت و برگشت
1) یک چهارشنبه ی کلاسیک را شروع کردیم و با رنج های منفی تمیزی که کشیده می شد شاهد منفی تقریبا یکپارچه بودیم که البته با نزدیک شدن به انتهای زمان معاملات مسیر سهم ها از هم جدا شد. در نهایت ارزش معاملات خرد به 18100 میلیارد تومان رسید و بورس کماکان با معاملات پررونقی به کار خودش ادامه می دهد. تحرکات بورس کالا و دلار آزاد باعث شده تا توجه به سهم ها و دارایی هایی که با دلار حرکت می کنند بیشتر شود. احتمالا خیلی ها منتظر اصلاح یا استراحت در بورس باشند چرا که رشد دو ماه گذشته باعث شده است تا بخشی از عقب ماندگی نسبت به سایر بازارها که در سال 1401 اتفاق افتاد، جبران شود. اما ظاهرا امواج تورمی خاصیت سپر به سپر پیدا کرده اند تا یک موج تمام می شود، موج بعدی فرا می رسد. لذا شاید این اصلاحات چاره ی کار نباشد و باید با دید بلندمدت تری ترید کنیم و سبد سرمایه گذاری تشکیل دهیم
خرید فلزی ها و پتروشیمی ها
2) با سفت شدن معاملات دلار در بازار آزاد و فاصله گرفتن آرام آن از محدوده 50 هزار تومان و همچنین رقابت در خرید کالاها خصوصا فولاد در بورس کالا، توجه به خرید نمادهای فلزی، فولادی و پتروشیمی افزایش پیدا کرده است. در یک ماه گذشته اکثر این نمادها بازده خاصی ندادند و به نظر می رسد اکثر پی بر ای آینده نگر آنها در محدوده ی جذابی باشد. حالا اگر نرخ دلار فروش محصولات آنها از زیر 40 هزار تومان تا حتی 45 هزار تومان رشد کند، می تواند محرک رشد 15 تا 20 درصد در روزهای آتی باشد. البته وزارت صمت اصرار ویرانگری بر مفت فروشی در بورس کالا دارد ولی مگر می شود شما یک کالا را با دلار 36 هزار تومان در بورس کالا بفروشید و این کالا روی زمین بماند، به قول آن بنده خدا در آن فیلم، مال خوب روی زمین نمی ماند.
تحول در پرداخت
3) ظاهرا نظام کارمزد پرداخت برای شرکت ارائه دهنده خدمات پرداخت در حال تغییر است و کارمزد برای هر تراکنش این شرکت ها افزایش خواهد یافت. احتمالا در نتیجه این افزایش شاهد منطقی شدن پی بر ای این شرکت ها خواهیم بود. معمولا در این شرایط دو رویکرد وجود دارد، رویکرد اول که معتقد است این تغییرات صرفا شرکت ها را سرپا نگه می دارد و نمی توان انتظار رشد قابل توجهی سودآوری در بلندمدت را داشت و رویکرد دوم که قائل به شرایط تحولی در گروه های اینچنین هستند. پیش از مشخص شدن دقیق ساختار نمی توان اظهار نظر کرد اما ممکن است با تغییرات صورت گرفته، شاهد رشد قابل توجهی در سوددهی شرکتهای پرداخت باشیم. بهتر است این تحولات را زیر نظر داشته باشیم.
پترول
4) بالاترین ارزش معاملات روزانه برای امروز متعلق به #پترول بود. این نماد بعد رشد 4 درصدی در یکماه گذشته شاهد جا به جایی سنگین بین سهامداران بود و البته در آخر نیز با صف خرید بسته شد. احتمالا این حجم از توجه به این نماد مربوط به ماجرای گچساران و سه پتروشیمی کاغذی دهدشت، ممسنی و کازرون باشد. شرکت های پتروشیمی سهامدار گچساران در روزهای اخیر در حال شفاف سازی نتایج دادگاه هستند و احتمالا استنباط بسیاری نفع این سه شرکت و در نهایت پترول از تحولات حقوقی است.
1402/02/06
#حسن_کاظمزاده
رئیس سازمان بورس: رشد شارپی برای بازار قطعا مضر است
🔹رشد شارپی برای بازار قطعا مضر است اما به نظر میرسد رشد فعلی بازار با توجه به اقدامات انجام شده نظیر کاهش ضرایب اعتباری و نیز شرایط کلی بازار، شاهد رشد شارپی نخواهیم بود.
🔹مجید عشقی: به علت فرآیندهای سخت گرفتن سود مجامع شرکتها، سود بسیار زیادی در شرکتها رسوب کرده بود. با اقدام سازمان بورس در الزام واریز سود رسوبی از طریق سجام، ۳۵ میلیون بار واریز سود رسوبی به مردم انجام شد.
🔹به نظر میرسد وضعیت فعلی بازار در یک حالت تعادلی وجود دارد که وضعیت و سودآوری شرکتها موید آن است. این اطمینان را به بازار میدهیم که تصمیمات سازمان بورس در یک سال و نیم گذشته، با هدف بازگشت اعتماد و آرامش به بازار بوده است که مهمترین مشخصهی آن، اتخاذ تصمیمات کارشناسی به کمک خرد جمعی و استفاده از نظرات کارشناسان و روسای قبلی سازمان بورس است.
@Tahlilgaran_Bartar
این قانون ۵۰ درصد تا حالا خروجی مثبت هم داشته؟
شده شرکت چیزی افشا کنه که به درد بخوره؟
سوال: چرا ۵۰ درصد مثبت شدی؟
جواب: نمیدانم!
تمام!
یه قانونی تو یه شرایط خاص وضع میکنید، اوکی. بسته به شرایط بازار به روزش هم بکنید اخه. یه بررسی کنید ببینید به درد میخوره یا نه. طوری نشه که انباشته بشیم از قواعد به دردنخور و دست پا گیر.
#مرتضی_عباد
#شاخص_کل_هم_وزن . نگاه بلند مدتی در ابتدای یک رالی صعودی است .
#پرویز_خالقی
#شاخص_خودرو . در حد یک پولبک و بعد یک صعود شارپ . منفی های گروه را بجای فروش به حقوقی بخرید .و نترسید.
#پرویز_خالقی