#وسپهر
اینم افت شدیدی کرد و این آخریا هم بخاطر افزایش که حقها تبدیل به سهم شدن بیشتر بهش فشار اومد. نموداری و بنیادی بد نیست، باید ببینیم چیکار میکنه...
حد ضرر و مدیریت سرمایه فراموش نشود
#سالار_صفایی
ارزش هم تا حدود 7.5 همت امروز میره بالا... بازار خوب داره معامله میشه
#سالار_صفایی
#شاخص_کل
بهترین سناریوئی که در کوتاه مدت می تونه برای شاخص اتفاق بیفته
شکست مقاومت دو میلیون و شصت و تثبیت بالای این محدوده هست این محدوده پس گرفته بشه شاخص تا بالای این عدد هست پتانسیل رسیدن به سقف کانال در محدوده دو میلیون و صد و پنجاه رو داره
#محسن_اسلامی
هدایت شده از محسن نظری تحلیل تکنوفاندامنتال
دوستان ریسک گریز با توجه به تحولات به وجود آمده می توانند از این سهم استفاده خوبی نمایند
جهت دریافت سهم پیام دهید:
👉@T_Manager
.
#تحلیل_بازار
آتیشبازی
بالاخره بعد از مدتها بورس از رخوت و سکون خارج شد و در یک چهارشنبه بر خلاف عرف معمول شاهد عجله برای خرید سهام بودیم. قیمت اکثر سهمها رشد قابلتوجهی داشتند و ارزش معاملات خرد با رشد قابلتوجه به 6200 میلیارد تومان رسید. تقریبا همه مطمئن شدند که قرار است بورس رشد کند. البته سوال اساسی در حال حاضر این است که آیا روند صعودی شروع شده یا نه صرفا شاهد یک حرکت مثبت کوتاهمدت هستیم. در هر صورت هفتهی معاملاتی به خوبی به پایان رسید و انتظار میروند هفتهی بعد، هفتهی جالبی باشد.
بانکها هم دعوت شدند
بعد از هلدینگهای بورسی که به جلسهی شنبه سازمان در مورد تجدید ارزیابی دعوت شده بودند، برخی از بانکها نیز به جلسهی تجدید ارزیابی دعوت شدند. عدم انجام تجدید ارزیابی در شرایط تورمی باعث شده است ترازنامه شرکتها نشاندهنده واقعیت آنها نباشد. از این رو سازمان در تلاش است با همفکری خود این شرکتها مسیری را باز کند تا هم صورتهای مالی واقعی شود و هم سهامداران از ارزش واقعی سهام خودشان مطلع شوند. در هر صورت این جلسه فعلا برای بورس اهمیت قابلتوجهی پیدا کرده است. به نظر میرسد روز شنبه و یکشنبه خروجی قابل اهمیتی برای بازار از این جلسه بیرون بیاید. در مورد بانکها نیز احتمالا تجدید ارزیابی از محل سرمایهگذاریهای بلندمدت خواهد بود. البته بانکها برنامه تجدید داشتند و این تجدیدها سال آینده اتفاق میافتاد. تجدید برنامهریزی شده توسط آنها از همه طبقات است. بانک مرکزی الزام کرده است که قبل از تجدید یک افزایش سرمایه از آورده یا انباشته توسط بانکها انجام شود، که همهی بانکهای دعوت شده در حال طی کردن آن هستند.
نیاز به تغییر پرتفو
با وجود اینکه در حال حاضر جو تجدید ارزیابی خصوصا روی سهام بزرگ داغ شده است، اما به نظر نمیرسد در حرکت صعودی یا روند صعودی، سهمهای کوچک و متوسط جا بمانند. البته در کوتاهمدت با این وضعیت شکل گرفته، مشخصا نمادهای بزرگتر و پرتراکنشتر بهتر عمل خواهند کرد اما اگر قرار باشد این مثبت یک حرکت جزئی نباشد و یک روند شکل بگیرد، قطعا نمادهای کوچک و متوسط نیز بازده مطلوب خواهند داد. البته به یک نکته توجه کنید، حرکت روند صعودی خیلی قوی نباشد، سهم مشکلدار به لحاظ بنیادی چه از نظر جریانهای نقد چه از نظر داراییها، بازده مطلوب نخواهند داد.
تزریق 16 همت پول به بانکها
بانک مرکزی این هفته 16 همت پول به بانکها تزریق کرده و تمام تقاضای آنها در بازار ریپو را پوشش داده. هر چه جلوتر برویم و به انتهای سال نزدیک شویم، بانک مرکزی مجبور خواهد شد اعتبار بیشتری در اختیار بانکها قرار دهد. این اجبار دو دلیل دارد. اولا میزان انتشار اوراق دولتی در حال افزایش است و به همین دلیل بانکها نیاز به منابع برای خرید اوراق دارند لذا از اعتبار بانک مرکزی استفاده خواهند کرد. دلیل دیگر تنگنای نقدینگی شدید در نظام اقتصادی کشور است که بانک مرکزی را مجبور خواهد کرد مدیریت سیاست انقباضی پولی را شل کند.
1402/09/08
#حسن_کاظمزاده
.
معاون ناشران فرابورس ایران خبر داد:
لغو پذیرش نماد معاملاتی بانک دی از بازار دوم و انتقال نماد به بازار پایه
👤معاون ناشران فرابورس ایران از لغو پذیرش نماد معاملاتی بانک دی از بازار دوم فرابورس خبر داد و اعلام کرد: بر اساس صورتهای مالی ۱۴۰۰ در ۵ سال گذشته، ۴ سال آن را مشمول ماده ۱۴۱ بوده و هیات پذیرش یک سال به بانک دی برای خروج از شمولیت این ماده فرصت داد، اما در صورتهای مالی سال ۱۴۰۱ نیز کماکان «دی» مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت بود.
🌀 معاون ناشران فرابورس عنوان کرد: با توجه به عدم خروج این شرکت از ماده ۱۴۱، نماد «دی» لغو پذیرش شد و این نماد در روزهای آتی به بازار پایه جهت درج و انتقال نماد منتقل خواهد شد/ فرابورس ایران
نسبت شاخص کل به دلار
روی تصویر توضیح داده شده است .
بروزرسانی
توضیح کامل روی تصویر درج شده
قبلا بارها و مفصل در موردش صحبت کردیم و باز هم باید عرض کنم این یک تحلیل میان مدت و زمان بر هست و باید حوصله کرد ...
مطابق همون مسیر آبی رنگ که از ابتدا در نظر گرفتیم رفتار کرده
وقتی میگیم میان مدت اینجوریه که از اردیبهشت تا همین حوالی رو پول بک به محدوده شکسته شده در نظر میگیریم !
با شکست اون محدوده بنفش رنگ تایید ادامه روند صادر خواهد شد ...
تا زمانی که نقض نشده در میان مدت همچنان باید شاهد برتری بورس نسبت به سایر بازارها باشیم ...
دنبال میکنیم ...
هرگز توصیه ای نیست و #صرفا_نظر_شخصی هست ...
1402/09/08
#مجید_مویدی
#اهرم یکی از چارتهای بسیار زیبا و کانالیزه .با بازه 10 درصدی در موج های صعودی گین بالا و سریع میده. اهداف میان مدتی 3000 میدلاین کانال و 5500 سقف کانال . منکه باور نمیکنم .ولی چارت اینو میگه
#پرویز_خالقی
اهرم
بروزرسانی
نمودار جالب و قابل بررسی هست ...
هرگز توصیه به خرید و یا فروش نیست ...
#صرفا_نظر_شخصی
1402/09/09
#مجید_مویدی