eitaa logo
🌴📖تلاوت روزانه یک صفحه قرآن+ ختم سفره ام البنین و چهارده معصوم اهل بیت...🍎🌴
179 دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
2.5هزار ویدیو
466 فایل
یک فرصت معنوی با توکل به خدا هدیه ختم روزانه قرآن کریم به اهل بیت، راس دعاها فرج ظهور آقا جانم امام زمان عجل الله تعالی فرج گشایش کار و حاجت همه ما و خلق الله ان شاءاللّٰه ادمین : 🆔 @shHoseny https://eitaa.com/joinchat/577896735Cd35680a76e
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😌 سُبْحانَكَ يَا رَئُوفُ، تَعالَيْتَ يَا عَطُوفُ ☀️ أَجِرْنا مِنَ النَّارِ يَا مُجِيرُ... ❤️ به حق علیه‌السلام
🌹چنین روزی بود که برخی از شیربچه های لشکر ۲۵ کربلا‌ی مازندران بار سفر بستند و عازم سوریه شدند و در خانطومان کربلایی شدند... 😭😭 🌹🕊شادی روح بلندشان .
🌹🌹14 رمضان سالروز شهادت مختار رَحِمَهُ الله 🌹مختار در سال اوّلِ هجرت در طائف به دنیا آمد و در سال 67 هـ در کوفه به دست مصعب بن زبیر به شهادت رسید. کنیه ی او ابو اسحاق بود. 🌹ابو عُبَیده، پدرش از صحابه ی بزرگ بود که در جنگ شهید شد. بعد از پدر، دو برادرش حکم و جبیر شهید شدند. 🌹مختار در هجده ماه حکومتش، هجده هزار نفر از قاتلین سیدالشهدا علیه السلام را به جهنّم فرستاد. این به غیر از کسانی است که به دست اصحاب و یاران او و ابراهیم بن مالک اشتر در بیرون کوفه و در کنار نهر خازر کشته شدند. 🌹سعد عموی مختار از طرف امیرالمؤمنین‌ و امام حسن علیهما السلام والی مداین بود، و هرگاه جایی می رفت مختار را به جای خود می گذاشت. 🌹امیرالمؤمنین‌ علیه السلام به او خبر از فتح و ظفر دادند، و میثم تمّار در زندان کوفه او را بشارت داد. 🌹در روز عید قربان حکم پسر مختار خدمت امام باقر علیه السلام آمد. بعد از اینکه خود را معرفی کرد، امام باقر علیه السلام او را نزد خود خواند و او عرض کرد :آقای من، مردم درباره ی پدر من بسیار سخن می گویند. به خدا قسم سخن درست کلام شماست. 🌹امام علیه السلام فرمودند : مردم چه می گویند؟ 🌹پسر مختار گفت : می گویند پدرم دروغگو بوده است. اکنون هر چه شما بفرمایید آن را قبول دارم. 🌹امام علیه السلام فرمود :سبحان الله، پدرم خبر داد که مهریه ی مادر من از پولی بود که مختار آن را برای پدرم فرستاد. 🌹مختار خانه های خراب ما را آباد کرد، و دشمنان ما را به قتل رسانید، و هر خونی که از ما ریخته شد طلب نمود. آنگاه سه مرتبه فرمود : «رحم الله أباک»، حقّی از ما نزد أحدی نماند مگر اینکه آن را گرفت. 🌹در کودکی امیر المؤمنین‌ علیه السلام او را روی زانوی خویش می نشاند و به او لطف و مرحمت می فرمود، و دست بر سر او می کشید و به او می فرمود : یا کیّس یا کیّس ! ای زرنگ، ای زرنگ ! 🌹امام باقر علیه السلام می فرماید :به خدا قسم پدرم مرا خبر داد که مختار نزد فاطمه بنت امیر المؤمنین‌ علیه السلام می آمد، و آن مخدّره برای او فرش پهن نموده پشتی برایش می گذاشت. سپس فرمود :هر حقّی که ما نزد کسی داشتیم او مطالبه نمود. قاتلین ما را کشت و برای ما خونخواهی نمود. (2) 🌹در روایت دیگر می فرماید :هنگامی که مختار سر نحس عُبیدالله را برای امام زین العابدین علیه السلام فرستاد، آن حضرت سر سفره بود و خوشحال شد و برای مختار دعا فرمود. (3) 🌹بنا بر قول دیگری قیام مختار در شب 14 ربیع الاوّل سال 66 هـ (4)؛ و بنا بر قولی 16 ربیع الثانی بوده است. (5) 📚 منابع : 1. ذوب النضار : ص 101. و ... . 2. بحار الانوار : ج 45، ص 343، 351. و ... . 3. اختیار معرفة الرجال : ج 1، ص 341. و ... . 4. مقتل الحسین علیه السلام (ابی مخنف) : ص 326. و ... . 5. امالی شیخ طوسی : ص 240. و ... .
هیچ وقت نگو: محیط خرابه، منم خراب شدم 👈هر چه هوا سردتر باشد، لباست را بیشتر میکنی!!! ✅ پس هر چه جامعه فاسدتر شد، تو لباس تقوایت را بیشتر کن •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴قرار است شهید جواد محمدی در آن دنیا از چه کسانی شکایت کند ؟ چرا این شهید بزرگوار از بین این همه گناه ریز و درشت و بلاودشمنی ها ،دست میگذارد بر روی امر حجاب،وهر چه ابرو و اعتبار نزد خدا دارد را صرف میکند ؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
45.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👏👏👏🌹🌹🌹🌹👏👏👏 زهرا پسر آورده 🌺قرص قمر آورده ❤️تولد_امام_حسن_عزیزمون(ع) ❤️ تولد تولدت_مبارک👏👏 🎥 مولودی زیبا محمود کریمی ❤️آقاجون_دوستت_داریم و آخرش توبقیع حرم_می_سازیم🎊❣️ پانزدهم